2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ayyy güzel bir haber almayı özlemişim kuzum yaa..çok mutlu oldum anlatamam
ağlamayı yasaklama bana..o benin terapi yöntemim..rahatlıyorum

Ben yaparım sana terapi

Teşekkür ederim tatlim tAtli telaşlar bunlar cok mutluyum Abi'm ve yengem icin
Bende uzaklığı dusundukce kötü oluyorum ben özlerim herkese

Canım sorma bizdede o mod var
annem babam sabah akşam ağlıyorlar
geçen gece gece 2:00 hala oturuyorlar terasta babam Tuğçenin yüzüne bakamıyorum demiş anneme
başlamışlar ağlamaya
Dün yemek yapıyorum geliyo benden makas alıyo canım babam
İyi ki uzağa gitmeyeceksin diyo
yakın olduğum halde ağlıyorlar

Zor inan ama doğanın kanunu bu sevdiğimizle olcaz

Sehker kalp kalbe karşıymış
aynı anda özel msj attık
Kusura bakma buraya yazıyorum 10 Dk bi msj atabiliyorum ya
tamam canım ben senden haber bekliyorum önemli değil
Şuan abin ve yengenle ilgilen tadını çıkar

Teşekkür ederim tatlim ben cok heyecanlıyım onlar icin icim kıpır kıpır düğünden önce dopink olcak bize bu hem ailemiz büyüyor hem çifte mutluluk yasıyoruz herkese görür ins böyle günleri cok guZel telaşlar
Biraz cocuk yaptırmaya gitmem gerekiyor daha hazırlancam burdan çıkıla gidemiyorum kaldım yine burda

gunaydın kk nın gusel gelınlerı.... nasılsınız keyıfler nasıl bakalım :)))hemen sızlerle ayakkabılarımı paylasmak ıstıyorum.resımler cok ıyı degıl ama sabah sabah acele ıle cektım kusura bakmayın canlar. bnn sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum

gelin ayakkabılarım

yeşil bındallımın ayakkabıları

pembe bındallımın ayakkabıları

kınada gıyıcegım tuvaletın ayakkabıları

Bizimkiler benim evleneceğim moduna girmediler ya ne güzel benden ilham alıyolar o yüsden evde hüzsün dolu dakikalar başlamadı çok şükür

Gelin ayakkabına bayıldım tatlım çok güzel
4 ayakkabımı kız naptın sen kınada 3 elbise 3 aykkabı..giy çıkar giy çıkar bir hal olucan yahu
hepsi çok güzeller güle güle kullan...yeil ayakkabı bindallının altında nasıl olur onu bilemedim ama :44::44:

çgdm hoşgeldin canım sen iki tanemi mi bindallı giyecektin unutmuşum ben
çok güzel tüm ayakkabıların canım, güle güle giy hepsini, çok abiye ayakkabını sevdim

Teşekkürler tatlim superim sen nasılsın ?Dün als resim payasicaknissin bekledim koymadın resim ?
Bu arada herkese günaydın sekerler

dün akşam çok rahatsızdım gözlerimden alev çıkıyo sanki eve gittim bi komşu illa çağırdı ayıp olmasın diye uğradım sonra eve geçtim yatağa girdim hemen dur atim düz elbise çokmu abes olur die nikahta karar veremedim telde foto var

Evet tatlim Doğanin kanunu bu herkesin bu hayatı oluyor benim nişanlımın uzakta olmasıda bende tam düğün psikolojisi sağladı bende hala ailemi cok özlerim durumu var

kıslarrrrr yarın nışanlımın yanına gidiyorum nikah işlemleri için çooook mutluyum :119::119:

canım hoşgeldin, hayırlısıyla hallet bir an önce inşallah

Teşekkürler tatlim superim sen nasılsın ?Dün als resim payasicaknissin bekledim koymadın resim ?
Bu arada herkese günaydın sekerler

evet kalplerasi hani resim yaff merak ettik

Teşekkür ederim tatlim anlayışın icin sözümü en kisa zamanda yerine getiricem

Son düzenleme:

Güle güle kullan ama sanki biraz sade kaçmış bindallı ayakkabıların günlük gibi durmuş
Daha sonrada kullanabilirsin

Bizimkiler benim evleneceğim moduna girmediler ya ne güzel benden ilham alıyolar o yüsden evde hüzsün dolu dakikalar başlamadı çok şükür

Ya elbiseyi paylaştın mı ben mi görmedim??*

kıslarrrrr yarın nışanlımın yanına gidiyorum nikah işlemleri için çooook mutluyum :119::119:

Hayırlısı olsun canummmm

Evet tatlim Doğanin kanunu bu herkesin bu hayatı oluyor benim nişanlımın uzakta olmasıda bende tam düğün psikolojisi sağladı bende hala ailemi cok özlerim durumu var

Teşekkür ederim tatlim anlayışın icin sözümü en koşa zamanda yerine getiricem

Önemli değil canım benim
Daha benim düğüne kınaya çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…