2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ben şanslıyım seni sveiyorum yaa ben
ayyy canım benim
prensesimmmmmm

good heart bizim gelinlikler inş. gönlünüzce olur cnm dün trilanka resim koyacaktı koydumu kızlarrrr çok az kaldı düğüne neler yapıyosunuz bakıımmmmm leylam güzel olmuş güle güle giyyy hayatımmm

Ben şanslıyım seni sveiyorum yaa ben
ayyy canım benim
prensesimmmmmm

Asıl prenses yarın ortaya çıkacak...canımsın benim

Teşekkürle canım benim..çok net belli değil..telefonun kamerası baya kötü ama idare eder işte bir ara gidr giyerim daha net foto çekerim

kızlar bugün kınam varr şimdien kutlamaya başladık sizlerlee bu gün girebildim ama mayıs 14 e kadar daha giremem sizleri öslicemmmmm :119::119::119::119::118::118::118::118::118::118: haydı kızlarrr oynamayaaaaa

hersey gonlunce olsun tatlım. sımdıden mutluluklar :)))

cok guselmıs tatlım gelınlıgın gule gule mutlu mesut gıyersın ıns :))

Maşallah canım bu haliyle bile o kadar yakışmış ki değişikliklerden sonra saç makyajda eklenınce hele emınım tam bır prenses olacaksın

günaydınnn,

good heart canım cok eglen mutlu ol inşallah cok güzel ve özel bi kına gecir

ciğdem,ayakkabı eklemıssın ben gelınlık ayakkabını begendım güzelmiş gule gule gıy ama dıgerlerı bındallı ıcın cok sonuk kalmıs suet gıbı duruyo bence daha sık olmalı ıster ıstemez alttan görünür bide ne zaman dugun bılmıyorum ama sıcak havada gıyılebılecek tarzda değiller,bılegıni kapatır sankı

canım gelinlğin cok yakısmıs mutlulukla gıy tatlım,emınım tamamlanınca cok daha guzel duracaktı ustunde

kızlar bugün içimde bir sevinç var ama ne bilmyorum güzel şeyler olacakmılş sanki gibime geliyıoo hadi hayırlısı yarın ya ev bakmaya gtcez yada gelşinlik bakmaya

Maşallah canım bu haliyle bile o kadar yakışmış ki değişikliklerden sonra saç makyajda eklenınce hele emınım tam bır prenses olacaksın

Ayy sağol canım benim...çok mutlu oldum bak şimdiiii

hersey gonlunce olsun tatlım. sımdıden mutluluklar :)))

cok guselmıs tatlım gelınlıgın gule gule mutlu mesut gıyersın ıns :))

Tşk ederim tatlım beğenmenize çok sevindim

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 12 ziyaretçi)
forever1212, SehKer+, melindas

12 Ziyarettçide kim??*
Birileri bizi takip mi ediyor

canım bncede o kıyafet çok büyük kaçar yaşına canım. Aman benimkilerde öyle yaşından büyük kıyafetler seçiyorlar hep, bizde mi öyleydik acep

waowwww süper olmuşsun canım , allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin inşallah

toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 12 ziyaretçi)
forever1212, sehker+, melindas

12 ziyarettçide kim??*
birileri bizi takip mi ediyor

birileri bizleri gözetliyor , onlarıda alalım aramıza

sağol kuzum benim...hepimiz mutlu mesut gelincikler olalım
evet bizi gözetleyenler girin içeriye bakıyım

ay benmde çalılasım yok ama dünya iş varya muhasebecide çalışmak ne zor imiş anacımyaaa nese ayrın aşkımla gezmelere gtcezzz

ay benmde çalılasım yok ama dünya iş varya muhasebecide çalışmak ne zor imiş anacımyaaa nese ayrın aşkımla gezmelere gtcezzz

benimde hiç çalışasım yok valla

kızlar bence döktürmeye devam

Döktür döktür çalkala
Saçın başın yoldurma
Döktür döktür bir daha
Salkım saçak abartma
Bir tek bana kırıtta ona buna iş atma
Kime söylüyorum ben
Sağım solum bir tek sen
Durma öyle birşey yap
Aklım beni vuracak
İki telli beli benli
Gece gündüz gezenti
Geceleri olmazsa
Güzdüzleri gel bari
Döktür döktür çalkala
Saçın başın yoldurma
Döktür döktür çalkala
Salkım saçak abartma
Bir tek bana kırıtta ona buna iş atma

döktür deyince aklıma bu geldi

Bugun hiç bi işim yok
Raporlar yok
sempozyum mahvetti beni
pazartesi bi ton işim olcak yine

Bende iş var çalışasım yok

Kızlar benımde hiçişim yok aysonu raporlarımı yapamadım bir ton sorun var ama yine de bugün boştayım ptesi yoğun olacak gibi duruyo

Amaa moral bozmak yok aman hallolur elbet dıyorum kendı kendıme

Paşabahçe siparişlerim yola çıkmış yaşasııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…