2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Dur yawww başlamayalıım yine...öğle arası geliyor...dağ bayır gezicez kızlarla yine

Kızlar kayınvalideyi arattım şimdi nişanlıma
Gelcekmi düğünden önce diye
Gelinlik kınalık kıyafet filan bakmak için
bakalım ne diyecek cevap bekliyorum

Gelir canım bence bu güzel gününü zehir edicek kadar aklını buna takılacağını bile bile kotuluk edicek kadar kötü kalplı olamaz olmamalı sanıyorum, ama sen bozma moralını her durumda en güzel zamanların

Gelir zannedersem kuzum...gelsin benimki gibi olmasın

Siz bakın beğenin demiş kayınvalidem
Düğün için alışverişde yapın demiş
1 günlük 1 de klasik takım alın
ayakkabı-çanta-iç çamaşırı- eşofman takımı al demiş oğluşuna
Ne olur olmaz gelemeyebilirim
Ağustosa kalmasın demiş

merhaba bende yeni üyeyim.allah nasip ederse eylülde düğünüm olacak.her zaman lay lay lom takılan ben şimdi evlilik hazırlığı telaşındayım.nerden başlasam ne alsam çıldırcak gibi oluyorum.bir de çok anlamayınca...umarım tüm gelinlerin her şey gönlünce olur.

Kızlar benımde hiçişim yok aysonu raporlarımı yapamadım bir ton sorun var ama yine de bugün boştayım ptesi yoğun olacak gibi duruyo

Paşabahçe siparişlerim yola çıkmış yaşasııın

PAŞABAHÇELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM NELER ALDIN BAKALIM?

Dur yawww başlamayalıım yine...öğle arası geliyor...dağ bayır gezicez kızlarla yine

OLSUN STRES ATARIZ ŞEKER

gelecektir inşallah canım. gelmesse ayıp zaten, üzmesin seni

gelmesse gelmesin o zaman. siz alırsınız kafanıza göre
çalışıyor miki kayınvaliden?

hoş geldin canım aramıza, hayırlı olsun şimdiden. kaç eylül, tarih belli mi? başla hazırlıklara bence, zaman hemen geçiyor

Son düzenleme:

Süper tuttum kayınvalideni çok sevindim kuzum

olsun gelse iyiymiş ama gelmezse daha rahat edersin öbür türlü aman olmadı beğenemedim diye stres ederdin.
hayırlısı olsun cici cici al bakalımm

tesekkur ederım cnm. tatlım bıraz sonuk oldugunu bılıyorum ama bır suru ayakkabı alıp onlara tonlarca para verıp bır kere gıyıp kenarda durmasını ıstemedım artık gorunur yada gorunmez oldugu kadr. uyumlu olsun dıye ugrastım elımden geldıgınce bunu yapabıldım. tatlım valla yaz sezonu ayakkabıları o yuzden cok sıcakla alakalı bısı olucagını dusunmuyorum. yıne de fıkırlerın ıcın tesekkur ederım. rabbım sızlere daha guzellerını versın ıns :)))

gelmesse gelmesin o zaman. siz alırsınız kafanıza göre
çalışıyor miki kayınvaliden?

Hayır canım
ama köy işleri başladı onların
bağa bahçeye gidiyorlar
baya bi hayvanları var

Süper tuttum kayınvalideni çok sevindim kuzum

Nişandada böyle demişti
Yinede soralım dedim sonra birşeye tutmadılar demesin

olsun gelse iyiymiş ama gelmezse daha rahat edersin öbür türlü aman olmadı beğenemedim diye stres ederdin.
hayırlısı olsun cici cici al bakalımm

Karışmaz ki ben beğenirsem alırız
sen bilirsin yavrum içine sindiyse al der

belkıde boylesı senın ıcın daha hayırlıdır cnm. sonucta ınsan kalabalık olunca yada kayınvalıde olunca yanında ıster ıstemez tuhaf bı havaya gırıyor. böle belkıde daha rahat edersın gonlune gore hareket etme ımkanın da olur. ne demısler her ıste bı hayır vardır.

Yemek yicem ben acıktım afiyet olsun güzeller
Saat 13'de görüşmek üzere

Afiyet olsun cnımm

Hayırlısı canım bakalım

Canım denizci temalı kahvaltı takımı porland a var tek tek parçayla da satıyorlar, hatta geçen tepehomeda gördüm indirimdeydi istediğin parçayı seçip kendi takımını oluşturabilirsin..

Stres insanı çok etkiliyor bende 2 ayda 4 kilo verdim, gelinlikçim 2 defa daraaltı gelinliği daha daraltamam dedi, bir de ben zaten zayıftım hepten kötü oldum oysa yemek yiyorum 170 boyum 48 kiloyum şimdi

Selam kızlar :)
Kuafordeyım..
Son hazırlıklar yapılıyor :)
Heyecan 0 :))
Son halımın resımını ekleyebılırsem sızın ıcın paylasıcam..

Bugün de küaförlerdesindir canım, ne güzel olmuşsundur geçmişim okuyorum ama daha görmedim fotonu

Canımmmm özlicez seni. inş. çok güzel geçecek kınanda nikahın da

KIZ BECERİKLİ GELİN NASIL BİTİRDİN 20 DK DA ÖYLE GÖRÜŞÜRÜZ CANIM, ELLERİNE SAĞLIK [/B]

yok kuzum yaa nerde ben de o beceri yanlış anlamışsın , 2 saattee sardım ama sofrada 20 dakka da herkes tabağını süpürmüş oldu

Benim kayınvalidem de gelmemişti canım, hatta bohçayı kendi kafasına göre yapmıştı ordan öyle getirmişti gelinlik için de yanına çağırd ama ben gitmedim oda gelmedi ben öyle yanlız hallediyorum..

Senin ki en azından daha ılımlı görünüyoo

Canım olsun terslik yapacağına böylesi daha güzel seçimleri sana bırakması senın için iyi birşey aslında hayırlısı canım

PAŞABAHÇELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM NELER ALDIN BAKALIM?

Taşırken yoruldum

Sade cam bardağım çok yoktu canım öyle bardak meze tabağı ıvır zıvır aldım indirimdeyken bak vardı resımleri

Allahım biz utandırmasın canım hayırlı olsun tekrardan

ayyyyyyyy bizimde gelsin nolur hayırlısıynan

Yemek yicem ben acıktım afiyet olsun güzeller
Saat 13'de görüşmek üzere

canım afiyet olsun bende 1 de gideceğim

olsun böyle daha iyi boşver, kafanıza göre takılın işte.
bağ bahçe işleri çok yorar, ondan gelemiyordur

yok kuzum yaa nerde ben de o beceri yanlış anlamışsın , 2 saattee sardım ama sofrada 20 dakka da herkes tabağını süpürmüş oldu

kıs yanlış mı anlaşmışın olsun canım 20 dk yada 2 saat farketmez yapıyorsun ya emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…