2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar dun gec bı ablayla konusurken aklımıza bı fıkır geldı sıze de danısayım bakalım ne dıceksınız. sımdı dedık kı dugune bı hafta kala falan butun kız ark haber verıp evde kendımızce bı eglence duzenleyelım bekarlıga veda tarzı. bı ark gıtar calıyo o calar soylerız pc den muzık acar eglenırız. yemek masasının uzerıne bır suru yemekler falan hazırlarız dedım sonra masanın uzerıne tabakları koyarız herkez canı cekenı cektıgı kadar alır dıe dusunduk. kınada dagıtmayı dusundugum ojelerı dagıtırım hatıra olsun dıye. nasıl olur sızce ve baska neler yapılabılır? yanı bı prog yapmasam herkes koskos oturursa hıc hos olmaz . böle bısılerde fıkrı olan varsa yardım edebılır mı

Son düzenleme:
hadi ya hangi şehirdeydin sen burası günlük güneşlik

Hoşgeldin canım
Neler aldın A101 den

Teşekkürler tatlım

Herşey Kocam için

Bizim bura fena sıcak

Konyadayım tatlım...buraya yağmur yağması lazım..çiftçiler çok kötü durumdaymış..tarlada ekinler kurumuş kalmış..yağmur duasına çıkıyorlardı hep...o yüzden çok mutlu oldum yağmur yağmasına...yağmur berekettir..Rabbim hayırlı yağmurlar yağdırsın..cuma vakti dua edelim değilmi

Son düzenleme:

Bunu benim kuzenim evlenirken yaptık...dayım yengem o gece anneannemde kaldılar..10 kızdık...yapmadığımız şey kalmadı..kuzenim kendisine dansöz kıyafeti almış çeyizine onu giydi o gece...döktür döktür çok güzeldi..sonra anı defteri yapmış kendine hepimizi yazdık bişeyler..o geceye ait olan fotoları yapıştırmış..arada bakıp gülüyorum diyor...

Yağsın yağsın yağmur berekettir

Canım ben hamam yapıcam
Gelin hamamında dağıtıcam hediyeliklerimi
Hamamda da güzel olur
Tefler darbukalar filan

kızlar 21 nisan da nişanım yapıldı eylül de düğünüm olucak.çeyiz namına hiç bi şey almadım bir tek geçen hafta sonu yataşta kampanya varmış kaz tüyü yastık yorgan aldım o kadar.tabaklara bakıyorum hiç bi şey anlamıyorum.çatal-kaşıklara bakıyorum anlamıyorum.bön bön bakıyorum evim kötü olucakkkk

işte aynen böle bısıler dıyorum bnde ama nasıl olur tam emın degılım malesef. tam bı prog yapsam sunları yapayım dıye o zmn kesın kararımı verıcem de bakalım sızler fıkır verırsenız bnde prog hazırlıyayım kafamda

Çarşoya çık 1 parça bişel al bak nasıl arkası geliyor tatlım..bu sefer biz gibi kendini dudurmaya kalkarsın

Canım ben hamam yapıcam
Gelin hamamında dağıtıcam hediyeliklerimi
Hamamda da güzel olur
Tefler darbukalar filan

aslında bnde en basta bunu dusunuyodum gecenlerde hamama gıdınce fark ettım kı pek benlık bısı degıl. nerdeyse bayılıcaktım. tansıyonuma acayıp bısıler oldu

ıste o zmn vazgectım. kendımı hıc ıyı hıssetmedım sersem gıbı oldum. sımdı gelın hamamı yaparsam sersemlıkten hıc bısı analamıcam o yuzden evde böle bısı yapayım dedım. ama bakalım

Biz banada yapalım diyoruz...bende tişört bastırcam nişanlımla resmimizi..arka taraffına olmadık sözler yazdırcam..hazırladığım masanın örtüsünü o geceye özel alıcam...herkeze kalem vericem..akıllarına gelen şeyleri masa örtüsüne yazsınlar..o masa örtüsü yıkanmıcak hatıra kalıcak...

Bu da iyi bir fikir
Benim anı defterim var
düğün girişine koyucam

Bende sana e-posta yazarım bir çıktı alır masa örtüsüne yapıştırırsın

Biri beni durdursun offf

Bunu aldım
söz vermiştim artık almayacğım diye
Önümüzdeki ay aldıklarımı ödemkle meşgul olcam:44::44::44:

süper fikir :128::128::128::128:

Bu da iyi bir fikir
Benim anı defterim var
düğün girişine koyucam

Bende sana e-posta yazarım bir çıktı alır masa örtüsüne yapıştırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…