- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.701
Biri beni durdursun offf
Eki Görüntüle 406952
Bunu aldım
söz vermiştim artık almayacğım diye
Önümüzdeki ay aldıklarımı ödemkle meşgul olcam:44::44::44:
aaa evet mantıklı öyle yapayım bende
sonra değerlendiririm iyi fikir verdin canım çok teşekkür ederim
kızlar nasılsınız
Biri beni durdursun offf
Eki Görüntüle 406952
Bunu aldım
Biz banada yapalım diyoruz...bende tişört bastırcam nişanlımla resmimizi..arka taraffına olmadık sözler yazdırcam..hazırladığım masanın örtüsünü o geceye özel alıcam...herkeze kalem vericem..akıllarına gelen şeyleri masa örtüsüne yazsınlar..o masa örtüsü yıkanmıcak hatıra kalıcak...
Biri beni durdursun offf
Eki Görüntüle 406952
Bunu aldım
canım güle güle kullan. bunlardan bende de var,hemde aynı renk .
Valla onu bende düşündüm...kuzenim düğünün son zamanında koydu...zaten sadece samimi olan insanlar yazıyor..bende son zamanda koyucam
canım güle güle kullan. bunlardan bende de var,hemde aynı renk .
Aklına yattıysa çok sevındım canım benım :)
Yemekten ağırlık çkomuş bunaldım haldeyım canım sen neler yapıyosun?
Bunun aynısını tam alıyordum sepette beklıyo canımbu markayı bilmıyorum bırde boyutları kucuk geldı bana, emın olamadım ya güzel gorunuyo aslında
Bencede dur kuzum yahuuu...kredi kartını alsın nişanlın elinden..benimki öle yaptı...çok beğendiğim bişey olursa sölüyorum o alıyor...yoksa duramıyorum
Bunun aynısını tam alıyordum sepette beklıyo canımbu markayı bilmıyorum bırde boyutları kucuk geldı bana, emın olamadım ya güzel gorunuyo aslında
Biri beni durdursun offf
Eki Görüntüle 406952
Bunu aldım
Aklıma lise zamanları geldi.
Gömleğim hala duruyo.
Güzel fikir. Biz de kızlarla toplanmayı düşünüyoruz.
Benden önce 2 arkadaşım var onlardanda fikir alıcam.
Maske hep aklımda mesela. Çok eğlenceli.
Evet bende de varlise gömleğim, ilkokulda masamızda pembe örtümüz vardı o var, hepsinde yazılar var..kravatımın içindeki sünger gibi şeyyde bile imzalar var..hatta nişanlımın seni seviyorum cümlesi var lise gömleğimde...ilerde çocuklarımıza gösterceğim güzel şeyler bunlar
Benim sözlümde ihtiyacım olur diye kartını veriyo ya bi bilseee başına gelicekleri.Bencede dur kuzum yahuuu...kredi kartını alsın nişanlın elinden..benimki öle yaptı...çok beğendiğim bişey olursa sölüyorum o alıyor...yoksa duramıyorum
Evet bende de varlise gömleğim, ilkokulda masamızda pembe örtümüz vardı o var, hepsinde yazılar var..kravatımın içindeki sünger gibi şeyyde bile imzalar var..hatta nişanlımın seni seviyorum cümlesi var lise gömleğimde...ilerde çocuklarımıza gösterceğim güzel şeyler bunlar
ayyy okurken tüylerim ürperdi ne güzel
Düğünden sonra gören yazar yaa
Başında durcak artık biri
Zaten düğüne girişte çikolata kolonya dağıtılcak ya o merasim bitene kadar durur
Sonra alırıız
Güle güle kullanalım canım
Canım Days İn Colours mu bilmiyorsun??
Ben nerdeyse tüm nevresimlerim bu marka memnunum
Mutfak havlusu canım bunlar
Sepetide eğer boyutu uygun ise patates soğan koymayı düşünüyorum
al kıs al boyutuları küçük ama havlusu güzel, sepeti falan da çok hoş, biraz küçük o kadar
Hoşgeldin canım
Neler aldın A101 den
Teşekkürler tatlım
Herşey Kocam için
Bizim bura fena sıcak
Canım ben hamam yapıcam
Gelin hamamında dağıtıcam hediyeliklerimi
Hamamda da güzel olur
Tefler darbukalar filan
Aklına yattıysa çok sevındım canım benım :)
Yemekten ağırlık çkomuş bunaldım haldeyım canım sen neler yapıyosun?
Benim sözlümde ihtiyacım olur diye kartını veriyo ya bi bilseee başına gelicekleri.
Ben bildiğim için almıyorum.
Evet ya çok anlamlıı.
Biri beni durdursun offf
Eki Görüntüle 406952
Bunu aldım
Biz banada yapalım diyoruz...bende tişört bastırcam nişanlımla resmimizi..arka taraffına olmadık sözler yazdırcam..hazırladığım masanın örtüsünü o geceye özel alıcam...herkeze kalem vericem..akıllarına gelen şeyleri masa örtüsüne yazsınlar..o masa örtüsü yıkanmıcak hatıra kalıcak...
Ayyyy evet yaaa çok güzellll...geçen gün annem kışlıkları kaldırırken içine koydık gömleğimi...annem rabbim nazar değmesin size dedi...o bile duygulandı
Ben tutamıyorum kendimi tatlım yaaa...şükür hiç borcum yok o yüzden...
TUĞÇEEE naptın sennnn?
2000'mi artık almıyorsun bişey...kızarım alırsan bak...kemer sıkmak lazım kuzum şu aralar
Ben tutamıyorum kendimi tatlım yaaa...şükür hiç borcum yok o yüzden...
TUĞÇEEE naptın sennnn?
2000'mi artık almıyorsun bişey...kızarım alırsan bak...kemer sıkmak lazım kuzum şu aralar
cnm cok guselmıs gule gule kullan nerden aldın bunu acaba merak ettım de
masa ortusu fıkrı supermıs tatlım bnde dusuneyım bunu. bıde anı defterı ıcın basına bırını dıkelım falan demıssınız. söle de yapabılırsınız defterı masa masa gezdırebılırsınız yazmak ısteyen var mı dıye bnm gıttıgım cogu dugunde artık böle yapıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?