- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.721
4 5 ay oncesıne kadar havlular bardaklar tabaklar hıc heyecanlandırmıyordu benı demekkı evlılık hayalı heyecanı böyle birşeymiş kızlar ya
Önceden alışveriş sitelerinde girdiğim anda kadın giyimken favorım, şimdi ilk işim ev ve yaşam
gunaydın kk nın gusel gelınlerı.... nasılsınız keyıfler nasıl bakalım :)))hemen sızlerle ayakkabılarımı paylasmak ıstıyorum.resımler cok ıyı degıl ama sabah sabah acele ıle cektım kusura bakmayın canlar. bnn sımdı gecmısı okumaya gıdıyorum
gelin ayakkabılarım
Eki Görüntüle 406679
Eki Görüntüle 406680
yeşil bındallımın ayakkabıları
Eki Görüntüle 406681
Eki Görüntüle 406682
pembe bındallımın ayakkabıları
Eki Görüntüle 406683
Eki Görüntüle 406684
kınada gıyıcegım tuvaletın ayakkabıları
Eki Görüntüle 406685
Eki Görüntüle 406686
4 5 ay oncesıne kadar havlular bardaklar tabaklar hıc heyecanlandırmıyordu benı demekkı evlılık hayalı heyecanı böyle birşeymiş kızlar ya
Önceden alışveriş sitelerinde girdiğim anda kadın giyimken favorım, şimdi ilk işim ev ve yaşam
Aynen canım yaaa...akşam bile bakıyorum babam diyor bizden çok tabak çanağın oldu kızım yeter diyor...adam bıktı akşam nette alışveriş sitelerinde gezinmemden..ne yazıkki iş yerinde çoğu site engelli...akşam bakabiliyorum bende
akşam telefondan çektiğimden dolayı görüntü pek iyi değil bahsettiğim elbise buEki Görüntüle 406694
Ay dur alayım o zaman kızlarbu markaya ait hiçbirşey kullanmamıştım kulak aşinalıgımda yok ondan tereddutte kaldım, ama madem olumlusunuz alayım teşekkürler canlarım
Kart doldu şuan artık 5 Tl limitim var
Alamam artık :18::18::18::18:
2000 Tl borcum var
aynen bende öyleydim
Şimdi hiç kıyafet bakmıyorum
Ev-Yaşam
aynen bende öyleydim
Şimdi hiç kıyafet bakmıyorum
Ev-Yaşam
Aynen canım yaaa...akşam bile bakıyorum babam diyor bizden çok tabak çanağın oldu kızım yeter diyor...adam bıktı akşam nette alışveriş sitelerinde gezinmemden..ne yazıkki iş yerinde çoğu site engelli...akşam bakabiliyorum bende
wowww....seç beğen al gibi oldu..ne kadar çok ayakkabı:))) güle güle giy canım...özellikle gelin ayakkabını çokk beğendim...
cgdm16
bindallını tekrar koyabilirmisin iş yerimdeki arkadaşıma göstercem de
Bulamadım..
Bugün bir gelinimiz var...GOOD-HEAR adına kına gecemizi başlatalım değilmi ama :) kendisi aramızda yok ama olsun...
Eki Görüntüle 406655
Eki Görüntüle 406656
Eki Görüntüle 406657
cok tesekkur ederım cnm bıraz öle oldu sanırım
Bırı bnmkı cnm dıgerıde bnm kıraladıgım yerdekı bındallılardan bırı. Degısık dıye koyayım dedım onu da
Eki Görüntüle 406996
Eki Görüntüle 406997
Kızlar telefon geldi kardeşim 15 gun sonra askere gıdıyor
Yerı de Amasya Merkes 15.Piyade ymiş inşallah hayırlısıyla gider, dağıtımı rahat biryer olur hayırlısıyla döner ya...
Yerı de Amasya Merkes 15.Piyade ymiş inşallah hayırlısıyla gider, dağıtımı rahat biryer olur hayırlısıyla döner ya...
Canım Sağ selamet gider döner inşallahKızlar telefon geldi kardeşim 15 gun sonra askere gıdıyor
kızlar sabah sabah ne güzel kına günü yapmışsınız goodheart a böyle...amannnn...oh oh ohhh...good heart gelin oluyor sırada bize geliyor....
cok tesekkur ederım cnm bıraz öle oldu sanırım
bırı bnmkı cnm dıgerıde bnm kıraladıgım yerdekı bındallılardan bırı. degısık dıye koyayım dedım onu da
Eki Görüntüle 406996
Eki Görüntüle 406997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?