2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aynen bende öyleydim
Şimdi hiç kıyafet bakmıyorum
Ev-Yaşam

wowww....seç beğen al gibi oldu..ne kadar çok ayakkabı:))) güle güle giy canım...özellikle gelin ayakkabını çokk beğendim...

Aynen canım yaaa...akşam bile bakıyorum babam diyor bizden çok tabak çanağın oldu kızım yeter diyor...adam bıktı akşam nette alışveriş sitelerinde gezinmemden..ne yazıkki iş yerinde çoğu site engelli...akşam bakabiliyorum bende

Benide engelliyor bi çoğuna bakamıyorum
bakabildiklerimden alıyorum napalım

Ay dur alayım o zaman kızlar bu markaya ait hiçbirşey kullanmamıştım kulak aşinalıgımda yok ondan tereddutte kaldım, ama madem olumlusunuz alayım teşekkürler canlarım

al al kıs, ne kadarmış fiyatı orda hangi site

Kart doldu şuan artık 5 Tl limitim var
Alamam artık :18::18::18::18:
2000 Tl borcum var

aman naptın kız , alma bari bir şey artık, düğün arifesinde zor olur ödemesi

aynen bende öyleydim
Ev-Yaşam

aynen aynen

aynen bende öyleydim
Ev-Yaşam

Hele bir işten çıkayım heryeri talan edıcem internetten almak ta guzel ama birebılır alışverıse cıkmanın tadı başka be kızlar

wowww....seç beğen al gibi oldu..ne kadar çok ayakkabı:))) güle güle giy canım...özellikle gelin ayakkabını çokk beğendim...

cok tesekkur ederım cnm bıraz öle oldu sanırım

cgdm16
bindallını tekrar koyabilirmisin iş yerimdeki arkadaşıma göstercem de
Bulamadım..

bırı bnmkı cnm dıgerıde bnm kıraladıgım yerdekı bındallılardan bırı. degısık dıye koyayım dedım onu da

Kızlar telefon geldi kardeşim 15 gun sonra askere gıdıyor

Yerı de Amasya Merkes 15.Piyade ymiş inşallah hayırlısıyla gider, dağıtımı rahat biryer olur hayırlısıyla döner ya...

Yerı de Amasya Merkes 15.Piyade ymiş inşallah hayırlısıyla gider, dağıtımı rahat biryer olur hayırlısıyla döner ya...

Ayyy tatlım...inş iyi bir yer gelir dağıtımında...kısa dönemmi askerlik canım...rabbim tüm askerlerimizi korusun..

Son düzenleme:

hadi bakalım canım gözünüz aydınn canım... ne büyük gururdur annen ve sizin için..allah geldiği günlerin sevincini de göstersin...

Canım Sağ selamet gider döner inşallah

kızlar sızce gunluk yatak ortusu ıcın bu nasıl

Eki Görüntüle 407003

Ben beğendim canım

Ayrıca tatlım bindallını iş arkadaşımda çok beğendi
Mutluluklar diliyor

hayırlısıyla gidip gelsin inşallah.

kızlar sabah sabah ne güzel kına günü yapmışsınız goodheart a böyle...amannnn...oh oh ohhh...good heart gelin oluyor sırada bize geliyor....

evet kına yaptık canım , bu gene çok az oldu sen dünkini görecektin, koptuk resmen dün

Son düzenleme:

Bindallına bayıldımm.
İstanbuldan aldım de lütfennn.

kızlar sızce gunluk yatak ortusu ıcın bu nasıl

Eki Görüntüle 407003

Ben begendim canım bi tane beyaz almak gerekiyo günlük olsa bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…