- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.741
hadi bakalım canım gözünüz aydınn canım... ne büyük gururdur annen ve sizin için..allah geldiği günlerin sevincini de göstersin...
Ayyy tatlım...inş iyi bir yer gelir dağıtımında...kısa dönemmi askerlik canım...rabbim tüm askerlerimizi korusun..
y aslında dogru soyluyosun tatlım ama bnm yatak odam karanlık bı oda bıde yatak odam söle bı kahve olunca ne renk uydurabılırım dıye dusunuyorum kara kara. sence ne olur bak resım koyayım
Eki Görüntüle 407005
y aslında dogru soyluyosun tatlım ama bnm yatak odam karanlık bı oda bıde yatak odam söle bı kahve olunca ne renk uydurabılırım dıye dusunuyorum kara kara. sence ne olur bak resım koyayım
Eki Görüntüle 407005
Canım Sağ selamet gider döner inşallah
çok güzel bende böle bişey arıyorum canım nerden bu
Canım Sağ selamet gider döner inşallah
Ben beğendim canım
Ayrıca tatlım bindallını iş arkadaşımda çok beğendi
Mutluluklar diliyor
canım günlük kullanmak için böyle bir örtü bende aldımm..çok kullanışlı dediler...pachworkum vardı onu anneme bırakıp bunu götürücem daha kullanışlı diye...
turkuaz, pembe, turuncu çok güzel oluyo kahverengiyleee.
Yatak başın benim begendiğim modelden.
Güle güle kullan.
Pudra rengi olabilir, bebek mavisi rengi olabilir tatlım...daha açık cıvıl cıvıl renklerde hoş olabilir.
Çok güzel, hem sade hemde güzel. Nerden aldın canım fiyatı nedir?
Amin inşallah canım, sağolasın.
tesekkur ederım cnm forever1212 evim ister sitesini söleyınce az once hıc gırmıodum gırıp bakıyım dedım orda buldum cnm.
saol cnm tesekkur ederım :))) tatlım az once hedıye cekım var demıstın bu yatak ortusunu alırsam bana o cekı verır mısın :18::18:
cok utanarak soruyorum valla
Çok güzel, hem sade hemde güzel. Nerden aldın canım fiyatı nedir?
Amin inşallah canım, sağolasın.
Bindallına bayıldımm.
İstanbuldan aldım de lütfennn.
Ben begendim canım bi tane beyaz almak gerekiyo günlük olsa bile.
Veririm tabiki canım benim ne demek
Özelden yazıyorum sana 5 Dk içinde
malesef tatlım bursadayım. zaten bnde satın almadım sadece kıraladım. bu bındallıları satmıyorlar sadece kıraya verıyorlar.
cok tesekkur ederım cnm bn sımdı buraya yenı uye olcam sen ıstersen bana tavsıye edıyomus gıbı gonder sana da hedıye cekı falan gelır öle olunca
Canım davet butonu yok bu sitede
malesef tatlım bursadayım. zaten bnde satın almadım sadece kıraladım. bu bındallıları satmıyorlar sadece kıraya verıyorlar.
cok tesekkur ederım cnm bn sımdı buraya yenı uye olcam sen ıstersen bana tavsıye edıyomus gıbı gonder sana da hedıye cekı falan gelır öle olunca
Ayyy kızlar...incik boncukcu geldi yine yahu..hepimizi soydu gitti...ama ben bu sefer kendimi tuttum sadece bir yüzük aldım
Bravo tatlım kendini tutabilmek ne güzell hayalim gerçekleştiremediğim
güle güle kullan
Ayyy kızlar...incik boncukcu geldi yine yahu..hepimizi soydu gitti...ama ben bu sefer kendimi tuttum sadece bir yüzük aldım
kadın tanıyor bizi..tatlım al beğendiğini istediğin zaman öde diyor...yok almayım sağol dedim...herkez şaşırdı...normalde hep atlardımşu anda şoktayım...ben kemer sıkma politikasına gayet iyi gidiyorum
Bende avon katalogu getıren ablaya ablacım avon degıl dore falan katalogu getır bana çeyiz düzüyoruz surda dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?