2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hadi bakalım canım gözünüz aydınn canım... ne büyük gururdur annen ve sizin için..allah geldiği günlerin sevincini de göstersin...

Ayyy tatlım...inş iyi bir yer gelir dağıtımında...kısa dönemmi askerlik canım...rabbim tüm askerlerimizi korusun..

Sağolun kızlar amın ınsallah. Yok kısa donem yapmayacak, inşallah dağıtımı düzgün bir yer olur nişanlım amasya kotu yer değil dağıtımı guzel olsun da dıyor. İnşallah.

Tatlım çok güzel ama ben günlük olarak renki tercih ettim...daha rahat kullanılır diye...

y aslında dogru soyluyosun tatlım ama bnm yatak odam karanlık bı oda bıde yatak odam söle bı kahve olunca ne renk uydurabılırım dıye dusunuyorum kara kara. sence ne olur bak resım koyayım

turkuaz, pembe, turuncu çok güzel oluyo kahverengiyleee.
Yatak başın benim begendiğim modelden.
Güle güle kullan.

Pudra rengi olabilir, bebek mavisi rengi olabilir tatlım...daha açık cıvıl cıvıl renklerde hoş olabilir.

çok güzel bende böle bişey arıyorum canım nerden bu

tesekkur ederım cnm forever1212 evim ister sitesini söleyınce az once hıc gırmıodum gırıp bakıyım dedım orda buldum cnm.

Canım Sağ selamet gider döner inşallah

Ben beğendim canım

Ayrıca tatlım bindallını iş arkadaşımda çok beğendi
Mutluluklar diliyor

saol cnm tesekkur ederım :))) tatlım az once hedıye cekım var demıstın bu yatak ortusunu alırsam bana o cekı verır mısın :18::18:

cok utanarak soruyorum valla

canım günlük kullanmak için böyle bir örtü bende aldımm..çok kullanışlı dediler...pachworkum vardı onu anneme bırakıp bunu götürücem daha kullanışlı diye...

evet makınada falanda yıkanabılıomus sanırım o yuzden bnde gunluk ıcın bunları dusundum.

turkuaz, pembe, turuncu çok güzel oluyo kahverengiyleee.
Yatak başın benim begendiğim modelden.
Güle güle kullan.

tesekkur ederım cnm. turkuaz ve turuncu dusunmem de belkı pembe olabılır :)))

Pudra rengi olabilir, bebek mavisi rengi olabilir tatlım...daha açık cıvıl cıvıl renklerde hoş olabilir.

cıvıl cıvıllardan zıyade daha soft renklerı aslında dusunebılırım

Veririm tabiki canım benim ne demek
Özelden yazıyorum sana 5 Dk içinde

Çok güzel, hem sade hemde güzel. Nerden aldın canım fiyatı nedir?

Amin inşallah canım, sağolasın.

Bindallına bayıldımm.
İstanbuldan aldım de lütfennn.

Ben begendim canım bi tane beyaz almak gerekiyo günlük olsa bile.

malesef tatlım bursadayım. zaten bnde satın almadım sadece kıraladım. bu bındallıları satmıyorlar sadece kıraya verıyorlar.

Veririm tabiki canım benim ne demek
Özelden yazıyorum sana 5 Dk içinde

cok tesekkur ederım cnm bn sımdı buraya yenı uye olcam sen ıstersen bana tavsıye edıyomus gıbı gonder sana da hedıye cekı falan gelır öle olunca

Canım davet butonu yok bu sitede

kızlar bu arada suan ıtıbarıyle vıleda setımı de almıs bulunuyorum nısanlım sagolsun onunden gecıomus gırıp aldı.

Çok beğendimmm ama yaa.
Mağazanın ismini öğrenebilir miyim?

Ayyy kızlar...incik boncukcu geldi yine yahu..hepimizi soydu gitti...ama ben bu sefer kendimi tuttum sadece bir yüzük aldım

Bravo tatlım kendini tutabilmek ne güzell hayalim gerçekleştiremediğim
güle güle kullan

kadın tanıyor bizi..tatlım al beğendiğini istediğin zaman öde diyor...yok almayım sağol dedim...herkez şaşırdı...normalde hep atlardım şu anda şoktayım...ben kemer sıkma politikasına gayet iyi gidiyorum

Bende başlıyorum
Mayıs ayı benim ayım

Bende avon katalogu getıren ablaya ablacım avon degıl dore falan katalogu getır bana çeyiz düzüyoruz surda dedım

Bende doreden ve avondan aldım bi sürü şey
çay kutusu aldım doreden bu ay daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…