- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.781
450 Tl mi
ömürlük yeter sana artık hahahahha
Benim arada aldıklarım var onları saymıyorum
sağlam bişeyler almam lazım
kızlar merhaba benim düğünüm de 2012de olacak kısmetse ama tam kesin de değil. biz aslında 2013te düşünüyorduk ama ben sözlümün yanına tunceliye atanınca 1 yıl erkene çektik düğünü. bu ailelerimizi biraz zora soktu. çünkü şubatta atandım ve martta biz düğün istityoruz dedik sözlümle. ailelerin maddi durumu elverişli değil ama erkek tarafının satılcak kıymetli arsaları var. bu ara haber bekliyorlar alıcı var bi tane. satılırsa biz de düğün işlerini netleştirmeye başlıycaz. ama şu an herşey o kadar muallaktaki off..
sizler ne güzel hazırlıklar yapıyosunuz. ya ben henüz hiçbişey yapamıyorum. düğün ağustos sonu olur olursa sizce o zamana kadar yetişir mi hazırlıklar?
sözlüm subay, tuncelide askeriyenin apartında oturucaz ev full eşyalı o yüzden eşya almıycaz bu yıl o yönden rahatım.
şu ana kadar aldığım tek şey ise bernardonun çeyiz seti.. onun dışında bir hazırlığım yok. çok istiyorum alışverişe başlamayı ama hem düğün netleşmedi hem de tuncelide olduğum için burda gezicek alışveriş merkezi yok. internetten bakabiliyorum sadece.
şimdi sizden isteğim hazırlıklara nerden başlamalımıyım neler almalı mıyım? ayy çok telaşlıyım kızlar yardım edin bana:26:
nikah günü, düğün yeri bulmam sorun olur mu ağustos için?
Evet canım bence yeni evli kadının dolabında günlük kullanılanlardan daha özel takımlar olmalı kesınlıkle
Bony den NBB den Penti den falan bir sürü takım aldım ben, mor tül fırfır etek ve çamaşırlı takımı var nbb nın harika bayılırsın gorsen
Birde erotık kostum adı altında standlar var iç çamaşır satan magazalarda onlar çok pahalı işte,
450 lira ne ki 30 lıradan olsa 15 takım edıyor, bır sıyah bır beyaz bır kırmızı jartıyer yeterlı geldı bana, 12 takımla lazer dantel işlemeli renkli farklı takımlar aldım öyle gitti paracıklar ama değdi vallahı
Birde gobegı çaprak ipli vs. işte farklı kostum şeklinde olanlar var mınımum 60 lıra falan onlar biraz fazla tutuyor canım.
Ama ben hiç kullanmama ragmen bayıldım hepsine şuan bir takvımı dolduracak çeşitte var diyebılırım ama güzel gorunce alıyorum hala
Ha birde yılbaşı için çok cici bir takım gordum onu alıcam
yeni gelin hoş geldin aramıza..oo sen bizden 1-0 öndesin baksana ev eşya herşey hazırmış:))) düğün salonu için gün bulmada nerden bulacaksın bilmiyorum ama biraz sıkıntı olabilir..biz aralıkta cuma akşamına yer bulabildik ancak...bir an önce düğün salonlarını tutmasan bile araştırmalısın..hangi şehirde yapacakısnız düğünü...
Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim...
Eki Görüntüle 406712
Eki Görüntüle 406713
Bende başlayacağım bari para atayım kenarıda senin gibi çıkıp toplu alayım tatlım
ohhh ne güzel şeyler var yahu bende baktıkça imreniyorum
hoşbuldum canım:)) yok ya önde fln değilim çook gerideyim sizdendüğünü ankarada yapıcaz, büyük şehir ya ona güveniyorum ama yazın evlencek çok kız vardır orda da bilmem bulur muyum:44:
kızlar merhaba benim düğünüm de 2012de olacak kısmetse ama tam kesin de değil. biz aslında 2013te düşünüyorduk ama ben sözlümün yanına tunceliye atanınca 1 yıl erkene çektik düğünü. bu ailelerimizi biraz zora soktu. çünkü şubatta atandım ve martta biz düğün istityoruz dedik sözlümle. ailelerin maddi durumu elverişli değil ama erkek tarafının satılcak kıymetli arsaları var. bu ara haber bekliyorlar alıcı var bi tane. satılırsa biz de düğün işlerini netleştirmeye başlıycaz. ama şu an herşey o kadar muallaktaki off..
sizler ne güzel hazırlıklar yapıyosunuz. ya ben henüz hiçbişey yapamıyorum. düğün ağustos sonu olur olursa sizce o zamana kadar yetişir mi hazırlıklar?
sözlüm subay, tuncelide askeriyenin apartında oturucaz ev full eşyalı o yüzden eşya almıycaz bu yıl o yönden rahatım.
şu ana kadar aldığım tek şey ise bernardonun çeyiz seti.. onun dışında bir hazırlığım yok. çok istiyorum alışverişe başlamayı ama hem düğün netleşmedi hem de tuncelide olduğum için burda gezicek alışveriş merkezi yok. internetten bakabiliyorum sadece.
şimdi sizden isteğim hazırlıklara nerden başlamalımıyım neler almalı mıyım? ayy çok telaşlıyım kızlar yardım edin bana:26:
nikah günü, düğün yeri bulmam sorun olur mu ağustos için?
çok güzel bir yer zor canım hele haftasonu çok çok zor ne yazıkki bi arkadaşım 3-4 ay önce bile hiçbir yerde cumartesi pazar akşam bulamadı yer sen araştır iyicene olmadı gündüz yaparsınız
kızlar maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın ...bende kısmet olsaydı eğer bu topikte yerimi alıcaktım 17 haziran da düğünüm olucaktı ama Allah kısmet etmedi...bakarken birazcık içim burkuldu bu topiğe ama olsun ..mutluluğunuz daim olsunnn
ee biz işte benim istediğim bir yer vardı..orası olsun dedim aralıkta gittik..cumartesi pazarlar eylül ayına kadar dolu dediler..bizde cuma akşamına aldık..taa aralıktan hazirana...
kızlar maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın ...bende kısmet olsaydı eğer bu topikte yerimi alıcaktım 17 haziran da düğünüm olucaktı ama Allah kısmet etmedi...bakarken birazcık içim burkuldu bu topiğe ama olsun ..mutluluğunuz daim olsunnn
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için .. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin hayatı güzelliklerle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?