2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
450 Tl mi
ömürlük yeter sana artık hahahahha
Benim arada aldıklarım var onları saymıyorum
sağlam bişeyler almam lazım

Evet canım bence yeni evli kadının dolabında günlük kullanılanlardan daha özel takımlar olmalı kesınlıkle

Bony den NBB den Penti den falan bir sürü takım aldım ben, mor tül fırfır etek ve çamaşırlı takımı var nbb nın harika bayılırsın gorsen

Birde erotık kostum adı altında standlar var iç çamaşır satan magazalarda onlar çok pahalı işte,

450 lira ne ki 30 lıradan olsa 15 takım edıyor, bır sıyah bır beyaz bır kırmızı jartıyer yeterlı geldı bana, 12 takımla lazer dantel işlemeli renkli farklı takımlar aldım öyle gitti paracıklar ama değdi vallahı

Birde gobegı çaprak ipli vs. işte farklı kostum şeklinde olanlar var mınımum 60 lıra falan onlar biraz fazla tutuyor canım.

Ama ben hiç kullanmama ragmen bayıldım hepsine şuan bir takvımı dolduracak çeşitte var diyebılırım ama güzel gorunce alıyorum hala

Ha birde yılbaşı için çok cici bir takım gordum onu alıcam

yeni gelin hoş geldin aramıza..oo sen bizden 1-0 öndesin baksana ev eşya herşey hazırmış:))) düğün salonu için gün bulmada nerden bulacaksın bilmiyorum ama biraz sıkıntı olabilir..biz aralıkta cuma akşamına yer bulabildik ancak...bir an önce düğün salonlarını tutmasan bile araştırmalısın..hangi şehirde yapacakısnız düğünü...

ben geldimmm bitik halde ben yokken 15 sayfa konuşmuşunuz bakmaya mecalim yok şantiyedeydim sabah 10 dandır ölüyorum pilim biitik siz neler yaptınız bakim?

Bende başlayacağım bari para atayım kenarıda senin gibi çıkıp toplu alayım tatlım
ohhh ne güzel şeyler var yahu bende baktıkça imreniyorum

hoşbuldum canım:)) yok ya önde fln değilim çook gerideyim sizden düğünü ankarada yapıcaz, büyük şehir ya ona güveniyorum ama yazın evlencek çok kız vardır orda da bilmem bulur muyum:44:

çok güzel çok yakışmış canım herşeyi bittikten sonra çok daha güzel olacağına eminim hadi bakalım hayırlısı olsun bende 19 mayısta sizlerle gelinliğimi paylaşabilirim

Bende başlayacağım bari para atayım kenarıda senin gibi çıkıp toplu alayım tatlım
ohhh ne güzel şeyler var yahu bende baktıkça imreniyorum

banada bi kız arkadaşım aldırdı öle süslü süslü şeyler :) bayandan isterken bile utanıyordum ya walla ama evlenince koacım istermişşşşş öyle emir telakki etti kız arkadaşım 5-6 takım aldım saten tük yok jartiyer takım la senzanın çok güzel ürünleri var arkadaşlar alacaksanız tavsiye ederim ama tuzludur biraz uygun olsun derseniz NBB ve Le Jardin onlarında çok cici ürünleri var

hoşbuldum canım:)) yok ya önde fln değilim çook gerideyim sizden düğünü ankarada yapıcaz, büyük şehir ya ona güveniyorum ama yazın evlencek çok kız vardır orda da bilmem bulur muyum:44:

çok güzel bir yer zor canım hele haftasonu çok çok zor ne yazıkki bi arkadaşım 3-4 ay önce bile hiçbir yerde cumartesi pazar akşam bulamadı yer sen araştır iyicene olmadı gündüz yaparsınız

canım hoşgeldin aramıza.ev eşyam tamammış ohh süper, bizde diğer çeyizleri halletik ev, eşya yok tam tersi
bak buarada bir arkadaş liste hazırlamıştı ben sana onu atım buradan başla almaya bir şeyler,uygun olanları nettende alıyoruz biz bize sorabilirsin , bildiklerimiz varsa veririz cevap ok?
bak liste bu
Eki Görüntüle 407115

kızlar maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın ...bende kısmet olsaydı eğer bu topikte yerimi alıcaktım 17 haziran da düğünüm olucaktı ama Allah kısmet etmedi...bakarken birazcık içim burkuldu bu topiğe ama olsun ..mutluluğunuz daim olsunnn

çok güzel bir yer zor canım hele haftasonu çok çok zor ne yazıkki bi arkadaşım 3-4 ay önce bile hiçbir yerde cumartesi pazar akşam bulamadı yer sen araştır iyicene olmadı gündüz yaparsınız

ee biz işte benim istediğim bir yer vardı..orası olsun dedim aralıkta gittik..cumartesi pazarlar eylül ayına kadar dolu dediler..bizde cuma akşamına aldık..taa aralıktan hazirana...

sağol tatlım..ne oldu bilmiyorum ama her işte bir hayır vardır boş ver..daha iyi bir zamanda senin için en iyisi olacak şekilde olur inşallah.....

ee biz işte benim istediğim bir yer vardı..orası olsun dedim aralıkta gittik..cumartesi pazarlar eylül ayına kadar dolu dediler..bizde cuma akşamına aldık..taa aralıktan hazirana...

o hususta aslında içim buruk arkadaşlar kimseye bişi demedim ne kendi ne nişanlımın ailesine ben günübirlik sivasa gitme durumum oldu düğünüm sivasta olacaktı 3 ay önce salonu nişanlım tutmuştu görmek istedim merak ediyorum sivasın en güzel 2. salonu demiştiler işte gittim baktım hiç hoşuma gitmedi basık bi yerdi birde daha sezonu açmadıklarında çok yıkıntı geldi bana çok çok züldüm bellide ettirmek istemedim moralimize yüksek tutmaya çalışıyorum düğün sezonunda orası toparlanır düzenlenir diye umut ediyorum

Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah..Teşekkürler güzel dileklerin için

canım her işte bir hayır vardır, nasipten öteye geçilmiyor maalesef Allah gönlüne göre versin.

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Ya Râb! Bize Senin sevdiklerini sevdir. Bizleri razı olduğun işlerle meşgul eyle.
Ya Râb! Bizleri ezdirme, üzdürme, imânsız gezdirme.
Ya Rab, bana, bana layık olanı değil, Sana layık olanı ver.
Amin.

trianka ile good heart nasıllarki nasıl gidiyor koşturmalar acaba hayırlısıylan bbir atlatsalardı şu koşturmacaları az kaldı ama az

bu arada esmersirine'den hala haber yok deeğilmi gelmedimi ki balayından

düğününü yapan gitmesin ama ya gelsin yine konuşalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…