2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bende başlıyorum
Mayıs ayı benim ayım

Bende doreden ve avondan aldım bi sürü şey
çay kutusu aldım doreden bu ay daha gelmedi

Ben ev eşyalarını ihtiyaçlarını falan bitireyım kılık kıyafet almaya devam napıyım sevıyorum giyinmeyi makyaj yapmayı ayakkabıları hele ki

Hem balayı için sortlar sandaletler ciciler lazım aaa agustosta eksıklerımı alıcam yanı nıyetıne girdim lazım onlarda

Benimde balayı için yeni ciciler almam lazım
Birde şık bir tulum istiyorum
kocişle otelde yemeğe çıkarken giyerim
şık birde elbise

sandalet,şort,bikini oo
ay aklıma getirdin bak

Benim çeyiz bitti artık almak için alıyorum hadi buda olsun diye
almayacağım yaa durdurcam artık

Ayyy bunları benimde almam lazım...tatil için kıyafetlerim hep eski...yeni ciciler alınacak...temmuz ramazan ayı oluyor...o ayda harcamam az olur...bunları o ay hallederim

Ayyy bunları benimde almam lazım...tatil için kıyafetlerim hep eski...yeni ciciler alınacak...temmuz ramazan ayı oluyor...o ayda harcamam az olur...bunları o ay hallederim

Ben tulumu ve elbiseyi düğün alışverişinde aldırmayı düşünüyorum

diğerlerinide ben alırım artık
Aslında sandaleteim çok var
almam terlikde lazım ama nişanlım yeni aldı onuda almam

en son artık bunlar
iç çamaşırına geçicem ben
Haziran ayında başlıyorum

Ne cok konuşmuşsunuz kızlar yaa aksam okurum artık kız bakmaktayiz hala arada bı bakayım napıyorsunuz Diye hersey yolunda bakalım Nisan ne zaman olcak ne zaman istemeye gelmez kızımızı kahve yapiyo şimdi benim tacizlerinden fırsat bulursa tabi bakmaya geldik diyip her yerini sıkıştırdım gelinimizin Cok fenasin diyo

Son düzenleme:
Çok beğendimmm ama yaa.
Mağazanın ismini öğrenebilir miyim?

lal nakıs tatlım

Aldın mı canım???

aldım sekerım bu arada senın kupon u kullanmadım bana da geldı uye olunca kupon baska faydalanmak ısteyen ark varsa ona verebılırsın yıne de cok cok tesekkur ederım tatlım.

sıze az once koydugum yatak ortusu 105 tl ıdı bnm aldıgım 89 du bnde bunu aldım arada cok fark yok desen acısından bı de 100 tl ye tamamlamak ıcın carsaf takımı aldım ındırım kuponuyla bırlıkte bana 82 tl ye geldı kargoda ucretsız ay cok karlı cıktım sankı bn bu ısten bu sıteyı bana tavsıye ettıgın ıcın gercekten cok saol forever1212 :))))

bu arada nasıl vılada setımıde hedıyelerıyle bırlıkte ucuza almısım dımı :))))

sımdı sıra resımlerde

Utandırma yenge hanımı kahveler köpüksüz olur yoksa

Benim tatil için hiçbirşeyim yok...geçen 2 yıldır tatile gidemiyoruz...hep cenazemiz oldu...baya eksiğim var benim alınacak...nese nişanlımla alırım ben

Güle güle kullan canım

25 Tl değil artık 15 Tl hediye çeki veriyor galiba anlamadım gitti

Vileda takımını bende o civar birşeye almıştım
indririm vardı güle güle kullan

Güle güle kullan canım

25 Tl değil artık 15 Tl hediye çeki veriyor galiba anlamadım gitti

Vileda takımını bende o civar birşeye almıştım
indririm vardı güle güle kullan

bılmıorum kı cnm kıme nasıl verıolar bnde pek anlamam ama bana 2 tane 25 tl lık kupon verdı yanı toplamda 50 tllık oluyo.

Ben mango da harika bir tulum gördüm toprak rengı turuncu şeritleri var üst kısımda almayı düşünüyorum canım
Bikinide yedek istiyorum bakalım daha var bu alışverıse benım çeyiz tamamlanmadı

Evet canım bende temmuz son agustos olarak düşünüyorum, ramazan ayı diye piyasa durgunlaşıyor ındırım başlıyor

Ben bir gün alışverişe çıktığımda tam 450 lıralık iç çamaşır aldım yanı kaç takım var hatırlamıyorum hepsine her baktıgımda bayılıyorum iyiki almışım dıyorum hatta birtanesını nişanlım beğendi

Kızlar ben kaçtım...hepinizi iyi hafta sonları..
ÇİĞDEM güle güle kullan canım aldıklarını...
TUĞÇEM haber bekliyorum yarın senden 4 gözle...eminim prensesler gibi olacaksın..mümkünse hemen fotoda bekliyorum

Yarın arayacağım çıkar çıkmaz
eğer beğenirsek alcaz zaten
foto çekmeye alırsak izin verirler canım çekerim yüklerim buraya
yarın telefonlaşırız öptüm iyi akşamlar

tesekkur ederım cnm :)))

450 Tl mi
ömürlük yeter sana artık hahahahha
Benim arada aldıklarım var onları saymıyorum
sağlam bişeyler almam lazım

kızlar merhaba benim düğünüm de 2012de olacak kısmetse ama tam kesin de değil. biz aslında 2013te düşünüyorduk ama ben sözlümün yanına tunceliye atanınca 1 yıl erkene çektik düğünü. bu ailelerimizi biraz zora soktu. çünkü şubatta atandım ve martta biz düğün istityoruz dedik sözlümle. ailelerin maddi durumu elverişli değil ama erkek tarafının satılcak kıymetli arsaları var. bu ara haber bekliyorlar alıcı var bi tane. satılırsa biz de düğün işlerini netleştirmeye başlıycaz. ama şu an herşey o kadar muallaktaki off..
sizler ne güzel hazırlıklar yapıyosunuz. ya ben henüz hiçbişey yapamıyorum. düğün ağustos sonu olur olursa sizce o zamana kadar yetişir mi hazırlıklar?
sözlüm subay, tuncelide askeriyenin apartında oturucaz ev full eşyalı o yüzden eşya almıycaz bu yıl o yönden rahatım.
şu ana kadar aldığım tek şey ise bernardonun çeyiz seti.. onun dışında bir hazırlığım yok. çok istiyorum alışverişe başlamayı ama hem düğün netleşmedi hem de tuncelide olduğum için burda gezicek alışveriş merkezi yok. internetten bakabiliyorum sadece.
şimdi sizden isteğim hazırlıklara nerden başlamalımıyım neler almalı mıyım? ayy çok telaşlıyım kızlar yardım edin bana:26:
nikah günü, düğün yeri bulmam sorun olur mu ağustos için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…