- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.801
ayy böyle bir set bana yarın lazım..ne karda ucuzmuş yaw..bu nerdeki markette bu fiyat..
canım hoşgeldin aramıza.ev eşyam tamammış ohh süper, bizde diğer çeyizleri halletik ev, eşya yok tam tersi
bak buarada bir arkadaş liste hazırlamıştı ben sana onu atım buradan başla almaya bir şeyler,uygun olanları nettende alıyoruz biz bize sorabilirsin , bildiklerimiz varsa veririz cevap ok?
bak liste bu
Eki Görüntüle 407115
çok güzel bir yer zor canım hele haftasonu çok çok zor ne yazıkki bi arkadaşım 3-4 ay önce bile hiçbir yerde cumartesi pazar akşam bulamadı yer sen araştır iyicene olmadı gündüz yaparsınız
Siz bakın beğenin demiş kayınvalidem
Düğün için alışverişde yapın demiş
1 günlük 1 de klasik takım alın
ayakkabı-çanta-iç çamaşırı- eşofman takımı al demiş oğluşuna
Ne olur olmaz gelemeyebilirim
Ağustosa kalmasın demiş
kısmet artık canım ya olmadı dediğin gibi gündüz yaparız... senin düğünün nerde ne zaman olacak?
kalplerasi nasılsın tatlım hoş geldin
sağol canım hoşbuldum nasılsın hazırlıklar ne alemde :) şuan good heart ın durumunu çok merak ediyorum :) umarım çok güzel geçiyordur....
iyiym tatlım bende hazırlık yokki nişanlımı beklicem kaynanamla bakkala bile gitmem artık
kız bakmaya gittik bugün abime usuldendi tabi 17 mayısta istemeye gidiyoruz
güzel geçiyordur canım yaa heyecanını düşünemiyorum şuan
kendi heyecanını unutup abinin hyecanına dalmışsındır dimi :) süpermişş
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için .. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin hayatı güzelliklerle olsun
trianka ile good heart nasıllarki nasıl gidiyor koşturmalar acaba hayırlısıylan bbir atlatsalardı şu koşturmacaları az kaldı ama az
bu arada esmersirine'den hala haber yok deeğilmi gelmedimi ki balayından
düğününü yapan gitmesin ama ya gelsin yine konuşalımm
hoşbulduk canım:) liste baya faydalı olcak sanırım ama okuyunca gözüm korktu ne yalan söyliyim çok eksik var
Baba evindeyim ama misafirim artik.Annem gözyaslarini sakliyor benden usul usul agliyor,Babamin yüzü gülsede, içi kan agliyor.Misafirim artik, esyalar kutulara yerlesiyor, odam hala gidecegimi kabullenemiyor. Gidiyorum ben baska yuvanin di$i kusu olmaya.Cok özlicem burayi, burada gülmeyi, burada aglamayi..Gidiyorum ben, düzeninin kendimizin belirledigi kocaman bir eve, Orada ben yokum, biz variz. Artik iki kisi için yasayacagim.Içim aciyor, belli etmesemde koyuyor bana gidisim.Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden. Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..HO$CAKAL BABA EVIM..
Baba evindeyim ama misafirim artik.Annem gözyaslarini sakliyor benden usul usul agliyor,Babamin yüzü gülsede, içi kan agliyor.Misafirim artik, esyalar kutulara yerlesiyor, odam hala gidecegimi kabullenemiyor. Gidiyorum ben baska yuvanin di$i kusu olmaya.Cok özlicem burayi, burada gülmeyi, burada aglamayi..Gidiyorum ben, düzeninin kendimizin belirledigi kocaman bir eve, Orada ben yokum, biz variz. Artik iki kisi için yasayacagim.Içim aciyor, belli etmesemde koyuyor bana gidisim.Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden. Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..HO$CAKAL BABA EVIM..
Günaydın kızlarrr...
Ayy trianka naptın sennnnne kadar içten yazmışın..tüylerim diken diken oldu...
yeni bir hayata başlıcaksın ve herşey çok güzel olucak inş...çoookkk mutlu ol canım..
Günaydın sekerler herkese iyi hafta sonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?