2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hoşbulduk canım:) liste baya faydalı olcak sanırım ama okuyunca gözüm korktu ne yalan söyliyim çok eksik var

çok güzel bir yer zor canım hele haftasonu çok çok zor ne yazıkki bi arkadaşım 3-4 ay önce bile hiçbir yerde cumartesi pazar akşam bulamadı yer sen araştır iyicene olmadı gündüz yaparsınız

kısmet artık canım ya olmadı dediğin gibi gündüz yaparız... senin düğünün nerde ne zaman olacak?

ayy tatlım çok şanslısın git nişanlınla mutlu mutlu alışverişini yap

sağol canım hoşbuldum nasılsın hazırlıklar ne alemde :) şuan good heart ın durumunu çok merak ediyorum :) umarım çok güzel geçiyordur....

iyiym tatlım bende hazırlık yokki nişanlımı beklicem kaynanamla bakkala bile gitmem artık
kız bakmaya gittik bugün abime usuldendi tabi 17 mayısta istemeye gidiyoruz
güzel geçiyordur canım yaa heyecanını düşünemiyorum şuan

kendi heyecanını unutup abinin hyecanına dalmışsındır dimi :) süpermişş

kendi heyecanını unutup abinin hyecanına dalmışsındır dimi :) süpermişş

evet tatlım çok tatlıydı bugün yaa çok güzeldi herşey
kınada giyeceğim abiyeyi düşündüğüm yetmiyo gibi şimdi kız istemede ne giycem derdindeyim

ankaralı gelincikler
batıkent tarafında makyaj yaptırabileceğim biri yada bir yer arıyorum
temmuzda kına gecem var
öneriniz varmı

Baba evindeyim ama misafirim artik.Annem gözyaslarini sakliyor benden usul usul agliyor,Babamin yüzü gülsede, içi kan agliyor.Misafirim artik, esyalar kutulara yerlesiyor, odam hala gidecegimi kabullenemiyor. Gidiyorum ben baska yuvanin di$i kusu olmaya.Cok özlicem burayi, burada gülmeyi, burada aglamayi..Gidiyorum ben, düzeninin kendimizin belirledigi kocaman bir eve, Orada ben yokum, biz variz. Artik iki kisi için yasayacagim.Içim aciyor, belli etmesemde koyuyor bana gidisim.Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden. Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..HO$CAKAL BABA EVIM..

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için .. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin hayatı güzelliklerle olsun

sağol canım güzel dileklerin için

evet ya trianka , good_heart esmersirine ve cadicayı bekliyoruz anlatacakları olmalı

hoşbulduk canım:) liste baya faydalı olcak sanırım ama okuyunca gözüm korktu ne yalan söyliyim çok eksik var

canım sende bu listeye bakarak kendine bi liste yap istersen yeniden, şimdi başlasan almaya tamamlanır sıkma canını

canım ,

o kadar güzel ifade etmişsin ki şu anda gözlerim doldu, hepimizin gün geldiğinde yaşayacağı bir duygu. Allahım hepimize mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.

"Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden. Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..HO$CAKAL BABA EVIM"

Günaydın kızlarrr...
Ayy trianka naptın sennnn ne kadar içten yazmışın..tüylerim diken diken oldu...
yeni bir hayata başlıcaksın ve herşey çok güzel olucak inş...çoookkk mutlu ol canım..

Günaydın kızlarrr...
Ayy trianka naptın sennnn ne kadar içten yazmışın..tüylerim diken diken oldu...
yeni bir hayata başlıcaksın ve herşey çok güzel olucak inş...çoookkk mutlu ol canım..

Günaydın sekerler herkese iyi hafta sonu diliyorum

Günaydın canlar,
bende çok duygulandım
Yeni bir hayat , yeni yer, yeni telaşlar, bu sefer her şey bizim omzumuz da, karar bizim, alıştığımızdan çok farklı.......
hepimize hayırlı yuvalar nasip eyle

Günaydın gelinciklerrrrrrrrrr,

trianka canım ya ağlyacaktım neredeyse içim burkuldu sankı ben evlenıyorum o kadar duygulandım yaa nasıl dayanıcaz ben zaten anneme babama dayanamam bide ağlıyo ikiside yaaa şimdiden duyuyorum konusuyorlar inanmak istemiyolar gideceğime

Ayyy kızlar trianka giderken ne yaptı bize böyle..oturup ağlıycam ya.....

Canim o kadar guZel anlatmissin ki hislerini icin gitti masajını okurken bugün en mutlu ve en buruk gunün umarim hersey guZel olur mutluluklar tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…