2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hayırdır tatlım bı sorun mu var

canım sana diğer konudan da cevap verdim ama burdan da sölim akasya düğün salnunu tuttum. Of canım sorma ya çocukluk arkadaşım kardeşim dediğim insandan kazık yedik hemde beş para etmez evli ve çocuklu bir adam için (sevgilisi oluyor arkadaşımın) hiç onaylamıyorduk zaten bize ben seçimimi yaptım sizi hayatımda istemiyorum dedi bana karışmayın dedi o kadar çok şey oldu ki adam bunu kullanıyor gözünü açmak için neler yaptık ama bize hiç inanmadı bizde en son çare dün akşam arkadaşımı aldık karşımıza ablasını da çağırdık herşeyi anlattık ablasıda bize hak verdi tabi çok kızdı. biz yine ablasına anlatma taraftarı değildik ama dün arkadaşımın sevgilsi bizi arayıp tehdit edince başka çaremiz yoktu. Sinirden zor durdum dün şuan bile yazdıkça sinirleniyorum
bir beni çalışıyorum yoksam
bende çalışıyorum tatlım yanlız değilsin

airlikfeer canım evin çok güzelmiş güle güle mutlu şekilde oturmayı nasip etsin rabbim

kızlar mobilyalarımı aldığım yerde bu tv ünitesini beğendim sizce nasıl koltuk takımımda kahverengili ben kullanuşlı buldum sizde fikirlerinizi söyler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…