2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Aynen tatlım bizimkiler heyecan içindeler karşı tarafta tık yok zaten iplerde kopmak üzere son olanlardan sonra..
yine senin altınların alınıyor...bize onu yapanda yok...herşeyi kendimiz yapıcaz, yapıyoruzda. nişanlım çok kızgın ailesine..şu anda hep yanımda inş hepte böle olur...kapımızı kapattıktan sonra kimseyi istemiyorum artıkk..nişanlıllık dönemimi mahvettiler evliliğimiz mahvetmelerine asla izin vermicem

canım ya yazdıklarını okuyunca üzüldüm oğlu evleniyo halbuki en çok telaş yapması düşünmesi uğraşması gereken zamanda gezme de neymiş.. durumları yoksa bile üstlerine düşeni borç harç bi şekilde halletmeliler. sözlümün ailesini düşünüyorum da da tahtalara vuruyim. arsa satıp herşeyimizi dört dörtlük yapmak için uğraşıyorlar. babası diyoki siz bana bi hesap çıkarın eşya için ne kadar gerekiyorsa ben veriyim gidin gönlünüze göre döşeyin evinizi diyo sağolsun. annesi de öyle...
ama böle düşüncesiz insan gördükçe ne analar babalar var yahu diyorum

amaan takma milleti ögg bögg demişler ama istediğini almıssın canım ne güzel

ayy bende öyleyim canım çıkamıyorum burdan

Chnhn canım bütün gün müzik dinledim hala tek bi müzik seçemedim gerildim sonrada vazgeçtim

bak o zaman sana bi tane kasap havası

[video=youtube;BRe1up551Ug]http://www.youtube.com/watch?v=BRe1up551Ug&feature=related[/video]

yok cicim oynamadıkk..yeni evli bir arkadaş vardı onun düğün videosu gelmiş...onu izledik...dedikodu yaptık bol bol..eğlenceli ama benim için yorucuyduda

bende günlere o kadar çok alıştım ki evlenince nasıl durucam gezmeden bilemiyorum herkes diyor uzağa gidiyorsun napcan diye üzülmeyin ben gelirim siz yeter ki gün yapın diyorum

sen müzikleri bizsiz dinlersen zevk alamazsın kuzum...bir çoştururuz seni

ciddi yardıma ihtiyacım var seçemiyorum müzikleri sinir oluyorum bulduklarımı unutuyorum bide
o kadar az vaktim kaldı ki nişanlım gelmeden seçmem gerekiyor nişanlım gelince işim daha çok olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…