- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.881
Aslında en mutlu olmam gereken zaman ama ben karsı tarafın derdini dert edinmekten mutlu olamıyorum,5 bın krediyi eniştesi cekmiş ve o paradan 2.5 sadece bızım ıcın harcandı carsı,mobılya felan gerisi yokcarsı eksıklerını nısanlımın maasıyla aldık yıne,sımdı 15 bın daha cekecekler ama 10bın zaten bılezıkler tutuyo bız 5 bınle nasıl dugun yapıcaz halı-perde alıcaz bulasık mak.fırın gıbı eksıklerı alıcaz salon parası balayı parası gelınlık damatlık kına gecesi nasıl olacak bunlar yaa kafayı yemek uzereyım aileme belli etmemek için, bizim evde hergun düğün için telaş ama karsı tarafda annesı hergun gezmelerde evlerıne gıdıyorum hep aynı bıde anneme akıl vermesı yokmu aman ...hanım yapma yeter bu kadar dıye,ben nasıl sevıcem bu kadını boyle düşüncesizken yaaa
Aslında en mutlu olmam gereken zaman ama ben karsı tarafın derdini dert edinmekten mutlu olamıyorum,5 bın krediyi eniştesi cekmiş ve o paradan 2.5 sadece bızım ıcın harcandı carsı,mobılya felan gerisi yokcarsı eksıklerını nısanlımın maasıyla aldık yıne,sımdı 15 bın daha cekecekler ama 10bın zaten bılezıkler tutuyo bız 5 bınle nasıl dugun yapıcaz halı-perde alıcaz bulasık mak.fırın gıbı eksıklerı alıcaz salon parası balayı parası gelınlık damatlık kına gecesi nasıl olacak bunlar yaa kafayı yemek uzereyım aileme belli etmemek için, bizim evde hergun düğün için telaş ama karsı tarafda annesı hergun gezmelerde evlerıne gıdıyorum hep aynı bıde anneme akıl vermesı yokmu aman ...hanım yapma yeter bu kadar dıye,ben nasıl sevıcem bu kadını boyle düşüncesizken yaaa
amiin kızlar
çok teşekkür ederim canımalırken biraz değişik oldu ne renk olsun diyolar beyaz diyorum bu ne renk olsun diyolar beyaz diyorum millete beyazdan böğ gelmişti o gün ama istediğim gibi her şeymi beyaz yaptım Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
amaan takma milleti ögg bögg demişler ama istediğini almıssın canım ne güzel
ooo gelincikler burdaymış
Bende illaki bir bakayım diyorum...çıkamıyorum formdan...aile gibimi olduk ne
aile gibi olduk canım gerçekten
kınamda çalınacak müzikleri ayarlama yapaya başladım şimdi, kopuyorum gene ben sorma
Ayyy kop kop..benim hiç halim yok...günüm vardı yorulmuşum vallaa
Ayyy kop kop..benim hiç halim yok...günüm vardı yorulmuşum vallaa
yok cicim oynamadıkk..yeni evli bir arkadaş vardı onun düğün videosu gelmiş...onu izledik...dedikodu yaptık bol bol..eğlenceli ama benim için yorucuydudaayy evet günün vardı dimi nasıl geçti bakalım, kızlarla oynarız diyordun oynadınız mı bari
ayy bende öyleyim canım çıkamıyorum burdan
Chnhn canım bütün gün müzik dinledim hala tek bi müzik seçemedim gerildim sonrada vazgeçtim
ayy bende öyleyim canım çıkamıyorum burdan
Chnhn canım bütün gün müzik dinledim hala tek bi müzik seçemedim gerildim sonrada vazgeçtim
yazdım tatlım ama görmediniz sanırım diğer sayfada kalmış
yok cicim oynamadıkk..yeni evli bir arkadaş vardı onun düğün videosu gelmiş...onu izledik...dedikodu yaptık bol bol..eğlenceli ama benim için yorucuyduda
yok cicim oynamadıkk..yeni evli bir arkadaş vardı onun düğün videosu gelmiş...onu izledik...dedikodu yaptık bol bol..eğlenceli ama benim için yorucuyduda
sen müzikleri bizsiz dinlersen zevk alamazsın kuzum...bir çoştururuz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?