2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım aynen benimde aynen öyle oldu kınamda gelinlik giyecektim sonrada nasıl olcak giy çıkar falan diye düşünyodum ki gazetede bi gördüm çok beğendim ve çok mantıklı geldi canım bende nerde bulcağımı bilmiyorum ama diktiririm bile belki.

İns tatlim zor olucaktir senin icin.

evet canm yaa daha yeni yeni farkına vardım zorluğunun kuzenin düğünü oldu geçen çok zor kız vermek gelin gitmek:2: sevdiğiyle evlendi oda ama zor işte yine de

airlikfeer canım evin çok güzelmiş güle güle mutlu şekilde oturmayı nasip etsin rabbim

amin canım hepimize inşallah

Canım çook güzel mobilyalar ve de evinn bayıldım
Aşkla sağlıkla oturursunuz inşallah

çok teşekkür ederim canım amiin bir ömür boyu inşallah

airlikfeerVİRÜS
Canım çok güzel evin maşallah
her noktasına kadar özenmişsiniz. Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin

amiin canım çok teşekkür ederim daha eksik parçalar var onlarda bugün gelicek sanırım yatak odamız da bugün geliyormuş buz siyah eşyalarımı da kurmuşlar tv mizi kurmuşlar bugün fortmanto ve merdiven altı dolabımız gelmiş ayy bende sizler gibi anca fotodan görüyorum bu olay da çok fena

allah yardımcınız olsun canım.böyle insanlardan korusun bizi.çok zor bu durumlar. Iyi ki anlatmışsınız ablasına

Eki Görüntüle 407850
kızlar mobilyalarımı aldığım yerde bu tv ünitesini beğendim sizce nasıl koltuk takımımda kahverengili ben kullanuşlı buldum sizde fikirlerinizi söyler misiniz

koltuk takımıyla uyuyorsa rengi gayet güzel duruyor.

İçine siniyorsa bişey alacaksın çok düşünmeyeceksin..
Ama bi şüphe varsa da hiç düşünmeden bırakıp çıkacaksın dükkanda onu
Püf noktası bu
doğru söylüyorsun canım beğenip alsamda soruyorum hep napim

uyuyor tatlım bakalım yeni modeller gelmediyse bunu alıcam

çook teşekkür ederim canım evimiz kendimizin ve dubleks canım amiin canım inşallah Allah gönlüne göre versin seninde inşallah

bayıldım tatlım...evin, mobilyaların harikaaa güzel mutlu günlerde otur, kullan inşşş

çok teşekkürler canım

aynen canım bende çok isterdim böyle bbir eivim olsun...rabbim bizede göstersin inş...

aynen canım bende çok isterdim böyle bbir eivim olsun...rabbim bizede göstersin inş...

amiin kızlar

çok teşekkür ederim canım alırken biraz değişik oldu ne renk olsun diyolar beyaz diyorum bu ne renk olsun diyolar beyaz diyorum millete beyazdan böğ gelmişti o gün ama istediğim gibi her şeymi beyaz yaptım Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Amin canım inşallah artık bizde eslerimizle kendı cabamızla alıcaz Allah izin verirse,aman kayınvalıdem görümcelerim evlenınce değişmesin bize karısmasınlar evım kıra olsa da ben mutlu olurum

Ayyy 5 gün sonra 1 aydan düşeceğim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık gecsin diye saymıyorum günlerimi ailemin sevgisi daha ağır basıyo artık nişanlıma da kızgınım zaten

Ayyy 5 gün sonra 1 aydan düşeceğim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık gecsin diye saymıyorum günlerimi ailemin sevgisi daha ağır basıyo artık nişanlıma da kızgınım zaten

Umarım öle olur tatlım..kapımızı kapatlım herşeyy dışarda kalır inş...
nişanlına niye kızdım canım? üzmeyin birbirinizi 1 ay kala.

Umarım öle olur tatlım..kapımızı kapatlım herşeyy dışarda kalır inş...
nişanlına niye kızdım canım? üzmeyin birbirinizi 1 ay kala.

Aslında ona değil de kayınvalideme kızdım ona sınırlendım yıne,yaa kredi cekecekler dedim ya onu bıle beceremıyolar yaa borc odemeyı kabul ettım annesı tutmus nısanlımı aradım uyuyomus benı arayıp o soyledı uyuyo dıye,sonrada saliha krediyi vermiyolar dedı ee napabılırım dedım kefil lazımmıs baban olurmu dıyo bana yaa yaptıgı 1,5 sene nısanlımın maasınıda aldıgı halde borc cekmek onuda aıleme sardırıyo yaa ben bılemem babam ev kredısı cektı zaten sız sorun dedım,o gunden beri nısanlım acmadı hıc konuyu bugun sordum bırını bulmuslar cok sukur

Son düzenleme:
Aslında en mutlu olmam gereken zaman ama ben karsı tarafın derdini dert edinmekten mutlu olamıyorum,5 bın krediyi eniştesi cekmiş ve o paradan 2.5 sadece bızım ıcın harcandı carsı,mobılya felan gerisi yok carsı eksıklerını nısanlımın maasıyla aldık yıne,sımdı 15 bın daha cekecekler ama 10bın zaten bılezıkler tutuyo bız 5 bınle nasıl dugun yapıcaz halı-perde alıcaz bulasık mak.fırın gıbı eksıklerı alıcaz salon parası balayı parası gelınlık damatlık kına gecesi nasıl olacak bunlar yaa kafayı yemek uzereyım aileme belli etmemek için, bizim evde hergun düğün için telaş ama karsı tarafda annesı hergun gezmelerde evlerıne gıdıyorum hep aynı bıde anneme akıl vermesı yokmu aman ...hanım yapma yeter bu kadar dıye,ben nasıl sevıcem bu kadını boyle düşüncesizken yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…