- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.901
bende günlere o kadar çok alıştım ki evlenince nasıl durucam gezmeden bilemiyorum herkes diyor uzağa gidiyorsun napcan diye üzülmeyin ben gelirim siz yeter ki gün yapın diyorum
buluruz tatlım beraber sıkıntı etme senciddi yardıma ihtiyacım var seçemiyorum müzikleri sinir oluyorum bulduklarımı unutuyorum bide
o kadar az vaktim kaldı ki nişanlım gelmeden seçmem gerekiyor nişanlım gelince işim daha çok olucak
ohh çok iyi olmuş valla stres atmışsın, kayınvalidenle durumlar nasıl
ben çok sevmiyorum...sadece arkadşlarımla bir günüm olsun dedimzaten çalışıncada vakit olmuyorki güne falan
ama gün olmayıncada arkadaşları göremiyorsun herkes bi bahane istiyor bazen ara veriyorum boş bi vakit bulup göreşemiyorsun bile en güzeli gün
bizim gün haylaz günü yemekleri dışarıdan söylüyorum ev sahibi sadece tatlı yapıyor süper oluyor işimize geliyo
bugünde eski günüme gittim ordakileri günden çıktığımdan beri göremiyordum bide hazırlıklar başlayınca arayamadım bile kimseyi
ooo tam haylaz günüymüş
doğru aslında görüşmeye görüşmeye bağlarda kopuyor zamanla..o yüzden en iyisi gün hakikaten
bene diğer günüme fırından börek getirtcem...tatlıyıda yaparım ohhh missss
ciddi yardıma ihtiyacım var seçemiyorum müzikleri sinir oluyorum bulduklarımı unutuyorum bide
o kadar az vaktim kaldı ki nişanlım gelmeden seçmem gerekiyor nişanlım gelince işim daha çok olucak
en güzeli canım bi dene nasıl seviceksin hemen
senindemi kayınvalidenle sorunların var canım
yazayım sana bir kaç tane o zaman
*kasap havası
*lorke lorke
*taylan -a be kaynana
*ibrahim tatıses- ağrı dağı ama remix (kuzenimin kınasında acayip kopmuştuk bu müzikle yüksek seste,çoğu kişi dinlemez belki ama biz çok eğlendik)
*Mezdeke - Ya El Yelil
*Sinan Yilmaz - Gaptas
*Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu (olmazsa olmaz)
*sinan yılmaz kolbastı
*kibariye tepecikli
*Yurtseven Kardeşler - Halay
*ekrem&gültekin damat halayı
*payduşka
kına yakılırken
*candan erçetin- yksek yüksek tepelere
*kınayı getir aney
durumlar aynı tatlım en küçük bir değişiklik yok
ama gün olmayıncada arkadaşları göremiyorsun herkes bi bahane istiyor bazen ara veriyorum boş bi vakit bulup göreşemiyorsun bile en güzeli gün
bizim gün haylaz günü yemekleri dışarıdan söylüyorum ev sahibi sadece tatlı yapıyor süper oluyor işimize geliyo
bugünde eski günüme gittim ordakileri günden çıktığımdan beri göremiyordum bide hazırlıklar başlayınca arayamadım bile kimseyi
teşekkür ederim tatlım ilk liste süper:118::118::118::118::118::118::118::118:
ama ikinci okuyunca bile içimi burktu bide o an çalınca ne olur bilmiyorum daynamam sanırım
geçecek inşallah canım, sabır ve zamanla herşey düzelecek, sen yeter ki dimdik ayakta ol, sevdiğine sarıl
ohhh çok güzel , haylaz günü gerçekten.
benin hiç vaktim yok iş çıkışlarında anca arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz o kadar geriye kalan zamanda dinlenmek istiyorum hep
ooo senin haberin yok olanlardan galiba tatlım..
kayınvalidemle fenayız 1 haftdadır. nişanlım evi terk etti.
ben ondan habersiz gelinlik baktığım için sinirlenmiş..ben gelinlik bakamazmışım ondan habersiz..onun istediği tarzda giyincekmişim gelinliği...gelinliği o alcak olsa ok dicem 1 kuruşt vermiyor.
nişanlımla kava ettiler geçen hafta...tercih yap demiş...beni istemiyor yani...
1 haftadır feci durumdayım..nişanlım annesini fena sinirlendi ve gittik beğendiğim gelinliğide aldık..
rica ederim
bende yazarken bir garip oldum ama olsun gelin olmanın en güzel yanı bu kına gecesi galiba
Gelincikler nabersiniz hıdrellezde ne yaptınız inşallah Allahım dileklerimizi her daim kabul etsin bugünle birlikte
Kına gecemde o iki acıklı türküyü de çaldırmak istemiyorum kızlar ben çok ağlarım susturamazlar sonra
Ayrıca ben annemi de kaybetmiştim bu yüzden daha kötü bi durum olur benim için
Acabaa yine de çalsın mı ki:26:
ahh tatlım yaa çok üzüldüm bilmiyordum kötü kaynanalar
hiç üzülme tatlım bırak ne yaparsa yapsın nişanlın senin yanındaysa hiç üzülmede takmada o oğlunu kaybetmeyi göze almış zaten bırak onlar kendileri uğraşsınlar sen nişanlınla ilişkine bak
ben gelinlik bakmaya gittim kaynanamın zoruyla beğendiğim gelinliği alamadım çok pişmanım bi o kadarda sinirliyim
nerden buluyorlar kendilerinde bu cesareti şaşıyorum koca kadınlar gencecik gelinleriyle nasıl uğraşabiliyorlar şart kaşuyorlar ben şoklardayım yani bunları duyunca bizim durumumunda o kadar çok kişi varki demekki sorun gelinlerde değil kaynanalarda bu kadar olamaz yaa.
benim nişanlımlada ailesinin arası kötü gelince hepinizi adam etcem demiş onlara düğüne kadarda ne gitmeyi ne aramayın e konuşmayı düşünüyorum mümkünse düğünden sonrada hiç görüşmeyelim
aynen tatlım yaa...benimle resmen bir yarış içinde..takmıyorum artık kafaya..nişanım herkeze hak ettiği gibi davranmasını biliyor şükür.
birgün gelck onlarda bize muhtaç olcaklar..bunu düşünemiyorlar..
oğlunu silerse birdaha dönüş yok...bunu anlayacak
ben şimdi bunları düşünmeyip yarın aşkımla ne yapalım diye düşünüyorum
Biz daha çok kenetlendik galiba tatlım aşkımla...
dün face'e bunu yazmış aşkım: Sensiz her yerim bir yarım.. çok hoşuma gitti...
ahh tatlım yaa çok üzüldüm bilmiyordum kötü kaynanalar
hiç üzülme tatlım bırak ne yaparsa yapsın nişanlın senin yanındaysa hiç üzülmede takmada o oğlunu kaybetmeyi göze almış zaten bırak onlar kendileri uğraşsınlar sen nişanlınla ilişkine bak
ben gelinlik bakmaya gittim kaynanamın zoruyla beğendiğim gelinliği alamadım çok pişmanım bi o kadarda sinirliyim
nerden buluyorlar kendilerinde bu cesareti şaşıyorum koca kadınlar gencecik gelinleriyle nasıl uğraşabiliyorlar şart kaşuyorlar ben şoklardayım yani bunları duyunca bizim durumumunda o kadar çok kişi varki demekki sorun gelinlerde değil kaynanalarda bu kadar olamaz yaa.
benim nişanlımlada ailesinin arası kötü gelince hepinizi adam etcem demiş onlara düğüne kadarda ne gitmeyi ne aramayın e konuşmayı düşünüyorum mümkünse düğünden sonrada hiç görüşmeyelim
Gelincikler nabersiniz hıdrellezde ne yaptınız inşallah Allahım dileklerimizi her daim kabul etsin bugünle birlikte
Kına gecemde o iki acıklı türküyü de çaldırmak istemiyorum kızlar ben çok ağlarım susturamazlar sonra
Ayrıca ben annemi de kaybetmiştim bu yüzden daha kötü bi durum olur benim için
Acabaa yine de çalsın mı ki:26:
bak ne güzel iştemutluluğunuz daim olsun canım , bütün engelleri beraber aşın hep kenetlenerek
ahh bu kaynanalar ahhh. ne isterler bende anlamıyorum, sanki gelin değilde düşman aldıkları. dua etseler ya oturupta oğlumuz yuva kuracak mutlu olacak diye. ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?