- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.921
son yazdığını okuyunca güldüm o kadar tatlıki bizim için herşey bunca işin sorunun sorumluluğun arasında beraber neler yapabliriz diye düşünüyoruz yaşanılan aşkı sevgiyi nasıl göremiyor bizler için herşey ne kadar da masum bu insanlara şaşıyorum
bak ne güzel iştemutluluğunuz daim olsun canım , bütün engelleri beraber aşın hep kenetlenerek
ahh bu kaynanalar ahhh. ne isterler bende anlamıyorum, sanki gelin değilde düşman aldıkları. dua etseler ya oturupta oğlumuz yuva kuracak mutlu olacak diye. ama nerde
zaten aşka sevgiye hürmeti, inancı olan insan bunları yapamaz tatlım..ya da aşkı sevgiyi yaşamış insan bunları yapamaz..Allah korkusu olan insan bunları yapamaz.Ben rabbime havale ettim artık...en iyisini o bilir...verebileceği en büyük cezayıda o verir :26::26:
tatlım onlar rakip görüyorlar....oğullarını onlardan çalan bir cadıyız biz
tatlım onlar rakip görüyorlar....oğullarını onlardan çalan bir cadıyız biz
inş tatlım içlerindeki kötülükten kurtulup bi gün onlarda aşkı sevgiyi anlayıp saygı duymayı öğrenirler bizlere en güzel günlerimizde yaşattıklarından pişman olurlar
ben tatlı cadıydım onlar beni bu hale getirdi şimdi cadıyım onlara karşı beni onlar bu hale getirdi
cadılar sizi sizi, o zaman neşenizi yerine getirim biraz ben bu parça size, ama dinleyin nolurrrrr, sözleri biraz abartı gibi ama sinirlendim şimdi o tip kaynanalara affedin beni
[video=youtube;1iC0FWZvLfI]http://www.youtube.com/watch?v=1iC0FWZvLfI[/video]
Amin tatlım....ben aslında bir melektim..beni acımasızlıkları ile bu hale getirdiler diyorum bende
:
iyi geceler kızlarrr
öpüldünüz
iyi geceler canım
çook teşekkür ederim canımevimiz kendimizin ve dubleks canım amiin canım inşallah Allah gönlüne göre versin seninde inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah ağız tadıyla güle güle kullanmak nasip etsin...
çook teşekkür ederim canımevimiz kendimizin ve dubleks canım amiin canım inşallah Allah gönlüne göre versin seninde inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım,
Allah ağız tadıyla güle güle kullanmak nasip etsin...
aminn canım çok teşekkürler
Hayırlı olsun şekerim çok güzeller
Özellikle de merdivenaltı dolabın çok tatlııı
Zevklerimiz benziyo ben beyaz hastasıyımdır biraz ayıptır söölemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?