2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

zaten aşka sevgiye hürmeti, inancı olan insan bunları yapamaz tatlım..ya da aşkı sevgiyi yaşamış insan bunları yapamaz..Allah korkusu olan insan bunları yapamaz .Ben rabbime havale ettim artık...en iyisini o bilir...verebileceği en büyük cezayıda o verir :26::26:

tatlım onlar rakip görüyorlar....oğullarını onlardan çalan bir cadıyız biz

Son düzenleme:

inş tatlım içlerindeki kötülükten kurtulup bi gün onlarda aşkı sevgiyi anlayıp saygı duymayı öğrenirler bizlere en güzel günlerimizde yaşattıklarından pişman olurlar
ben tatlı cadıydım onlar beni bu hale getirdi şimdi cadıyım onlara karşı beni onlar bu hale getirdi

Son düzenleme:
tatlım onlar rakip görüyorlar....oğullarını onlardan çalan bir cadıyız biz

cadılar sizi sizi, o zaman neşenizi yerine getirim biraz ben bu parça size, ama dinleyin nolurrrrr, sözleri biraz abartı gibi ama sinirlendim şimdi o tip kaynanalara affedin beni

Son düzenleme:

Amin tatlım....ben aslında bir melektim..beni acımasızlıkları ile bu hale getirdiler diyorum bende

bak bu iyi geldi bana

Amin tatlım....ben aslında bir melektim..beni acımasızlıkları ile bu hale getirdiler diyorum bende

:

evet tatlım bizler hala meleğiz kocişlerimizin melekleri ama onlar için kötü cadılarız hepte öyle olcaz cadıyız biz cadıııı kötü kaynanalar cadılık hak ediyor
bide saf olsak neler yaparlardı bizi düşünemiyorum Allah tan aklı başında bilgili görgülü kızlarız yoksa kaynanalar sakız gibi çiğnerdi bizi

Son düzenleme:
Selam gelinler nasılsınız bakalım
Benden iyilik bugün gittim elektrikli süpürge aldım hadi hayırlsı bakalım
Darısı diğer eşyaların başına

merhabaa;

30 ağustos ta bende evleniyorum kızlar,

ancakkk bir türlü hazırlıktı ejsikti bitmiyorr :)
istanbulda oturanlar, gelin makyajı için bilinen güzel mekanlar için önerilerinizi alabilirmiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…