2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bu iyi bir gelişme düzelecek inşallah canım az kaldı sabret.kayınvaliden yaptığı hatayı anlayacaktır dediğin gibi, üzmesin artık sizi.

bu iyi bir gelişme düzelecek inşallah canım az kaldı sabret.kayınvaliden yaptığı hatayı anlayacaktır dediğin gibi, üzmesin artık sizi.

İnş tatlım öle olur....dün birde markette annemlerle karşılaşmış kayınvalidem..çok iyi dvranmış...annemler bişey anlamamış..demekki bişeyleri düzeltmeye çalışacak

ben bile heyecanlanıyorum 2 ay olmasına rağmen netten beğendiklerim oluyor ama zayıf olduğum için üstüme denemeden bişey alamıyorum her elbisenin kalıpları farklı oluyor çünkü. bende ya elbise ya da ceket etek tarzı bişey istiyorum kalem etek olanlardan inş. gönlüme göre bulurum

5,500 mü ben o parayla gelinliğimi kaftanımı ve ekstra alıncaklarımı alırım yaawww
ben bi moda evine sordum modeli getir 1,00 liraya dikerim dedi ve harika şeyler çıkarıyor ortaya gezicem önce gelinlikçileri model bakıcam büyük ihtimal ona diktiricem

günaydın canım bizimde ilk olarak gitmek istediğimiz yer kasımda düğün olcağı için balayı olmucak sanırım ama nişanlım bi kaç günlük uludağa gidebiliriz diyor.evlendikten sonra her yaz zaten 2 haftamız antalyada geçecek

canım çok güzeller bayıldııımmm güle güle kullan

daire başkanı aradı hiç kusurum olmayan bir konuyla alakalı resmen tehdit etti şuan hiç iyi değilim tahmin etmiştim zaten sabah kabusla uyanmıştım....

Alla alla senin suçun olmayan bir konuda nasıl tehdit edebiliyor seni boşver tatlım takma..anca tehdit edebilir..ne yapıcak başka... insanlar böyle egosunu tatmin edebiliyor herhalde

Günaydın canım inş. gönlüne göre olur

koltuklar da gelmiş ohh keyif az kaldı canım hazırlıkların, tamamamlarsın sen

evet canım tamamlarım artık pek bişi kalmadı çok şükür bide 3 lü zigon sehpa verdiler hediye beyaz deri gerçi ben C sehpa istiyordum derileri pek sevmem ama şimdilik idare eder işte alana kadar başka eksiklerim varken sehpayı en sona bırakırım

İnş tatlım öle olur....dün birde markette annemlerle karşılaşmış kayınvalidem..çok iyi dvranmış...annemler bişey anlamamış..demekki bişeyleri düzeltmeye çalışacak

çok sevindim canım bak size doğru ufak ufak adımlar atmaya başlamış anlayacak hatasını

günaydın şekerlerim umarım sizler için çok güzel bir hafta olur benim için iyi olurmu bilemicem hayırlısı olsun artık...

günaydın canım amin de senin neyin var?

Beylikdüzü merkezde metrobuse e5 e yakın deprem yonetmelıklı 3+1 satılık daire arıyoruz kızlar, o civarda oturan bilen duyan varsa bana haber verebılır mı?

İçimize sinen bir ev bulamadık daha

benimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)

kızlar gunaydın nasılsınız?? bn hemen sızlere bırıktırdıklerımı dokmek ıstıyorum :))))

bbugun mobılyalarım gelıyo cok heyecanlıyım nısanlımla ufak bı tartısma yasadık ama o bıle umrumda degıl suan aksam gıdıp hepsıne bakıcam :)))

gecenlerde evıme bakmaya gıttıgımde eltım yemege cagırdı ayıp olmasın dıye ındık. hanı sıze bahsetmıstım yenı camasır mak almıs dıe bnde gorunce hayırlı olsun makınan yenge cok guselmıs gule gule kullan bnmkıne benzıyo sankı dedım gayrı ıhtıyarı.( sorsanız bn bnm mak modelını bıle bılmıyorum ama anladım kı o bnm mak bnden daha copk ıncelemıs) yok yok senınkının bı ust modelı dedı :)))) gulmemk ıcın kendımı zor tuttum. sen baya ıncelemıssın bnm mak bakıyorumda demek geldı ıcımden

hanı gecenlerde kayınvalıdemle konusmustum bır suru sorun olmustu ya ıyıkı konusmusum dedım cumartesı gunu :))) dugunde eltımın koluna bı baktık 4 tane bılezık almıs kredıyle nısanlımla ıkımız soka gırdık.( sımdı böle yazınca bı analamı olmadı ama konustugum konuyu bılen ark anlamıstır ne demek ıstedıgımı )

kızlar bu arada yemek masam acılır kapanır olcaktı olmuyomus yanı adamlar yapmıslar ama hıc gusel olmadı bn bunu sana gondermeye utanırım abı demısler. o yuzden bu gece masam gelmıcek mobılyaları yerlestırcez sonra masayı koyucagımız yerın olcusunu alıp onlara gonderıcez o olculere uygun yapıcaklar artık.

yarın aksam ustude perdelerımın sıparısını vermeye gıdıcez allahın ıznıyle .... sızlerde ne var ne yok

baya yazdım ama ıdare edın baya heveslı ve neselıyım bugun

Aman tatlım salla..kıskanan kıskansın..alan alsın...siz evinizi kurun, kapınızı kapatn bakmayın hiç dışarı..sizi çekemeyende çekemesin...böyle şeyleri takıpta sinirlenmek yerine umursamamak daha iyi canım...
bu arada ne güzel eşya yerleştirmek çok heyecanlıdır...bunların keyfini çıkar bence

heycanımız hiç bitmesin inşallah kaç kilosun canım? bende çok tereddüt ettim ama gözümü karartıp aldım vücuda yapışan bi kumaş olduğundan cuk diye oturdu ayrıca bazı modeller 34 bedende oluyo ama riskli diyorsan yinede gör beğen öyle al tabi

daire başkanı aradı hiç kusurum olmayan bir konuyla alakalı resmen tehdit etti şuan hiç iyi değilim tahmin etmiştim zaten sabah kabusla uyanmıştım....

Allah Allah niye böyle bişi yapıyor ki kusurun yoksa

benimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)

merhaba canım aramıza hoşgeldin hazırlıklar nasıl?

yok tatlım ya artık umursamamayı ogrendım eglendırıyolar benı :))) kendı söledıgıyle ıcındekını dısarı cıkarıverdı ne neıyette oldugunu gostermıs oldu ıste sadece nısanlımla bırbımıze anlatıp dalga gectık sagıolsun masamıza nese kattılar

ıns aksılıksız gelır herseyde morallerımız bozulmaz cunku bılıyosun kı mobılyacılara guvenmek bıraz zor dur

canım yorum yapmıssın yenı goruyorum daha cevap vereyim simdi
ahh be güzelim keske senın kadar sanslı olabılsem bu konuda,kayınvalıdem cok sevıyo benı o kadar yuzuk attım,kavga ettık yanlarında,kapıyı carpıp cıktım evlerınden ama hala aynı dusuyo ustume ama bunu yapmakla bıtmıyo işte düğünü düşünse daha mutlu olurdum,nişanlın ailesinin yuzunu görmüş senın arkanda duruyo ama benımkı aılesıne toz kondurmuyo,şimdi 15 bin değilde 20 bın cekecekmıs kayınvalıdem kredıyı,ceksın bakalım kım odeyecek nasıl olacak fazıı kac tutar demıyolar yaa annesı cok kıymetlı nısanlımın benım ailemin onca emegıne karsı onunkıde aynı yapıyo gıbı davranıyo

ben de iyi sayılırım tatlım,dün yıne kayınvalıdemden korktum valla bu kadının her hareketi batmaya başladı bana yaa benmı abartıyorum acaba:26::26::26:

banada batıyo tatlım artık hersey sanırım gunler yaklastıkca sınırlerımız bozuluyor bıde gergınlıkler gırdı mı araya her soz her dawranıs canımızı sıkar oluyo cunku tahammül gücümüz azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…