- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.961
günaydın şekerlerim umarım sizler için çok güzel bir hafta olur benim için iyi olurmu bilemicem hayırlısı olsun artık...
Evet tatlım çok heyecanlı gerçekten
Kızlar bu arada dün kayınvalidem nişanlımı aramış..kahvaltıya çağırmış..
nişanlımda hiçbirşey olmamış gibi arayıp beni kahvaltıya çağırıyorsun demiş..önce hatanı anla bize nasıl davranman gerektiğine tam olarak kararını ver sonra konuşalım seninle demiş kapatmış..kahvaltıyada gelmicem demişbakalım ne olacak bundan sonra
bu iyi bir gelişmedüzelecek inşallah canım az kaldı sabret.kayınvaliden yaptığı hatayı anlayacaktır dediğin gibi, üzmesin artık sizi.
ben bile heyecanlanıyorum 2 ay olmasına rağmen netten beğendiklerim oluyor ama zayıf olduğum için üstüme denemeden bişey alamıyorum her elbisenin kalıpları farklı oluyor çünkü. bende ya elbise ya da ceket etek tarzı bişey istiyorum kalem etek olanlardan inş. gönlüme göre bulurumamin hepimize göstersin inşallah canım dünde koltuklarla bazam geldi yerleştirdik şimdi boş değil işte ev eve benzedi çok hoşuma gitti yaa bi tül perde halım kaldı en kısa zamanda onlarda hallolur inşallah
Hallolur canım inş. herşey gönlüne göre olur en azından evin içine girmişsin neyin eksik ona göre ayarlarsınız bizim daha ev olayı kesinleşmedi bakalım 2 aya kadar çözülür inş.
evet çok az kaldı artık yaa çok heyecanlanıyorum ben hem sade hem hareketli bi elbise aldım trendyoldan canım o işi hakkettim çok şükür yaniinş sende bulursun gönlüne göre
Günaydın kızlar
Geçmişi okumadan yazıyorum
Bugün yoğunum
Gelinlik bakmaya gittik c.tesi 5.500 Tl bi tane
1700 duvak dedi kaçarak çıktım resmen ordan
çiçek kes hiç birşey dahil değildi
Daha sonra bir yerde baktım o da çok güzel
Bu cumartesi nişanlımla gidip bakcam
2700 Tl dedi en son 2300 bıraktı 2000 Tl alırım sanırım
Hepinizi öpüyorum
günaydın canım bizimde ilk olarak gitmek istediğimiz yerGünaydın kızlaarrrr...nasılsınız bakalım
Tuğçem gelinlik modelinede karar verdi
Kızlar balayı otelimiz tamamdırFETHİYE LETOONİA OTEL
Eki Görüntüle 408688
Eki Görüntüle 408689
Eki Görüntüle 408690
Eki Görüntüle 408691
Eki Görüntüle 408692
canım çok güzeller bayıldııımmm güle güle kullandün aldığım can & canan çay ve kahve kaşıklarım.
Eki Görüntüle 408685 Eki Görüntüle 408686 Eki Görüntüle 408687
forever sende vardı galiba canım bunlardan, çok beğenmiştim bende aldım, kahve kaşıkları biraz büyük bende dondurma kaşığı olarak kullanacağım
hepimiz için güzel bri hafta olacak inş.
daire başkanı aradı hiç kusurum olmayan bir konuyla alakalı resmen tehdit etti şuan hiç iyi değilim tahmin etmiştim zaten sabah kabusla uyanmıştım....
Günaydın kızlar
Geçmişi okumadan yazıyorum
Bugün yoğunum
Gelinlik bakmaya gittik c.tesi 5.500 Tl bi tane
1700 duvak dedi kaçarak çıktım resmen ordan
çiçek kes hiç birşey dahil değildi
Daha sonra bir yerde baktım o da çok güzel
Bu cumartesi nişanlımla gidip bakcam
2700 Tl dedi en son 2300 bıraktı 2000 Tl alırım sanırım
Hepinizi öpüyorum
koltuklar da gelmiş ohh keyifaz kaldı canım hazırlıkların, tamamamlarsın sen
dün aldığım can & canan çay ve kahve kaşıklarım.
Eki Görüntüle 408685 Eki Görüntüle 408686 Eki Görüntüle 408687
forever sende vardı galiba canım bunlardan, çok beğenmiştim bende aldım, kahve kaşıkları biraz büyük bende dondurma kaşığı olarak kullanacağım
aynen canım önemli olan evdeki huzur
çay kaşıklarını 12 tane 19 tl, kahve kaşıklarını 12 tane 22 tl ye aldım canım
tam bende soracaktım cevap vermişsin nerden aldın peki?
Günaydın kızlaarrrr...nasılsınız bakalım
Tuğçem gelinlik modelinede karar verdi
Kızlar balayı otelimiz tamamdırFETHİYE LETOONİA OTEL
Eki Görüntüle 408688
Eki Görüntüle 408689
Eki Görüntüle 408690
Eki Görüntüle 408691
Eki Görüntüle 408692
hadi hayırlısı olsun birlikte en mutlu günlerinizi geçirirsiniz inş.
Evet tatlım çok heyecanlı gerçekten
Kızlar bu arada dün kayınvalidem nişanlımı aramış..kahvaltıya çağırmış..
nişanlımda hiçbirşey olmamış gibi arayıp beni kahvaltıya çağırıyorsun demiş..önce hatanı anla bize nasıl davranman gerektiğine tam olarak kararını ver sonra konuşalım seninle demiş kapatmış..kahvaltıyada gelmicem demişbakalım ne olacak bundan sonra
teşekkür ederim canım, internette resimden çok net görünmüyor ama yakından görünce bayıldım, aldım
İnş tatlım öle olur....dün birde markette annemlerle karşılaşmış kayınvalidem..çok iyi dvranmış...annemler bişey anlamamış..demekki bişeyleri düzeltmeye çalışacak
günaydın şekerlerim umarım sizler için çok güzel bir hafta olur benim için iyi olurmu bilemicem hayırlısı olsun artık...
kızlar gunaydın nasılsınız?? bn hemen sızlere bırıktırdıklerımı dokmek ıstıyorum :))))
bbugun mobılyalarım gelıyo cok heyecanlıyım nısanlımla ufak bı tartısma yasadık ama o bıle umrumda degıl suan aksam gıdıp hepsıne bakıcam :)))
gecenlerde evıme bakmaya gıttıgımde eltım yemege cagırdı ayıp olmasın dıye ındık. hanı sıze bahsetmıstım yenı camasır mak almıs dıe bnde gorunce hayırlı olsun makınan yenge cok guselmıs gule gule kullan bnmkıne benzıyo sankı dedım gayrı ıhtıyarı.( sorsanız bn bnm mak modelını bıle bılmıyorum ama anladım kı o bnm mak bnden daha copk ıncelemıs) yok yok senınkının bı ust modelı dedı :)))) gulmemk ıcın kendımı zor tuttum. sen baya ıncelemıssın bnm mak bakıyorumda demek geldı ıcımden
hanı gecenlerde kayınvalıdemle konusmustum bır suru sorun olmustu ya ıyıkı konusmusum dedım cumartesı gunu :))) dugunde eltımın koluna bı baktık 4 tane bılezık almıs kredıyle nısanlımla ıkımız soka gırdık.( sımdı böle yazınca bı analamı olmadı ama konustugum konuyu bılen ark anlamıstır ne demek ıstedıgımı )
kızlar bu arada yemek masam acılır kapanır olcaktı olmuyomus yanı adamlar yapmıslar ama hıc gusel olmadı bn bunu sana gondermeye utanırım abı demısler. o yuzden bu gece masam gelmıcek mobılyaları yerlestırcez sonra masayı koyucagımız yerın olcusunu alıp onlara gonderıcez o olculere uygun yapıcaklar artık.
yarın aksam ustude perdelerımın sıparısını vermeye gıdıcez allahın ıznıyle .... sızlerde ne var ne yok
baya yazdım ama ıdare edın baya heveslı ve neselıyım bugun
ben bile heyecanlanıyorum 2 ay olmasına rağmen netten beğendiklerim oluyor ama zayıf olduğum için üstüme denemeden bişey alamıyorum her elbisenin kalıpları farklı oluyor çünkü. bende ya elbise ya da ceket etek tarzı bişey istiyorum kalem etek olanlardan inş. gönlüme göre bulurum
daire başkanı aradı hiç kusurum olmayan bir konuyla alakalı resmen tehdit etti şuan hiç iyi değilim tahmin etmiştim zaten sabah kabusla uyanmıştım....
benimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)
Aman tatlım salla..kıskanan kıskansın..alan alsın...siz evinizi kurun, kapınızı kapatn bakmayın hiç dışarı..sizi çekemeyende çekemesin...böyle şeyleri takıpta sinirlenmek yerine umursamamak daha iyi canım...
bu arada ne güzel eşya yerleştirmek çok heyecanlıdır...bunların keyfini çıkar bence
günaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın kızlar,nasılsınız bakalımmm
Aynen tatlım bizimkiler heyecan içindeler karşı tarafta tık yok zaten iplerde kopmak üzere son olanlardan sonra..
yine senin altınların alınıyor...bize onu yapanda yok...herşeyi kendimiz yapıcaz, yapıyoruzda. nişanlım çok kızgın ailesine..şu anda hep yanımda inş hepte böle olur...kapımızı kapattıktan sonra kimseyi istemiyorum artıkk..nişanlıllık dönemimi mahvettiler evliliğimiz mahvetmelerine asla izin vermicem
gunaydın kızlar ıkınıze de bnn cok ıyıyım sızler nasılsınız ??
ben de iyi sayılırım tatlım,dün yıne kayınvalıdemden korktum valla bu kadının her hareketi batmaya başladı bana yaa benmı abartıyorum acaba:26::26::26:
gunaydın kızlar ıkınıze de bnn cok ıyıyım sızler nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?