2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

valla tatlım keşke bizede ön olsa..çocuklar şöle yapalım dese...benimki hiçbirşeye elini sürmüyor..ama alınacak edecek herşeyede karışma hakkını kendine buluyor...
para vermeye gelince bende yok diyor..ama almaya gelinde benim istediğim olcak, ben istediğim zaman gidicez diyor..emin ol senin kayınvaliden çok iyi benimkine göre...
benim nişanlımın ailesi gibi olsaydı senin kayınvaliden eminim senin nişanlında senin tarafını tutardı canım...hiç beni şanslı sayma

benimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)
merhaba canım hoşgeldin hazırlıklar ne alemde

şimdi bile işten eve gelince bişey yapmıyorum hazıra konmama rağmen yemek yapma derdi yok evlenince nasıl yetişicem hiç bilmiyorum zor oluyor mu

bende öyleydim canım evlenene kadar işten gezmeye gezmeden otel niyetine eve gidiyordum. ama şimdi alıştım evlenince sihirli değnek değiyor ve her işe yetişebiliyorsun

aslında seninde dediğin gibi eğlendirsin eltinin sana davranışları sizi kendie rakip görmüş seni baksana nasıl yarışıyo yetişebilirmi onu bilemem ama hiç sanmıyorum
bu arada hayırlı olsun canım eşyaların benimde haftasonu koltuklarımla bazam geldi kuruldu çok heyecanlı çok güzel şeyler bunlar gerçekten

günaydın kızlar nasılsınız ?

günaydın canım iyidir seni sormalı? yoksun bayadır

Günaydın kızlar,nasılsınız bakalımmm

günaydın canım çok iyiyim çok şükür sen nasılsın?

ben de iyi sayılırım tatlım,dün yıne kayınvalıdemden korktum valla bu kadının her hareketi batmaya başladı bana yaa benmı abartıyorum acaba:26::26::26:

insan biraz haklıyı haksızı görmeli yaa herkesin ailesi tabiki kendine kıymetli ama dediğim gibi haklı haksız görülmeli benim nişanlımında ailesi çok kıymetlidir ama aynı kıymeti değeri onlarda oğullarına ve bana gösteriyorlar o yüzden denge sağlanıyor arada çok şükür

evet tatlım resmen yarısıyo. aslında bazen onun tarafından bakıyorum onu anlamaya calısıyorum. belkı bızler olsak bızde ıc gecırırdık ama bunun gıbı gozune soka soka yapmazdık bısılerı dıyorum. bbnmle yarısır her turlu gecer bıle gecsın bnm hıc umrumda bıle degıl. bn onu allaha havale ettım bnm rızkımdan kestıgı hersey ıcın hakkımı kesınlıkle helal etmem bugun bu kadar sıkıntı yasayıp uzuluyorsam tek sorumlusu o. bundan sonrasını o dusunsun rabbıme hesabını nasıl verıcek bakalım

bende öyleydim canım evlenene kadar işten gezmeye gezmeden otel niyetine eve gidiyordum. ama şimdi alıştım evlenince sihirli değnek değiyor ve her işe yetişebiliyorsun

o sihirli değnek inş bizede değer bizde iyi bir ev hanımı ve iş kadını olarak yürütebiliriz..dengede tutabiliriz herşeyi inş :26::26:

annem hep evlenince görcem seni diyor ama benim tek sıkıntım yemek biliyorum ama çok detaylı değil nişanlım çok iyi biliyor birlikte yaparız öğrenene kadar diyor ama evlenince görücez bakalım umarım bende zamanla alışırım

[QUOTE[/B]

insan biraz haklıyı haksızı görmeli yaa herkesin ailesi tabiki kendine kıymetli ama dediğim gibi haklı haksız görülmeli benim nişanlımında ailesi çok kıymetlidir ama aynı kıymeti değeri onlarda oğullarına ve bana gösteriyorlar o yüzden denge sağlanıyor arada çok şükür[/QUOTE]

Canım değer vermek için ölçüt nedir? bana göre deger veren pglunun ve gelınının sıkıntı cekmesını ıstemez razı olmaz tutumlu olur,benım kayınvalıdem sımdı buzdolabı ve c.makınamı kullanıyo 1,5 yıldır koyde yasıyorlar dıye almasınlar soz -düğün areesınde dedım razı oldum sımdı kayınpeder vefat ettı ona yenılerı alınacak tamam alınsın da eve parke yaptırmak badana yaptırmak camın demırlerını degıstırmek ne yaa düğünü degık bunları konusuyo,düğünden sonra köyde kurban kesecek bızde oraya uyruycaz hangı paraylaa merak edıyorum!2 kızı var yakınında oturan hergun nısanlımın evındeler 6 cocukla beraber yıyıp ıcıp gıderler evlerıne neymıs annelerı yalnız kalmasın tamamda bu cocuk evlenecek dıye tutum yapan hıc yok kadın torunlarına elbıseler almayı konusuyo yanımda yaa düğünü yap ıstediğini al umrumda değil ama nişanlımın parasıyla yapıyo bunları şimdi sizce değer veriyomu bıze sadece lafta gözümün bebeği demekle iş bitiyo mu istemıyorum bna gözümün bebeği demesin hiç grek yok yaa bana acımıyosan oğluna acı be kadın

Haklısın ne diyeyım bızım sansımız yokmus bu yonden,esyaya felan hıc karısmadı karıstırmadım da hep kendım aldım gelınlıgımı bıle,ama düğün bıtınce sılkıp atamıycaz kı onu hep bıarada olucam vee hareketlerı batıyo bana yaa dun agzım acık kaldı ama nısanlıma da yansıttım bunu görsün bıraz annesıyle aynı evde yasamak ıstememe nedenlerımı...

Alla alla senin suçun olmayan bir konuda nasıl tehdit edebiliyor seni boşver tatlım takma..anca tehdit edebilir..ne yapıcak başka... insanlar böyle egosunu tatmin edebiliyor herhalde

ilk olarak hani ev tuttuk diye seviniyordum ya o evi tutamadık bi kapora vermiştik o da yandı aile bireylerine danışınca her kafadan bir ses çıktı bende bunaldım ......gece kabuslarla uyanır durdum sabah işe geldim daire başkanı beni aradı benle alakalı lmayan bir mevzu sormuştu bende benim bilgim dışında olduunu söylemiştim bizim birimden başka biriyle yanına gitmemi söylemişti o kişiye 2-3 defa gidelim dedim ciddiye almadı gitmedi başkan bni aradı bundan sonra dediğim aynı gün içinde yapılmazsa barşka şeyler yaparım dedi izeh ettim dinlemedi bile çok ağırıma gitti birime bi mühendis daha almıyorlar ankarada ne kadar elektrik imalatı varsa ben koşturuyorumbirde müdür baana ters gidiyor birde başka böyle diyince çok boğuluyorum ben burda eşşek gibi çalışıyorum ya hergün sabahtan akşama sokakta işleri takip ediyorum sırf işler beklklemesin kimse mağdur olmasın diye hakkım bu değil ya

Canım değer vermek için ölçüt nedir? bana göre deger veren pglunun ve gelınının sıkıntı cekmesını ıstemez razı olmaz tutumlu olur,benım kayınvalıdem sımdı buzdolabı ve c.makınamı kullanıyo 1,5 yıldır koyde yasıyorlar dıye almasınlar soz -düğün areesınde dedım razı oldum sımdı kayınpeder vefat ettı ona yenılerı alınacak tamam alınsın da eve parke yaptırmak badana yaptırmak camın demırlerını degıstırmek ne yaa düğünü degık bunları konusuyo,düğünden sonra köyde kurban kesecek bızde oraya uyruycaz hangı paraylaa merak edıyorum!2 kızı var yakınında oturan hergun nısanlımın evındeler 6 cocukla beraber yıyıp ıcıp gıderler evlerıne neymıs annelerı yalnız kalmasın tamamda bu cocuk evlenecek dıye tutum yapan hıc yok kadın torunlarına elbıseler almayı konusuyo yanımda yaa düğünü yap ıstediğini al umrumda değil ama nişanlımın parasıyla yapıyo bunları şimdi sizce değer veriyomu bıze sadece lafta gözümün bebeği demekle iş bitiyo mu istemıyorum bna gözümün bebeği demesin hiç grek yok yaa bana acımıyosan oğluna acı be kadın[/QUOTE]

nasıl yanı tatlım ya senın beyaz esyanı kullandı kullandı sımdı dugun arefesınde kendıne yenı esya mı alıcak .ınan bn senın yerınde olsam buna goz yummazdım. bnce o onları kullanmaya dewam etsın kendıne alıcagına sana alsın.
belkı bn cok gaddarca yada bencılce dusunuyo olabılırım ama bana ters geldı dogrusu

üzülme canım yaa neden boyle yapıyolar ısın zor gercekten hakkında hayırlısı olsun ama baska bı bırıme gece sansın hıc mı yok,boyle gecmezkı bı omur,eviniz nıye ıptal oldu yaa ahh su aıleler nıye karısıyorlar kı

nasıl yanı tatlım ya senın beyaz esyanı kullandı kullandı sımdı dugun arefesınde kendıne yenı esya mı alıcak .ınan bn senın yerınde olsam buna goz yummazdım. bnce o onları kullanmaya dewam etsın kendıne alıcagına sana alsın.
belkı bn cok gaddarca yada bencılce dusunuyo olabılırım ama bana ters geldı dogrusu[/QUOTE]

işte tatlım ıstemeden sonra durumları cok yok dıye zuulduk ne var sankı kalmıycaklar burda bosuna masraf yapmasınlar yemıycekler ya esyaları dedık,ben kı cok tıtız takıntılıyım esyalar cızılır bozulur demedık,ısler uzadı babası vefat ettı kadın kaldı burda,ona alıncak yenısı cunku benımkıler grı ıstedıgım modellerdı 4 bın tutmustu gecen yıl,beyaz alacaklar ona nısanlım bakmıs bıle 1100 lıraya dolap hee ılla arcelık olacakmıs annesı oyle ıstıyomus,ahh aptal kafam ıste tvmızde aynı ama o orda kalacak bız yenısını alıcaz

abimlerin binasında bii ev boşalacakmış nişanlım hergün eve gelemeyecekmiş aKILLARI BENDE KALMASINMIŞ yaw allah rızası için ben 6 yıldır tekim abimle aramızda 3 bina var hagi gün ilgilendi sordu beni 22 yaşımada diyarbakırdan ankaraya geldim bi başıma öyle zorlandım o kadar yakındıkta hangi gün abim bi yere götürdü beni akşam davet etti bunu ailem biliyor yani yinede yakın olunda yakın olun tamam abimi seviyorum çok uzak olmsam iyi ama bu defa nişanlımda abiye yakın olalım dedi şimdi ona yok istemiyorum desem abimlerle aramda bişi var sanacak önyargılı olacak öyle arada kaldımki hafta sonu ççok kötü oldum bana diyecek laf bırakmadılar...bende sonunda evimi tuttum diye seviniyordum evmi dizecem diye kaldı düğüne 1.5 ay ordada hala hiçişiyim yok

belkı bn cok gaddarca yada bencılce dusunuyo olabılırım ama bana ters geldı dogrusu[/QUOTE]

katılıyorum bende kendine alacaklarını sana versin sen nişanlına de şimdi onlar sökülecek sonra yeniler takılacak falan en iyisi yeni alınanları biz kullanalım de

birazda sen açık göz ol tatlım

canım yaa uzulme hayırlısı olsun dıyelım demekkı orayı tutmanız hayırlı degılmıs bıde bu gozden bak olaya,ama aıleyle aynı bınada oturmakk fıkrı banada hos gelmedı hıc cunku derdın olur,yada yalnız kalmak ıstersın yakın olunca yapamazsın sen bırde baska dılle anlatmaya calıs nısanlına

katılıyorum bende kendine alacaklarını sana versin sen nişanlına de şimdi onlar sökülecek sonra yeniler takılacak falan en iyisi yeni alınanları biz kullanalım de

birazda sen açık göz ol tatlım[/QUOTE]

yapamam kı yaa onlar 4 bın tuttu o kadarını alma ımkanımız yok kredıyşle zar zor yapıcaklar zaten dugunu koydekılerı goturemezlermıs ordada 6 ay kalacakmıs laf hıc zannetmıyorum o kadın gıdıp kalsın koyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…