- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #17.981
canım yorum yapmıssın yenı goruyorum daha cevap vereyim simdi
ahh be güzelim keske senın kadar sanslı olabılsem bu konuda,kayınvalıdem cok sevıyo benı o kadar yuzuk attım,kavga ettık yanlarında,kapıyı carpıp cıktım evlerınden ama hala aynı dusuyo ustume ama bunu yapmakla bıtmıyo işte düğünü düşünse daha mutlu olurdum,nişanlın ailesinin yuzunu görmüş senın arkanda duruyo ama benımkı aılesıne toz kondurmuyo,şimdi 15 bin değilde 20 bın cekecekmıs kayınvalıdem kredıyı,ceksın bakalım kım odeyecek nasıl olacak fazıı kac tutar demıyolar yaa annesı cok kıymetlı nısanlımın benım ailemin onca emegıne karsı onunkıde aynı yapıyo gıbı davranıyo
merhaba canım hoşgeldin hazırlıklar ne alemdebenimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)
heycanımız hiç bitmesin inşallahkaç kilosun canım? bende çok tereddüt ettim ama gözümü karartıp aldım vücuda yapışan bi kumaş olduğundan cuk diye oturdu ayrıca bazı modeller 34 bedende oluyo ama riskli diyorsan yinede gör beğen öyle al tabi
amin inş. hiç bitmez canım 47 kiloyum tatlım ama stres zamanı 45 oluyorum nişanımda da 45e düştüm tuvaletimi taşıyamadım yanidenemeden alamıyorum o yüzden
günaydın canım iyi çok şükür seni sormalıgünaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın canım iyi çok şükür seni sormalı
çok şükür canım iş güç ev devam
şimdi bile işten eve gelince bişey yapmıyorum hazıra konmama rağmen yemek yapma derdi yok evlenince nasıl yetişicem hiç bilmiyorum zor oluyor mu
kızlar gunaydın nasılsınız?? bn hemen sızlere bırıktırdıklerımı dokmek ıstıyorum :))))
bbugun mobılyalarım gelıyo cok heyecanlıyım nısanlımla ufak bı tartısma yasadık ama o bıle umrumda degıl suan aksam gıdıp hepsıne bakıcam :)))
gecenlerde evıme bakmaya gıttıgımde eltım yemege cagırdı ayıp olmasın dıye ındık. hanı sıze bahsetmıstım yenı camasır mak almıs dıe bnde gorunce hayırlı olsun makınan yenge cok guselmıs gule gule kullan bnmkıne benzıyo sankı dedım gayrı ıhtıyarı.( sorsanız bn bnm mak modelını bıle bılmıyorum ama anladım kı o bnm mak bnden daha copk ıncelemıs) yok yok senınkının bı ust modelı dedı :)))) gulmemk ıcın kendımı zor tuttum. sen baya ıncelemıssın bnm mak bakıyorumda demek geldı ıcımden
hanı gecenlerde kayınvalıdemle konusmustum bır suru sorun olmustu ya ıyıkı konusmusum dedım cumartesı gunu :))) dugunde eltımın koluna bı baktık 4 tane bılezık almıs kredıyle nısanlımla ıkımız soka gırdık.( sımdı böle yazınca bı analamı olmadı ama konustugum konuyu bılen ark anlamıstır ne demek ıstedıgımı )
kızlar bu arada yemek masam acılır kapanır olcaktı olmuyomus yanı adamlar yapmıslar ama hıc gusel olmadı bn bunu sana gondermeye utanırım abı demısler. o yuzden bu gece masam gelmıcek mobılyaları yerlestırcez sonra masayı koyucagımız yerın olcusunu alıp onlara gonderıcez o olculere uygun yapıcaklar artık.
yarın aksam ustude perdelerımın sıparısını vermeye gıdıcez allahın ıznıyle .... sızlerde ne var ne yok
baya yazdım ama ıdare edın baya heveslı ve neselıyım bugun
günaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın kızlar,nasılsınız bakalımmm
canım yorum yapmıssın yenı goruyorum daha cevap vereyim simdi
ahh be güzelim keske senın kadar sanslı olabılsem bu konuda,kayınvalıdem cok sevıyo benı o kadar yuzuk attım,kavga ettık yanlarında,kapıyı carpıp cıktım evlerınden ama hala aynı dusuyo ustume ama bunu yapmakla bıtmıyo işte düğünü düşünse daha mutlu olurdum,nişanlın ailesinin yuzunu görmüş senın arkanda duruyo ama benımkı aılesıne toz kondurmuyo,şimdi 15 bin değilde 20 bın cekecekmıs kayınvalıdem kredıyı,ceksın bakalım kım odeyecek nasıl olacak fazıı kac tutar demıyolar yaa annesı cok kıymetlı nısanlımın benım ailemin onca emegıne karsı onunkıde aynı yapıyo gıbı davranıyo
ben de iyi sayılırım tatlım,dün yıne kayınvalıdemden korktum valla bu kadının her hareketi batmaya başladı bana yaa benmı abartıyorum acaba:26::26::26:
günaydın canım iyidir seni sormalı? yoksun bayadır
r
aslında seninde dediğin gibi eğlendirsin eltinin sana davranışları sizi kendie rakip görmüş seni baksana nasıl yarışıyo yetişebilirmi onu bilemem ama hiç sanmıyorum
bu arada hayırlı olsun canım eşyaların benimde haftasonu koltuklarımla bazam geldi kuruldu çok heyecanlı çok güzel şeyler bunlar gerçekten
günaydın canım iyidir seni sormalı? yoksun bayadır
günaydın canım çok iyiyim çok şükür sen nasılsın?
insan biraz haklıyı haksızı görmeli yaa herkesin ailesi tabiki kendine kıymetli ama dediğim gibi haklı haksız görülmeli benim nişanlımında ailesi çok kıymetlidir ama aynı kıymeti değeri onlarda oğullarına ve bana gösteriyorlar o yüzden denge sağlanıyor arada çok şükür
bende öyleydim canım evlenene kadar işten gezmeye gezmeden otel niyetine eve gidiyordum. ama şimdi alıştım evlenince sihirli değnek değiyor ve her işe yetişebiliyorsun
bende öyleydim canım evlenene kadar işten gezmeye gezmeden otel niyetine eve gidiyordum. ama şimdi alıştım evlenince sihirli değnek değiyor ve her işe yetişebiliyorsun
valla tatlım keşke bizede ön olsa..çocuklar şöle yapalım dese...benimki hiçbirşeye elini sürmüyor..ama alınacak edecek herşeyede karışma hakkını kendine buluyor...
para vermeye gelince bende yok diyor..ama almaya gelinde benim istediğim olcak, ben istediğim zaman gidicez diyor..emin ol senin kayınvaliden çok iyi benimkine göre...
benim nişanlımın ailesi gibi olsaydı senin kayınvaliden eminim senin nişanlında senin tarafını tutardı canım...hiç beni şanslı sayma
Alla alla senin suçun olmayan bir konuda nasıl tehdit edebiliyor seniboşver tatlım takma..anca tehdit edebilir..ne yapıcak başka... insanlar böyle egosunu tatmin edebiliyor herhalde
Günaydın canım inş. gönlüne göre olur
evet canım tamamlarım artık pek bişi kalmadı çok şükür bide 3 lü zigon sehpa verdiler hediye beyaz deri gerçi ben C sehpa istiyordum derileri pek sevmem ama şimdilik idare eder işte alana kadar başka eksiklerim varken sehpayı en sona bırakırım
çok sevindim canım bak size doğru ufak ufak adımlar atmaya başlamış anlayacak hatasını
günaydın canım amin de senin neyin var?
heycanımız hiç bitmesin inşallahkaç kilosun canım? bende çok tereddüt ettim ama gözümü karartıp aldım vücuda yapışan bi kumaş olduğundan cuk diye oturdu ayrıca bazı modeller 34 bedende oluyo ama riskli diyorsan yinede gör beğen öyle al tabi
Allah Allah niye böyle bişi yapıyor ki kusurun yoksa
merhaba canım aramıza hoşgeldin hazırlıklar nasıl?
[QUOTE[/B]
insan biraz haklıyı haksızı görmeli yaa herkesin ailesi tabiki kendine kıymetli ama dediğim gibi haklı haksız görülmeli benim nişanlımında ailesi çok kıymetlidir ama aynı kıymeti değeri onlarda oğullarına ve bana gösteriyorlar o yüzden denge sağlanıyor arada çok şükür
ilk olarak hani ev tuttuk diye seviniyordum ya o evi tutamadık bi kapora vermiştik o da yandı aile bireylerine danışınca her kafadan bir ses çıktıbende bunaldım ......gece kabuslarla uyanır durdum sabah işe geldim daire başkanı beni aradı benle alakalı lmayan bir mevzu sormuştu bende benim bilgim dışında olduunu söylemiştim bizim birimden başka biriyle yanına gitmemi söylemişti o kişiye 2-3 defa gidelim dedim ciddiye almadı gitmedi başkan bni aradı bundan sonra dediğim aynı gün içinde yapılmazsa barşka şeyler yaparım dedi izeh ettim dinlemedi bile çok ağırıma gitti birime bi mühendis daha almıyorlar ankarada ne kadar elektrik imalatı varsa ben koşturuyorumbirde müdür baana ters gidiyor birde başka böyle diyince çok boğuluyorum ben burda eşşek gibi çalışıyorum ya hergün sabahtan akşama sokakta işleri takip ediyorum sırf işler beklklemesin kimse mağdur olmasın diye hakkım bu değil ya
Canım değer vermek için ölçüt nedir? bana göre deger veren pglunun ve gelınının sıkıntı cekmesını ıstemez razı olmaz tutumlu olur,benım kayınvalıdem sımdı buzdolabı ve c.makınamı kullanıyo 1,5 yıldır koyde yasıyorlar dıye almasınlar soz -düğün areesınde dedım razı oldum sımdı kayınpeder vefat ettı ona yenılerı alınacak tamam alınsın da eve parke yaptırmak badana yaptırmak camın demırlerını degıstırmek ne yaa düğünü degık bunları konusuyo,düğünden sonra köyde kurban kesecek bızde oraya uyruycaz hangı paraylaa merak edıyorum!2 kızı var yakınında oturan hergun nısanlımın evındeler 6 cocukla beraber yıyıp ıcıp gıderler evlerıne neymıs annelerı yalnız kalmasın tamamda bu cocuk evlenecek dıye tutum yapan hıc yok kadın torunlarına elbıseler almayı konusuyo yanımda yaa düğünü yap ıstediğini al umrumda değil ama nişanlımın parasıyla yapıyo bunları şimdi sizce değer veriyomu bıze sadece lafta gözümün bebeği demekle iş bitiyo mu istemıyorum bna gözümün bebeği demesin hiç grek yok yaa bana acımıyosan oğluna acı be kadın
üzülme canım yaa neden boyle yapıyolar ısın zor gercekten hakkında hayırlısı olsun ama baska bı bırıme gece sansın hıc mı yok,boyle gecmezkı bı omur,eviniz nıye ıptal oldu yaa ahh su aıleler nıye karısıyorlar kı
Canım değer vermek için ölçüt nedir? bana göre deger veren pglunun ve gelınının sıkıntı cekmesını ıstemez razı olmaz tutumlu olur,benım kayınvalıdem sımdı buzdolabı ve c.makınamı kullanıyo 1,5 yıldır koyde yasıyorlar dıye almasınlar soz -düğün areesınde dedım razı oldum sımdı kayınpeder vefat ettı ona yenılerı alınacak tamam alınsın da eve parke yaptırmak badana yaptırmak camın demırlerını degıstırmek ne yaa düğünü degık bunları konusuyo,düğünden sonra köyde kurban kesecek bızde oraya uyruycaz hangı paraylaa merak edıyorum!2 kızı var yakınında oturan hergun nısanlımın evındeler 6 cocukla beraber yıyıp ıcıp gıderler evlerıne neymıs annelerı yalnız kalmasın tamamda bu cocuk evlenecek dıye tutum yapan hıc yok kadın torunlarına elbıseler almayı konusuyo yanımda yaa düğünü yap ıstediğini al umrumda değil ama nişanlımın parasıyla yapıyo bunları şimdi sizce değer veriyomu bıze sadece lafta gözümün bebeği demekle iş bitiyo mu istemıyorum bna gözümün bebeği demesin hiç grek yok yaa bana acımıyosan oğluna acı be kadın
abimlerin binasında bii ev boşalacakmış nişanlım hergün eve gelemeyecekmiş aKILLARI BENDE KALMASINMIŞ yaw allah rızası için ben 6 yıldır tekim abimle aramızda 3 bina var hagi gün ilgilendi sordu beni 22 yaşımada diyarbakırdan ankaraya geldim bi başıma öyle zorlandım o kadar yakındıkta hangi gün abim bi yere götürdü beni akşam davet ettibunu ailem biliyor yani yinede yakın olunda yakın olun tamam abimi seviyorum çok uzak olmsam iyi ama bu defa nişanlımda abiye yakın olalım dedi şimdi ona yok istemiyorum desem abimlerle aramda bişi var sanacak önyargılı olacak öyle arada kaldımki hafta sonu ççok kötü oldum bana diyecek laf bırakmadılar...bende sonunda evimi tuttum diye seviniyordum evmi dizecem diye kaldı düğüne 1.5 ay ordada hala hiçişiyim yok
nasıl yanı tatlım ya senın beyaz esyanı kullandı kullandı sımdı dugun arefesınde kendıne yenı esya mı alıcak .ınan bn senın yerınde olsam buna goz yummazdım. bnce o onları kullanmaya dewam etsın kendıne alıcagına sana alsın.
belkı bn cok gaddarca yada bencılce dusunuyo olabılırım ama bana ters geldı dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?