- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.001
canım senin makinalarını ne hakla kullanır neden izin verdin ki kenine yeni alacağına sana alsın. kimse düşünmüyor tatlım bu çocuklar nasıl yuva kurucak diye herkes kendine bakıyor malesef. Benim kayınpederim yardım etmediği gibi nişanlıma sen bana aylığını alınca getiriyor musun diyor[QUOTE[/B]
Canım değer vermek için ölçüt nedir? bana göre deger veren pglunun ve gelınının sıkıntı cekmesını ıstemez razı olmaz tutumlu olur,benım kayınvalıdem sımdı buzdolabı ve c.makınamı kullanıyo 1,5 yıldır koyde yasıyorlar dıye almasınlar soz -düğün areesınde dedım razı oldum sımdı kayınpeder vefat ettı ona yenılerı alınacak tamam alınsın da eve parke yaptırmak badana yaptırmak camın demırlerını degıstırmek ne yaa düğünü degık bunları konusuyo,düğünden sonra köyde kurban kesecek bızde oraya uyruycaz hangı paraylaa merak edıyorum!2 kızı var yakınında oturan hergun nısanlımın evındeler 6 cocukla beraber yıyıp ıcıp gıderler evlerıne neymıs annelerı yalnız kalmasın tamamda bu cocuk evlenecek dıye tutum yapan hıc yok kadın torunlarına elbıseler almayı konusuyo yanımda yaa düğünü yap ıstediğini al umrumda değil ama nişanlımın parasıyla yapıyo bunları şimdi sizce değer veriyomu bıze sadece lafta gözümün bebeği demekle iş bitiyo mu istemıyorum bna gözümün bebeği demesin hiç grek yok yaa bana acımıyosan oğluna acı be kadın
nasıl yanı tatlım ya senın beyaz esyanı kullandı kullandı sımdı dugun arefesınde kendıne yenı esya mı alıcak .ınan bn senın yerınde olsam buna goz yummazdım. bnce o onları kullanmaya dewam etsın kendıne alıcagına sana alsın.
belkı bn cok gaddarca yada bencılce dusunuyo olabılırım ama bana ters geldı dogrusu
abimlerin binasında bii ev boşalacakmış nişanlım hergün eve gelemeyecekmiş aKILLARI BENDE KALMASINMIŞ yaw allah rızası için ben 6 yıldır tekim abimle aramızda 3 bina var hagi gün ilgilendi sordu beni 22 yaşımada diyarbakırdan ankaraya geldim bi başıma öyle zorlandım o kadar yakındıkta hangi gün abim bi yere götürdü beni akşam davet ettibunu ailem biliyor yani yinede yakın olunda yakın olun tamam abimi seviyorum çok uzak olmsam iyi ama bu defa nişanlımda abiye yakın olalım dedi şimdi ona yok istemiyorum desem abimlerle aramda bişi var sanacak önyargılı olacak öyle arada kaldımki hafta sonu ççok kötü oldum bana diyecek laf bırakmadılar...bende sonunda evimi tuttum diye seviniyordum evmi dizecem diye kaldı düğüne 1.5 ay ordada hala hiçişiyim yok
o sihirli değnek inş bizede değerbizde iyi bir ev hanımı ve iş kadını olarak yürütebiliriz..dengede tutabiliriz herşeyi inş :26::26:
annem hep evlenince görcem seni diyor ama benim tek sıkıntım yemekbiliyorum ama çok detaylı değil nişanlım çok iyi biliyor birlikte yaparız öğrenene kadar diyor ama evlenince görücez bakalım umarım bende zamanla alışırım
canım senin makinalarını ne hakla kullanır neden izin verdin ki kenine yeni alacağına sana alsın. kimse düşünmüyor tatlım bu çocuklar nasıl yuva kurucak diye herkes kendine bakıyor malesef. Benim kayınpederim yardım etmediği gibi nişanlıma sen bana aylığını alınca getiriyor musun diyorbu çocuk herşeyi tek başına yapıyor az yardım edeyim demiyor her seferinde para yok ama her haftasonu gezmeye gidiyorlar o kadar üzülüyor ki nişanlım ama yapcak bişi yok saolsun benim ailem yanımızda ne gerekiyorsa yapıcaz diyorlar beyaz eşyalarımı ailem aldı.Onlardan hiç bişi görmedik
canım senin makinalarını ne hakla kullanır neden izin verdin ki kenine yeni alacağına sana alsın. kimse düşünmüyor tatlım bu çocuklar nasıl yuva kurucak diye herkes kendine bakıyor malesef. Benim kayınpederim yardım etmediği gibi nişanlıma sen bana aylığını alınca getiriyor musun diyorbu çocuk herşeyi tek başına yapıyor az yardım edeyim demiyor her seferinde para yok ama her haftasonu gezmeye gidiyorlar o kadar üzülüyor ki nişanlım ama yapcak bişi yok saolsun benim ailem yanımızda ne gerekiyorsa yapıcaz diyorlar beyaz eşyalarımı ailem aldı.Onlardan hiç bişi görmedik
arada gelip bakıyorum sizlere düğünlere de az kaldı
evet tatlım resmen yarısıyo. aslında bazen onun tarafından bakıyorum onu anlamaya calısıyorum. belkı bızler olsak bızde ıc gecırırdık ama bunun gıbı gozune soka soka yapmazdık bısılerı dıyorum. bbnmle yarısır her turlu gecer bıle gecsın bnm hıc umrumda bıle degıl. bn onu allaha havale ettım bnm rızkımdan kestıgı hersey ıcın hakkımı kesınlıkle helal etmem bugun bu kadar sıkıntı yasayıp uzuluyorsam tek sorumlusu o. bundan sonrasını o dusunsun rabbıme hesabını nasıl verıcek bakalım
o sihirli değnek inş bizede değerbizde iyi bir ev hanımı ve iş kadını olarak yürütebiliriz..dengede tutabiliriz herşeyi inş :26::26:
annem hep evlenince görcem seni diyor ama benim tek sıkıntım yemekbiliyorum ama çok detaylı değil nişanlım çok iyi biliyor birlikte yaparız öğrenene kadar diyor ama evlenince görücez bakalım umarım bende zamanla alışırım
Canım değer vermek için ölçüt nedir? bana göre deger veren pglunun ve gelınının sıkıntı cekmesını ıstemez razı olmaz tutumlu olur,benım kayınvalıdem sımdı buzdolabı ve c.makınamı kullanıyo 1,5 yıldır koyde yasıyorlar dıye almasınlar soz -düğün areesınde dedım razı oldum sımdı kayınpeder vefat ettı ona yenılerı alınacak tamam alınsın da eve parke yaptırmak badana yaptırmak camın demırlerını degıstırmek ne yaa düğünü degık bunları konusuyo,düğünden sonra köyde kurban kesecek bızde oraya uyruycaz hangı paraylaa merak edıyorum!2 kızı var yakınında oturan hergun nısanlımın evındeler 6 cocukla beraber yıyıp ıcıp gıderler evlerıne neymıs annelerı yalnız kalmasın tamamda bu cocuk evlenecek dıye tutum yapan hıc yok kadın torunlarına elbıseler almayı konusuyo yanımda yaa düğünü yap ıstediğini al umrumda değil ama nişanlımın parasıyla yapıyo bunları şimdi sizce değer veriyomu bıze sadece lafta gözümün bebeği demekle iş bitiyo mu istemıyorum bna gözümün bebeği demesin hiç grek yok yaa bana acımıyosan oğluna acı be kadın
valla canım ölçüt şu, bana kayınvalidem daha hiç gözümün bebeği demedi ama gözünün bebeği gibi davrandı biz nişanlımla ikimiz çalışacağız rahat rahat geçiniriz borç ta ödeyebiliriz ama bize hiç borç bırakmadılar ikiside hatta çok acelesi olmayan daha sonra yaptırırız dediğimiz şeyleri bile bize bırakmadan yaptılar kendi imkanları dahilinde her istediğimi aldılar bende onların imkanı dışında bişeye bakmadım zaten güler yüzlü oldu isteklerimi gözardı etmedi evimiz temizliğini bile bizzat kendi yaptı gocunmadı ama dediğim gibi gözümün bebeğide demedi aman demesin yeterki böyle davranmaya devam etsin ölçüt budur seninki biraz tribünlere oynuyor bence oğluna yani
Haklısın ne diyeyım bızım sansımız yokmus bu yonden,esyaya felan hıc karısmadı karıstırmadım da hep kendım aldım gelınlıgımı bıle,ama düğün bıtınce sılkıp atamıycaz kı onu hep bıarada olucam vee hareketlerı batıyo bana yaa dun agzım acık kaldı ama nısanlıma da yansıttım bunu görsün bıraz annesıyle aynı evde yasamak ıstememe nedenlerımı...
sen bide aynı evdemi yaşayacaksın onunla?
ilk olarak hani ev tuttuk diye seviniyordum ya o evi tutamadık bi kapora vermiştik o da yandı aile bireylerine danışınca her kafadan bir ses çıktıbende bunaldım ......gece kabuslarla uyanır durdum sabah işe geldim daire başkanı beni aradı benle alakalı lmayan bir mevzu sormuştu bende benim bilgim dışında olduunu söylemiştim bizim birimden başka biriyle yanına gitmemi söylemişti o kişiye 2-3 defa gidelim dedim ciddiye almadı gitmedi başkan bni aradı bundan sonra dediğim aynı gün içinde yapılmazsa barşka şeyler yaparım dedi izeh ettim dinlemedi bile çok ağırıma gitti birime bi mühendis daha almıyorlar ankarada ne kadar elektrik imalatı varsa ben koşturuyorumbirde müdür baana ters gidiyor birde başka böyle diyince çok boğuluyorum ben burda eşşek gibi çalışıyorum ya hergün sabahtan akşama sokakta işleri takip ediyorum sırf işler beklklemesin kimse mağdur olmasın diye hakkım bu değil ya
üzüldüm canım ev olayına da işinede ama su akar yolunu bulur sıkma canını
ah canım ah dün daha yeni toparladım çeyizliklerimi hep aldım aldım koydum ne aldığımı da unuttum dün baktım işte yazdım ne eksikler var diye dediğin gibi hep bi telaş nişanlımda geldi bunlar ne diyor ne olcak çeyizlerim dedim şaşırdı o tarftan hiç bişey yok yapmalarını geçtim bi arayın dimi ne eksik var bizde yardımcı olalım falan ama nerdeee nişanlımın annesi vefat etti şimdi üvey annesi var onada zaten anne demiyorum. nişanlına neden kızdın canımbenım aılemde yanımda bızım evın ıcı hergun ceyızlerle dolu ıs yapıyoruz onlar her gıttıgımde kızlarıyla otruyolar ne bı ceyız dertlerı var ne düğün...herseyı gectım kadını kanım ısınmıyo yaa anne derke ölüyorum resmen bıde dün nısanlımın yanında oyle bısey yaptı kı cinlerimi tepeme cıkardı yıne esyalrın sınırını bıle unuttum
canım hakketen seninde hep dert üstüne dert geliyor vardır mutlaka hayır üzme kendini sıkıntı olmadan bişeyler olmuyor malesef allah yardımcın olsunwallahi billahi hiçbirşeyde gözüm yok ben 1 aydır 1 dakikalık huzur arıyorum hiçbirşey istemiyorum dünya üzerime geliyor boğuluyorum huysuz değilim mormalde çokta sabırlıyım tevekkülde etmeye çalışıyorum ama boğazım artık düğüm düğüm nişanlımın dedeside 80 yaşında kalçasını kırmıştı ameliyat olunca yürüyebilecekti sonunda ameliyat oldu çok riskliydi ameliyat iyi geçti dedesi bu defa yürümeye korktuğundan kalkamadı ayağı yatalak oldu durumu ağırlaşıyor kayınvalidemle görümcem ona bakıyor tam düğün arefesi oluyorbir taraftan azıcık iyi bişi olsa inanın mutlu olacam sevinecem eve gidiyorum sıkıntı işe geliyorum daha büyük sorunlar nefesim daralıyor burda artık sıkıntımı yazasım yok ya bu kız hiçmi sıkıntısı bitmez diyeceksiniz diye artık çekinerek yazıyorum :'(
evet azalttık baya günleri hatta esmerşirine, cadica, trianka ve dünde good_heart evlendi sezonu açtık yani
ı[/B]
wallahi billahi hiçbirşeyde gözüm yok ben 1 aydır 1 dakikalık huzur arıyorum hiçbirşey istemiyorum dünya üzerime geliyor boğuluyorum huysuz değilim mormalde çokta sabırlıyım tevekkülde etmeye çalışıyorum ama boğazım artık düğüm düğüm nişanlımın dedeside 80 yaşında kalçasını kırmıştı ameliyat olunca yürüyebilecekti sonunda ameliyat oldu çok riskliydi ameliyat iyi geçti dedesi bu defa yürümeye korktuğundan kalkamadı ayağı yatalak oldu durumu ağırlaşıyor kayınvalidemle görümcem ona bakıyor tam düğün arefesi oluyorbir taraftan azıcık iyi bişi olsa inanın mutlu olacam sevinecem eve gidiyorum sıkıntı işe geliyorum daha büyük sorunlar nefesim daralıyor burda artık sıkıntımı yazasım yok ya bu kız hiçmi sıkıntısı bitmez diyeceksiniz diye artık çekinerek yazıyorum :'(
benim kayınbabada bu düğün arefesi herşeyi nişanlım bi başına yaparken yardım edeceğine ondan para istiyornişanlımda zaten asla yok diyemez...
evet azalttık baya günleri hatta esmerşirine, cadica, trianka ve dünde good_heart evlendi sezonu açtık yani
başından geçmiş onun bütün bu yaşadığımız heyecanları zaten yaşamış ne diye bide senle uğraşıyor ki şimdi istediği kadar değiştirsin kullansın bizim gibi hissedebilecekmi aşkla hevesle bakabilecekmi ben başımdan geçse iç geçirmezdim kıskanmazdım şahsen ama dediklerinde haklısın nasıl verecek hakkınızı
inşşşşşşşşşşş
aynen benimde nişanlım takma bu kadar yemek olayını beceriyorsun sen diyor ama yinede çekiniyorum nasıl yapıcam diye
valla canım ölçüt şu, bana kayınvalidem daha hiç gözümün bebeği demedi ama gözünün bebeği gibi davrandı biz nişanlımla ikimiz çalışacağız rahat rahat geçiniriz borç ta ödeyebiliriz ama bize hiç borç bırakmadılar ikiside hatta çok acelesi olmayan daha sonra yaptırırız dediğimiz şeyleri bile bize bırakmadan yaptılar kendi imkanları dahilinde her istediğimi aldılar bende onların imkanı dışında bişeye bakmadım zaten güler yüzlü oldu isteklerimi gözardı etmedi evimiz temizliğini bile bizzat kendi yaptı gocunmadı ama dediğim gibi gözümün bebeğide demedi aman demesin yeterki böyle davranmaya devam etsin ölçüt budur seninki biraz tribünlere oynuyor bence oğluna yani
sen bide aynı evdemi yaşayacaksın onunla?
yok canım Allaha sukur kıraya ıkna etmıstım babası vefat edınce ablalrıda ıstemedı cok sukur,ama cok yakınım ılla yemegı bır yıyelım ya da gelıp nısanlım gececıyken yanında yatayım demez ınsallah beklıyorum cunku bunları
rabbım hepımızın yardımcısı olsun kızlar ınanın okudukca sınırlerım bozuluyor bazen ısyan edıcek gıbı oluyorum en gusel gunlerımızın heyecanını yasamak varken bız ne gunah ısledık kı rabbım bıze bu kadar sıkıntı yukluyor. ama allah dagına gore kar verırmıs sabredın canlar ınanın bı gun hepsı gecıcek sabrımızın mukafatını alıcaz. mutluluga gıden yok dıkenlerle dolu olurmus.
ah canım ah dün daha yeni toparladım çeyizliklerimi hep aldım aldım koydum ne aldığımı da unuttum dün baktım işte yazdım ne eksikler var diye dediğin gibi hep bi telaş nişanlımda geldi bunlar ne diyor ne olcak çeyizlerim dedim şaşırdı o tarftan hiç bişey yok yapmalarını geçtim bi arayın dimi ne eksik var bizde yardımcı olalım falan ama nerdeee nişanlımın annesi vefat etti şimdi üvey annesi var onada zaten anne demiyorum. nişanlına neden kızdın canım
[/B]
benimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)
kızlar gunaydın nasılsınız?? bn hemen sızlere bırıktırdıklerımı dokmek ıstıyorum :))))
bbugun mobılyalarım gelıyo cok heyecanlıyım nısanlımla ufak bı tartısma yasadık ama o bıle umrumda degıl suan aksam gıdıp hepsıne bakıcam :)))
gecenlerde evıme bakmaya gıttıgımde eltım yemege cagırdı ayıp olmasın dıye ındık. hanı sıze bahsetmıstım yenı camasır mak almıs dıe bnde gorunce hayırlı olsun makınan yenge cok guselmıs gule gule kullan bnmkıne benzıyo sankı dedım gayrı ıhtıyarı.( sorsanız bn bnm mak modelını bıle bılmıyorum ama anladım kı o bnm mak bnden daha copk ıncelemıs) yok yok senınkının bı ust modelı dedı :)))) gulmemk ıcın kendımı zor tuttum. sen baya ıncelemıssın bnm mak bakıyorumda demek geldı ıcımden
hanı gecenlerde kayınvalıdemle konusmustum bır suru sorun olmustu ya ıyıkı konusmusum dedım cumartesı gunu :))) dugunde eltımın koluna bı baktık 4 tane bılezık almıs kredıyle nısanlımla ıkımız soka gırdık.( sımdı böle yazınca bı analamı olmadı ama konustugum konuyu bılen ark anlamıstır ne demek ıstedıgımı )
kızlar bu arada yemek masam acılır kapanır olcaktı olmuyomus yanı adamlar yapmıslar ama hıc gusel olmadı bn bunu sana gondermeye utanırım abı demısler. o yuzden bu gece masam gelmıcek mobılyaları yerlestırcez sonra masayı koyucagımız yerın olcusunu alıp onlara gonderıcez o olculere uygun yapıcaklar artık.
yarın aksam ustude perdelerımın sıparısını vermeye gıdıcez allahın ıznıyle .... sızlerde ne var ne yok
baya yazdım ama ıdare edın baya heveslı ve neselıyım bugun
günaydın kızlarrrrr
tam 1 ay sonra bugün nikahım var benim
Günaydın kızlar
Geçmişi okumadan yazıyorum
Bugün yoğunum
Gelinlik bakmaya gittik c.tesi 5.500 Tl bi tane
1700 duvak dedi kaçarak çıktım resmen ordan
çiçek kes hiç birşey dahil değildi
Daha sonra bir yerde baktım o da çok güzel
Bu cumartesi nişanlımla gidip bakcam
2700 Tl dedi en son 2300 bıraktı 2000 Tl alırım sanırım
Hepinizi öpüyorum
dün aldığım can & canan çay ve kahve kaşıklarım.
Eki Görüntüle 408685 Eki Görüntüle 408686 Eki Görüntüle 408687
forever sende vardı galiba canım bunlardan, çok beğenmiştim bende aldım, kahve kaşıkları biraz büyük bende dondurma kaşığı olarak kullanacağım
Günaydın kızlaarrrr...nasılsınız bakalım
Tuğçem gelinlik modelinede karar verdi
Kızlar balayı otelimiz tamamdırFETHİYE LETOONİA OTEL
Eki Görüntüle 408688
Eki Görüntüle 408689
Eki Görüntüle 408690
Eki Görüntüle 408691
Eki Görüntüle 408692
Evet tatlım çok heyecanlı gerçekten
Kızlar bu arada dün kayınvalidem nişanlımı aramış..kahvaltıya çağırmış..
nişanlımda hiçbirşey olmamış gibi arayıp beni kahvaltıya çağırıyorsun demiş..önce hatanı anla bize nasıl davranman gerektiğine tam olarak kararını ver sonra konuşalım seninle demiş kapatmış..kahvaltıyada gelmicem demişbakalım ne olacak bundan sonra
al bızden de o kadar atlım annecım ayakları agrımasına ragmen kurslara g ıdıyo bana ceyızle r yapıyo kayınvalıdemde bıze gelısınde yada onlardayken sureklı anneme amaaan ...hanım yeter bu kadar yapıp durma dıyo sankı kendı yaptı bıtırdı yapmadıgı gıbı anneme akıl verıyo bıde
nişanlıma değil annesıne kızdım canım,dun onlara gıtmıstım oturuyoduk,bohçalardan felan konu acıldı,namaza dıye gıtmıstı bı geldı elınde beyaz buyuk bı sutyen bana gösterıyo kuması nasıl dıye,nısanlım hemen kafasını cevırdı baska tarafa yaa anne ne yapıyosun kaldır sunu dıye,yok bıseyını gösterıcem kuması ıyımı dıye dıyo,nısanlım gözlerı kapalı hala gıt gtur sunu dıyo elınde tutarak hala k...... bak bak dıye bıde gögüslerine dogru tutmasın mı allahım seytan kalk yol sacını dedı,nısanlım hala gözlerı kapalı kızınca posete koydu baskasının dıye halnukı yalan,bende tuhafıma gıttı ayıp ama dedım nısanlımın arkasından,ne olucakmıs bana hep kocam alırdı dıyo yaa ama kocan baska oğlun baska dedım,bız asarken bıle ustunu orterız dedım yaa odadan cıkınca kızdım nısanlıma da sız hep boyle mısınız dedım ablanlarda gözterıyomu sana camasırlarını dıye cıkıstım sınırımden,yok dıyo ne yapsın annesını atacak degıl ya sana gösterecektı kızdım bende gördün dıyo işte olanlar bu
al bızden de o kadar atlım annecım ayakları agrımasına ragmen kurslara g ıdıyo bana ceyızle r yapıyo kayınvalıdemde bıze gelısınde yada onlardayken sureklı anneme amaaan ...hanım yeter bu kadar yapıp durma dıyo sankı kendı yaptı bıtırdı yapmadıgı gıbı anneme akıl verıyo bıde
nişanlıma değil annesıne kızdım canım,dun onlara gıtmıstım oturuyoduk,bohçalardan felan konu acıldı,namaza dıye gıtmıstı bı geldı elınde beyaz buyuk bı sutyen bana gösterıyo kuması nasıl dıye,nısanlım hemen kafasını cevırdı baska tarafa yaa anne ne yapıyosun kaldır sunu dıye,yok bıseyını gösterıcem kuması ıyımı dıye dıyo,nısanlım gözlerı kapalı hala gıt gtur sunu dıyo elınde tutarak hala k...... bak bak dıye bıde gögüslerine dogru tutmasın mı allahım seytan kalk yol sacını dedı,nısanlım hala gözlerı kapalı kızınca posete koydu baskasının dıye halnukı yalan,bende tuhafıma gıttı ayıp ama dedım nısanlımın arkasından,ne olucakmıs bana hep kocam alırdı dıyo yaa ama kocan baska oğlun baska dedım,bız asarken bıle ustunu orterız dedım yaa odadan cıkınca kızdım nısanlıma da sız hep boyle mısınız dedım ablanlarda gözterıyomu sana camasırlarını dıye cıkıstım sınırımden,yok dıyo ne yapsın annesını atacak degıl ya sana gösterecektı kızdım bende gördün dıyo işte olanlar bu
O ne öyle yaaa. Ben alırken bile çekiniyorum bazen yaptığı çok ayıp. Olgun olması gerekirken.
Onun kocası alıyo olabilir, oglunun yanında öyle davranıyo olabilir ama sen varken
Ki her türlü çok saçma.
Nişanlında sinirlenmiş zaten. Eminim çok utanmıştır.
Boşver canım ya yapan bişey olmamış gibi davranıyo.
Gül geç.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?