2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım senin makinalarını ne hakla kullanır neden izin verdin ki kenine yeni alacağına sana alsın. kimse düşünmüyor tatlım bu çocuklar nasıl yuva kurucak diye herkes kendine bakıyor malesef. Benim kayınpederim yardım etmediği gibi nişanlıma sen bana aylığını alınca getiriyor musun diyor bu çocuk herşeyi tek başına yapıyor az yardım edeyim demiyor her seferinde para yok ama her haftasonu gezmeye gidiyorlar o kadar üzülüyor ki nişanlım ama yapcak bişi yok saolsun benim ailem yanımızda ne gerekiyorsa yapıcaz diyorlar beyaz eşyalarımı ailem aldı.Onlardan hiç bişi görmedik

işte tatlım ıstemeden sonra durumları cok yok dıye zuulduk ne var sankı kalmıycaklar burda bosuna masraf yapmasınlar yemıycekler ya esyaları dedık,ben kı cok tıtız takıntılıyım esyalar cızılır bozulur demedık,ısler uzadı babası vefat ettı kadın kaldı burda,ona alıncak yenısı cunku benımkıler grı ıstedıgım modellerdı 4 bın tutmustu gecen yıl,beyaz alacaklar ona nısanlım bakmıs bıle 1100 lıraya dolap hee ılla arcelık olacakmıs annesı oyle ıstıyomus,ahh aptal kafam ıste tvmızde aynı ama o orda kalacak bız yenısını alıcaz[/QUOTE]

anladım tatlım gercekten can sıkıcı bı durum.zamanında kaynanam buna benzer bı teklıfle gelmıstı nısanlıma. kurban bayramı gelıyo senın buzdolabını alıp buzlugunu kullanalım bızımkı cok dolu demıs kı o zmn bız sozlu bıle degıldık dusunsene ben evlenene kadr garantısı bıle bıtıcek dolabın. bnde o zmn durumunuz ıyı kusura bakmasınlar kucuk dondurucu alsınlar cok lazımsa demıstım. dusuncesı bıle sınırlerımı bozmustu senı anlayabılıyorum cok can yakıcı bısı.

olur tatlım uzme kendını rabbım ev kurana yardım edermıs belkı ksımetınde yoktu orası öle dusun bıde belkı daha gusel ev nasıbındır. sıkma sen gusel canını hayırlısıyla hepsını hallerdersınız

o sihirli değnek inş bizede değer bizde iyi bir ev hanımı ve iş kadını olarak yürütebiliriz..dengede tutabiliriz herşeyi inş :26::26:

DEĞER canm mutlaka içten geldikten sonra iyi kötü mutlaka bişeyler yapıyorsun

eşlerin yardımı da çok önemli. bi işin ucundan mutlaka tutmalı

benım aılemde yanımda bızım evın ıcı hergun ceyızlerle dolu ıs yapıyoruz onlar her gıttıgımde kızlarıyla otruyolar ne bı ceyız dertlerı var ne düğün...herseyı gectım kadını kanım ısınmıyo yaa anne derke ölüyorum resmen bıde dün nısanlımın yanında oyle bısey yaptı kı cinlerimi tepeme cıkardı yıne esyalrın sınırını bıle unuttum

wallahi billahi hiçbirşeyde gözüm yok ben 1 aydır 1 dakikalık huzur arıyorum hiçbirşey istemiyorum dünya üzerime geliyor boğuluyorum huysuz değilim mormalde çokta sabırlıyım tevekkülde etmeye çalışıyorum ama boğazım artık düğüm düğüm nişanlımın dedeside 80 yaşında kalçasını kırmıştı ameliyat olunca yürüyebilecekti sonunda ameliyat oldu çok riskliydi ameliyat iyi geçti dedesi bu defa yürümeye korktuğundan kalkamadı ayağı yatalak oldu durumu ağırlaşıyor kayınvalidemle görümcem ona bakıyor tam düğün arefesi oluyor bir taraftan azıcık iyi bişi olsa inanın mutlu olacam sevinecem eve gidiyorum sıkıntı işe geliyorum daha büyük sorunlar nefesim daralıyor burda artık sıkıntımı yazasım yok ya bu kız hiçmi sıkıntısı bitmez diyeceksiniz diye artık çekinerek yazıyorum :'(

benim kayınbabada bu düğün arefesi herşeyi nişanlım bi başına yaparken yardım edeceğine ondan para istiyor nişanlımda zaten asla yok diyemez...

arada gelip bakıyorum sizlere düğünlere de az kaldı

evet azalttık baya günleri hatta esmerşirine, cadica, trianka ve dünde good_heart evlendi sezonu açtık yani

başından geçmiş onun bütün bu yaşadığımız heyecanları zaten yaşamış ne diye bide senle uğraşıyor ki şimdi istediği kadar değiştirsin kullansın bizim gibi hissedebilecekmi aşkla hevesle bakabilecekmi ben başımdan geçse iç geçirmezdim kıskanmazdım şahsen ama dediklerinde haklısın nasıl verecek hakkınızı

o sihirli değnek inş bizede değer bizde iyi bir ev hanımı ve iş kadını olarak yürütebiliriz..dengede tutabiliriz herşeyi inş :26::26:

inşşşşşşşşşşş

aynen benimde nişanlım takma bu kadar yemek olayını beceriyorsun sen diyor ama yinede çekiniyorum nasıl yapıcam diye

ah canım ah dün daha yeni toparladım çeyizliklerimi hep aldım aldım koydum ne aldığımı da unuttum dün baktım işte yazdım ne eksikler var diye dediğin gibi hep bi telaş nişanlımda geldi bunlar ne diyor ne olcak çeyizlerim dedim şaşırdı o tarftan hiç bişey yok yapmalarını geçtim bi arayın dimi ne eksik var bizde yardımcı olalım falan ama nerdeee nişanlımın annesi vefat etti şimdi üvey annesi var onada zaten anne demiyorum. nişanlına neden kızdın canım

canım hakketen seninde hep dert üstüne dert geliyor vardır mutlaka hayır üzme kendini sıkıntı olmadan bişeyler olmuyor malesef allah yardımcın olsun

rabbım hepımızın yardımcısı olsun kızlar ınanın okudukca sınırlerım bozuluyor bazen ısyan edıcek gıbı oluyorum en gusel gunlerımızın heyecanını yasamak varken bız ne gunah ısledık kı rabbım bıze bu kadar sıkıntı yukluyor. ama allah dagına gore kar verırmıs sabredın canlar ınanın bı gun hepsı gecıcek sabrımızın mukafatını alıcaz. mutluluga gıden yok dıkenlerle dolu olurmus.

Son düzenleme:

saçmalama tatlım burda bu zamanları hepimiz zor atlatıyoruz iyi kötü bak yol aldık gidiyoruz.sen sıkma canını evet hayatımızda bazen hiçmi hiç iyi giden şeyler olmuyorama napalım şer gözükenin altında vardır bir hayır diyip yola bakalım değilmi sende sıkma daha fazla canını Allah sağlık sıhat versin..

benim kayınbabada bu düğün arefesi herşeyi nişanlım bi başına yaparken yardım edeceğine ondan para istiyor nişanlımda zaten asla yok diyemez...

aynen canım nişanlımda hayır diyemiyor ama babasına vermiyor nişanlım askerdeyken gitti evlendi o yüzden kırgınlığı var askerdeykende hiç aramadı para göndermesi gerekicek diye hep ben yolladım orda mahçup olmasın arkadaşlarına diye. babası çalışıyor emeklide ama hala utanmadan isteyebiliyor ayıp yahu ben ailemde hiç görmedim böyle şeyler çok tuhaf geliyor. Babaanne var bide bizde nişanlım ona bakıyor aylık erzağını düzüyor parasını veriyor bide erkek kardeşine de bakıyor nasıl heryere yetiyorsun diyorum allah rızkını veriyor diyor. kimse yardımcı olalım demiyor hep versin diye bekliyorlar bu konuda bende o kadar doldum ki kimseye anlatamıyorum burda sizin sayenizde rahatlıyorum

Son düzenleme:

amin tatlım inş.canım inş. bu dertleri atlatırız sabır sabır nereye kadar içine ata ata da hasta olmak istemiyorum

al bızden de o kadar atlım annecım ayakları agrımasına ragmen kurslara g ıdıyo bana ceyızle r yapıyo kayınvalıdemde bıze gelısınde yada onlardayken sureklı anneme amaaan ...hanım yeter bu kadar yapıp durma dıyo sankı kendı yaptı bıtırdı yapmadıgı gıbı anneme akıl verıyo bıde

nişanlıma değil annesıne kızdım canım,dun onlara gıtmıstım oturuyoduk,bohçalardan felan konu acıldı,namaza dıye gıtmıstı bı geldı elınde beyaz buyuk bı sutyen bana gösterıyo kuması nasıl dıye,nısanlım hemen kafasını cevırdı baska tarafa yaa anne ne yapıyosun kaldır sunu dıye,yok bıseyını gösterıcem kuması ıyımı dıye dıyo,nısanlım gözlerı kapalı hala gıt gtur sunu dıyo elınde tutarak hala k...... bak bak dıye bıde gögüslerine dogru tutmasın mı allahım seytan kalk yol sacını dedı,nısanlım hala gözlerı kapalı kızınca posete koydu baskasının dıye halnukı yalan,bende tuhafıma gıttı ayıp ama dedım nısanlımın arkasından,ne olucakmıs bana hep kocam alırdı dıyo yaa ama kocan baska oğlun baska dedım,bız asarken bıle ustunu orterız dedım yaa odadan cıkınca kızdım nısanlıma da sız hep boyle mısınız dedım ablanlarda gözterıyomu sana camasırlarını dıye cıkıstım sınırımden,yok dıyo ne yapsın annesını atacak degıl ya sana gösterecektı kızdım bende gördün dıyo işte olanlar bu

benimde mayıs 20 söz ve nişanım olcak ramazandan hemn sonra düğünm net tarih yok daha merhabaaaaa :)

Hoşgeldin canım.

Ayy Allahım zaten söylediği laftan belli. ''Seninkinin bi üst modeli.''
Eminim öyle değildir ama laff.

günaydın kızlarrrrr

tam 1 ay sonra bugün nikahım var benim

Ohoo ne kalmış.

5.000
Tamam özel olsun, güzel olsun bi kere giyicez inşAllah ama her türlü fazla.

Güle güle kullan canım banada hediye gelmişti.

Hayırlı olsun canım.
Bende düşünmüştüm ama kışın olucagı için kaldı. :26:

Yavaş yavaş yola geliyo. Sizi sindiremiceğini anladı tabi.
Annesiyle sevdiği kadın arasında seçim yapmak ne kadar zorsa oğlundan vazgeçmek öyle zor. Anlamış demekki.
Ohh

:92::92:

O ne öyle yaaa. Ben alırken bile çekiniyorum bazen yaptığı çok ayıp. Olgun olması gerekirken.
Onun kocası alıyo olabilir, oglunun yanında öyle davranıyo olabilir ama sen varken
Ki her türlü çok saçma.
Nişanlında sinirlenmiş zaten. Eminim çok utanmıştır.
Boşver canım ya yapan bişey olmamış gibi davranıyo.
Gül geç.

bide kendi yapıyormuş gibi laf söylüyor. canım benim valla işin var kaynananla allah yardımcın olsun ablamın kaynanasıda öyle dengesiz hareketleri var çocuk gibi bazen aileden kim rahatsızlansa arkasından o ay çok hastayım deyip ilgiyi kendisine çekmeye çalışıyor bayılıyor kendini yere atıyor doktor ayıp kocaman kadınsın utanmıyor musun gece vakti çocuklarını buraya sürüklemeye bişeyin yok senin numara yapma demiş herkesin içinde şok oldum diyor ablamda onlar yüzünden psikolojik destek aldı ablam çok zor yaa ne diye huzursuz edersiniz anlamam.

Gülemiyorum kı tatlım o değilde bana sormustu bız kez nasıl guzelmı alayımmı sana istersen dıye onceden,yok anne dedım anneme bıle aldırmam dedım halbukı yıne aynı,herseyı gectım ılerde kocamın yanında yıne yaparsa boyle sankı kıskanmaya basladı yaa kocası olelı 3 ay olmadı kadın yaa ılerde baska konularda da boyle davranmaz ınsallah

Son düzenleme:
Kızlar ben en son 1795 sayfada kaldım okuyamaıdm engelliyor sayfalar..

Chnhn güle güle kullan canım
Bende çok beğenerek almıştım

Leylacım Balayı oteliniz çok güzel
Güzel güzel tatil yaparsınız inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…