2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ne giyimi ne kusamı nede kulturu uyuyor bıze, ama işte sevdiğim için katlanıcam napayım Allah yardımcım olsun da alışayım artık hareketlerıne,o kadından nasıl dogmus nısanlım bılmıyorum ablaları da oyle 30lu yaslardalar ama annemden rahat annemden paspallar,iyi niyetlıler ınsallah oylede devam ederler yoksa hıcbı sekılde teskın edemezdım kendımı annesı bıraz hanım hanımcık olsaydı baska bısey ıstemezdım,ımrenıyorum mılletın sessız sedasız usturuplu olgun kayınvalıdelerını görünce:

Son düzenleme:

bu hayatta kimse dört dörtlük değil kayımvalidesi sessiz sedasız olanlarında başka sıkıntıları vardır allah dağına göre kar verir ... bende eziliyorum hele bu 3 gündür olanlar sabah bi ara ciddi nefesim sıkıştı biri beni boğazlıyor sandım... sağlığımda gidiyor ama az önce birini gördüm 1.mt boyu yoktu ve bacaklarıda yoktu öyle kendime kızdım kendimi öyle pis hissettimki ne kadar nankör olduğum yüzüme vuruldu o adam bile benden daha mutlu hissediyordur daha şükür sahibidir allah bilir bende saçma salak dünyalık olaylar için belediyenin bahçesinde gözlerimden yaş süzülüyordu şunu biliyrum rabbim sevdiği kuluna musibet verir bunlar günahlarımıza kefalet oluyordur inş....

kızlar sıze bısı sorucam sımdı fantomun kucuk dık supurgelerı varya onalr cok ıyı cekıyo gecenlerde yengem almıs aa cok gusel bunlar falan dedım yengemın kardesıde bana alıcakmıs duymus öle dedıgımı. saolsun cok mutlu oldum. sımdı bu alınıyo dıe bız nısanlımla sarjlı supurge almayalım dedık. ama buda fıse takılıyo ama sarjlı kadar hafıf. sız ne dersınız cok kararsız kaldım ya

hos geldın cnm bızım sormamızı beklemeden hemen herseyı analtmalısın bnce :)))

hemen başlıyacam müdürüm geldi iisiyle kötüsüyle geçti canımı sıkan seylerde oldu mutlu olduğum seyler de herseyden başlıyacam öncelikle beni yakan seyi söleyeyim kesinlikle kuaförrrr dikkat edin öncelikle görüsün içinize sinsin

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni gelinnnnnnnnnnnnnnnnn 15 günlükkkk
hoş geldiiinn yeni geliinnn nasıl geçti anlat bakalım ne tüyolar verceksin bizlere

canım benim valla kafaya taktıkça dert sahibi oluyor insan takmamaya çalışıyorum başka şeylerle meşgul olup unutmaya çalışıyorum sende öyle yap huyları o değiştiremeyiz ki öyle kabul etmekten başka çaremiz yok neyseki nişanlılarımızda farkındalar bizlerin yanındalar en önemlisi bu biz mutlu olalım onlar umrumda değil fazla bir araya gelmemeye çalışıcam

evet canım aynen dediğin gibi halimize şükredelim ki görücü usulu felan değil sevdiğime kavusmak için gün sayabılıyorum mutlulukla,bunları dusunmesek daha iyi galiba

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin canımmmm taze gelinimiz nasılsın bakimmmmm anlat havadisler sende

saol canım benim vala 15 gün sonra evimi bırakıp çalışmaya basşa şehire geldim 4 durup gidecem farklı bi durum kızlar evin içine girince anlıyo insan önce misafir gibi hissediyon sonra kurcalıyon evi sonra fotolar buzdolabına yapışıyo yeni hayat başlıyoooo

Biz iyiyiz gelin hanım asıl haberler sende nasılmış evlilik taze taze anlat bakalım

saol canım benim darsı herkesin basşınaaa vala kuför faciam dısında hersey güzeldi kınamda cok güzel geçtiii düğün müziklerimi herkes cok begendi düğünde nilüfer ta uzak yollarda ve yusuf güney iki romantik deli caldırdım süperdiii tavsiye ederim kınada 365 gün kayahandı o cok uzundu

tavsiye edionmu söle bakalım ona göre başımızı yakmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…