- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.021
bide kendi yapıyormuş gibi laf söylüyor. canım benim valla işin var kaynananla allah yardımcın olsun ablamın kaynanasıda öyle dengesiz hareketleri var çocuk gibi bazen aileden kim rahatsızlansa arkasından o ay çok hastayım deyip ilgiyi kendisine çekmeye çalışıyor bayılıyor kendini yere atıyor doktor ayıp kocaman kadınsın utanmıyor musun gece vakti çocuklarını buraya sürüklemeye bişeyin yok senin numara yapma demiş herkesin içinde şok oldum diyor ablamda onlar yüzünden psikolojik destek aldı ablam çok zor yaa ne diye huzursuz edersiniz anlamam.
ne giyimi ne kusamı nede kulturu uyuyor bıze, ama işte sevdiğim için katlanıcam napayım Allah yardımcım olsun da alışayım artık hareketlerıne,o kadından nasıl dogmus nısanlım bılmıyorum ablaları da oyle 30lu yaslardalar ama annemden rahat annemden paspallar,iyi niyetlıler ınsallah oylede devam ederler yoksa hıcbı sekılde teskın edemezdım kendımı annesı bıraz hanım hanımcık olsaydı baska bısey ıstemezdım,ımrenıyorum mılletın sessız sedasız usturuplu olgun kayınvalıdelerını görünce:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni gelinnnnnnnnnnnnnnnnn 15 günlükkkk
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni gelinnnnnnnnnnnnnnnnn 15 günlükkkk
herkes nasıl iyyimi evde netim olmadıgını sölemiştim o yüzden giremdeim iş bası yaptım
hos geldın cnm bızım sormamızı beklemeden hemen herseyı analtmalısın bnce :)))
herkes nasıl iyyimi evde netim olmadıgını sölemiştim o yüzden giremdeim iş bası yaptım
hoş geldiiinn yeni geliinnn nasıl geçti anlat bakalım ne tüyolar verceksin bizlereben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni gelinnnnnnnnnnnnnnnnn 15 günlükkkk
canım benim valla kafaya taktıkça dert sahibi oluyor insan takmamaya çalışıyorum başka şeylerle meşgul olup unutmaya çalışıyorum sende öyle yap huyları o değiştiremeyiz ki öyle kabul etmekten başka çaremiz yok neyseki nişanlılarımızda farkındalar bizlerin yanındalar en önemlisi bu biz mutlu olalım onlar umrumda değil fazla bir araya gelmemeye çalışıcamne giyimi ne kusamı nede kulturu uyuyor bıze, ama işte sevdiğim için katlanıcam napayım Allah yardımcım olsun da alışayım artık hareketlerıne,o kadından nasıl dogmus nısanlım bılmıyorum ablaları da oyle 30lu yaslardalar ama annemden rahat annemden paspallar,iyi niyetlıler ınsallah oylede devam ederler yoksa hıcbı sekılde teskın edemezdım kendımı annesı bıraz hanım hanımcık olsaydı baska bısey ıstemezdım,ımrenıyorum mılletın sessız sedasız usturuplu olgun kayınvalıdelerını görünce:
hoş geldiiinn yeni geliinnn nasıl geçti anlat bakalım ne tüyolar verceksin bizlere
canım benim valla kafaya taktıkça dert sahibi oluyor insan takmamaya çalışıyorum başka şeylerle meşgul olup unutmaya çalışıyorum sende öyle yap huyları o değiştiremeyiz ki öyle kabul etmekten başka çaremiz yok neyseki nişanlılarımızda farkındalar bizlerin yanındalar en önemlisi bu biz mutlu olalım onlar umrumda değil fazla bir araya gelmemeye çalışıcam
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin canımmmm taze gelinimiz nasılsın bakimmmmm anlat havadisler sende
Biz iyiyiz gelin hanım asıl haberler sende nasılmış evlilik taze taze anlat bakalım
saol canım benim vala 15 gün sonra evimi bırakıp çalışmaya basşa şehire geldim 4 durup gidecem farklı bi durum kızlar evin içine girince anlıyo insan önce misafir gibi hissediyon sonra kurcalıyon evisonra fotolar buzdolabına yapışıyo yeni hayat başlıyoooo
tavsiye edionmu söle bakalımona göre başımızı yakmayalım
hoş geldin bakalım çıtır gelincik ee hadi anlat bakalım değiyormu herşeye
inşallah bir sorun problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?