- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.061
kızlar yusuf güney iki romantik deliyi düşünün düğün müziği süper oluyo böle dans ediyon ucuyon herkese gülücük atıyon etrafında çiftlerrr dehsettttttttttttt
öle olsada evlilik güzelmiş suan yarım orda saliha aile oluyon ya o ve sen her iiide kötüdeee benim tayinim bi cıksaaa offf
yazıyorum bir yere canım tşkr fotoğraflarda istiom ben yaaa :)
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni gelinnnnnnnnnnnnnnnnn 15 günlükkkk
Evet güzel şarkıymış :)
Mutluluklar allah bozmasın canım darısı başımızaaaaya eylul olsun hatta eylulun 22 sı olsun ya artık
Canım gelınlıgını paylaşmışmıydın fotograflarını falan? Merak ettım doğrusu :)
taze gelinnn.. hoş geldin..oh ne güzel zor süreçleri atlattın..artık darısı başımıza:)))
Evet güzel şarkıymış :)
Mutluluklar allah bozmasın canım darısı başımızaaaaya eylul olsun hatta eylulun 22 sı olsun ya artık
Canım gelınlıgını paylaşmışmıydın fotograflarını falan? Merak ettım doğrusu :)
yok paylaşmadım du karalayabilirsem paylaşayım
olur gülüm bakmıısn o gün gelmiş ve gçer nasıl gectiğini anlamassın
yok paylaşmadım du karalayabilirsem paylaşayım
Amin inşallah canım ya :18:
Tamam resımlerı beklıyoruz canım çok güzel olduğuna eminim tüm gelınler güzeldir çunku
en zor anım neydi biliyomusunuz düğün bitti salon boşaldı ailem beni öptü gittiler baktımmonların ailesi yanında tek bsaınayım ozamn evlendğimi anladım bagırmak istedim gitmeyin diye o an cok kötüydüm kınamda aglamadım cunku agla afgla diye baskı vardı baskı olunca aglayamadım utanmasalar tokat atacaklardı
Ay şimdiden içime bi koca taş oturdu çok kötü oldum yaa
canım cok güzel olmussun ıse nıye begenmedın,bende nısanımda boyleydım ınsan telstn kuafor felan takmıyo resımlere bakınca begenmıyoruz bıde ama güzelsın sen üzülme
yoo vala cok gıcıktı sacım foto nasıl yollnıyo kına nişanı atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?