2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar yusuf güney iki romantik deliyi düşünün düğün müziği süper oluyo böle dans ediyon ucuyon herkese gülücük atıyon etrafında çiftlerrr dehsettttttttttttt

Evet güzel şarkıymış :)

Mutluluklar allah bozmasın canım darısı başımızaaaa ya eylul olsun hatta eylulun 22 sı olsun ya artık

Canım gelınlıgını paylaşmışmıydın fotograflarını falan? Merak ettım doğrusu :)

yazıyorum bir yere canım tşkr fotoğraflarda istiom ben yaaa :)

bilgisayar atayım sacım berbat olmustu kayananmın suikasti ben iri dalga istedim acık önünü toıplamasını istedim sen bilmesin dedi kuaför o an heycanlı oluyon bi tuhaf oluyon önce kuaförle görüsüün ben oşehiri bilmediğim iiçin gidip bakamadım güvendim de cok kendinizi en sona bırakmayın gelin sacı bozulur felan derlerse desinler cok sona bırakmayın amaaaaaaaan ben yandım siz yanmayın

yok paylaşmadım du karalayabilirsem paylaşayım

olur gülüm bakmıısn o gün gelmiş ve gçer nasıl gectiğini anlamassın

Ay şimdiden içime bi koca taş oturdu çok kötü oldum yaa

yoo vala cok gıcıktı sacım foto nasıl yollnıyo kına nişanı atayım

Cevap yazarken aşağıda diğer seçenekler -> Eklentiler kısmı var;

Eklenti ekle' ye tıkla.
Sağ üstte dosya ekle'ye tıkla, açılan pencerede dosyaları seç' e tıkla; bilgisayarından dosyaları seç.
Upload fıles' e tıkla (ortadakı) altta tık atılmış halde ekledıklerını goreceksın, içeriği ekle ve ardından bitir e tıkla.

Resımlerın yuklenecektır canım.

düğünde bi günlük başı acık yaptım yapmaz olsaydım cok pişmanım iğrenccc oldu kaynanam istedi berbat oldu yaaa kendi cok güzel oldu kuaför ona bi iltifat ediyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…