2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlarrrrr annemle konuştum şimdi kına yerimi tutmuşş ohh içim rahatladı 21 haziran perşembe kınam var dün de davetiye seçmiştik aşkımla şimdi kına yeri belli olduğuna göre siparişte verebiliriz buda çıktı aradan ohh çok şükürrr

Baktım şimdi kuzucum...sinir oldum...

Valla nerde hata var şaştım
Biz mi yanlışız onlar mı anlam veremedim
Bütün talihsizlikler hep üzerimizde
Nişanlımı sevmesem bu ucuzluğa asla katlanmam ama nişanlımda durur bütün sular

Hayırlısı olsun tatlım

Baktım şimdi kuzucum...sinir oldum...

ay sorma bende nişanımda deli olmuyştum tam bi facia kadını dövecektim iğrenç yapmıştı yaa bana gün verdi ya ben hatırlamıyorum seni görünce aklıma geldin dedi biri gelmiş ogünde onun saçını yapıyo seni yapacaktım da unlar geldide deli olduk nişanlımlaaa hafta sonuda kaynancım gelddii baya bi oturdukk

Valla dün söledim bende nişanlıma...beni korudun bunun için sana tşk ederim dedim..ben bunlara senin için katlanıyorum dedim...benden anneni artık oldukça uzak tut..o senin annen atamaz, satamazsın ama benim görüşmemi bu vakitten sonra isteme dedim..
o da tmm dedi.
artık yüzlerini göresim yok

Çok hoş bir model canım anlattıgın ve gorduklerım kadarıyla inşallah istediğin gibi olur

Tamamen gupur m yaka uzun gupur duvaklı belden sonra kabaran uzun kuyruklu bir model istiyorum inşallah bulucam inşallah :18:

Vala benim artık isimlerini bile duymaya tahammülüm yok
Ben hala iyi niyetli olayım diyorum
Yok yani artık öyle bi niyet

Eteklerinin sadce altı güpür
Üstüde bele kadar güpür
Belde bakla dilimi gibi bitiyor güpür

İnşallah gönlünde olanı bulursun canım

Çok sevindim canım

Benım evımın yanında yemyeşil bomboş güzel bir alan var park var karşısında hemen oraya orkestra ses ışıklandırma sandalye masa hizmeti veren bir yerle anlaşıp organızasyon duzenleyecek bir yer bulamadım ınsallah bulabılırım

Arkadaşlar merhaba...sitenize yeni üye oldum ve ben de eylül ayında sizin gibi dünya evine gireceğim.herkese kolay gelsin...mutluluklar...

Akşam nişanlını bir dinle bakalın ne dicek kuzucum..ona göre tepkini koy ortaya

sağol canım da noldu hayırdır?

bende küçük boş bi dükkan tuttum sadece bayanlarla iki göbek atıp bi kına yakacağımız bir yer olsun dedim ben kınayı sadece bayanlar arasında seviyorum onun için abartmadım inşallah sende gönlüne göre bulursun canım

Arkadaşlar merhaba...sitenize yeni üye oldum ve ben de eylül ayında sizin gibi dünya evine gireceğim.herkese kolay gelsin...mutluluklar...

merhaba hayırlı olsun canım sanada kolay gelsin hazırlıkların ne durumda?

Hoşgeldin canım, burda her aydan bir sürü güzel gelin var, sabah akşam öfke sinir mutluluk heyecan düğün saçı ayakkabısı gelınlıgı esyası evı herşey konuşuluyor ve çok yararlı fikirler paylaşılıyor, vallahı bana motıvasyon oldu eylul gelını olarak daha hiçbirşey yapmamış olmak eksık hissetmek konusunda yanlız olmadıgımı burda gördum:)

Şimdiden mutluluklar, inşallah senın düğünü de goruruz:) Eylulun kaçında nerde olacak düğünün?

Hazırlıklar ne durumda bakalım?

sağol canım da noldu hayırdır?

[/B]

Canım yaa şimdi sen mevzuyu baştan biliyormusun bilmiyourm
Erkek tarafı attı düğünü nişanlımın üstüne
İlk herşeyi yapıyorlardı
Sonra biz yapamyız oğlan okuttuk dediler
Mühendis yapmışlar oğlunu kendi evlenebilirmiş
Ev tadilata gircek eşyaları aldık
Evin tadilatı kaldı işte
Abisi dedikli siz eşyaların gelinliğin fiyatı söyleyin ben vercem
kese ortak abisi ile abide aslında para
Neyse nişanlım bu hafta sonu gitti işte memlekete
Eli boş döndü kısacası özet bu

Akşam nişanlını bir dinle bakalın ne dicek kuzucum..ona göre tepkini koy ortaya

Akşamı bekliyorum artık bakalım

Belki birkaç ay sonra vereyim falan demiştir. aklıma olumlu şeyler getirmeye çalışıyorum canım..
ben bu aileleri anlamıyorum..tmm düğünü oğlan yapsın ama bari gelinine bir gelinliğini al yahu...onu bari yap yani bu kadarmı değersiz oğlun gözünde..karşı tarafa rezil edebiliyorsun...kendilerini, oğullarını rezil ediyorlar haberleri yok işte

selam kızlar bende 14 temmuzda evleniyorum bir aksilik çıkmazsa... şimdiden hepimizi allah bir yastıkta kocaltsın:81::81: salonu tuttuk evi tamamladık bir kaç eksik kaldı bir de bir gelinin en büyük eksiği gelinlik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…