- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.081
Evet yuklemışsın canım :)
Çok güzel olmuşsun işte deme öyle olumsuz şeyler, sen şimdi sana ait resımler diye kucucuk detaylara takılıyorsun ondan öyle gelmiştir sana, gayet hoş olmuşşun, maşallah :)
Ben zaten düğünün gelmesini bu yüzden istemiyorum ağlarsam susmam biliyorumm......o an cok kötü ya gidiyolar sen arkalarından bakıyon kardeşimin gözünden akan yaşları unutamam el sallarken
evet canım nişan kıyafetinde çok güzelmiş..düğün saçını beğenmediysen neden hemen tekrar yaptırtmadım.ya da güzel olduda sana mı öle geldi....
canım bu değil düğün kötü oldu
Canım tabı bır kere düğün oluyo keşke sen kendı istediğin gibi yaptırsaydın, büyüklerin isteği derdi hiç bitmıyor, ama olsun siz mutlu olun da hem, yadırgamışsındır belkı de açtın dıye saçlarını, paylaşırsan anlarız nasıl diye :)
Üzülme ama buna hiç yok yere, güzel de olsa içine sinsede sinmesede o gecede kalıyor, geriye sadece kocacığınla guzel gunlerın kalıyo onemlısı var mı bundan :)
üzülme canım oda güzeldir eminim kske dğün yerine kınnda acık olsaydın,hem sacını kımse gormemıs olurdu erkek olrak,ben o hevesımı o seklıde gıderıcem basımı acmak ıstemem düğünümde ,ki nişanlım ayrılır oyle yapsam Allah korusun,sen kayınvalıdenı ne dınlıyon senın değilmi düğün ben erkek tararfını dınlesem heralde en rüküş ve de cırtlak kıyafetlı gelın olurdum
Leylacım gelinlikçinin sitesi bakım dolayısı ile kapalı
Modeli bulamadım tarif ediyorum
Üstü böyle kalp gibi göğüs kısmı
Eki Görüntüle 409010
Modeli böyle kuyruklu
Ama etek uçlarıda güpürlü üst kısmı gibi
Eki Görüntüle 409011
Duvak böyle uzun
Eki Görüntüle 409012
Uçları böyle
Tabi ben farklı gelinliklerden kopya yaptım hepsi aynı güpür olcak benim
Çok sade bi güpür onun için içine çok az ışıltılı taş gibi birşeyler ekleyeceğiz
bakın kızlar hersey burda konusulduğu gibi olmuyo yada burda bakıldığı gbi o gün farklı ben size zorlandığım seyleri söleyeyim gelinlik altına rahat camasır giyin corap giyecekseniz külotlu corap ve içindeki tarlatana dikkate edin cok rahatsızlık verici benim kırıldı perişan oldum saglam olsun ona cok dikkat edin
Tatlım hayal ettim harika gibi geldi banaoff çok yoğunum ellerim acıdı...rapor yazmaktan...
ESMERSİRİNE hoşgeldin tatlım..geçmişi okuyamadım..foto falanmı ekledin?
Aslında bence de kınada açık olmak daha mantıklı....üzülme canım oda güzeldir eminim kske dğün yerine kınnda acık olsaydın,hem sacını kımse gormemıs olurdu erkek olrak,ben o hevesımı o seklıde gıderıcem basımı acmak ıstemem düğünümde ,ki nişanlım ayrılır oyle yapsam Allah korusun,sen kayınvalıdenı ne dınlıyon senın değilmi düğün ben erkek tararfını dınlesem heralde en rüküş ve de cırtlak kıyafetlı gelın olurdum
Tatlım hayal ettim harika gibi geldi banaoff çok yoğunum ellerim acıdı...rapor yazmaktan...
ESMERSİRİNE hoşgeldin tatlım..geçmişi okuyamadım..foto falanmı ekledin?
ayy nasıl kırıldı canım tarlatan yaa dandik biseymiydi ki kırılmıs senınde talıhsızlıkler ustıste gelmış,ben ılk zamanlar hep büstiyer jartiyer giyicem derdim ama artık vazgectim güzel bi takım giyip külotlu corap gıyıem artık evde dus alınca gıyerım jartıyer felan
Aslında bence de kınada açık olmak daha mantıklı....
Kendimden örnek vereyim ben de kapalı olmak isterim hiç düşünmedim düğünde açmayı...
Kına gecemde sadece bayanlar olacak erkek sinek bile sokmayacak nişanlım kapıda bekleyecekmiş arkadaşıyla
Ben de dehşet dekolte bi kına kıyafeti giyecem içimde kalmasın
Ama gelinliğim kapalı olacak illa ki öyle olsun istiyorum
Aslında bence de kınada açık olmak daha mantıklı....
Kendimden örnek vereyim ben de kapalı olmak isterim hiç düşünmedim düğünde açmayı...
Kına gecemde sadece bayanlar olacak erkek sinek bile sokmayacak nişanlım kapıda bekleyecekmiş arkadaşıyla
Ben de dehşet dekolte bi kına kıyafeti giyecem içimde kalmasın
Ama gelinliğim kapalı olacak illa ki öyle olsun istiyorum
ucu kırıldı gelinlik söndü uzakta olunca takip edemedim ama dikkat edinn salihaa bende rahat giydim o yönden rahttaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?