2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bi kaç ay zamanım yok ki
Evim tadilata gircek
Kim para almadan ev yapar
Ben nasıl malzeme alcam ev yapılmaıs için

Yok Leyla ben susmam bu akşam geçsin yarın tepelerindeyim
Öyle bedavadan kız almak yok
İster severek ister sevmeyerek ama her türlü yaptırırm
Ben insan gibi yaptırayım dedim
Ama yok mayaları almıyorsa
Ben onların anlayacağı dilde de konuşurum rahat olsunlar

Tatlım biraz sakinleş...böyle dersen nişanlını üzersin...biraz sakin ol...akşam nişanlınla oturup konuşun..eminim oda birşeyler düşünmüştür... eminim bir yol bulmuştur..

benim herşeyimi nişanlım alıyor yapacak birşey yok onlar bizden farklı bir çerçeveden bakıyor demek ki

tekrar...............

Son düzenleme:

canım önce sakinleş sakin sakin düşün....nişanlınla aranı bozma sakın onlar yüzünden emin ol kavga ettiğimiz zaman çok mutlu oluyorlar...sen ailesiyle konuş..yetiştiremiyoruz herkes oğlunun düğününü yapsın falan gibilerinde..bu erkek annelerinde oğlumu okuttum tavrı hep var sanırım...sanki tek onların oğlu okudu da biz akşama kadar yatıyoruz..hayret bişey yaa...

kızlar iyi akşamlar...görüşmek üzere
iyi akşamlarrr erkencisin sen

bu erkek aileleri hep boylle olmak zorunda mı acaba yaa en azından nişanlın ailesiinin yanlısını göruyo canım benımkı onuda yapamıyo,babası vefat ettı dıye annesının her yaptıgı ıyı hos gelıyo ona

Son düzenleme:

tekrar............

Son düzenleme:
Arkadaşlar nişanlımın dedesinin durumu ağırlaşmış zaten ameliyat sonrası yatalak kalmıştı allah günah yazmasın bi an öldüğünü düşündüm ömrümün en güzel gününü çok kötü geçirecem düğünümde olmayacak öyle içim burkuldu ki olaya bencilce baktım kendi kendime ama napim

Şimdi telefonla konuştum
Ailesini kesinlikle savunmuyo benim yanımda
Sinirliyim kelimeleri toparlayamıyorum kızlar kusura bakmayın

Canım 9 aydır nişanlıyım
Hep sakin olmaya çalıştım
Ama yetti yani artık

Öfkeyle kalkan zararla oturur ilişkinizi yıpratmamak için sinirin geçsin sen yine konuş içinde bırakma birşeyi ama güzel dille konuş...

Öfkeyle kalkan zararla oturur ilişkinizi yıpratmamak için sinirin geçsin sen yine konuş içinde bırakma birşeyi ama güzel dille konuş...

Canım biizm orda MAYASI BOZUK kelimesi vardır
Onlar iyi dilden anlamaz , hoş dilden anlamaz
Ucuz olcan basit konuşcan
Bu zaman kadar beklediğim hata benim böyle ters köşe yapcaklarını biliyordum

Canım ben sana kesınlıkle hak verıyorum, çok buyuk haksızlık ve gunah bu, sakın kalmaya çalış sen nişanlın için siz için, cunku size zarar verır ofkelı davranısınız, düşüncesiz ınsanların yaptıkları karşısında kendılerı bır damla rahatsızlık duymaz. Yazık gerçekten çok yazık.

Canım biizm orda MAYASI BOZUK kelimesi vardır
Onlar iyi dilden anlamaz , hoş dilden anlamaz
Ucuz olcan basit konuşcan
Bu zaman kadar beklediğim hata benim böyle ters köşe yapcaklarını biliyordum

canım bencede biraz sakinleş senin düşündüklerini eminim nişanlında düşünüyordur .... birde onun tarafından bak senin kayınvaldem kayınpederim abisi dediğin insanlar onun ailesi ne kadar kızsada senin haklı olduğunu bilsede onun biyerde ailesi... nasıl üzülüyordur kendi kanından canından olan insanlar bu şekilde davranıyor nasıl ağrına gider hazmedemez kimbilir...
oda bişekilde bu konuyu çok düşünüyordur bir çözüm bulmaya çalışıyordur
sen nişanlına destek ol içinde birşey bırakma elbet ama daha sakin akıllı mantıklı ol kendimizi bir an olsun onun yerine koysak ne kötü hadi biz konuşuyoruz ağlıyoruz bir şekilde içimizdekileri döküyoruz erkeklerin psikolojileri çok farklı konuşamazlar sen konuşa konuşa onu açmalısın ne gerekiyorsa nişanlın yapsın derim...
sen bir söylersin onlara batar nişanlın bin söyler batmaz onlara

Abisini aradım bakmadı şimdi
Kayınvalideyi aradım
İyi konuştu telefonda
abisi düğün için kreid çekmiş evet ve yemiş
25bin Tl yemiş yani
Nasıl becerdi bilmiyorum
Mutlaka düşünüyordur
Gerekirse bi kredi daha çekicez artık
Babam var o yardım eder
Bi şekilde bulcaz bi çıkar yol

Hepinize teşekkürler kızlar desteğiniz için saolun

neyse bak onlarında farklı bir sorunu var adam düğün adı altında para çek ve yemiş

sen canını sıkma tatlım herşey olur hepsi biter Allahım can sağlığı versin olur yani

neyse bak onlarında farklı bir sorunu var adam düğün adı altında para çek ve yemiş

sen canını sıkma tatlım herşey olur hepsi biter Allahım can sağlığı versin olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…