- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.121
Belki birkaç ay sonra vereyim falan demiştir. aklıma olumlu şeyler getirmeye çalışıyorum canım..
ben bu aileleri anlamıyorum..tmm düğünü oğlan yapsın ama bari gelinine bir gelinliğini al yahu...onu bari yap yani bu kadarmı değersiz oğlun gözünde..karşı tarafa rezil edebiliyorsun...kendilerini, oğullarını rezil ediyorlar haberleri yok işte
Bi kaç ay zamanım yok ki
Evim tadilata gircek
Kim para almadan ev yapar
Ben nasıl malzeme alcam ev yapılmaıs için
Yok Leyla ben susmam bu akşam geçsin yarın tepelerindeyim
Öyle bedavadan kız almak yok
İster severek ister sevmeyerek ama her türlü yaptırırm
Ben insan gibi yaptırayım dedim
Ama yok mayaları almıyorsa
Ben onların anlayacağı dilde de konuşurum rahat olsunlar
kızlar iyi akşamlar...görüşmek üzere
Belki birkaç ay sonra vereyim falan demiştir. aklıma olumlu şeyler getirmeye çalışıyorum canım..
ben bu aileleri anlamıyorum..tmm düğünü oğlan yapsın ama bari gelinine bir gelinliğini al yahu...onu bari yap yani bu kadarmı değersiz oğlun gözünde..karşı tarafa rezil edebiliyorsun...kendilerini, oğullarını rezil ediyorlar haberleri yok işte
Tatlım biraz sakinleş...böyle dersen nişanlını üzersin...biraz sakin ol...akşam nişanlınla oturup konuşun..eminim oda birşeyler düşünmüştür... eminim bir yol bulmuştur..
Tatlım biraz sakinleş...böyle dersen nişanlını üzersin...biraz sakin ol...akşam nişanlınla oturup konuşun..eminim oda birşeyler düşünmüştür... eminim bir yol bulmuştur..
Bi kaç ay zamanım yok ki
Evim tadilata gircek
Kim para almadan ev yapar
Ben nasıl malzeme alcam ev yapılmaıs için
Yok Leyla ben susmam bu akşam geçsin yarın tepelerindeyim
Öyle bedavadan kız almak yok
İster severek ister sevmeyerek ama her türlü yaptırırm
Ben insan gibi yaptırayım dedim
Ama yok mayaları almıyorsa
Ben onların anlayacağı dilde de konuşurum rahat olsunlar
iyi akşamlarrr erkencisin senkızlar iyi akşamlar...görüşmek üzere
Canım yaa şimdi sen mevzuyu baştan biliyormusun bilmiyourm
Erkek tarafı attı düğünü nişanlımın üstüne
İlk herşeyi yapıyorlardı
Sonra biz yapamyız oğlan okuttuk dediler
Mühendis yapmışlar oğlunu kendi evlenebilirmiş
Ev tadilata gircek eşyaları aldık
Evin tadilatı kaldı işte
Abisi dedikli siz eşyaların gelinliğin fiyatı söyleyin ben vercem
kese ortak abisi ile abide aslında para
Neyse nişanlım bu hafta sonu gitti işte memlekete
Eli boş döndü kısacası özet bu
Akşamı bekliyorum artık bakalım
iyi akşamlarrr erkencisin sen
bu erkek aileleri hep boylle olmak zorunda mı acaba yaa en azından nişanlın ailesiinin yanlısını göruyo canım benımkı onuda yapamıyo,babası vefat ettı dıye annesının her yaptıgı ıyı hos gelıyo ona
canım önce sakinleş sakin sakin düşün....nişanlınla aranı bozma sakın onlar yüzünden emin ol kavga ettiğimiz zaman çok mutlu oluyorlar...sen ailesiyle konuş..yetiştiremiyoruz herkes oğlunun düğününü yapsın falan gibilerinde..bu erkek annelerinde oğlumu okuttum tavrı hep var sanırım...sanki tek onların oğlu okudu da biz akşama kadar yatıyoruz..hayret bişey yaa...
Şimdi telefonla konuştum
Ailesini kesinlikle savunmuyo benim yanımda
Sinirliyim kelimeleri toparlayamıyorum kızlar kusura bakmayın
Canım 9 aydır nişanlıyım
Hep sakin olmaya çalıştım
Ama yetti yani artık
Öfkeyle kalkan zararla oturur ilişkinizi yıpratmamak için sinirin geçsin sen yine konuş içinde bırakma birşeyi ama güzel dille konuş...
Şimdi telefonla konuştum
Ailesini kesinlikle savunmuyo benim yanımda
Sinirliyim kelimeleri toparlayamıyorum kızlar kusura bakmayın
Canım 9 aydır nişanlıyım
Hep sakin olmaya çalıştım
Ama yetti yani artık
Canım biizm orda MAYASI BOZUK kelimesi vardır
Onlar iyi dilden anlamaz , hoş dilden anlamaz
Ucuz olcan basit konuşcan
Bu zaman kadar beklediğim hata benim böyle ters köşe yapcaklarını biliyordum
Öfkeyle kalkan zararla oturur ilişkinizi yıpratmamak için sinirin geçsin sen yine konuş içinde bırakma birşeyi ama güzel dille konuş...
Canım ben sana kesınlıkle hak verıyorum, çok buyuk haksızlık ve gunah bu, sakın kalmaya çalış sen nişanlın için siz için, cunku size zarar verır ofkelı davranısınız, düşüncesiz ınsanların yaptıkları karşısında kendılerı bır damla rahatsızlık duymaz. Yazık gerçekten çok yazık.
Canım ben sana kesınlıkle hak verıyorum, çok buyuk haksızlık ve gunah bu, sakın kalmaya çalış sen nişanlın için siz için, cunku size zarar verır ofkelı davranısınız, düşüncesiz ınsanların yaptıkları karşısında kendılerı bır damla rahatsızlık duymaz. Yazık gerçekten çok yazık.
canım bencede biraz sakinleş senin düşündüklerini eminim nişanlında düşünüyordur .... birde onun tarafından bak senin kayınvaldem kayınpederim abisi dediğin insanlar onun ailesi ne kadar kızsada senin haklı olduğunu bilsede onun biyerde ailesi... nasıl üzülüyordur kendi kanından canından olan insanlar bu şekilde davranıyor nasıl ağrına gider hazmedemez kimbilir...
oda bişekilde bu konuyu çok düşünüyordur bir çözüm bulmaya çalışıyordur
sen nişanlına destek ol içinde birşey bırakma elbet ama daha sakin akıllı mantıklı ol kendimizi bir an olsun onun yerine koysak ne kötü hadi biz konuşuyoruz ağlıyoruz bir şekilde içimizdekileri döküyoruz erkeklerin psikolojileri çok farklı konuşamazlar sen konuşa konuşa onu açmalısın ne gerekiyorsa nişanlın yapsın derim...
sen bir söylersin onlara batar nişanlın bin söyler batmaz onlara
Abisini aradım bakmadı şimdi
Kayınvalideyi aradım
İyi konuştu telefonda
abisi düğün için kreid çekmiş evet ve yemiş
25bin Tl yemiş yani
Nasıl becerdi bilmiyorum
Mutlaka düşünüyordur
Gerekirse bi kredi daha çekicez artık
Babam var o yardım eder
Bi şekilde bulcaz bi çıkar yol
Hepinize teşekkürler kızlar desteğiniz için saolun
Abisini aradım bakmadı şimdi
Kayınvalideyi aradım
İyi konuştu telefonda
abisi düğün için kreid çekmiş evet ve yemiş
25bin Tl yemiş yani
Nasıl becerdi bilmiyorum
Mutlaka düşünüyordur
Gerekirse bi kredi daha çekicez artık
Babam var o yardım eder
Bi şekilde bulcaz bi çıkar yol
Hepinize teşekkürler kızlar desteğiniz için saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?