2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Nişanlın haklı biraz dikkat et canım yaa kendine
Hayırlısyla şu yuvalarımızı bir kursaydık sonra kapımızı kapatır otururuz kimseyle de uğraşmak zorunda kalmayız
Kayınvalideden var mı bi gelişme

Günaydın kızlar nasılsınız?

Selam canım hoşgeldin

kuzum öyle yapma ama, zaten zayıftın iyice zayıflamışsın bak. nişanlık doğru söylüyor, birde seninle uğraşmasın yazık adama da, sende ona destek ol dimdik ayakta dur, dikkat et kendine

tabi herkes de cıkıyor boyle problemler de işte canı yanan gelın damat oluyo ne yazıkı,biz kiraya cıkıyoruz bı de 600 tl maasımız 2700 annesı 20 bın cekıyo onun borcu 600 kusur bıde 5 yıllık fazııne bakma geregı bıle duymuyo yanımda 15 yetmez 20 yaz dıyo nısanlıma talep formuna,ben herseyi gectim inan borcuda oderim ama o parayıda yıyecekler yaa su bır ayda onunda enaz 5 bınını yıyecekler sonra dugune yetmeyecek korkuym bu benım

kadın 800 maas alıyo nısanlım 1500 uc ay oldu babası vefat edelı hala bı kurus koymadı kenara,borc olan yerlerı hatırlatmaktan bıktım artık saygıyı da kaldırdım aradan dırek soyluyorum,ben evde kalmadım onlar yalvarsın bana daha en mutlu gunlerımde onların sıkıntılarını dusunmekten ailemi düşünemiyorum ben,bana bunca sıkıntıyı yasattılar ya evlenınce sırası gelecek hepsini vurucam yuzlerıne hava atmasalar,yaparız ederiz diye övünmeseler boyle dusunmezdım

Canım nişanlında kendi hesabında tutsun parayı yada sana versin sen alınacağı verileceği bil
Duraksıyorum yazarken ne yazayım ki ne yorum yapcaksın
Akıllı olcaksın kurnaz olcan yedirmiceksin parayı
Daha öncekini naısl yediyse bunuda yer dikkat et

günaydın canım, aynen darısı başımıza

Yaaaa good-heart ne yaptı acaba...
ilk gecesi nasıl geçtiki ayyy beni korku sarmaya başladı kızlar

good_heart yok cadica yok, onlarda gelseler bir an önce,
ama good_heart 14 mayısta gelcem demişti

Son 45

ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012

trianka:123:
05 Mayıs 2012

good_heart:123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012

duckling :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love :123:
31 Mayıs 2012

SehKer :123:
2 Haziran 2012

saliha_25 :123:
10 Haziran 2012

lovelylady :123:
22 Haziran 2012

bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012

my_everything:123:
23 Haziran 2012

kalplerasi :123:
29 Haziran 2012

cgdm16 :123:
30 Haziran 2012

eylul. :123:
30 Haziran 2012

miska :123:
7 Temmuz 2012

citl :123:
7 Temmuz 2012

SssMmm :123:
7 Temmuz 2012

yclozl :123:
16 Temmuz 2012

butterfly_01 :123:
25 Ağustos 2012

forever1212 :123:
26 Ağustos 2012

elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012

chnhn :123:
09 Eylül 2012

liberte11 :123:
09 Eylül 2012

kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012

karamel0741 :123:
30 Eylül 2012

mimare :123:
14 Ekim 2012

Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012

abcde_123 :123:
12 Aralık 2012

Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...

kuzum öyle yapma ama, zaten zayıftın iyice zayıflamışsın bak. nişanlık doğru söylüyor, birde seninle uğraşmasın yazık adama da, sende ona destek ol dimdik ayakta dur, dikkat et kendine

elimde olmadan çok üzüldüm tatlım...şimdi birde grip oldum...toparlanmaya çalışıyorum

nasıl yapayım hıcbısey yapamam,nısanlım görmuyo annesinin yaptıgını verıyo annesıne bana ver desem de olmaz cok kıymetlı annesı toz kondurmuyo ben ceksın kredıyı zaten bılezıklerı aldırıcam,gelinlik damatlık parasını odeyelım dıycem o kadın zerre kadar guvenım yok,bu cocuk babası öldü tek basına calısıyo demıyo 4 ablası var onlarda adetmıs gıysı alcakmıs hepsine nerde duyulmuş boyle adet bılmıyorum,bohçalara gelınce bız bılmıyoruz dıyolardı sımdı uydurmuslar cocuktan bıde elbıse ısteyecek kadar bencıller o paradan onlarıda alır torunlarınıda gıydırır Allah bılıyo hiç şüphem yok

Daha neler ablaya kıyafetide ilk defa duydum
Öyle birşeye müsade etme ne münasebet canım herkes kendi elbisesini kendi alsın
Onun içinmi kredi çekşiyorsun hey yarabbim ya

Benim kayınvalidede bana gelinlik alırken yiğeninede gelinlik alcakmışız..adetmiş hediye alınırmışş..sanki kendisi veriyor ya parayı..nişanlımda ben kimseye hediye mediye alamam onlar alsın bize hediye dedi..benim borcum var kendi param kendime yetiyor demiştir...ayyy sinir oldum yaaa...benim tarafta gelse kimseye bişey alınamaz ama
senin nişanlında bence biraz sesini çıkarmalı tatlım

kızlar gunaydın gecmısı okumadan yazmaya basladım dayanamadım dun aksam evıme gıttım
gıderken heyecandan ölmek uzereydım resmen
hatta bı ara kendımı kaybetmısım o kadr hhızlı yurumeye basladım kı
nısanlım tuttu kolumdan kosturmaya basladı benı

oturma odama bıttım hatta asık oldum
yanlız ufak tefek aksılıkler var onlarda halledılıcek canımı hıc sıkmadım
muthıs bı huzur oldu mobılyalarda gelınce evımden cıkmak ıstemedım resmen
yatak odam tahmın ettıgımızden daha hos oldu bız bıraz tıkıs tıkıslık beklıyoduk odada ama hıcte öle olmadı.
yatagın altındakı bazalar yanlıs gelmıs onları gerı gonderdık
oturma odamda koltukların ayakları beyaz yerıne kahverengı geldı
salonumda berjerlerden bırının kolunda ve kumasında hata vardı
yemek masamın sandalyelerı tamamen yanlıs gelmıs
yatak odasının resmını cekmeyı unuttuk telastan cekebıldıklerımı hemen paylasayım

oturma odam

salonu tam cekemedım ama fıkır olması acısından elımdekı resımlerı koyuyorum
masamın bı yanına konucak olan benc , 3lu koltuklardan bırı ve berjerlerın bırı

buda portmantom

Woooowww evinin tamamı avangarde olmuş tatlım..oturma odanı oturma odam diye belirtmesen ben salon zannederdim valla..çok şıklar maşallah tüm aksilikler hal olur..çok güzel olmuş evin iyi günlerde otur canım..darısı başımıza :26::26:

Bizde yiğenine alçaktık nişanlımın geçen gün sinirinden artık kendileri alsın alamam dedi

Ciğdem evin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…