- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.201
günaydın kuzucuklar nikahın kıyıldı çooook mutluyum
günaydın kuzucuklar nikahın kıyıldı çooook mutluyum
ben geçen haftadan beri 2 kilo vermişim..nişanlım çok fena kızdı bana...sen bana güven ben halledicem..sıkma canını hasta olacaksın...birde seni düşünmeyim ne olur dedi...bıktımmm artık...ne olcaksa olsun gelsin şu 9 eylül
Günaydın kızlar nasılsınız?
ben geçen haftadan beri 2 kilo vermişim..nişanlım çok fena kızdı bana...sen bana güven ben halledicem..sıkma canını hasta olacaksın...birde seni düşünmeyim ne olur dedi...bıktımmm artık...ne olcaksa olsun gelsin şu 9 eylül
Canım senin durumun dahada zormuş Allah yardımcınız olsun canım benim yaa
İnşallah herşey gönlünüze göre olur
Bizim çektiğimiz krediyi biz kendimiz ödüyoruz
Muhtemelen sizede kayınvaliden öyle diyebilir
Anlamadığım arkadaş sen bu düğünün olcağını biliyorsun neden önlemini almazsın
Dün nişanlımda diyor bunları yaşayan sadece biz değiliz
Kimse güle oynaya evlenmiyo çıkıyor böyle problemler şahsi algılama diyor bana
Günaydın kızlaaaaarr
hayırlı olsun canım,darısı başımıza.bak zaman geçmiyor diye şikayet ediyordun hep,en azından düğün olmasa da henüz,nikahın kıyıldı,evlilik bambaşka birşey..
Yaaaa good-heart ne yaptı acaba...
ilk gecesi nasıl geçtikiayyy beni korku sarmaya başladı kızlar
günaydın canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh çoooooooooookkkkk mutlu olun
tabi herkes de cıkıyor boyle problemler de işte canı yanan gelın damat oluyo ne yazıkı,biz kiraya cıkıyoruz bı de 600 tl maasımız 2700 annesı 20 bın cekıyo onun borcu 600 kusur bıde 5 yıllık fazııne bakma geregı bıle duymuyo yanımda 15 yetmez 20 yaz dıyo nısanlıma talep formuna,ben herseyi gectim inan borcuda oderim ama o parayıda yıyecekler yaa su bır ayda onunda enaz 5 bınını yıyecekler sonra dugune yetmeyecek korkuym bu benım
kadın 800 maas alıyo nısanlım 1500 uc ay oldu babası vefat edelı hala bı kurus koymadı kenara,borc olan yerlerı hatırlatmaktan bıktım artık saygıyı da kaldırdım aradan dırek soyluyorum,ben evde kalmadım onlar yalvarsın bana daha en mutlu gunlerımde onların sıkıntılarını dusunmekten ailemi düşünemiyorum ben,bana bunca sıkıntıyı yasattılar ya evlenınce sırası gelecek hepsini vurucam yuzlerıne hava atmasalar,yaparız ederiz diye övünmeseler boyle dusunmezdım
Günaydın kızlaaaaarr
hayırlı olsun canım,darısı başımıza.bak zaman geçmiyor diye şikayet ediyordun hep,en azından düğün olmasa da henüz,nikahın kıyıldı,evlilik bambaşka birşey..
Nişanlın haklı biraz dikkat et canım yaa kendine
Hayırlısyla şu yuvalarımızı bir kursaydık sonra kapımızı kapatır otururuz kimseyle de uğraşmak zorunda kalmayız
Kayınvalideden var mı bi gelişme
Yok kuzum en son pazar günü aramıştı işte..onu falan takmıyorum artık kafaya..maddi sıkıntları atlatalımda inş :26::26:
Selam canım hoşgeldin
kuzum öyle yapma ama, zaten zayıftın iyice zayıflamışsın bak. nişanlık doğru söylüyor, birde seninle uğraşmasın yazık adama da, sende ona destek ol dimdik ayakta dur, dikkat et kendine
Canım nişanlında kendi hesabında tutsun parayı yada sana versin sen alınacağı verileceği bil
Duraksıyorum yazarken ne yazayım ki ne yorum yapcaksın
Akıllı olcaksın kurnaz olcan yedirmiceksin parayı
Daha öncekini naısl yediyse bunuda yer dikkat et
nasıl yapayım hıcbısey yapamam,nısanlım görmuyo annesinin yaptıgını verıyo annesıne bana ver desem de olmaz cok kıymetlı annesı toz kondurmuyo ben ceksın kredıyı zaten bılezıklerı aldırıcam,gelinlik damatlık parasını odeyelım dıycem o kadın zerre kadar guvenım yok,bu cocuk babası öldü tek basına calısıyo demıyo 4 ablası var onlarda adetmıs gıysı alcakmıs hepsine nerde duyulmuş boyle adet bılmıyorum,bohçalara gelınce bız bılmıyoruz dıyolardı sımdı uydurmuslar cocuktan bıde elbıse ısteyecek kadar bencıller o paradan onlarıda alır torunlarınıda gıydırır Allah bılıyo hiç şüphem yok
nasıl yapayım hıcbısey yapamam,nısanlım görmuyo annesinin yaptıgını verıyo annesıne bana ver desem de olmaz cok kıymetlı annesı toz kondurmuyo ben ceksın kredıyı zaten bılezıklerı aldırıcam,gelinlik damatlık parasını odeyelım dıycem o kadın zerre kadar guvenım yok,bu cocuk babası öldü tek basına calısıyo demıyo 4 ablası var onlarda adetmıs gıysı alcakmıs hepsine nerde duyulmuş boyle adet bılmıyorum,bohçalara gelınce bız bılmıyoruz dıyolardı sımdı uydurmuslar cocuktan bıde elbıse ısteyecek kadar bencıller o paradan onlarıda alır torunlarınıda gıydırır Allah bılıyo hiç şüphem yok
kızlar gunaydın gecmısı okumadan yazmaya basladım dayanamadım dun aksam evıme gıttım
gıderken heyecandan ölmek uzereydım resmen
hatta bı ara kendımı kaybetmısım o kadr hhızlı yurumeye basladım kı
nısanlım tuttu kolumdan kosturmaya basladı benı
oturma odama bıttım hatta asık oldum
yanlız ufak tefek aksılıkler var onlarda halledılıcek canımı hıc sıkmadım
muthıs bı huzur oldu mobılyalarda gelınce evımden cıkmak ıstemedım resmen
yatak odam tahmın ettıgımızden daha hos oldu bız bıraz tıkıs tıkıslık beklıyoduk odada ama hıcte öle olmadı.
yatagın altındakı bazalar yanlıs gelmıs onları gerı gonderdık
oturma odamda koltukların ayakları beyaz yerıne kahverengı geldı
salonumda berjerlerden bırının kolunda ve kumasında hata vardı
yemek masamın sandalyelerı tamamen yanlıs gelmıs
yatak odasının resmını cekmeyı unuttuk telastan cekebıldıklerımı hemen paylasayım
oturma odam
Eki Görüntüle 409743
Eki Görüntüle 409744
Eki Görüntüle 409745
Eki Görüntüle 409746
Eki Görüntüle 409747
salonu tam cekemedım ama fıkır olması acısından elımdekı resımlerı koyuyorum
masamın bı yanına konucak olan benc , 3lu koltuklardan bırı ve berjerlerın bırı
Eki Görüntüle 409750
Eki Görüntüle 409748
Eki Görüntüle 409749
buda portmantom
Eki Görüntüle 409751
Benim kayınvalidede bana gelinlik alırken yiğeninede gelinlik alcakmışız..adetmiş hediye alınırmışş..sanki kendisi veriyor ya parayı..nişanlımda ben kimseye hediye mediye alamam onlar alsın bize hediye dedi..benim borcum var kendi param kendime yetiyor demiştir...ayyy sinir oldum yaaa...benim tarafta gelse kimseye bişey alınamaz ama
senin nişanlında bence biraz sesini çıkarmalı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?