- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.161
Ne kadar güzel şeyler demişin allah razı olsun senden iyi geldi... walla üst üste üst üste ben bi türlü rahatlayamadım deşarj olamadım o yüzden ağır geliyo teker teker gelin diom ama yok hep beraber gelecez diye tutturuyolar dertler
ne demek,Allah senden de razı olsun.sen de hep demez misin kızlara tevekkül edin diye,bazı şeylerde daha ilerisine gücümüz yetmediğinde mecburen sabrediyoruz..ama şu birkaç ayda çooooooook iyi öğrendiğim birşey varsa,RAbbim evlenene öyle bir yardım ediyor ki..sen başına gelenlere sabret,ona sığın,sonra göreceksin bak herşey çok güzel olacak..ben de işyerimde bazı sıkıntılar yaşıyorum,ama napalım katlanmaya çalışıyoruz,O'na sığınıyoruz,sabrediyoruz.sen de azcık daha sabret olur mu canım.inşaallah burdan birbirimize güzel haberler vereceğimiz zamanlar da gelecek..
ben çıkıyorum canım iyi geceler sana ve diğer gelinciklere,yarın görüşmek üzere inşaallah
allaha emanet ol canm....
şekercim senmi geldin..............
neyse bak onlarında farklı bir sorunu var adam düğün adı altında para çek ve yemiş
sen canını sıkma tatlım herşey olur hepsi biter Allahım can sağlığı versin olur yani
selam şekerler
umarım herkes iyidir kimsede sorunlar yoktur bi kaç gündür giremiyorum çünkü işlerim oluyor hiç birini halledemiyorum ama zamanımda yetmiyor sinir oluyorum
bu aralar dahada az giricem çünkü abimle yengemin nişanını yapıyorumşu an tam olarak netleşmesede 19 mayıs da nişanları var büyük bir ihtimal cuma günü gidicez gün kesinleşicek yengemle elbise bakmaya gidicez bi kaç gün
hala nişanlım gelemedi daha bir sürü işimiz ama hiç biri halledilmedi bazen çok geriliyorum ama yapcak bi şey yok
düğün nişan derken herşey yaklaşıyor son anlarda halledicez bi çok işi gibi görünüyor
hepinize sevgiler özledim buralarda sizinle sohbetleri :82::82::82::82::82::82::82:
Günaydın tatlım
Günaydın kızlar
Günaydın tatlım
Günaydın kızlar
Günaydın tatlım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kuzucuklar nikahın kıyıldı çooook mutluyum
Ne güzel bir haber bu sabah sabah maşallah
Düğün ne zamandı canım peki?
hayırlı olsun canım, sende resmen evlisin yani artık
günayddııınnnnGünaydın kızlar
günaydın canım hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımagünaydın kuzucuklar nikahın kıyıldı çooook mutluyum
günayddııınnnn
günaydın canım hayırlı uğurlu olsun canım darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?