2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın canlarım...
TUĞÇEM çok üzüldüm nişanlının abisinin yaptığına..akşam ne konuştunuz nişanlınla aklım sendeydi :26::26:

Canım ne diyecek ki nişanlımde bilmiyormuş abisinin bu yaptığını
Düğün telaşından annesiyele konuşamamışlar
Abisi kredi çektiğini ve harcadığını söylememiş nişanlıma
Dün kayınvalideden öğrendim
Sonra nişanlımın abisi beni aradı 3 kere bakmadım telefona
Kayınvalideye baya konuştum ama sakin sinirlenmeden
Anlattım hatasını kabule etti
Daha sık arayacağım seni filan dedi
Özür diledi yaşattıkları için
Sen gönlünün diledğini beğen ben o parayı bulcam sana gerekirse malımı mülkümü satarım dedi
Nişanlımada abisi 10 gün içinde 10 bin göndercem demiş
kalanını da saha sonra göndercekmiş sonuç bu
Anneme anlattım annem biz karışmayalım kendi arasında halletsinler dedi
Ben kimseyle yüz göz olamam dedi
Annemde haklı
Babam zaten çok üzülüyor sabah akşam ağlıyor gdicem diye canım onada çok sıkkın
Bi müzik duysa ağlıyor
Biri televizyonda duygulu birşey dese gitcem diye ağlıyo
Dün artık hergün seni biraz daha koparıyo zaman geçsin istemiyorum diyo bana
Off bilmiyorum zor zamanlar bizi bekliyor

libertem yarın 3 aya düşüyoruz biz

Evet tatlım aynen öyle..hatt bugün olarak sayıyorum ben...8'inde kına var çünkü

Bak tatlım kayınvaliden ne kadar güzel yapmış..anlamış seni..hatasını kabul etmekte bir onurdur...çok sevindim kuzum..bu sözü söylemesi bile benim çok önemli canım.eminim senin içinde öyledir...abiside yollarsa 10 bin baya açığınızı kapatır kuzum bu para..senin adına bence çok güzel gelişmeler olmuş akşam..ben çok mutlu oldum
babana gelincede evet çok zor kızını vermek ama alışacak zamanla canım..yine senin arkanda bir kız kardeşin var..ben evin tek kızıyım..babamda çok üzülüyor ama elden gelen bişey yok...bu takdir ilahi..kız büyür ve evden uçar

canım anlatmışsın ama fazla okuyamamıştım,
annenin dediği gibi siz karışmayın boşver aralarında halletsinler abi kardeş, ama çok kötü olmuş 25 bin tl çekilmiş ve harcanmış,çok büyük para, yinede 10 tl yi ilk etapta yollayacaklarmış ya o iyi işte. kayınvalidenin hatasını anlaması da iyi olmuş

Evet en azından kayınvalide arkamızda olduğu hissetirdi
Yaa valla canım kime güvenceğimi de şaşırdım neyin nasıl bir kargaşanın içindeyim bilemedim
Canım zaten bizim sadece bankaya kredi borcumuz var ayda 1060 Tl onu ödüyo nişanlım
birde kredi kartıyla balayı almıştık 350 de onuın taksiti
Tek taksiti bu nişanlımın geriyede 1400 Tl gibi bir para kalıyor
Bununda 400 ailesine gidiyor işte sigortasını elek suyunu ödüyor
Dün bunlarıda söyledim nişanlıma
Sen hala bunları bunları ödüyorsun ilerde bizde ev kurcaz nasıl ödeyeceğiz hepsini diye
Tamam otomatik ödemeden iptal dedi onuda iptal etcem diğer oğulları ödesin birazda
Yani bunlar olmasa zaten bizde kimseden para istemez kendimiz yapardık
Onlardan gelen parayla ev tadilatı yaptırcaktık
Öyle hesaplamıştık

Canım o parayı çektin madem yemeden yolla
Sorunda burda ben nişanlandığım günden beri hep yapcaz edilcez diyor ama yapılan yok
Kime güveneyim naısl güveneyim
İnşallah yollar 10 gün sayıyorum şimdi

Tatlım abisi göndercem demiş 10 bin..onunla ev tadilatlarına başlayın birazdan..kayınvalidende çok güzel söylemiş..sıkışınca haber edin size destek olsun..
nişanlın bencede otomatik ödemeyi kapatsın..bu masrafları tek senin nişanlının üstlenmesi doğru değil...birazda onlar ödesin ya da kaç kardeşlerse o sayıya bölünsün ortak ödensin...

2 kardeşler
5 Yıldır nişanlım ödüyormuş
İşte çalışma hayatına başladığından beri
Zaten birde her ay maaşının yarısını annesini yolluyormuş
Onla ev filan yapılmış araba alınmış
Nişanlım diyo ki ben onlara kaç 25 bin gönderdim düşünmesi lazım diyor
Kayınavlideye dedim yalnız bıraktınız bizi desteğiniz yok çok meraklıydınız evlendirmeye
Daha konuşmaya başlar başlamaz gidip isteyelim diyordunuz bunları yaşatmak için mi dedim
Haklısın kızım ben napayım diyo parayı yemiş bende tartıştım dedi
Onun evi var dedim işinide kurmuşsunuz haksızlık değil mi bu dedim

İyi demişin kuzum
şimdi artık üstlerine gitme sırası sizde..nişanlın arasında 2 güne bir abi para lazım diye...baktınız göndermiyor annesini araryın yine ondan isteyin..bir şekilde vermek zorundalar yaniii
yapılan haksızlara sustukça üstümüze geliyorlar...biraz diş göstermek gerekiyor bu insanlara

aynen öyle canım,aratcam sürekli
bende karışmam artık kayınvalideyi saldım üzerlerine

günaydın kızlar,

bu dertler hepimizde var canım üzülme en azından ıkınızde calısıyorsunuz ve nısanlının maası da ıyı normal sartlara göre,üzülme bosuna varsın 10 bın versınler kar kardır sızın ıcın ılerde yaptık dıyemezler,

benım nısanlımla ıkımızın maası sızın tek maas etmıyo canım,ve 20 bın kredı cekıyo kayınvalıde,5 bın damadına cektırmıstı 2.5 bız msrafa verdik gerisini yediler 2 günde,şimdi 20 bın cekelım ytemez dıyo kım odeyecek demıyo bıde böyle bak canım bızım durum sızden daha zor borc cekıyolar ama annesını görsen bılegının hakkıyla kaznıyo sanırsın o derece hava ataıyo konusurken...

kayınvalideyede güvenmem tatlım...abiside onun evladı..kıyamaz yarın zor duruma düşerse onu korumaya başlar..o yüzden diren nişanlın sıkıştırsın ikisinide bence

Tabi canım güvenmem artık hiç birine
Ama fenadır kayınvalidede yani bu yaptığını bırakmaz onun yanına
Ben nişanlıma söylücem o onlara
Bu düğün geçsin bitsin şu 3 ay artık bıktım ya stres sinir

Evet tatlım aynen öyle..hatt bugün olarak sayıyorum ben...8'inde kına var çünkü

yaşasın

Canım o parayı çektin madem yemeden yolla
Sorunda burda ben nişanlandığım günden beri hep yapcaz edilcez diyor ama yapılan yok
Kime güveneyim naısl güveneyim
İnşallah yollar 10 gün sayıyorum şimdi

yollarlar canım inşallah,demekki parayı çekip kendi için kullandı size de söyleyemedi, öderiz nasılolsa gibi düşündü ama 5 bin , 10 bin değilki 25 bin çok para.
şimdi yumurta kapıya dayandı ya mecbur verecekelr size sıkma canını

Canım senin durumun dahada zormuş Allah yardımcınız olsun canım benim yaa
İnşallah herşey gönlünüze göre olur
Bizim çektiğimiz krediyi biz kendimiz ödüyoruz
Muhtemelen sizede kayınvaliden öyle diyebilir
Anlamadığım arkadaş sen bu düğünün olcağını biliyorsun neden önlemini almazsın
Dün nişanlımda diyor bunları yaşayan sadece biz değiliz
Kimse güle oynaya evlenmiyo çıkıyor böyle problemler şahsi algılama diyor bana

İşte evdeki hesap çarşıya uymadı kısaca

ben geçen haftadan beri 2 kilo vermişim..nişanlım çok fena kızdı bana...sen bana güven ben halledicem..sıkma canını hasta olacaksın...birde seni düşünmeyim ne olur dedi... bıktımmm artık...ne olcaksa olsun gelsin şu 9 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…