2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Öncelikle Merhaba Kızlar ben bir kaç gündür böle huzursuzum nedeni ni bilmiorum umarım geçer

Bende merak ediyorum

onu bende merak ediyorum tuğçe

aa çok ilginç bir adetmiş ilk defa duydum valla nişanlın iyi demiş valla

eşyalarını güle güle kullan canım bayıldım allah güle güle eskitmeyi nasip etsin

tesekkur ederım tatlım aslında oturma odammızı bıraz daha rahat ve spor yapmaya calıstık hatta 3lulerın ıkısınıde acılır aldık mısafır gelırse dıye. ama dısardan bakan gozler avangarde benzettıyse dahada mutlu oldum sımdı :))) rabbım daha gusellerını sızlere versın ıns.

Bizde yiğenine alçaktık nişanlımın geçen gün sinirinden artık kendileri alsın alamam dedi

Ciğdem evin çok güzel

tesekkur ederım cnm

amın cnm cok tesekkur ederım.

banada para yok dıye aglanan kayınvalıdem gorumceme 3 takım kına dugun ve ceyız serme ıcın kızına ıkı takım kucuk ogluna ıkı takım damadına bı takım aldı

eltıme 3 takım kına dugun ceyız serme ogluna 2 takım kızına 2 takım ogluna 1 takım alıyor. ayakkabısından cantasına kadar

ama bn bındallı aykkabımı alıcagım zaman nısanlıma evde yok mu evdekılerden gıysın demıs. nısanlımda yok demıs o yuzden o kadr cok aykkabı almıstı
sımdı anlamıs oldunuz nıye o kadr ayakkabı alındıgınıda :))))

Hay yarabbim ya böyle ayırt eden insanları sevmiyorum...iyi yapmış nişanlın aferin ona

Hay yarabbim ya böyle ayırt eden insanları sevmiyorum...iyi yapmış nişanlın aferin ona

ya mantık cok komık ya dusunsene hepsıne hersey alınıyo ama gelın evden gıysın

bu msjın altına yazmam belkı sacma olcak ama dun aksam kı bı konusmayı anlatmak ıstıyorum
kayınvalıdem ceyız sandıgını nereye koycan dedı bende gırıste musaıt bı yer var oraya koyarım dedım. yuku nereye yapcan dedı ne yuku bn yuk yapmıcam kı bazanın altına koycam dedım. ceyız sermede dedı ceyız sermede de yatagın altında olcak dedım bozuldu. sonra gorumcem atladı gardolabın ustune yastıkları barı dızelım dıye ıyyy o ne öle hıc bısı koydurmam oralara dedım gulerek ve sesımı yukselterek tmm tmm ne yaparsan yap dedıler.
sankı kendı evlerı onu oraya koy bunu buraya koy dıe burunlarını sokuyorlar

güle güle kullan canım çok güzeller tam olarak yerleşince de resim bekliyoruz

Çeyiz serme naymiş yaaa kalktı onlar artık...dolabın üstüne yastık koymamı
valla ben çalışıyorum öyle heran misafir falan ağırlayamam zaten...gelende ortada olanı görsün yeter yani

güle güle kullan canım çok güzeller tam olarak yerleşince de resim bekliyoruz

tesekkur ederım cnm emın ol bıtmıs halınıde hemen getırıp paylasıcam hele bı bıtsınde :)))

Çeyiz serme naymiş yaaa kalktı onlar artık...dolabın üstüne yastık koymamı
valla ben çalışıyorum öyle heran misafir falan ağırlayamam zaten...gelende ortada olanı görsün yeter yani

ceyız serme yapıcam bn cnm ama öle eskılerde olan gıbı degıl normal evım yerlestıkten sonra yakınları cagırıp oynama falan yapılıyo evde o sekılde olucak. öle carsaf carsaf sermıcem herseyı o yuzden yapıyımda hatıra olsun dedım. ama yastık ve yuk olayı benı benden aldı gercekten

Bizde öyle bir adet yok tatlım..düğünden önce 5-10 kişi gidilir ev yerleştirilir..zaten artık çeyizler öyle serilmiyor bizde..bazıları göz önüne konuluyor gelince baksınlar diye ama öyle olu ortaya değil..kuzenlerimin falan hep o şekilde yerleştirildi..zaten çalışıncada kimse gidemedi doğru düzgün banada öyle aman aman misafir gelceğini zannetmem

benimde haftasonu koltuklarım geldi ama herşey güzelce yerleşip bitsin size öyle göstereyim istedim ayy çok heyecanlanıyor insan yaa

bende öyle çeyiz sermiycem direk yerleştiricem herşeyi ama senin fikir de güzelmiş canım

işte bn goz onunde olan bı kac seyınde gunlerce ortada durmasından yana olmadıgım ıcın cagırıp gosterıp halledıcem bı kerede :))) bızdede eskıden kalabalık gıdılır ev yerlestırılırdı ama bn bı hafta boyunca 2 3 kısı gıdıp her odada her seyı kendım halledıcem kı sonra neyı nereye koydugumu bıleyım bıde kalablık gıdıldı mı kesın arıza cıkaran oluyo böle en ıyısı belkı yorulcam ama kımsenın agız kokusunu cekmıcem sonradan

yaaa keske cekseydın bnm gıbı bn cok meraklandım sımdı ya gıtme ımkanın varsa gıdınce cek muhakkak olur mu? bak bana nerdeyse ınsaat halını koydum

evim bana şuan baya uzak öyle sık sık gidemiyorum maalesef ama ilk fırsatta çeker koyarım o zaman

çeyizi bana kalsa şimdiden 3-5 parça götüre götüre yerleştirirdim kendi düzenime göre ama annem yok olmaz çeyiz bir kerede gider yerleşir oda düğne yakın diyo tamam o zaman iki hafta önce gitsin dedim bide anneannem ben gelmeden götürmeyin dedi kendisi düzcede bende emeği hakkı çok annem gibidir onuda kıramadım kaldı düğünden 1 hafta önceye yani çok yorulucam ve sıkışıcam açıkçası

aynen bnde babama evde yer yok arabayla geldıkce yavas yavas tasıyalım eve bunları dedım babam kızın ceyızı evden bı kerede cıkar onunda eglencesı olur dedı bnde tamam dedım. bn dugunden 25 gun once ceyızı goturcem 5 6 gundede yerlestırıp dugune 10 15 gun kala ceyız serme yapcam sımdılım plan böle bı aksılık olmazda allah kısmet ederse böle yapıcaz cnm. ama sen gercekten sıkısıcaksın sanırım olsun rabbım onunda kolaylıgını verır sen hıc takma kafana

veeeeeeee suan ıtıbarıyle gelınlıkcım aradı aksam provaya gıdıyorum ordanda perdecıye gecıcem.

aaaaayyyyyyyy karnımda kelebekler ucusuyo sankı cok mutlu oldum yaaa meraktan olcem gelınlık nasıl bısı oldu ne durumda buaksam resım cekcem sızın ıcın yarım yamalak bıle olsa paylasırım yarın sabah

Son düzenleme:

napalım öyle olsun balayında çıkarırım bu yorgunlukların acısını bende

hadi hayırlı olsun canım darısı başıma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…