- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.221
Bizde yiğenine alçaktık nişanlımın geçen gün sinirinden artık kendileri alsın alamam dedi
Ciğdem evin çok güzel
Bende merak ediyorum
Benim kayınvalidede bana gelinlik alırken yiğeninede gelinlik alcakmışız..adetmiş hediye alınırmışş..sanki kendisi veriyor ya parayı..nişanlımda ben kimseye hediye mediye alamam onlar alsın bize hediye dedi..benim borcum var kendi param kendime yetiyor demiştir...ayyy sinir oldum yaaa...benim tarafta gelse kimseye bişey alınamaz ama
senin nişanlında bence biraz sesini çıkarmalı tatlım
kızlar gunaydın gecmısı okumadan yazmaya basladım dayanamadım dun aksam evıme gıttım
gıderken heyecandan ölmek uzereydım resmen
hatta bı ara kendımı kaybetmısım o kadr hhızlı yurumeye basladım kı
nısanlım tuttu kolumdan kosturmaya basladı benı
oturma odama bıttım hatta asık oldum
yanlız ufak tefek aksılıkler var onlarda halledılıcek canımı hıc sıkmadım
muthıs bı huzur oldu mobılyalarda gelınce evımden cıkmak ıstemedım resmen
yatak odam tahmın ettıgımızden daha hos oldu bız bıraz tıkıs tıkıslık beklıyoduk odada ama hıcte öle olmadı.
yatagın altındakı bazalar yanlıs gelmıs onları gerı gonderdık
oturma odamda koltukların ayakları beyaz yerıne kahverengı geldı
salonumda berjerlerden bırının kolunda ve kumasında hata vardı
yemek masamın sandalyelerı tamamen yanlıs gelmıs
yatak odasının resmını cekmeyı unuttuk telastan cekebıldıklerımı hemen paylasayım
oturma odam
Eki Görüntüle 409743
Eki Görüntüle 409744
Eki Görüntüle 409745
Eki Görüntüle 409746
Eki Görüntüle 409747
salonu tam cekemedım ama fıkır olması acısından elımdekı resımlerı koyuyorum
masamın bı yanına konucak olan benc , 3lu koltuklardan bırı ve berjerlerın bırı
Eki Görüntüle 409750
Eki Görüntüle 409748
Eki Görüntüle 409749
buda portmantom
Eki Görüntüle 409751
Woooowww evinin tamamı avangarde olmuş tatlım..oturma odanı oturma odam diye belirtmesen ben salon zannederdim valla..çok şıklar maşallahtüm aksilikler hal olur..çok güzel olmuş evin iyi günlerde otur canım..darısı başımıza :26::26:
Bizde yiğenine alçaktık nişanlımın geçen gün sinirinden artık kendileri alsın alamam dedi
Ciğdem evin çok güzel
Öncelikle Merhaba Kızlar ben bir kaç gündür böle huzursuzum nedeni ni bilmiorum umarım geçer
onu bende merak ediyorum tuğçe
aa çok ilginç bir adetmiş ilk defa duydum valla nişanlın iyi demiş valla
eşyalarını güle güle kullan canım bayıldım allah güle güle eskitmeyi nasip etsin
banada para yok dıye aglanan kayınvalıdem gorumceme 3 takım kına dugun ve ceyız serme ıcın kızına ıkı takım kucuk ogluna ıkı takım damadına bı takım aldı
eltıme 3 takım kına dugun ceyız serme ogluna 2 takım kızına 2 takım ogluna 1 takım alıyor. ayakkabısından cantasına kadar
ama bn bındallı aykkabımı alıcagım zaman nısanlıma evde yok mu evdekılerden gıysın demıs. nısanlımda yok demıs o yuzden o kadr cok aykkabı almıstı
sımdı anlamıs oldunuz nıye o kadr ayakkabı alındıgınıda :))))
banada para yok dıye aglanan kayınvalıdem gorumceme 3 takım kına dugun ve ceyız serme ıcın kızına ıkı takım kucuk ogluna ıkı takım damadına bı takım aldı
eltıme 3 takım kına dugun ceyız serme ogluna 2 takım kızına 2 takım ogluna 1 takım alıyor. ayakkabısından cantasına kadar
ama bn bındallı aykkabımı alıcagım zaman nısanlıma evde yok mu evdekılerden gıysın demıs. nısanlımda yok demıs o yuzden o kadr cok aykkabı almıstı
sımdı anlamıs oldunuz nıye o kadr ayakkabı alındıgınıda :))))
Hay yarabbim ya böyle ayırt eden insanları sevmiyorum...iyi yapmış nişanlın aferin ona
kızlar gunaydın gecmısı okumadan yazmaya basladım dayanamadım dun aksam evıme gıttım
gıderken heyecandan ölmek uzereydım resmen
hatta bı ara kendımı kaybetmısım o kadr hhızlı yurumeye basladım kı
nısanlım tuttu kolumdan kosturmaya basladı benı
oturma odama bıttım hatta asık oldum
yanlız ufak tefek aksılıkler var onlarda halledılıcek canımı hıc sıkmadım
muthıs bı huzur oldu mobılyalarda gelınce evımden cıkmak ıstemedım resmen
yatak odam tahmın ettıgımızden daha hos oldu bız bıraz tıkıs tıkıslık beklıyoduk odada ama hıcte öle olmadı.
yatagın altındakı bazalar yanlıs gelmıs onları gerı gonderdık
oturma odamda koltukların ayakları beyaz yerıne kahverengı geldı
salonumda berjerlerden bırının kolunda ve kumasında hata vardı
yemek masamın sandalyelerı tamamen yanlıs gelmıs
yatak odasının resmını cekmeyı unuttuk telastan cekebıldıklerımı hemen paylasayım
oturma odam
Eki Görüntüle 409743
Eki Görüntüle 409744
Eki Görüntüle 409745
Eki Görüntüle 409746
Eki Görüntüle 409747
salonu tam cekemedım ama fıkır olması acısından elımdekı resımlerı koyuyorum
masamın bı yanına konucak olan benc , 3lu koltuklardan bırı ve berjerlerın bırı
Eki Görüntüle 409750
Eki Görüntüle 409748
Eki Görüntüle 409749
buda portmantom
Eki Görüntüle 409751
ya mantık cok komık ya dusunsene hepsıne hersey alınıyo ama gelın evden gıysın
bu msjın altına yazmam belkı sacma olcak ama dun aksam kı bı konusmayı anlatmak ıstıyorum
kayınvalıdem ceyız sandıgını nereye koycan dedı bende gırıste musaıt bı yer var oraya koyarım dedım. yuku nereye yapcan dedı ne yuku bn yuk yapmıcam kı bazanın altına koycam dedım. ceyız sermede dedı ceyız sermede de yatagın altında olcak dedım bozuldu. sonra gorumcem atladı gardolabın ustune yastıkları barı dızelım dıye ıyyy o ne öle hıc bısı koydurmam oralara dedım gulerek ve sesımı yukselterek tmm tmm ne yaparsan yap dedıler.
sankı kendı evlerı onu oraya koy bunu buraya koy dıe burunlarını sokuyorlar
güle güle kullan canım çok güzeller tam olarak yerleşince de resim bekliyoruz
Çeyiz serme naymiş yaaa kalktı onlar artık...dolabın üstüne yastık koymamı
valla ben çalışıyorum öyle heran misafir falan ağırlayamam zaten...gelende ortada olanı görsün yeter yani
tesekkur ederım cnm emın ol bıtmıs halınıde hemen getırıp paylasıcam hele bı bıtsınde :)))
ceyız serme yapıcam bn cnm ama öle eskılerde olan gıbı degıl normal evım yerlestıkten sonra yakınları cagırıp oynama falan yapılıyo evde o sekılde olucak. öle carsaf carsaf sermıcem herseyı o yuzden yapıyımda hatıra olsun dedım. ama yastık ve yuk olayı benı benden aldı gercekten
tesekkur ederım cnm emın ol bıtmıs halınıde hemen getırıp paylasıcam hele bı bıtsınde :)))
ceyız serme yapıcam bn cnm ama öle eskılerde olan gıbı degıl normal evım yerlestıkten sonra yakınları cagırıp oynama falan yapılıyo evde o sekılde olucak. öle carsaf carsaf sermıcem herseyı o yuzden yapıyımda hatıra olsun dedım. ama yastık ve yuk olayı benı benden aldı gercekten
Bizde öyle bir adet yok tatlım..düğünden önce 5-10 kişi gidilir ev yerleştirilir..zaten artık çeyizler öyle serilmiyor bizde..bazıları göz önüne konuluyor gelince baksınlar diye ama öyle olu ortaya değil..kuzenlerimin falan hep o şekilde yerleştirildi..zaten çalışıncada kimse gidemedi doğru düzgün banada öyle aman aman misafir gelceğini zannetmem
benimde haftasonu koltuklarım geldi ama herşey güzelce yerleşip bitsin size öyle göstereyim istedim ayy çok heyecanlanıyor insan yaa
bende öyle çeyiz sermiycem direk yerleştiricem herşeyi ama senin fikir de güzelmiş canım
işte bn goz onunde olan bı kac seyınde gunlerce ortada durmasından yana olmadıgım ıcın cagırıp gosterıp halledıcem bı kerede :))) bızdede eskıden kalabalık gıdılır ev yerlestırılırdı ama bn bı hafta boyunca 2 3 kısı gıdıp her odada her seyı kendım halledıcem kı sonra neyı nereye koydugumu bıleyım bıde kalablık gıdıldı mı kesın arıza cıkaran oluyo böle en ıyısı belkı yorulcam ama kımsenın agız kokusunu cekmıcem sonradan
yaaa keske cekseydın bnm gıbı bn cok meraklandım sımdı ya gıtme ımkanın varsa gıdınce cek muhakkak olur mu? bak bana nerdeyse ınsaat halını koydum
evim bana şuan baya uzak öyle sık sık gidemiyorum maalesef ama ilk fırsatta çeker koyarım o zaman
çeyizi bana kalsa şimdiden 3-5 parça götüre götüre yerleştirirdim kendi düzenime göre ama annem yok olmaz çeyiz bir kerede gider yerleşir oda düğne yakın diyo tamam o zaman iki hafta önce gitsin dedim bide anneannem ben gelmeden götürmeyin dedi kendisi düzcede bende emeği hakkı çok annem gibidir onuda kıramadım kaldı düğünden 1 hafta önceye yani çok yorulucam ve sıkışıcam açıkçası
[ı]cetvelimde ki gelin inadına mı yapıyo sanki hep aynı yerde offf[/ı]
aynen bnde babama evde yer yok arabayla geldıkce yavas yavas tasıyalım eve bunları dedım babam kızın ceyızı evden bı kerede cıkar onunda eglencesı olur dedı bnde tamam dedım. bn dugunden 25 gun once ceyızı goturcem 5 6 gundede yerlestırıp dugune 10 15 gun kala ceyız serme yapcam sımdılım plan böle bı aksılık olmazda allah kısmet ederse böle yapıcaz cnm. ama sen gercekten sıkısıcaksın sanırım olsun rabbım onunda kolaylıgını verır sen hıc takma kafana
veeeeeeee suan ıtıbarıyle gelınlıkcım aradı aksam provaya gıdıyorum ordanda perdecıye gecıcem.
aaaaayyyyyyyy karnımda kelebekler ucusuyo sankı cok mutlu oldum yaaa meraktan olcem gelınlık nasıl bısı oldu ne durumda buaksam resım cekcem sızın ıcın yarım yamalak bıle olsa paylasırım yarın sabah
[ı]cetvelimde ki gelin inadına mı yapıyo sanki hep aynı yerde offf[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?