- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.261
ben geldim kuzum
bende geldim;
forum bu gün durgun
kızlar kolay gelsin bakıyorum da hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne heyecanlı bi süredir bakmıyodum topiğinize
Cumartesi bahsettiğim evi tuttuk, Bu hafta tadilatı bitecek haftaya temizlik işine girişeceğiz.. Sonra da eşyalar gidecek, nişanlımın ailesi çeyiz çıkartmaya, ev yerleştirmeye falan gelmeyeceği için Çeyizimi bekletmeye gerek kalmıyor sizin gibi artık aldığımı da direk evime götürürüm...
Evimiz olduğuna bile sevinemiyorum, iyi ki uzaktalar yanımda olsalar kimbilr nasıl katlanırdım tüm olanlara.. Beni düşünmüyorlar el kızım sonuçta da oğlunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum..
Nianlımdan para istiyor geçen görümcem sepet alacakmış nikah şekeri yapacakmış salonda dağıtmayaoldu olacak davetiyeyi de o seçsin bastırsın.. Çıldırdım
Sonra düğünden2-3 gün önce geleceklermiş 2 görümcem 4 çocuk İstanbulu gezmeye, nasılsa artık kardeşlerinin evi varmış.. Bu kadar terbiyesizilik olur mu gelip bir işin ucundan tutmadılar, oyalayıp durdular bizi her iş bitecek gelin evi hazır olacak bunlarda gezmeye gelip gelinden önce evde kalacaklar..
Çok sinirlendim nişanlım arada kalmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyordum hep ama bu sefer tutamadım.. Saydım döktüm içimdekileri.. Tabi bana hak verdi ama ben sessiz kaldıkça öyle devam eder Kavga edecekseniz adabınla et kavganı onlarda senin sınırlarını geçmemeyi öğrensinler dedi.. Sürekli ben seni kollayamam dedi
Aslında haklı birini görüyorsa üçününü görmüyo.. Bende karar verdim onlarla birlikte bulunmamaya Aradım görümcemi dün akşam dedim ben nikah şekeri falan istemiyorum, orda kına da yapmıyacam düğünden önceki gün gelir dinlenirim başka bişeyle uğraşmam.. Sizde önce gelecekmişsiiniz ben o zaman memleketimde olucam sizi ağırlayamam.. Gelmeyin dedim..
Düşünüyorum beni onlar bu hale getirdiler.. Nolurdu beni gelinleri yerine koysalarda benim ablam olsalardı..
Ayyy ne çok yazmışım bu üç gün durup durup ağladım hazmedemedim tüm eski yaşananlarla beraber üstüme geldi herşey..
Cumartesi bahsettiğim evi tuttuk, Bu hafta tadilatı bitecek haftaya temizlik işine girişeceğiz.. Sonra da eşyalar gidecek, nişanlımın ailesi çeyiz çıkartmaya, ev yerleştirmeye falan gelmeyeceği için Çeyizimi bekletmeye gerek kalmıyor sizin gibi artık aldığımı da direk evime götürürüm...
Evimiz olduğuna bile sevinemiyorum, iyi ki uzaktalar yanımda olsalar kimbilr nasıl katlanırdım tüm olanlara.. Beni düşünmüyorlar el kızım sonuçta da oğlunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum..
Nianlımdan para istiyor geçen görümcem sepet alacakmış nikah şekeri yapacakmış salonda dağıtmayaoldu olacak davetiyeyi de o seçsin bastırsın.. Çıldırdım
Sonra düğünden2-3 gün önce geleceklermiş 2 görümcem 4 çocuk İstanbulu gezmeye, nasılsa artık kardeşlerinin evi varmış.. Bu kadar terbiyesizilik olur mu gelip bir işin ucundan tutmadılar, oyalayıp durdular bizi her iş bitecek gelin evi hazır olacak bunlarda gezmeye gelip gelinden önce evde kalacaklar..
Çok sinirlendim nişanlım arada kalmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyordum hep ama bu sefer tutamadım.. Saydım döktüm içimdekileri.. Tabi bana hak verdi ama ben sessiz kaldıkça öyle devam eder Kavga edecekseniz adabınla et kavganı onlarda senin sınırlarını geçmemeyi öğrensinler dedi.. Sürekli ben seni kollayamam dedi
Aslında haklı birini görüyorsa üçününü görmüyo.. Bende karar verdim onlarla birlikte bulunmamaya Aradım görümcemi dün akşam dedim ben nikah şekeri falan istemiyorum, orda kına da yapmıyacam düğünden önceki gün gelir dinlenirim başka bişeyle uğraşmam.. Sizde önce gelecekmişsiiniz ben o zaman memleketimde olucam sizi ağırlayamam.. Gelmeyin dedim..
Düşünüyorum beni onlar bu hale getirdiler.. Nolurdu beni gelinleri yerine koysalarda benim ablam olsalardı..
Ayyy ne çok yazmışım bu üç gün durup durup ağladım hazmedemedim tüm eski yaşananlarla beraber üstüme geldi herşey..
Senden önce evindemi kalacaklar...senin hiç kullanmadığın eşyalarımı kullanacaklar...kimse bunu kabul etmez kusura bakmasınlar..gezmeyiversinler gerek yok istanbulu görmelerine..daha sonra misafir olarak gelsinlr...ne kadar düşüncesiz bu insanlar yaa
çgdm16 evin o kadar güzel olmuş ki..allah güzel günlerde oturmak nasip etsin.bende bu sene düğün yapıcam inş.seni görünce panik oldum biraz...çünkü ben hiç bi şeyden anlamıyorum .yani evlenmek gibi bir düşüncem yoktu her şey acele oldu.tek emin olduğum karşımdaki adam:)yeni üyeyim .aranıza yeni katıldım bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım yaa valla hepimizin türlü türlü derdi var hepimiz gerildik düğün telaşına bizi bi kendimiz anlıyoruz hiç kimse anlmaz
Görümcende çok düşüncesizmiş gelinden önce olur mu öyle şey
Sanki evlisin abisine gezmeye gelcek
Madem meraklısın gelmeye gel yardım et
Sıkma canını nişanlının ailesi arada kalmak istemediğinden öyle demiştir
Son 45
ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012
trianka:123:
05 Mayıs 2012
good_heart:123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
SehKer :123:
2 Haziran 2012
saliha_25 :123:
10 Haziran 2012
lovelylady :123:
22 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
kalplerasi :123:
29 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012
eylul. :123:
30 Haziran 2012
miska :123:
7 Temmuz 2012
citl :123:
7 Temmuz 2012
SssMmm :123:
7 Temmuz 2012
yclozl :123:
16 Temmuz 2012
butterfly_01 :123:
25 Ağustos 2012
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012
chnhn :123:
09 Eylül 2012
liberte11 :123:
09 Eylül 2012
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012
karamel0741 :123:
30 Eylül 2012
mimare :123:
14 Ekim 2012
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
kızlar gunaydın gecmısı okumadan yazmaya basladım dayanamadım dun aksam evıme gıttım
gıderken heyecandan ölmek uzereydım resmen
hatta bı ara kendımı kaybetmısım o kadr hhızlı yurumeye basladım kı
nısanlım tuttu kolumdan kosturmaya basladı benı
oturma odama bıttım hatta asık oldum
yanlız ufak tefek aksılıkler var onlarda halledılıcek canımı hıc sıkmadım
muthıs bı huzur oldu mobılyalarda gelınce evımden cıkmak ıstemedım resmen
yatak odam tahmın ettıgımızden daha hos oldu bız bıraz tıkıs tıkıslık beklıyoduk odada ama hıcte öle olmadı.
yatagın altındakı bazalar yanlıs gelmıs onları gerı gonderdık
oturma odamda koltukların ayakları beyaz yerıne kahverengı geldı
salonumda berjerlerden bırının kolunda ve kumasında hata vardı
yemek masamın sandalyelerı tamamen yanlıs gelmıs
yatak odasının resmını cekmeyı unuttuk telastan cekebıldıklerımı hemen paylasayım
oturma odam
Eki Görüntüle 409743
Eki Görüntüle 409744
Eki Görüntüle 409745
Eki Görüntüle 409746
Eki Görüntüle 409747
salonu tam cekemedım ama fıkır olması acısından elımdekı resımlerı koyuyorum
masamın bı yanına konucak olan benc , 3lu koltuklardan bırı ve berjerlerın bırı
Eki Görüntüle 409750
Eki Görüntüle 409748
Eki Görüntüle 409749
buda portmantom
Eki Görüntüle 409751
milena_ umarım her şey gönlünce olur.hiç bir sıkıntı yaşamazsın
kızlar nasılsınız
kafamı işten anca kaldırdım da geldim. Benimle ilgili konuşulan bişey oldu mu bilmiyorum
çenesi düşükler çok konuşuyosunuz yetişemiyorum size
Hepinizi çok özledim
kızlar kolay gelsin bakıyorum da hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne heyecanlı bi süredir bakmıyodum topiğinize
artık eşyalar evler paylaşılmaya başlanmış süper hadi hayırlısı herkese
çgdm16 evin o kadar güzel olmuş ki..allah güzel günlerde oturmak nasip etsin.bende bu sene düğün yapıcam inş.seni görünce panik oldum biraz...çünkü ben hiç bi şeyden anlamıyorum .yani evlenmek gibi bir düşüncem yoktu her şey acele oldu.tek emin olduğum karşımdaki adam:)yeni üyeyim .aranıza yeni katıldım bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ah tatlım bu yaptıkları bir değil iki değil çok bunaldım artık.. Ocak ayında falan dedim gelin ben tek başımayım yardım edecek kimsem yok gelinlik bakarz eşya bakarız gezeriz dedim geliriz dediler sonra da hiç ben çağırmamışım gibi gelmediler umursamadılar, Birara ben çok hastaydım annem de çalışıyor benim evde yanlız kalıyordum sürekli nişanlım aradı gelin Yanlız kalmasın nişanlım dedi yine gelmediler.. Evi tutun geliriz diyorlardı şimdi yine gelemezlermiş düğünden önce geleceklermiş..Benim kalmadığım evime..
Nişanlım da kalamazlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?