2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar kolay gelsin bakıyorum da hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne heyecanlı bi süredir bakmıyodum topiğinize

Çiğdem evin çok hoş

libertenin de dediği gibi ben oturma odanı salon zannettim başta,o da ağır bi model,güle güle kullanın.ama özellikle salonuna bittim çünkü mavi ve turkuaz aşığıyım ben.benim de salonumda turkuaz var,o yüzden daha bi sevdim yerleşmiş halini de koy..biz daha hiç ev bakmadık bilesenle aynı gün evleniyorum nasipse ama ortada ev mev yok

milena,hayırdır ne oldu????

Cumartesi bahsettiğim evi tuttuk, Bu hafta tadilatı bitecek haftaya temizlik işine girişeceğiz.. Sonra da eşyalar gidecek, nişanlımın ailesi çeyiz çıkartmaya, ev yerleştirmeye falan gelmeyeceği için Çeyizimi bekletmeye gerek kalmıyor sizin gibi artık aldığımı da direk evime götürürüm...

Evimiz olduğuna bile sevinemiyorum, iyi ki uzaktalar yanımda olsalar kimbilr nasıl katlanırdım tüm olanlara.. Beni düşünmüyorlar el kızım sonuçta da oğlunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum..

Nianlımdan para istiyor geçen görümcem sepet alacakmış nikah şekeri yapacakmış salonda dağıtmaya oldu olacak davetiyeyi de o seçsin bastırsın.. Çıldırdım
Sonra düğünden2-3 gün önce geleceklermiş 2 görümcem 4 çocuk İstanbulu gezmeye, nasılsa artık kardeşlerinin evi varmış.. Bu kadar terbiyesizilik olur mu gelip bir işin ucundan tutmadılar, oyalayıp durdular bizi her iş bitecek gelin evi hazır olacak bunlarda gezmeye gelip gelinden önce evde kalacaklar..

Çok sinirlendim nişanlım arada kalmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyordum hep ama bu sefer tutamadım.. Saydım döktüm içimdekileri.. Tabi bana hak verdi ama ben sessiz kaldıkça öyle devam eder Kavga edecekseniz adabınla et kavganı onlarda senin sınırlarını geçmemeyi öğrensinler dedi.. Sürekli ben seni kollayamam dedi

Aslında haklı birini görüyorsa üçününü görmüyo.. Bende karar verdim onlarla birlikte bulunmamaya Aradım görümcemi dün akşam dedim ben nikah şekeri falan istemiyorum, orda kına da yapmıyacam düğünden önceki gün gelir dinlenirim başka bişeyle uğraşmam.. Sizde önce gelecekmişsiiniz ben o zaman memleketimde olucam sizi ağırlayamam.. Gelmeyin dedim..

Düşünüyorum beni onlar bu hale getirdiler.. Nolurdu beni gelinleri yerine koysalarda benim ablam olsalardı..

Ayyy ne çok yazmışım bu üç gün durup durup ağladım hazmedemedim tüm eski yaşananlarla beraber üstüme geldi herşey..

artık eşyalar evler paylaşılmaya başlanmış süper hadi hayırlısı herkese

çgdm16 evin o kadar güzel olmuş ki..allah güzel günlerde oturmak nasip etsin.bende bu sene düğün yapıcam inş.seni görünce panik oldum biraz...çünkü ben hiç bi şeyden anlamıyorum .yani evlenmek gibi bir düşüncem yoktu her şey acele oldu.tek emin olduğum karşımdaki adam:)yeni üyeyim .aranıza yeni katıldım bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.

Senden önce evindemi kalacaklar...senin hiç kullanmadığın eşyalarımı kullanacaklar...kimse bunu kabul etmez kusura bakmasınlar..gezmeyiversinler gerek yok istanbulu görmelerine..daha sonra misafir olarak gelsinlr...ne kadar düşüncesiz bu insanlar yaa

Canım yaa valla hepimizin türlü türlü derdi var hepimiz gerildik düğün telaşına bizi bi kendimiz anlıyoruz hiç kimse anlmaz
Görümcende çok düşüncesizmiş gelinden önce olur mu öyle şey
Sanki evlisin abisine gezmeye gelcek
Madem meraklısın gelmeye gel yardım et
Sıkma canını nişanlının ailesi arada kalmak istemediğinden öyle demiştir

Ah tatlım bu yaptıkları bir değil iki değil çok bunaldım artık.. Ocak ayında falan dedim gelin ben tek başımayım yardım edecek kimsem yok gelinlik bakarz eşya bakarız gezeriz dedim geliriz dediler sonra da hiç ben çağırmamışım gibi gelmediler umursamadılar, Birara ben çok hastaydım annem de çalışıyor benim evde yanlız kalıyordum sürekli nişanlım aradı gelin Yanlız kalmasın nişanlım dedi yine gelmediler.. Evi tutun geliriz diyorlardı şimdi yine gelemezlermiş düğünden önce geleceklermiş.. Benim kalmadığım evime..

Nişanlım da kalamazlar diyor

milena_ bir de şunu düşünüp rahatlayabilirsin.hiç değilse gıcıklığı kendi ablan,annen yapmıyor...nişanımdan önce annem ve ablam burnumdan getirdiler.ablam nişandan sonra hala bize laf ediyordu ve bunu da beni paylaşamadığından çok sevdiğinden yaptığını söylüyordu.o kadar zor günler geçirdim ki...vücudum da çıkmayan sivilce yara kalmadı.bu olay biraz bana ders oldu.hayatına en yakınını dahi karıştırmıcaksın.herkese haddini bildireceksin.seninde görümcene bu şekilde davranman bi yerde iyi olmuş...boş ver takılma...

Canım üzülme bu kadar yahu.
Biz en başında onları annemiz gibi gördüğümüzden bukadar kırılıyoruz belkide hatamız bu..
Ben kayınvalidemle sorun yaşamadım henüz çok yeni olduğundandır bilemiyorum ama ben başta bunu kabullendim hiç kimse annem gibi beni koruyup kollamıcak.
Asla derdim olduğunda ona annem gibi sığınamıcam çünkü anne dışında kim olursa olsun yeri geldiğinde yüzüne vurmasını çok iyi bilir.
O da sana ne kadar kızım desede kızıyla karşı karşıya geldiğinizde tabiki kızının yanında olucak.
Sen nişanlınla anneni düşün mesela.
Bence nişanlın haklı. Lafını söylemekten çekinme ki herkes sınırını bilsin.
Sen de gerekeni söylemişsin.
Kırıcı olma taraftarı değilim ama insanların işlerine bukadar burunlarını sokanlara müstehak.
Nikah şekerini yapmasını isteyen mi olmuş?
Ayrıca yeni gelinin evinde kalınması ne demek ya?!
Bizde 1 yıldan önce kimse gidip kalmaz gerekmedikçe.
Kardeşlerinin evi olduğunun bilincinde olmak için geç kalmışlar.
Keşke ''evet kardeşinizin evi var gelin temizleyelim'' deseydin.
Katlanamıcağım tek şey bu gelin evinde kalınma muhabbeti.

Hoşgeldin canım.

Evli barklı kadınlar ikisi de nişanlımdan büyükler, onlar da gelin oldu nasıl öyle düşüncesizler anlamıyorum.. Gözden çıkarttım zaten hepsini
Nişanlımda stresli herşeyi kendi yapıyor, Bir kuruş yardım etmiyorlar ama kayınvalidem ama evini yeniliyor, sırası sanki .. sonra bizde para yok söyle nişanlım napsın yada neyine yetmiyo yaptıkları diyo.. Nişanlımda onlara kızgın sanırım ondan öyle dedi

ama ben yokuuummm

canım güle güle kullan çok güzelmiş evin, mobilyaların mutlulukla eskit

bugün o kadar yoğundum ki giremedim.Çeyiz muhabbeti yapılmış çeyiz falan seremem evime gelen görsün. Evim yakın olacağı için badanası, temizliği bitince eşyalarımı gidip yerleştiricem son haftalara bırakıp hepten strese girmek istemiyorum. Umarım bi aksilik olmaz da herşey dilediğim gibi olur

kızlar nasılsınız
kafamı işten anca kaldırdım da geldim. Benimle ilgili konuşulan bişey oldu mu bilmiyorum
çenesi düşükler çok konuşuyosunuz yetişemiyorum size

Hepinizi çok özledim

canım uzun zamandır uğramadın, iyiyiz biz sen nasılsın?

kızlar kolay gelsin bakıyorum da hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne heyecanlı bi süredir bakmıyodum topiğinize

artık eşyalar evler paylaşılmaya başlanmış süper hadi hayırlısı herkese

güzel dileklerin için teşekkürler

hoşgeldin canım aramıza,
her türlü yardım ederiz bildiğimiz konularda sen merak etme

Son düzenleme:

canım takma kafana herşey boş düğün olup bitince anlayacaksın nişanlın da sana destek oluyorsa hiç korkma gerekirse ailen konuşsun bizim adetlerimiz de öyle şeyler yok evlenecek çiftin evinde kalınmaz desinler çok ayıp yaa gerektiği kadar savun kendini asla izin verme hatta nişanlında bile anahtar bırakma al hepsi sen de kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…