2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hepsi böyle canım yaa inan hepimiz aynı durumdayız memnun olan hşç mi kimse olmaz

Ben kaldırtmam kimseyi evimde ben olmadan...heleki o ben o eşyalara daha elimi sürmeden giremezler kusura bakmasınlar..hiçbirşey yapma sonra en baş misafir gibi gel gez toz yok öle şey

Sevdiğinden yapıyordur canım, insan yine de kendi ablasına annesine birşey olsun istemez, atamazsın silemezsin zamanla düzelir tabi sınırları koymakta fayda var..

canım ben samsunluyum.eşimde elazığlı.pek bilmiyorum da o tarafları.merak ettim elazığlı olan var mı diye yardım alırdım adetleri hakkında:)

canım bu resimde evet güzel ama gelinlikte hoş duracağını zannetmiyorum.

Haklısın canım kendi ailem yerine koydum ben onları, ben yaklaştım hep ama onlar beni kabullenemediler, zaten baştan da istememişlerdi köylü mantığı ile istanbullu okumuş gelin mi olurmuş diye.. Nişanlım görüşmek zorunda değilsin dedi.. Ben de daha yaklaştırmam yanıma misafir gibi gelirler giderler..

bekarken annemin karşı dairesini yeni evlenecek bi çift tutmuştu belediyede toplu nikah kıymışlar eşyaları falan belediye karşılamış ama düğünü çok geç yapmışlardı 1 yıl kadar sonra yani
kızın akrabası bile değil bi tanıdıkları 3-4 çocuklu bi aile evinde tadilat var diye bunların evinde 2 hafta kalmışlardı ne kadar tuhaf değil mi bütün apartman şaşırmıştık bi damat 1 yıl kadar o evde yaşadı akşamları kız da geliyodu sürekli misafir falan geliyodu çok garipti sonra düğün yaptılar yerleşik hayata geçtiler

çok garip gerçekten, ben büyük konuşmayayım ama yaşayamam öyle

Nişanlım ev hazır olunca mecbur yeni evimizde kalacak 2-3 hafta, şimdi de kirada zaten iki yere birden kira veremez ben de istemedim kalmasını ama yapacak birşey yok gibi görünüyor hadi nişanlım o sonuçta.. görümcemler kim ki dimi ?

çok garip gerçekten, ben büyük konuşmayayım ama yaşayamam öyle

Tatlım bizde evi tutucaz...nişanlım evleninceye kadar yanlız orada kalacak..eşyaları getirticez...sonuçta o onun evi...ama başka kimse giremez o eve ben girmeden

canım görümcen gerçekten çok ayip etmiş, gelin evlenmeden evinde kalmak ne ayıp şey yaaa, sen yapacan edecen onlarda hazıra konacaklar yok öyle. görülmüş şey değil, bu insanlar kendilerini uyanık sanıyorlar galibaaa
nişanlın çok doğru demiş, her zaman yanında olamayacağı için , senin mesafe koyman en iyisi

Tatlım bizde evi tutucaz...nişanlım evleninceye kadar yanlız orada kalacak..eşyaları getirticez...sonuçta o onun evi...ama başka kimse giremez o eve ben girmeden

Leyluşa katılıyorum
Benimde evlnene kadar nişanlım kalcak
Tadilatı ile uğraşcak hem ev kirası vermesin boşuna diye

en güzeli kızlar, bizde öyle yapacağız

nişanlı kalabilir tabi ki ama eve o kadar gelen giden ve başkalarının kalması hoş değil bizim düğün öncesi farklı şehirlerden bir sürü insan geldi evim aynı mahallede olduğu halde kimse kalmayı düşünmedi bile evde tıkış pıkış kalmıştık

benimde nişanlım tutacağımız evde kalıcak düğüne kadar ama şimdi dank etti elazığdan gelen ailesi de samsundaki düğün için mecbur orada kalıcak...nereye gitsinler ki başka(((offf şimdi sinir oldum

ben geldim yorgun bitik sabahtandır şantiyedeydim yeni yerime geçebildim yüzüm göz kapaklarım yanıyo .....sizler neler yaptınız bakim varmi bi değişiklik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…