- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.281
Evli barklı kadınlar ikisi de nişanlımdan büyükler, onlar da gelin oldu nasıl öyle düşüncesizler anlamıyorum.. Gözden çıkarttım zaten hepsini
Nişanlımda stresli herşeyi kendi yapıyor, Bir kuruş yardım etmiyorlar ama kayınvalidem ama evini yeniliyor, sırası sanki .. sonra bizde para yok söyle nişanlım napsın yada neyine yetmiyo yaptıkları diyo.. Nişanlımda onlara kızgın sanırım ondan öyle dedi
kızlar içinizde elazığlı olan var mı?ya da samsunlu?
Ah tatlım bu yaptıkları bir değil iki değil çok bunaldım artık.. Ocak ayında falan dedim gelin ben tek başımayım yardım edecek kimsem yok gelinlik bakarz eşya bakarız gezeriz dedim geliriz dediler sonra da hiç ben çağırmamışım gibi gelmediler umursamadılar, Birara ben çok hastaydım annem de çalışıyor benim evde yanlız kalıyordum sürekli nişanlım aradı gelin Yanlız kalmasın nişanlım dedi yine gelmediler.. Evi tutun geliriz diyorlardı şimdi yine gelemezlermiş düğünden önce geleceklermiş..Benim kalmadığım evime..
Nişanlım da kalamazlar diyor
milena_ bir de şunu düşünüp rahatlayabilirsin.hiç değilse gıcıklığı kendi ablan,annen yapmıyor...nişanımdan önce annem ve ablam burnumdan getirdiler.ablam nişandan sonra hala bize laf ediyordu ve bunu da beni paylaşamadığından çok sevdiğinden yaptığını söylüyordu.o kadar zor günler geçirdim ki...vücudum da çıkmayan sivilce yara kalmadı.bu olay biraz bana ders oldu.hayatına en yakınını dahi karıştırmıcaksın.herkese haddini bildireceksin.seninde görümcene bu şekilde davranman bi yerde iyi olmuş...boş ver takılma...
ya hanı böle kendınden desen olarak satılan tas ıslemelerı oluyor ya kımısı gelınlıgın taamen ustune kullanıyo kımısı kemer gıbı ınce kullanıyo onlara denıyo kupon dıye
mesela gogus altındakı gıbı falan
Eki Görüntüle 409826
Canım üzülme bu kadar yahu.
Biz en başında onları annemiz gibi gördüğümüzden bukadar kırılıyoruz belkide hatamız bu..
Ben kayınvalidemle sorun yaşamadım henüz çok yeni olduğundandır bilemiyorum ama ben başta bunu kabullendim hiç kimse annem gibi beni koruyup kollamıcak.
Asla derdim olduğunda ona annem gibi sığınamıcam çünkü anne dışında kim olursa olsun yeri geldiğinde yüzüne vurmasını çok iyi bilir.
O da sana ne kadar kızım desede kızıyla karşı karşıya geldiğinizde tabiki kızının yanında olucak.
Sen nişanlınla anneni düşün mesela.
Bence nişanlın haklı. Lafını söylemekten çekinme ki herkes sınırını bilsin.
Sen de gerekeni söylemişsin.
Kırıcı olma taraftarı değilim ama insanların işlerine bukadar burunlarını sokanlara müstehak.
Nikah şekerini yapmasını isteyen mi olmuş?
Ayrıca yeni gelinin evinde kalınması ne demek ya?!
Bizde 1 yıldan önce kimse gidip kalmaz gerekmedikçe.
Kardeşlerinin evi olduğunun bilincinde olmak için geç kalmışlar.
Keşke ''evet kardeşinizin evi var gelin temizleyelim'' deseydin.
Katlanamıcağım tek şey bu gelin evinde kalınma muhabbeti.
bekarken annemin karşı dairesini yeni evlenecek bi çift tutmuştu belediyede toplu nikah kıymışlar eşyaları falan belediye karşılamış ama düğünü çok geç yapmışlardı 1 yıl kadar sonra yani
kızın akrabası bile değil bi tanıdıkları 3-4 çocuklu bi aile evinde tadilat var diye bunların evinde 2 hafta kalmışlardı ne kadar tuhaf değil mi bütün apartman şaşırmıştık bi damat 1 yıl kadar o evde yaşadı akşamları kız da geliyodu sürekli misafir falan geliyodu çok garipti sonra düğün yaptılar yerleşik hayata geçtiler
canım takma kafana herşey boş düğün olup bitince anlayacaksın nişanlın da sana destek oluyorsa hiç korkma gerekirse ailen konuşsun bizim adetlerimiz de öyle şeyler yok evlenecek çiftin evinde kalınmaz desinler çok ayıp yaa gerektiği kadar savun kendini asla izin verme hatta nişanlında bile anahtar bırakma al hepsi sen de kalsın
bekarken annemin karşı dairesini yeni evlenecek bi çift tutmuştu belediyede toplu nikah kıymışlar eşyaları falan belediye karşılamış ama düğünü çok geç yapmışlardı 1 yıl kadar sonra yani
kızın akrabası bile değil bi tanıdıkları 3-4 çocuklu bi aile evinde tadilat var diye bunların evinde 2 hafta kalmışlardı ne kadar tuhaf değil mi bütün apartman şaşırmıştık bi damat 1 yıl kadar o evde yaşadı akşamları kız da geliyodu sürekli misafir falan geliyodu çok garipti sonra düğün yaptılar yerleşik hayata geçtiler
Nişanlım ev hazır olunca mecbur yeni evimizde kalacak 2-3 hafta, şimdi de kirada zaten iki yere birden kira veremez ben de istemedim kalmasını ama yapacak birşey yok gibi görünüyor hadi nişanlım o sonuçta.. görümcemler kim ki dimi ?
Tatlım bizde evi tutucaz...nişanlım evleninceye kadar yanlız orada kalacak..eşyaları getirticez...sonuçta o onun evi...ama başka kimse giremez o eve ben girmeden
Nişanlım ev hazır olunca mecbur yeni evimizde kalacak 2-3 hafta, şimdi de kirada zaten iki yere birden kira veremez ben de istemedim kalmasını ama yapacak birşey yok gibi görünüyor hadi nişanlım o sonuçta.. görümcemler kim ki dimi ?
Tatlım bizde evi tutucaz...nişanlım evleninceye kadar yanlız orada kalacak..eşyaları getirticez...sonuçta o onun evi...ama başka kimse giremez o eve ben girmeden
Leyluşa katılıyorum
Benimde evlnene kadar nişanlım kalcak
Tadilatı ile uğraşcak hem ev kirası vermesin boşuna diye
canım görümcen gerçekten çok ayip etmiş, gelin evlenmeden evinde kalmak ne ayıp şey yaaa, sen yapacan edecen onlarda hazıra konacaklar yok öyle. görülmüş şey değil, bu insanlar kendilerini uyanık sanıyorlar galibaaa
nişanlın çok doğru demiş, her zaman yanında olamayacağı için , senin mesafe koyman en iyisi
en güzeli kızlar, bizde öyle yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?