- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.301
kızlar bu karaca nın setlerini alan var mı?ben hafta sonu almayı düşünüyorum da...
kızlar nasılsınız
kafamı işten anca kaldırdım da geldim. benimle ilgili konuşulan bişey oldu mu bilmiyorum
çenesi düşükler çok konuşuyosunuz yetişemiyorum size
hepinizi çok özledim
ben hep karaca aldım ama sen hangi setini soruyosunkızlar bu karaca nın setlerini alan var mı?ben hafta sonu almayı düşünüyorum da...
Valla artık ben kimseye güvenmiyorum..ben olmadan kimsenin evime girmesini istemem..insanlar herşeyi yapabilir
Leyla int çok uygun birşeyler buldum
1000 Ad davetiye 60-80 Tl
1000 Adet magnet 60 Tl
İlginç fikirler
1000 Adet magnet 60 Tl
İlginç fikirler
Cumartesi bahsettiğim evi tuttuk, Bu hafta tadilatı bitecek haftaya temizlik işine girişeceğiz.. Sonra da eşyalar gidecek, nişanlımın ailesi çeyiz çıkartmaya, ev yerleştirmeye falan gelmeyeceği için Çeyizimi bekletmeye gerek kalmıyor sizin gibi artık aldığımı da direk evime götürürüm...
Evimiz olduğuna bile sevinemiyorum, iyi ki uzaktalar yanımda olsalar kimbilr nasıl katlanırdım tüm olanlara.. Beni düşünmüyorlar el kızım sonuçta da oğlunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum..
Nianlımdan para istiyor geçen görümcem sepet alacakmış nikah şekeri yapacakmış salonda dağıtmayaoldu olacak davetiyeyi de o seçsin bastırsın.. Çıldırdım
Sonra düğünden2-3 gün önce geleceklermiş 2 görümcem 4 çocuk İstanbulu gezmeye, nasılsa artık kardeşlerinin evi varmış.. Bu kadar terbiyesizilik olur mu gelip bir işin ucundan tutmadılar, oyalayıp durdular bizi her iş bitecek gelin evi hazır olacak bunlarda gezmeye gelip gelinden önce evde kalacaklar..
Çok sinirlendim nişanlım arada kalmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyordum hep ama bu sefer tutamadım.. Saydım döktüm içimdekileri.. Tabi bana hak verdi ama ben sessiz kaldıkça öyle devam eder Kavga edecekseniz adabınla et kavganı onlarda senin sınırlarını geçmemeyi öğrensinler dedi.. Sürekli ben seni kollayamam dedi
Aslında haklı birini görüyorsa üçününü görmüyo.. Bende karar verdim onlarla birlikte bulunmamaya Aradım görümcemi dün akşam dedim ben nikah şekeri falan istemiyorum, orda kına da yapmıyacam düğünden önceki gün gelir dinlenirim başka bişeyle uğraşmam.. Sizde önce gelecekmişsiiniz ben o zaman memleketimde olucam sizi ağırlayamam.. Gelmeyin dedim..
Düşünüyorum beni onlar bu hale getirdiler.. Nolurdu beni gelinleri yerine koysalarda benim ablam olsalardı..
Ayyy ne çok yazmışım bu üç gün durup durup ağladım hazmedemedim tüm eski yaşananlarla beraber üstüme geldi herşey..
Kahvaltı seti mi canım?
Kızlar desenlerini begenmemişlerdi.
Bu arada bernardoda %50 indirim var. :34:
cnm yok yemek takımları,tencere seti falan...ben birde ek olsun diye bardaklarını alacam.yanlış hatırlamıyorsam 2.800 kusure denk gelıyordu .hafta sonu gidip alsam mı?kaşık bıçakları hoşuma gitmedi sadece tabaklarla bardakları mı alıp çıksam acaba?
bu arada kızlar ben kayseri develi de çalışıyorum .eğer kayseri de falansanız saray halı nın fabrikası develi de ve bu saray halıyla güral porselenin kampanyası varmış.ellerinde çok sayıda yemek takımı kalmış.ben dün bi arkadaşımla gidip yemek takımı aldım 84 parça.hem de 230 milyona.onları günlük yemek takımı olarak kullanıcam.sizinde böyle bir imkanınız varsa değerlendirin derim.
benim açtığım konularda çeyizimin br kısmı var bakabilirsiniz
1000 Adet magnet 60 Tl
İlginç fikirler
BEN DAHA ÖNCE BAKMIŞIMMEMNUNMUSUN BEYAZ EŞYALARINDAN FALAN
aaa çok iyilermiş yaaa
bende çok güzel davetiyeler buldum
BEN DAHA ÖNCE BAKMIŞIMMEMNUNMUSUN BEYAZ EŞYALARINDAN FALAN
aaa çok iyilermiş yaaa
bende çok güzel davetiyeler buldum
Kzılar bunlar nasıl
1000 Tane magnetli
İçini çekince dğün yeri filan yazıyor hemde 80 TL
Davetiye olarak yaptırsam cok mu basit???
Eki Görüntüle 409960 Eki Görüntüle 409959
Canım Leylayla attım link 10 Dk solmadan atamıyorum yaa
Demirel matbaa yaz bakalım cıkcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?