2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar nasılsınız
kafamı işten anca kaldırdım da geldim. benimle ilgili konuşulan bişey oldu mu bilmiyorum
çenesi düşükler çok konuşuyosunuz yetişemiyorum size

hepinizi çok özledim

nerelerdesin neler yaptın bakalım bir gelişme varmı

heralde sağlığındada bir sıkıntı vardı iyisin ya şimdi...

cnm yok yemek takımları,tencere seti falan...ben birde ek olsun diye bardaklarını alacam.yanlış hatırlamıyorsam 2.800 kusure denk gelıyordu .hafta sonu gidip alsam mı?kaşık bıçakları hoşuma gitmedi sadece tabaklarla bardakları mı alıp çıksam acaba?

bu arada kızlar ben kayseri develi de çalışıyorum .eğer kayseri de falansanız saray halı nın fabrikası develi de ve bu saray halıyla güral porselenin kampanyası varmış.ellerinde çok sayıda yemek takımı kalmış.ben dün bi arkadaşımla gidip yemek takımı aldım 84 parça.hem de 230 milyona.onları günlük yemek takımı olarak kullanıcam.sizinde böyle bir imkanınız varsa değerlendirin derim.

Selam bayanlaaarr nabersiniz..
Çok geç kalktım bugün gece uyuyamadım ancak oturabildim pc başına....
Sizde ne var ne yok kaynatmışsınız öğlene kadar maşallah yani..
Çıkacam şimdi çatal kaşık bıçak bakacam....Acaba bir kere alıp jumbo mu alsam yoksa şimdilik günlük nehir mi alsam onu düşünüyorum....
BU arada açtığım konuda bana bi fikir verirseniz memnun olucam kafam karıştıı offff ne zor bu işler anacım yaa

kızlar bu karaca nın setlerini alan var mı?ben hafta sonu almayı düşünüyorum da...
ben hep karaca aldım ama sen hangi setini soruyosun
yemek tk.çkb.tk. tencere tk. set olarak aldım (aldığım porselen tk.kampanyaya dahil değildi 150 tl.fiyat farkı vermiştim)
ayrıca 6 kişilik yemek takımı aldım
kahvaltı tk.aldım memnunum hepsinden kullanıyorum

Son düzenleme:

üzülünmeyecek gibi değil..kızlar da fikirlerini belirtmiş ben de yazayım.benim ailem de düğüne nasipse gelicek,memleketimiz çok uzakta ist.a göre.babam kesinlikle kabul etmedi bizde kalmayı,çok borcumuz ödememiz var,normalde asla istemem benden önce evimde biri kalsın etsin diye ama 2 kişinin otelde kalması ayrı 10 kişi ayrı dedik,kalın dedik,babam hala dediğim dedik,yeni gelin evinde kalınmaz diyor.bakalım o zamana kadar uygun bi yere ayarlayabilirsek oraya yerleştiririz onları,yoksa kalmalarını isticem.ama şöyle birşey var,1 geceden bahsediyorum ve de benim canım kanım ailem onlar..karşı tarafla bi problemim yok şükür,ama kalmalarını istemezdim,rahatsız olurdum..Allah yardımcınız olsun canım,görümcene uygun dille anlatman güzel olmuş,kendini kahretme,madem düşünmüyorlar sen yolu yordamınca söyle napıcaksın başka yolu yok..

Kahvaltı seti mi canım?
Kızlar desenlerini begenmemişlerdi.
Bu arada bernardoda %50 indirim var. :34
:

aa cidden mi,hemen bakayım hangi tk.larda var indirim benim kahvaltı takımına ihtiyacım var,karacanın desenini beğenmeyenlerden biri de bendim

canım hoşgeldin,bildiğimiz konularda elbet yardımcı oluruz,burda tüm kızlar yardımsever sağolsunlar karacanın tk. sormuşsun,almadım ben,desenlerine bayıldım bittim ama çok pahalı,bi de nişanlım metallerden iyi anlar,karaca tencerelerini beğenmedi,emsan'a girdik,hem fiyatı biraz daha makuldü,hem de en güzel en kaliteli tencereleri orda bulduk.yemek tk. desenleri karaca kadar olmasa da emsan da güzel. güral porseleni de beğeniyorum,madem indirim varmış neden misafir takımını da almadın ordan? ayrıca bu dediğin indirim sadece ordaki mağazaya özel sanırım,o zaman biz yararlanamıyoruz malesef

Kzılar bunlar nasıl
1000 Tane magnetli
İçini çekince dğün yeri filan yazıyor hemde 80 TL
Davetiye olarak yaptırsam cok mu basit???

Canım Leylayla attım link 10 Dk solmadan atamıyorum yaa
Demirel matbaa yaz bakalım cıkcakmı

ben sevdim Tuğçe,eğlenceli davetiyeleri seviyorum,biz de eğlenceli yaptırdık.ama fiyatı çok uygun o yü<zden dikkat et derim,ben de forumda bayağı araştırmıştım,bazı arkadaşlar şunu söylemiş:Netten davetiye almayın,ya minicik çıkıyor,ya kağıdı adi oluyor.basım yapıldığı için paranızı geri de alamıyorsunuz...
yerine bak matbaanın sonra git gözlerinle gör,içine sinerse sipariş et,kötü sürprizler olmasın

Tuğçe biraz baktım..güzel nikah şekerleri var..akşam daha ayrıntılı bakıcam...valla şu anda çok uçuk fiyatlara bakamıcam o yüzden ucuz olması benim için çok önemli...burasıda güzel gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…