2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
TUĞÇEM davetiye kağıt olunca onu gözüm görmeden alamam sanırım..ama nikah şekerlerini internetten alıcam ben daha ucuz oluyor..

evet bende cok güzel şeyler buldum yaa
ama ben hep sade düşünmüştüm
bunlar magnetli ya zarfları var mı acava küçüktür basit kaçabilir:44::44::44:

canım küçük ama çok tatlılar ben bile düşündüm valla, zarflarıda varmış yazıyor altında sayfanın.
zaten çoğu insan yırtıp atacak diğerlerini, en azından magnet olursa buzdolabına asarlar

Evet nişanlımda öyle dedi
Ben izmirdeyim ttalım gidemem herhalde ya

Tuğçe biraz baktım..güzel nikah şekerleri var..akşam daha ayrıntılı bakıcam...valla şu anda çok uçuk fiyatlara bakamıcam o yüzden ucuz olması benim için çok önemli...burasıda güzel gibi

TUĞÇEM davetiye kağıt olunca onu gözüm görmeden alamam sanırım..ama nikah şekerlerini internetten alıcam ben daha ucuz oluyor..

Bende nişanlımla konuştum kağıdı kötüdür dedi
Aynen ama nikah şekerini araştırcam bende

BEN DAHA ÖNCE BAKMIŞIM MEMNUNMUSUN BEYAZ EŞYALARINDAN FALAN

evet beyaz eşyaları çok araştırdım zaten eşim teknoloji elektronik mağazasında çalıştığı için yeterli fikri vardı kesinlikle çok memnunum tavsiye ederim isteyenlere

kızlar haftasonu bir akrabamız gelinleriyle birlikte çarşıya çıkmışlar geline bilezik falan almak için. Gelin de çarşıda çalışıyordu esnafı tanıyor. Kuyumcuya girmişler, gelin bir set beğenmiş 8,00 demişler. Gelin baba çok güzel bunu çok beğendim bunu alalım demiş. Adamda kızım çok pahalı alamayız onun yerine bilezik alalım en azından satarsanda çok zarar etmezsin kız ama çok beğendim bunu alalım diye tutturmuş.Kaynanasına anne çok güzel ama dimi çok beğendim deyince kaynanası da 2,5 hareketini yaparak al sana 8,00 lik set demiş. Gelin şokta tabi kocasıda. Kadının o hareketi yapması kötü olmuş ama sanırım kızda haketmiş. Erkek tarafı herşeyi yapmaya çalışıyor yeni ev yaptılar kirada oturmasınlar diye kız tarfından bişey yok. İsteme yapıldıktan sonra 1,5 sene geçti hala nişan yapılmadı,kayınpederi de kimseye haber vermeden gitmiş düğün salonunu tutmuş. O kadar uğraşıyorlar bari ne yaparlarsa ona şükret dimi ama.

slmm kızlaaar napıyosnuzzzzzz chnnhn nasılsın dün senle görüşemedim

kızlar bişe sölemeden gecemeyecem brnim akrabalarım kolye künye felan almıslar süper oldu hem ben takıyom hemde madiyat gbi gözükmüyo bilezik alsalar bozdurulacak gözünde olurdu tavsiye ederim

Set neden satılsın ki?
Kimse satmak için almıyo takılarını.
Düğünden sonra kız tarafı bişey yapmadı diye satmayı düşünüyolar sanırım. Kız fazla heveslenmeseydi bari.:26:
Ne kadar saygısızca bi hareket o yaa. Sonra sen o gelinden saygı bekle.
Bişey isteyince kız o hareketi yapsa ondan kötü gelin olmaz. Tamam belki istediği pahalı ama o anne çok güzel vs demiş. Kavga çıkarmamış izah edilebilirdi.
Her koşulda yanlış..
İşte insanlar haklı olucakken kendilerini bukadar kötü durumlara düşürebiliyorlar. :26:

Son düzenleme:

ayyy iki tarafta çok ayıp etmiş, kızda her istediği alınıyor şımarmış iyice tabi. şükretse bari, bundan sonra zor bulur bence bu kadar ilgiyi

slmm kızlaaar napıyosnuzzzzzz chnnhn nasılsın dün senle görüşemedim

canımm hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın bakalım, dün baya yoğundum yazdıklarını evde azcık okudum yorum yapadım gerilerde kalır diye , seni bekledim,nişanlığını gördüm çok güzel olmuşsun tarlatan da falan biraz sıkıntı yaşamışsın, olsun olur öyle şeyler, nasıl bakalım evlilik hayatı, tavsiye ediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…