- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.321
aa cidden mi,hemen bakayım hangi tk.larda var indirim benim kahvaltı takımına ihtiyacım var,karacanın desenini beğenmeyenlerden biri de bendim
Kzılar bunlar nasıl
1000 Tane magnetli
İçini çekince dğün yeri filan yazıyor hemde 80 TL
Davetiye olarak yaptırsam cok mu basit???
Eki Görüntüle 409960 Eki Görüntüle 409959
Canım Leylayla attım link 10 Dk solmadan atamıyorum yaa
Demirel matbaa yaz bakalım cıkcakmı
evet bende cok güzel şeyler buldum yaa
ama ben hep sade düşünmüştüm
bunlar magnetli ya zarfları var mı acava küçüktür basit kaçabilir:44::44::44:
ben sevdim Tuğçe,eğlenceli davetiyeleri seviyorum,biz de eğlenceli yaptırdık.ama fiyatı çok uygun o yü<zden dikkat et derim,ben de forumda bayağı araştırmıştım,bazı arkadaşlar şunu söylemiş:Netten davetiye almayın,ya minicik çıkıyor,ya kağıdı adi oluyor.basım yapıldığı için paranızı geri de alamıyorsunuz...
yerine bak matbaanın sonra git gözlerinle gör,içine sinerse sipariş et,kötü sürprizler olmasın
Tuğçe biraz baktım..güzel nikah şekerleri var..akşam daha ayrıntılı bakıcam...valla şu anda çok uçuk fiyatlara bakamıcam o yüzden ucuz olması benim için çok önemli...burasıda güzel gibi
TUĞÇEM davetiye kağıt olunca onu gözüm görmeden alamam sanırım..ama nikah şekerlerini internetten alıcam ben daha ucuz oluyor..
BEN DAHA ÖNCE BAKMIŞIMMEMNUNMUSUN BEYAZ EŞYALARINDAN FALAN
evet beyaz eşyaları çok araştırdım zaten eşim teknoloji elektronik mağazasında çalıştığı için yeterli fikri vardı kesinlikle çok memnunum tavsiye ederim isteyenlere
Bak ben bunu beğendim tatlım..çerçeve güzel oluyor...kimse atmaz buzdolabına yapıştırı.. kendi resmini koya saklar
Eki Görüntüle 409969
canım küçük ama çok tatlılar ben bile düşündüm valla, zarflarıda varmış yazıyor altında sayfanın.
zaten çoğu insan yırtıp atacak diğerlerini, en azından magnet olursa buzdolabına asarlar
Bak ben bunu beğendim tatlım..çerçeve güzel oluyor...kimse atmaz buzdolabına yapıştırı.. kendi resmini koya saklar
Eki Görüntüle 409969
evet bende beğendim
Arayıp sormak lazım
100 Ad 60 Tl mi diye??
Ad fiyatı yazıyor çünkü
kızlar haftasonu bir akrabamız gelinleriyle birlikte çarşıya çıkmışlar geline bilezik falan almak için. Gelin de çarşıda çalışıyordu esnafı tanıyor. Kuyumcuya girmişler, gelin bir set beğenmiş 8,00 demişler. Gelin baba çok güzel bunu çok beğendim bunu alalım demiş. Adamda kızım çok pahalı alamayız onun yerine bilezik alalım en azından satarsanda çok zarar etmezsin kız ama çok beğendim bunu alalım diye tutturmuş.Kaynanasına anne çok güzel ama dimi çok beğendim deyince kaynanası da 2,5 hareketini yaparak al sana 8,00 lik set demiş. Gelin şokta tabi kocasıda. Kadının o hareketi yapması kötü olmuş ama sanırım kızda haketmiş. Erkek tarafı herşeyi yapmaya çalışıyor yeni ev yaptılar kirada oturmasınlar diye kız tarfından bişey yok. İsteme yapıldıktan sonra 1,5 sene geçti hala nişan yapılmadı,kayınpederi de kimseye haber vermeden gitmiş düğün salonunu tutmuş. O kadar uğraşıyorlar bari ne yaparlarsa ona şükret dimi ama.
kızlar haftasonu bir akrabamız gelinleriyle birlikte çarşıya çıkmışlar geline bilezik falan almak için. Gelin de çarşıda çalışıyordu esnafı tanıyor. Kuyumcuya girmişler, gelin bir set beğenmiş 8,00 demişler. Gelin baba çok güzel bunu çok beğendim bunu alalım demiş. Adamda kızım çok pahalı alamayız onun yerine bilezik alalım en azından satarsanda çok zarar etmezsin kız ama çok beğendim bunu alalım diye tutturmuş.Kaynanasına anne çok güzel ama dimi çok beğendim deyince kaynanası da 2,5 hareketini yaparak al sana 8,00 lik set demiş. Gelin şokta tabi kocasıda. Kadının o hareketi yapması kötü olmuş ama sanırım kızda haketmiş. Erkek tarafı herşeyi yapmaya çalışıyor yeni ev yaptılar kirada oturmasınlar diye kız tarfından bişey yok. İsteme yapıldıktan sonra 1,5 sene geçti hala nişan yapılmadı,kayınpederi de kimseye haber vermeden gitmiş düğün salonunu tutmuş. O kadar uğraşıyorlar bari ne yaparlarsa ona şükret dimi ama.
slmm kızlaaar napıyosnuzzzzzz chnnhn nasılsın dün senle görüşemedim
Canım 60 Tl 1 kg kına alsan kendin bile koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?