- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.581
Pişman olduğunda bize bu günler geri gelecekmi peki
Bana akıl verin kızlar ne yapayım....uyku uyuyamaz oldum..kafaya takma diyorum ama olmuyor...
aileme anlatsammıki artık..yoksa bekleyeyimmi biraz daha :18::18:
Canım çok teşşekür ederim
Mor ve siyahı çokkk beğenim
günaydın cnm filim neden çektiriyosun
günaydın canm hakketten neden film
ayyy canım sizdemi adapazarlısınız ne güzel
öndecen çok yabancı geliyordu adapazarı bana , ama nişanlandıktan sonra baya adapte oldum oraya, artık onların kızı gibi hissediyorum kendimi çok şükür Allahıma
memleketine hoşbuldum o zaman
[/B]
gelir canım gelir , pişman olduğunu gördüğün zaman o zaman yüzün gülecek inşallah,sen bence önce annene söyle hemen babana söylemeyin daha düğüne var canım problem çıkmasın şimdiden. oturun güzelce konuşun napabilirsiniz diye, daha fazla sakla sakla nereye kadara ama idimi.
nişanlında annenle iyi anlaşıyorsa onuda çağırın bi konuşun bence, napabilir siniz ne olabilir diye
rica ederim canım, bende en çok moru siyahı ve en sondaki kırmızıyı beğendim
Bencede bunu yapmamız gerekiyor sanırım artık...nişanlımında yanımda olup durumu beraber anlatmamız en doğrusu..annemde hasta onuda üzmek istemiyorum hiç ama ne yapabilirim başka...artık taşıyamıyorum bu yükü tek başımabu haftda geçsin gelişme olmazsa diğer hafta anlatıcaz artık
Canım ben kına gecemde aşağıdaki elbiseyi diktirmeyi düşünüyorum, fikir olur belkı :
Eki Görüntüle 410559
Ama şu modellerde hoş bir bak istersen:
Eki Görüntüle 410555 Eki Görüntüle 410554 Eki Görüntüle 410553 Eki Görüntüle 410556 Eki Görüntüle 410557
Bende bundan korkuyorum işte...annem devreye girdiği andan olaylar karışacak..şimdi nişanlımın teyzesini aradım..face'e falan böyle şeyler yazmış dedim...
teyzeside sen canını sıkma..hiçbirşeyde yapma dedi..bende arayı yumuşatmaya çalışıcam dedi...off kızlar çok kötü oldum ben yine yaa
Canım Sibel Gürüney ile anlaştık biz, sıcakkanlı yardımsever bir kadın, rahat hissettım daha ilk görüşmede, fotograflar da güzel, biraz konsept üzerinde farklı fikirlerde bulucaz biz sonrası akışına bırakıcaz inşallah :) anlaştık kafamız karışmadan daha çok bu yüzden :)
Kuafor, Dış Çekim, Düğün Mekanında Nikah İlk Dans Aşamaları olarak anlaştık canım. Toplam fiyat 1500 lıra.
Selam kızlar , ben geldim....
Güzeldir insanı oraların, ben düğünümü Karasu da yapacağım..
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız
dun aksam gelınlık provamda perdecı gezımde burnumdan geldı kayınvalıdem yıne hepsını berbat etme yı basardı
yanımızda degıldı ama telle bıle yettı kadın
Canım benım fıkrım ailene anlatmaman, farkındayım zor, çok zor yaşadıkların, ama ailen bilirse sana bir faydası olmaz aksıne onyargılı olurlar o kadın bunu anlarsa seni sizi uzmek adına daha beter bir hale gelır ınadına, bence kendını tut paylaşma canım.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bi gelinlikçi buldum kaliteli malzemesi var işçiliği güzel hatta orda bi gelinlik bile beğendim demiştim ya
işte orası kayınpederimin bi tanıdığıymışşşşşş ne şanslıyım yaa
bu cumartesi gelinliğimi almaya gidicez inşallah aksilik çıkmaz kızlar dua edin
ayrıca tül perde halı da bakıcaz bunları halledersek evin işi bitiyor şimdilik sadece kına kıyafetim bindallım davetiye ve damatlık kalıyor Allahın izniyle
canım teyzesi öyle dediyse o zaman annene daha söyleme , kadının bir bildiği vardır. sonuçta kardeşini daha iyi tanır o.
yatıştırır ortalığı öyle söylersin, sakin ol skma canını ksss kızcam şimdi heeee, sabrın sonu selamet bak göreceksin
sağol canım;
sibel gürünayı çok duydum benb bu sitede . önümüzdeki ay bende bir konuşacağım bakalım
[/B]
Ne oldu kuzucum naptı
Bilmiyorum canım arık herşey yanlış geliyor bana....nişanlanmamız bile yanlışmış sanki
bizden de akciğer filmi istediler belediyeden
valamı benden hiç bişe istemediler eşimden anemi hastalığı istemişler
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız
dun aksam gelınlık provamda perdecı gezımde burnumdan geldı kayınvalıdem yıne hepsını berbat etme yı basardı
yanımızda degıldı ama telle bıle yettı kadın
Yaa bulamıyorum ben Kına için naısl model olmalı ona bile karar veremiyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bi gelinlikçi buldum kaliteli malzemesi var işçiliği güzel hatta orda bi gelinlik bile beğendim demiştim ya
işte orası kayınpederimin bi tanıdığıymışşşşşş ne şanslıyım yaa
bu cumartesi gelinliğimi almaya gidicez inşallah aksilik çıkmaz kızlar dua edin
ayrıca tül perde halı da bakıcaz bunları halledersek evin işi bitiyor şimdilik sadece kına kıyafetim bindallım davetiye ve damatlık kalıyor Allahın izniyle
Ne oldu kuzucum naptı
Bilmiyorum canım arık herşey yanlış geliyor bana....nişanlanmamız bile yanlışmış sanki
kızlar yaa nişan fotoğrafı çektireyim dedim. bir tane stüdyoyla konuştum bakırköyde foto hayatı bilirsiniz. 1 milyardan başlayan fiyat göndermişler. hepi topu 10-15 tane fotoğraf çektiricem. adam gibi çeken ucuz bi yer yok mu ya. 1 milyar nedir allasen? nişanım da pazar günü. vaktim de yok araştırmaya.
bu arada konu başlığı nasıl açıyoruz. onu da çözemedim.
valamı benden hiç bişe istemediler eşimden anemi hastalığı istemişler
Biz yoğun olucaz belli tatlım...
dün kayınvalidem facebooka yazmışta yazmış...
işte hayatın beni istemyene hoşçakal derim..başkaları tarafından yönetilen insanların başkalarını nasıl yönettiğini görüyorum falan filan...böyle 10 satırlık bişiler yamış sürüsüne..akşam akşam sinirlerim bozulduface'den engellicem artık...görmek istemiyorum yaniii
Kızlar birşey sormak istiyorum
bu hafta sonu Gelinlik almaya gitcez
Gelinlik alcağım yer özel dikim yapıyormuş
Ben şu elbiseyi kınada giymeyi düşünüyordum ama nişanlım nişanda giydiğine çok benziyor biraz model farklı olsun dedi
Ama bende çok beğeniyorum siz ne dersiniz??
Diktirmek istediğim
Eki Görüntüle 410507
Nişan kıyafetim
Arkası kuyruklu uzun
Eki Görüntüle 410508
milena_ naptın tatlım sen de perde bakıcaktın dmı yanlıs hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?