2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Pişman olduğunda bize bu günler geri gelecekmi peki

Bana akıl verin kızlar ne yapayım....uyku uyuyamaz oldum..kafaya takma diyorum ama olmuyor...
aileme anlatsammıki artık..yoksa bekleyeyimmi biraz daha :18::18:

gelir canım gelir , pişman olduğunu gördüğün zaman o zaman yüzün gülecek inşallah,sen bence önce annene söyle hemen babana söylemeyin daha düğüne var canım problem çıkmasın şimdiden. oturun güzelce konuşun napabilirsiniz diye, daha fazla sakla sakla nereye kadara ama idimi.
nişanlında annenle iyi anlaşıyorsa onuda çağırın bi konuşun bence, napabilir siniz ne olabilir diye

Canım çok teşşekür ederim
Mor ve siyahı çokkk beğenim

rica ederim canım, bende en çok moru siyahı ve en sondaki kırmızıyı beğendim

Selam kızlar , ben geldim....

günaydın cnm filim neden çektiriyosun

günaydın canm hakketten neden film

Valla bilmiyorum, sabah sağlık ocağında kan aldılar, sonra verem savaşa akciğer filmine gönderdiler.. Sizden neden istemediler acaba..

Güzeldir insanı oraların, ben düğünümü Karasu da yapacağım..

Bencede bunu yapmamız gerekiyor sanırım artık...nişanlımında yanımda olup durumu beraber anlatmamız en doğrusu..annemde hasta onuda üzmek istemiyorum hiç ama ne yapabilirim başka...artık taşıyamıyorum bu yükü tek başıma bu haftda geçsin gelişme olmazsa diğer hafta anlatıcaz artık

gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız

dun aksam gelınlık provamda perdecı gezımde burnumdan geldı kayınvalıdem yıne hepsını berbat etme yı basardı
yanımızda degıldı ama telle bıle yettı kadın

milena_ naptın tatlım sen de perde bakıcaktın dmı yanlıs hatırlamıyorsam

Canım benım fıkrım ailene anlatmaman, farkındayım zor, çok zor yaşadıkların, ama ailen bilirse sana bir faydası olmaz aksıne onyargılı olurlar o kadın bunu anlarsa seni sizi uzmek adına daha beter bir hale gelır ınadına, bence kendını tut paylaşma canım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

bi gelinlikçi buldum kaliteli malzemesi var işçiliği güzel hatta orda bi gelinlik bile beğendim demiştim ya
işte orası kayınpederimin bi tanıdığıymışşşşşş ne şanslıyım yaa
bu cumartesi gelinliğimi almaya gidicez inşallah aksilik çıkmaz kızlar dua edin
ayrıca tül perde halı da bakıcaz bunları halledersek evin işi bitiyor şimdilik sadece kına kıyafetim bindallım davetiye ve damatlık kalıyor Allahın izniyle

canım teyzesi öyle dediyse o zaman annene daha söyleme , kadının bir bildiği vardır. sonuçta kardeşini daha iyi tanır o.
yatıştırır ortalığı öyle söylersin, sakin ol skma canını ksss kızcam şimdi heeee, sabrın sonu selamet bak göreceksin

sağol canım;
sibel gürünayı çok duydum benb bu sitede . önümüzdeki ay bende bir konuşacağım bakalım

Selam kızlar , ben geldim....
Güzeldir insanı oraların, ben düğünümü Karasu da yapacağım..

çok güzel canım, hayırlı olsun

Ne oldu kuzucum naptı

Bilmiyorum canım arık herşey yanlış geliyor bana....nişanlanmamız bile yanlışmış sanki

kızlar yaa nişan fotoğrafı çektireyim dedim. bir tane stüdyoyla konuştum bakırköyde foto hayatı bilirsiniz. 1 milyardan başlayan fiyat göndermişler. hepi topu 10-15 tane fotoğraf çektiricem. adam gibi çeken ucuz bi yer yok mu ya. 1 milyar nedir allasen? nişanım da pazar günü. vaktim de yok araştırmaya.

bu arada konu başlığı nasıl açıyoruz. onu da çözemedim.

Çok sevindim canım hayırlısı olsun

Nerde bu gelınlıkçi? Ben daha çıkmadım gelınlık bakmaya araştırma yapıyorum şuan.

Bende olumlu şeyler okudum canım, inşallah güzel geçer o günümüz, geriye kalan tek şey resımler :)

Ne oldu kuzucum naptı

Bilmiyorum canım arık herşey yanlış geliyor bana....nişanlanmamız bile yanlışmış sanki

Canım benım bak anneler daha hassas olur öğrenınce senı korumak için yanlış davranabılır sonra yine olan ilişkinize olur siz yıpranırsınız, Nişanlına bellı etme bu düşünceni bak her durumda yanında, dua et herşey güzel olur, değmez üzülmene böyle bir insan için.

şirineeee hoşgeldin :) nasılsın canım hala düğün fotonu eklemedinmi bak merakla bekliyoruz

hoşgeldin canım neler oldu???

Yaa bulamıyorum ben Kına için naısl model olmalı ona bile karar veremiyorum

bu kadar model arasından çok zor gerçekten

günaydın canım , ne şanslısın gerçekten, hadi bakalım diktirde görelim hemen

Ne oldu kuzucum naptı

kıss şimdi kızcam sana he niye yanlışmış yaaa bozma moralini , dimdik ayakta durmak zamanı şimdi

gerçekten çok pahalı yaaaa fiyatlar bakalım biz nasıl anlaşıcaz,

konuyu topik içine girmeden yani yeni evlenenlerin sohbet alanında ana sayfda yeni konu başlığı var oradan açıyorsun

Son düzenleme:

Çok teknolojikmiş senin kaynana zaten son moda faceden laf sokuşturma.. takma kafana tatlım yaa teyzesi de olumlu şeyler söylemiş, annene söylesen hemen tepki koyar mı bilemedim.. Ama ben olsam anlatırdım anneme o herzaman yapacağını bilir.. Bizim de tüm sorunlarımızı bilir annem yeri gelir tavrını koyar yeri gelir beni sakinleştirir.. Anneler bitanedir

canım ben çok beğendim ama nişanlın da haklı sen bilirsin, ama biraz mağazaları gez çok güzel modeller çıktı yeni sezona.. Ben de kına için iki abiye beğendim ama kararsızım, biri kırmızı biri toz pembe.. Şirin kız mı olsam pembeler için de yoksa bir kına klasiğiyle kırmızılara mı bürünsem :26:

milena_ naptın tatlım sen de perde bakıcaktın dmı yanlıs hatırlamıyorsam

Şimdi tatlım annemle gittim perdeciye bizim bir tanıdıktı zaten, annem beni biraz gaza getirdi iyisi olsun güzeli olsun diye ben de abarttım sanırım çünkü benim camım çok.. 8 cam var.. şunun gibi sipariş verdim 2salon camını bir yatak odasına bu mekanizmalardan

Eki Görüntüle 410562

diğer camlara da normal yaptırdım tabi güneşliklerde yapıldı.. hepsini normal mi yaptırsaydım diyorum şimdi baya pahalı oldu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…