- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.881
canım kınada gelinlerin en çok oynadığı gündür serin seni terletmeyecek birşey giy derim ama yine sen bilirsin tabiki
kadife yakar yahuu..ben saten alıcam
aslında satendi ben kadife güzel duruyo diye kadife dedim ama sonradan sıcak olcağını düşündüm
Yakar canım hani şıklığın yanında rahatlıkta önemli :)
kızlar geldim ama fazla duramıcam
iyi sohbetler size
iyi sohbetler size
hoşgeldin kulağın çınladımı :)
hoşgeldin cnm işlerin yoğun galiba kolay gelsin sana
ayeti kerimede war ya allah kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez . ee o zaman taşıyabileceksek neden kendimizi geriyozben hepimiz içinde en güzelinin olacağına inanıyorum belki bizim gözümüzle sıkıntılıda olabilir ama ondada vardır bir hayır ...Herkesi olduğu gibi kabullensek zaten ortada bi sorunda kalmıyor...
ayeti kerimede war ya allah kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez . ee o zaman taşıyabileceksek neden kendimizi geriyozben hepimiz içinde en güzelinin olacağına inanıyorum belki bizim gözümüzle sıkıntılıda olabilir ama ondada vardır bir hayır ...Herkesi olduğu gibi kabullensek zaten ortada bi sorunda kalmıyor...
iyi sohbetler size
günaydın fıstıklı lokumlar
Yarın nişanlımın doğum günü ama ben ne yaptım bütün arkadaşlarımızı organize ettim bugün hepimiz fsm nin güzel bir yerinde akşam 23:30 da toplanacağız....
Bende nişanlımı moralim bozuk beni evden dışarı çıkar kötüyüm diyerek oraya götürcem...
Bir bakıcak herkes orada saat tam 00:00 da pastamız gelicek mum üflüycez....
çok güzel olucak çokk
hemencik akşam olsun istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?