2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım normalde bizde erkek tarafı ilk gıda alışverişini yapar koyar yeni gelin evine..kız tarafıda temizlik malzemelerini alır koyar..
bizde nişanlımın ailesi almadığı için babam ikisini yapıcak..hepsini aldırmam tabii babama çoğunu alır...

bende öle tahmın edıodum tatlım sagol demekkı tahmınım dogruymus bn yavas yavas temızlık malzemelrını almaya basladım

ayyy çok güzel düşünmüşsün bnm nışanlım daha temmuzda ama uzagız birbirimize ben hediye alıp gönderirim büyük bi ihtimalle
teşekkür ederim canım uzakta olsaydı bende hediye alıp kargo ile gönderirdim.. çok şükür ev mesafemiz araba ile 10 dk bile değil ondan şanslıyız galiba :))

bilmiyorum tatlım fakat biz ev için sadece atıştırmalık birşeyler alıp koymayı düşünüyoruz. düğünden sonra da kendimiz AVM ye gidip ev için temizlik gıda vs. ihtiyaçlarımızı düğünde takılan paralarla karşılamayı düşünüyoruz. zaten ailelerimiz bi ton masrafa girdi bunun için ayrı masraf yaptırmıycaz.

Ben hiç bilmiyorudm alışveriş olayını
İşyeri bize büyük bir markette kullanmak üzere 100 Tl çek ver
100 Nişinlımda 100 bende olunca gittk evimizin ihtiyacını aldık temizlik deterjan filan
350 Tuttu

Sadece gıda kaldı
Onuda ramazanda iş yeri veriyor kuru erzak
Sebze ve kahvaltılık alıcaz sadece

cnm bilmiyorum kimin yaptığınıda ben düğünden sonra kocişimle alışverişe gideriz diye düşünüyorum ama ne olur ne biter bilmiyorum

Ayy çok heyecanlııı
Biz balayından dönüşte yaparız zannımca o alişverişi
Zaten nişanlımın şu anki evinde oturcaz
Evde bi sürü tuvalet kağıdı falan varmış
Olmayanların listesini yaparım bende
Çeyiz sermeyecem ben zaten

bnde bılmıodum tatlım o yuzden sorayım dedım ,
nedır ne degıldır bu olaylar

işte bn ceyız serme yapıcagım ıcın kavanozların ıcı bombos hıc hos olmaz o yuzden soruyorum sanırım ev yerlestıkten sonra bı gun ggıdıp toptan alcaz hepsını
gıdayı onlar temızlıgıde bız :))

selam kizlarr
Nasilsiniz?
Cok sukur benim butun telasim bitti.. Simdi huzur icinde balayimizi yapiyoruz..
Dugun gunu hic heyecanim yoktu o yuzden oldukca keyifli tadinda bir gun oldu.
Hatta kuafor ilk baslarda ablami Gelin sandi:) benden cok onun telasi vardi :)
Fotograf cekimi icin Yildiz parkina gittik inanilmaz eglenceli bi cekm oldu:)
Pazartesi gelince tum detaylariyla yazarim yine
Cok opuyorm siziiii

günaydın kızlar nasılsınız?

SON 43 günnnnnn

kızlar VİPDÜKKAN da gelinlik ayakkabıları var ben beğendim sizde bakın pahalı geldi bana biraz gerçi

Günaydınn gelinciklerimmmmmm

aynenn 43 gün kaldıııı, günlerbirbirr geçiyoooo, çok az kaldıııı

Hayırlısı olsun canım
Dönmeyni bekliyoruz

Ne güzel canım her günün stressiz güzel geçer böyle inşallah. fotograflarını paylaşmanı sabırsızlıkla beklıyoruzzz

ooooooooooo kimler burda hoşgeldin taze gelinnnn nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…