2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ayyy harika bebişimmm...ben bunları sordum bizim burada..dikmek için 700'den aşağı fiyat veren olmadı..o da dikimi iyi olmayanlar...birde sen al bakalım fiyat ne diyecekler...çok şıık kuzum...

evet kuzum bunu diyorum...bu biraz fazla kabarık ama çok güzel...gelin olucaz biz...normal abiyeyi her zaman giyeriz değilmi ama..

Ayy heycanlandım şimdi sen böyle deyince
Bizim kapının önünde olcak Kına abartılı olmaz mı??
Tamam ben şimdi bu ikisinin çıktısını alıyorum C.tesi sorcam bakalım ne kadara dikcekler

Ayy heycanlandım şimdi sen böyle deyince
Bizim kapının önünde olcak Kına abartılı olmaz mı??
Tamam ben şimdi bu ikisinin çıktısını alıyorum C.tesi sorcam bakalım ne kadara dikcekler

gül kurusu renkte olan kapı önünde olcaksa azıcık fazla olur ama yeşil olan harika kuzum yaaaa...kesinlikle öyle birşey al..normal abiyeye lkarşıyım ben gelinde...her düğünde giyiyoruz zaten..gelin olduğumuz anlayalım

Saks maviisni nişanda giyindim
Bunlarda güzel canım

Tüm fikrimi değiştiridin kuzucum
Tamam seni dinliyorum
O yeşil elbisenin aynısını denedim ama fiyat sormadım
üstü siyah altı pempeydi
değişiklik yapılabilir demişlerdi
Oraya gideyim bu hafta ben tekrar

ya kuzucum haksızmıyım ama...ben kuzenlerimin düğününde falan hep abiye giydim..şimdi biraz farklı olmak gerekiyor...daha birçok kezde abiye giyebilirim..ama bu tarz elbiseyi ömrümde bir daha giyemem..içimde kalmasın yanii. benim kuzenin kınasında abiye giymişti..hepimiz abiye giyince gelin ortada yok oldu...şimdi çok pişman keşke nişanlık tarzında bişey giyseymişim diye

Evet haklısın herkes abiye tarzı giyincek
Farklı olayın bu yeşil elbise içime sindi

kıslar günaydın napıyosunuz ay çok yorgun geldim ya dün ev aradık bulamadık ya eviniz varsa dua edin yani çok zormuşş gelinlik ev koltuk takımı halı perde kaldı bide benm alacaklarımmm evi bulaydık rüyalarıma giriyo artık yaa

Ev bulsan yukun hafıfler canım ben evden sonrasını dert gormuyorum en onemlısı ev... ınsaşşah bulur herkes evini

Model çok hoş canım

bu modele ekru, pudra, nar çiçeği çok yakısıyor ben bu modelın eteği taşlı değil dantellı versıyonunu gördum, bu 3 rengıde harıka duruyordu.

Bu elbisenin pudra rengini yaptırıp, bindallınıda kırmızı alırsan süper olur ten rengine pudra çok yakışırı kuzum

ayy canlarım çok teşekkür ederim
Çok heycanlandım yaaa
Tamam bu elbiseyi şimdi nişanlıma mail atayım bakayım beğencek mi

Chnnhn nerdesin????

Ayy kuzum yaaa..evet ev yok hiç..bende şimdi internetten bakıyorum öyle..ama hiç yok eski püskü..1-2 tane var normal olan onların kirasıda 750'den aşağı değil...inş bulursunuz canım..bizde haziran sonu bakıcaz artık :18::18::18:

benim nişanlımda işe yeni girdi izin srunu vardı ama aynı gün içinde başvuruyu yapabilirsiniz benim olmuştu yani işlemler bitiyor dert etme canım

citl nasılsın tatlım neler yapıyorsun sende ev derdindersin bende stres yapıp üzülürken bi anda bi relax oldum anlatamam sanki bi sihirli değnek değecek ve herşey hallolacak :) allahtan birden içime su serpildi olaylara daha pozitif bakma kararı aldım :) çünkü stres yapıp kafaya taktıkça bela beni buluyo sonuçta rabbim herşeyi gören ve hiç bir kulunu darda bırakmaz yuva kuranla ev alana yardım eder :) sizde stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…