- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.841
Ayol bildiğin gelinliğin renklı versıyonu bu süpermiş ya
Ayyy harika bebişimmm...ben bunları sordum bizim burada..dikmek için 700'den aşağı fiyat veren olmadı..o da dikimi iyi olmayanlar...birde sen al bakalım fiyat ne diyecekler...çok şıık kuzum...
evet kuzum bunu diyorum...bu biraz fazla kabarık ama çok güzel...gelin olucaz biz...normal abiyeyi her zaman giyeriz değilmi ama..
Ayy heycanlandım şimdi sen böyle deyince
Bizim kapının önünde olcak Kına abartılı olmaz mı??
Tamam ben şimdi bu ikisinin çıktısını alıyorum C.tesi sorcam bakalım ne kadara dikcekler
Çok sağol canım vallahı çok yardımcı oldun
Bak ben bu modelleri bu renklerle çok yakıştırıyorum kına gecemde düşünüyorum bulamazsamda diktiricem, fikir olur sana belkı;
Eki Görüntüle 411822
Eki Görüntüle 411823
gül kurusu renkte olan kapı önünde olcaksa azıcık fazla olur ama yeşil olan harika kuzum yaaaa...kesinlikle öyle birşey al..normal abiyeye lkarşıyım ben gelinde...her düğünde giyiyoruz zaten..gelin olduğumuz anlayalım
Saks maviisni nişanda giyindim
Bunlarda güzel canım
Tüm fikrimi değiştiridin kuzucum
Tamam seni dinliyorum
O yeşil elbisenin aynısını denedim ama fiyat sormadım
üstü siyah altı pempeydi
değişiklik yapılabilir demişlerdi
Oraya gideyim bu hafta ben tekrar
ya kuzucum haksızmıyım ama...ben kuzenlerimin düğününde falan hep abiye giydim..şimdi biraz farklı olmak gerekiyor...daha birçok kezde abiye giyebilirim..ama bu tarz elbiseyi ömrümde bir daha giyemem..içimde kalmasın yanii.benim kuzenin kınasında abiye giymişti..hepimiz abiye giyince gelin ortada yok oldu...şimdi çok pişman keşke nişanlık tarzında bişey giyseymişim diye
Evet haklısın herkes abiye tarzı giyincek
Farklı olayın bu yeşil elbise içime sindi
Evet haklısın herkes abiye tarzı giyincek
Farklı olayın bu yeşil elbise içime sindi
kıslar günaydın napıyosunuz ay çok yorgun geldim ya dün ev aradık bulamadık ya eviniz varsa dua edin yani çok zormuşş gelinlik ev koltuk takımı halı perde kaldı bide benm alacaklarımmm evi bulaydık rüyalarıma giriyo artık yaa
Model çok hoş canım
bu modele ekru, pudra, nar çiçeği çok yakısıyor ben bu modelın eteği taşlı değil dantellı versıyonunu gördum, bu 3 rengıde harıka duruyordu.
Bu elbisenin pudra rengini yaptırıp, bindallınıda kırmızı alırsan süper olurten rengine pudra çok yakışırı kuzum
kıslar günaydın napıyosunuz ay çok yorgun geldim ya dün ev aradık bulamadık ya eviniz varsa dua edin yani çok zormuşş gelinlik ev koltuk takımı halı perde kaldı bide benm alacaklarımmm evi bulaydık rüyalarıma giriyo artık yaa
CHNHL nerdeki kızlarortada yok bugünnn...kim eksik olsa hemen fark ediliyor
İnşallah canım ama zaman hızlı geçiyor ve oldugumuz yerde saymak bizi huzursuz edıyor yetişir inşallah tabi :18:
Satılık arıyoruz canım, beylıkdüzünde merkezde metroya yakın site içinde 3+1 ev arıyoruz içimize sinen olmadı bakalım bu hafta buluruz inşallah
Ya benım nişanlımın işi yenı ve çok yoğun, izin almak istemıyor da, sağlık raporu falan için hiçi mecbur izin alıcak, nikah başvuru içinde ayrı bir gun ızın almak zorunda mı yine tek günde olmaz herhalde dimi ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?