2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

en güzelini yapıyorsun canım

gunaydın kzılar gecmısı okuyup geldım yıne baya konusmussunuz valla :))))

nasılsınız bakalım keyıfler nasıl bugun ???

en güzelini yapıyorsun canım

ayeti kerimede war ya allah kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez . ee o zaman taşıyabileceksek neden kendimizi geriyoz ben hepimiz içinde en güzelinin olacağına inanıyorum belki bizim gözümüzle sıkıntılıda olabilir ama ondada vardır bir hayır ...Herkesi olduğu gibi kabullensek zaten ortada bi sorunda kalmıyor...

kalpler asi napıyım cnm aynı sen napıyosun evi bi bulaydık eşya filan kolaymışş cnm yaa

Kızlar ben kına gecemde ekru yada pudra bir nişan kıyafetı tarzı birşey alacağım, birde kına merasımı için bındallı diye tutturdu annem,

Ben olabıldıgınde gıydıgımde gulmeyeceğim modelleri seçmeye çalışıyorum

Bunlar bindallılar arasında eh dediklerim annemınde onayladıkları

Saçımı da şu şekilde yapıp saçıma taşlı bındallıya uygun aksesuar takmak istiyorum

Eki Görüntüle 411853

Ama ben kırmızı değil yeşil giysem olmaz mı sizce?
Ben hint tarzını abartılmadan sade bırakarak kullanmayı ıstıyorum, nasıl olur sizce?

kalpler asi napıyım cnm aynı sen napıyosun evi bi bulaydık eşya filan kolaymışş cnm yaa

walla canım zor hiçbirşey yok bizim hüsnü kuruntumuz 2 gün önce belediye bahçsinde dolanınca birini gördüm 1 metre den az boyu olan iki baçağı sakat eminimki o kişi benden daha çok haline şükrediyordur öyle kendimden utandımki öyl utandımki şükürsüzlüğümden nankörlüğümden ve artık elimden geldiğinde pozitif olacam allah sevdiği kuluna sıkıntı musibet verir günahlarına kefalet olsun diye

hint tarzı çok daha güzel canım ama dediğin gibi abartılmazsa süsü püsü yeşilde bindallıda çok güzel duruyor sana yakışan rengi giyin mesela ben bindallı sevmem annem hiç sevmez sadece bi abiye yaptırıyorum kına gecesi için bütün arkadaşlarım ve ben kendime kırmızıyı yakıştırdığımdan kırmızı yaptırıyorum sırf kınada kırmızı giyilir diye değil...

Yeşilde olur canım neden olmasın bendede şu modeller var fikir olsun sana
Eki Görüntüle 411859

saç modeli güzel tatlım..öyle bir tokada takabilirsin bindallının üstüne..bende bir türlü bindallı beğenemedim..giyince çok komik oluyor yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…