- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.861
mendil modeli güzel oluyo ya ben denemiştim biraz kabarıkmıs gbi hissediyon ama güzel oluyo
citl nasılsın tatlım neler yapıyorsun sende ev derdindersin bende stres yapıp üzülürken bi anda bi relax oldum anlatamam sanki bi sihirli değnek değecek ve herşey hallolacak :) allahtan birden içime su serpildi olaylara daha pozitif bakma kararı aldım :) çünkü stres yapıp kafaya taktıkça bela beni buluyo sonuçta rabbim herşeyi gören ve hiç bir kulunu darda bırakmaz yuva kuranla ev alana yardım eder :) sizde stres yapmayın
en güzelini yapıyorsun canım
kalpler asi napıyım cnm aynı sen napıyosun evi bi bulaydık eşya filan kolaymışş cnm yaa
Kızlar ben kına gecemde ekru yada pudra bir nişan kıyafetı tarzı birşey alacağım, birde kına merasımı için bındallı diye tutturdu annem,
Ben olabıldıgınde gıydıgımde gulmeyeceğim modelleri seçmeye çalışıyorum
Bunlar bindallılar arasında eh dediklerim annemınde onayladıkları
Eki Görüntüle 411844 Eki Görüntüle 411845 Eki Görüntüle 411846 Eki Görüntüle 411847 Eki Görüntüle 411848
Saçımı da şu şekilde yapıp saçıma taşlı bındallıya uygun aksesuar takmak istiyorum
Eki Görüntüle 411853 Eki Görüntüle 411849
Ama ben kırmızı değil yeşil giysem olmaz mı sizce?
Ben hint tarzını abartılmadan sade bırakarak kullanmayı ıstıyorum, nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 411843
ayeti kerimede war ya allah kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez . ee o zaman taşıyabileceksek neden kendimizi geriyozben hepimiz içinde en güzelinin olacağına inanıyorum belki bizim gözümüzle sıkıntılıda olabilir ama ondada vardır bir hayır ...Herkesi olduğu gibi kabullensek zaten ortada bi sorunda kalmıyor...
Kızlar ben kına gecemde ekru yada pudra bir nişan kıyafetı tarzı birşey alacağım, birde kına merasımı için bındallı diye tutturdu annem,
Eki Görüntüle 411844 Eki Görüntüle 411845 Eki Görüntüle 411846 Eki Görüntüle 411847 Eki Görüntüle 411848
Saçımı da şu şekilde yapıp saçıma taşlı bındallıya uygun aksesuar takmak istiyorum
Eki Görüntüle 411853 Eki Görüntüle 411849
Ben hint tarzını abartılmadan sade bırakarak kullanmayı ıstıyorum, nasıl olur sizce?
Eki Görüntüle 411843
Eki Görüntüle 411843
saç modeli güzel tatlım..öyle bir tokada takabilirsin bindallının üstüne..bende bir türlü bindallı beğenemedim..giyince çok komik oluyor yahuu
Şöyle duran bir bindallı bulamadım ben...ya bende kötü duruyor..ya da millete yakışıyor
Eki Görüntüle 411868
Bana şalvar yakışmıyo yaa
elbise gibi olanlarından bakcam bu gidişle
şalvarlı modeller olduğundan kısa ve kilolu gösteriyo hiç sevmiyorum elbiseli modelleri çok daha şık :)
kıslar ya ben bindallımı kadife istiyorum acaba çok sıcak olurmu acaba yoksa satenmi alıyım bilemedim ne yapcamı
kıslar ya ben bindallımı kadife istiyorum acaba çok sıcak olurmu acaba yoksa satenmi alıyım bilemedim ne yapcamı
Canım Ağustos ayı için kadife sıcak olur gibi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?