2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Canım benim kına için seçtiğim kıyafette öyle, bunun pudra rengi ve üstündeki taşlar yok hem eteği de hem de göğüs kısmında.. onun yerine tek omuz yapmışlar 3-4 cm kalınlığında pembe beyaz taşlardan ... Çok şirin duruyor.. 450tl dediler.. dikim değil hazır, İstanbul'da bir mağazadan alıcam inş. ay sonuna kadar.. Ankara'dan getiriyoruz modelleri dediler tatlım.. Belki bulursunuz hazırını da

diğer tarafta paylaştı sizlerede göstereyim kızlar..ben bu tarz modelleri beğendim...babam akşam katolog getirmiş...

bu salon için düşündüklerim tam modeller aynı değil ama benziyor salonum beyaz,gri ve mürdüm olsun istiyorum

Eki Görüntüle 412220

Bu yatak odası ama tamamen beyaz kızlar...önündeki kahve çizgilerde gri renkte beğendiğim modelde
Eki Görüntüle 412221

Buda oturma odam olucak inş..rengi ne olur bilemiyorum :44::44::44:
Eki Görüntüle 412222

hadi yorumcuklar yazın bakalım

ben de saymıyorum hatta kaldırsaım gelıyor uzuluyorum,dun gece ruyamda düğüne 1 gun kalmıs ve abım arkaını dönmüş ağlıyrdu,nasıl hıssettım nasıl üzüntülüydüm anatamam

kına kıyafetı aslında cok da sart değil benim hınt kıyafetlerıne aylardır ılgım vardı ondan almak ıstedım yoksa masrafa gerek yoktu aslında,uzulucem sonra kösede kalınca ama napayım

Son düzenleme:

Canım salon takımın çok hoş, ama ben daha spor modelleri sevıyorum bırde daha mat renklerden yana tercıhım, ama şık bunlar gerçekten.
Yemek Odana bayıldım, tercıhım buna yakın modeller zaten benım de.
Yatak odana da kahve yerıne tek beyaz olsaymış dıycektım ama kahve yerlerı griymiş, sevdim o halını :)
Oturma grubunda tam benlık

Canım herşey gonlunce olsun zevklı Leyloşumuz

Sen beğenirsinde ben beğenmem mi kuzucummm
Ama salon için konsolu çok istemiyorsan almayabilirsin
Evin kira olcak ilerde almayı düşünebilirsin canım

tatlım çok fazla eşyam var koyacak yer lazım onları o yüzden konsolu alıcam..zaten çok büyük şeyler beğenmiyorum kira olunca..avngarde'lat çok ağır güzel oluyor ama her eve sığdıramam ben onu..nişanlıma ev alınca en iyisini alırız diye düşünüyoruz

kuzum oturma odam spor, yatak odamda spor sayılır..salon biraz daha ağır olsun diye düşündüm ama gidip bakınca kararda değiştirebilirim..bunlar şimdilikk beğendilerim sadece :44::44::44:

Evet her eve sığdıramazsın avangarde modelini
Salonun şıklık akcak tatlım
ama Salon masa ayaklarını avange tarzı yaptırabilriisn
Sandalye masa takımını öyle alırısn konsolu ayrı olmaz mı?

Evet her eve sığdıramazsın avangarde modelini
Salonun şıklık akcak tatlım
ama Salon masa ayaklarını avange tarzı yaptırabilriisn
Sandalye masa takımını öyle alırısn konsolu ayrı olmaz mı?

avangarde masalar açılmıyor kuzum yaaa..ben açılan masa istiyorum...zaten salon oturma gurubu yeterince şatafaklı gibi olacak..mobilyalar biraz onu söndürsün..hepsi ben burdayım demesin dengelesinler birbilerini...pazar günü inş gidip bakıcaz..bir sorun çıkmazsa..kesin kararımı o zaman veririm

kuzum oturma odam spor, yatak odamda spor sayılır..salon biraz daha ağır olsun diye düşündüm ama gidip bakınca kararda değiştirebilirim..bunlar şimdilikk beğendilerim sadece :44::44::44:

Biri klasık sık bırı daha spor şık bence hoş olur zaten canım iyi düşünmüşsün.

Zaten tamamen heryer şatafatlı şık klasık olsaydı göz yorardı

Bu halıyle gayet güzel ve yerınde :)

Ben konsol ıstemıyorum kalabalık etmesın dıye ama teklısını alıcam galıba krıstal takımını falan boşuna mı aldık kızıııım dıyor anacım

Canım erkek tarafı yapar bizde de ama herhalde nişanlımla gider önemli ihtiyaçları alırız kendimiz..

Bu sıra da Eylül bu mekanizmalı tülleri araştırmış, geçmişi okuduysan yazmış pek kullanışlı değil diye birden soğudum perdeciyi aradım salon perdelerini biraz bekletin dedim.. Napsam bilemedim.. Zaten mobilyalarıma uymayacağından korkuyordum..

Çok güzeller canım, içine sinen modeli bulup alırsın inş. kiracı olunca çok açılım yapamıyorsun, kendi evine daha iyilerini alırsın inş.

tatlım begendıgın modeller cok gusel ıns pazar gunu baktıgındada gonlunden gecenlerı bı cırpıda bulup halledıverırsın.
salonu mor lu dusunuyomussun bnde mor hastasıyım mutfagımı mor yapmasaydım salonum kesın mor olurdu :)))
yanlız bısı geldı aklıma oturma odana baktıgın takımın koltuklarında kol yok öle rahat kullanabılıcek mısın onu yoksa kol falan ekleme yapabılıyorlar mı
cunku normal otururken kolunu koyup yaslanıcak bısı yok hemde söle arkama yastıgı koyup uzun oturayım desen keyıf yapmak ıcın yıne olmaz bu halıyle

Hadi hayırlısı diyelim kuzucumm

tatlım perdecı bızım tanıdık o yuzden adama sordum mekanızmalı perdelerde sıkıntı olur mu temızlık acısından dıye
normal perdeden cok farklı degıl dedı normal otekını nasıl kornıse takıosan bunu da takıcaksın bunda bı tek artıdan perdenın arkasında mınık halkalar var onlardan mekanızmanın ıpını gecırıceksın dedı o kadr.
sende ıyıce bı arastır derım karar vermeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…