- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.941
Merhabalar,
cotton kadife denilen,pamuk kadife yakmaz canım, aksine ter alır serin tutar,
satenlerin içeriği çoğunlukla sentetik ve naylon olduğu için hem yakar,
hemde ter almadığı için nemi gösterir, aklınızda olsun
Saks maviisni nişanda giyindim
Bunlarda güzel canım
Tüm fikrimi değiştiridin kuzucum
Tamam seni dinliyorum
O yeşil elbisenin aynısını denedim ama fiyat sormadım
üstü siyah altı pempeydi
değişiklik yapılabilir demişlerdi
Oraya gideyim bu hafta ben tekrar
Merhabalar,
cotton kadife denilen,pamuk kadife yakmaz canım, aksine ter alır serin tutar,
satenlerin içeriği çoğunlukla sentetik ve naylon olduğu için hem yakar,
hemde ter almadığı için nemi gösterir, aklınızda olsun
geldim ayyy...hocalar öğle sonu yığdılar raporu
Ben hiiç gün saymıyorum ailemden ayrılacam diye günler yavaş geçsin istiyorum
Sadece ay hesabı yapıyorum ortalama bi 4 ayım var işte
Sizce bindallı şart mı yaa kına abiyesinin üstüne bi kaftan bi fes geçirsek olmuyo mu ki
Nerde üstümü değişcem ben salonda :44:
Ben hepsini çokk çokk çokkk beğendim
sen beğendiysen tamamdır kuzum
diğer tarafta paylaştı sizlerede göstereyim kızlar..ben bu tarz modelleri beğendim...babam akşam katolog getirmiş...
bu salon için düşündüklerim tam modeller aynı değil ama benziyor salonum beyaz,gri ve mürdüm olsun istiyorum
Eki Görüntüle 412219
Eki Görüntüle 412220
Bu yatak odası ama tamamen beyaz kızlar...önündeki kahve çizgilerde gri renkte beğendiğim modelde
Eki Görüntüle 412221
Buda oturma odam olucak inş..rengi ne olur bilemiyorum :44::44::44:
Eki Görüntüle 412222
hadi yorumcuklar yazın bakalım
Sen beğenirsinde ben beğenmem mi kuzucummm
Ama salon için konsolu çok istemiyorsan almayabilirsin
Evin kira olcak ilerde almayı düşünebilirsin canım
Canım salon takımın çok hoş, ama ben daha spor modelleri sevıyorum bırde daha mat renklerden yana tercıhım, ama şık bunlar gerçekten.
Yemek Odana bayıldım, tercıhım buna yakın modeller zaten benım de.
Yatak odana da kahve yerıne tek beyaz olsaymış dıycektım ama kahve yerlerı griymiş, sevdim o halını :)
Oturma grubunda tam benlık
Canım herşey gonlunce olsun zevklı Leyloşumuz
tatlım çok fazla eşyam var koyacak yer lazım onları o yüzden konsolu alıcam..zaten çok büyük şeyler beğenmiyorum kira olunca..avngarde'lat çok ağır güzel oluyor ama her eve sığdıramam ben onu..nişanlıma ev alınca en iyisini alırız diye düşünüyoruz
Evet her eve sığdıramazsın avangarde modelini
Salonun şıklık akcak tatlım
ama Salon masa ayaklarını avange tarzı yaptırabilriisn
Sandalye masa takımını öyle alırısn konsolu ayrı olmaz mı?
kuzum oturma odam spor, yatak odamda spor sayılır..salon biraz daha ağır olsun diye düşündüm ama gidip bakınca kararda değiştirebilirim..bunlar şimdilikk beğendilerim sadece :44::44::44:
kızlar sımdı aklıma bısı geldı sızlerde bnm gıbı bunu hıc dusundunuz mu bılmıyorum ama
sımdı hanı ceyız sermede yada dugunden once eve alısverıs yapılıyor mu yanı gıda ve temızlık malzemesı???
yapılıyorsa kım yapıyor yada nasıl yapılıyor bılenınız var mı acaba
diğer tarafta paylaştı sizlerede göstereyim kızlar..ben bu tarz modelleri beğendim...babam akşam katolog getirmiş...
bu salon için düşündüklerim tam modeller aynı değil ama benziyor salonum beyaz,gri ve mürdüm olsun istiyorum
Bu yatak odası ama tamamen beyaz kızlar...önündeki kahve çizgilerde gri renkte beğendiğim modelde
Buda oturma odam olucak inş..rengi ne olur bilemiyorum :44::44::44:
hadi yorumcuklar yazın bakalım
avangarde masalar açılmıyor kuzum yaaa..ben açılan masa istiyorum...zaten salon oturma gurubu yeterince şatafaklı gibi olacak..mobilyalar biraz onu söndürsün..hepsi ben burdayım demesin dengelesinler birbilerini...pazar günü inş gidip bakıcaz..bir sorun çıkmazsa..kesin kararımı o zaman veririm
avangarde masalar açılmıyor kuzum yaaa..ben açılan masa istiyorum...zaten salon oturma gurubu yeterince şatafaklı gibi olacak..mobilyalar biraz onu söndürsün..hepsi ben burdayım demesin dengelesinler birbilerini...pazar günü inş gidip bakıcaz..bir sorun çıkmazsa..kesin kararımı o zaman veririm
Canım erkek tarafı yapar bizde de ama herhalde nişanlımla gider önemli ihtiyaçları alırız kendimiz..
Bu sıra da Eylül bu mekanizmalı tülleri araştırmış, geçmişi okuduysan yazmış pek kullanışlı değil diyebirden soğudum perdeciyi aradım salon perdelerini biraz bekletin dedim.. Napsam bilemedim.. Zaten mobilyalarıma uymayacağından korkuyordum..
Çok güzeller canım, içine sinen modeli bulup alırsın inş. kiracı olunca çok açılım yapamıyorsun, kendi evine daha iyilerini alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?