2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Tatlım oturma odasında bu konuda nişanlıma aylardır tartışıyoruz..bende sen gibi düşünüyorum ama vazgeçmiyor bu modelden o yüzden artık onu üzmek istemiyorum..alıcaz bu modeli kuzum yapacak bişi yok

Aynen kuzucum..beğendiğim modeller daha değişik aslında ama her eve uyum sağlayamazlar..kendi evimiz olunca en güzelini alır kocişim

bende öyle düşündüm kuzum,,spor-klasik karışımını seviyorum..herşey aynı tarzda olduğu zaman ya basit oluyor ya da göz yoruyor bence..ben kıyafette bile böyle kombin yapıyorum

oturma odam ne renk olsa kızlar sizce hadi fikir verin bana? :44::44::44:

Sen mor seviyorsun ama Mor beyaz yapcaksan çok şık durmaya bilir
Koyu- açık mor yapsan basit gelir göze

Bu modele en çok gitcek Kırmızı-Siyah olabilr

Hiç aklıma gelmedi sormak benim bir de mobilyalarımla uyum sağlar mı diye düşünüyorum, Zor birşeyse istemem ben zaten ev işlerinden pek anlamam :) bir de tülle uğraşmayayım:) ama araştıracam koltuklarım böyle sizce uyun olur mu bu mekanizmalı tüller..

Haftasonu döşemelik kumaşlarını seçicez, ya düz renk üstüne çiçekli yastıklar yaptıracam yada çiçekli yaptıracam.. karar veremedim daha

madem öle gule gule kullanın tatlım en kotu ılerde zorluk cekersenız metal ahsam karısımı kollardan ekletırsınız bı koltukcuya goturup.

renk konusuna gelınce nedense oturma odası denınce bnm aklıma yumusak rekler gelıyor. hanı butun gunun yorgunlugunu atıyoruz ya oturma odasında cok yorucu olmasın renkler derım bn. daha ucuk renkler tercıh et bana sorarsan bn mesela pudra rengı gıbı bısı yaptırdım. sende krem toz pembe su yesılı bulut mavısı falan dusun bnm fıkrımce :)))

Valla zevkli mobilyalar özellikle yemek odası ve oturma odası çok hoş

Tatlım tüllerin nasıldı senin?
bence bu koltık modeline çiçekli yastık yerine sade daha hoş gelir gibi geldi.

Ben pembeye bayıldım...pembiş pembiş...

Canım mobilyaların ağır
Şöyle birşey olabilir
Renk seçimi sana ait tabi ben modle için ekliyorum

tatlım koltuklar ne kadar degısık ve guselmıs. cok etkılendım gorunce.
kruvaze perde olabılır bunlarla. kendımı zorladım baska nasıl bısı uydurabılırsın dıye ama pek bısı gelmedı aklıma. gercı perde bılgım cok genıs degıl ondan kaynaklanıyo sanırım :)))

valla bizde almadık oturma grubunu bende gri siyah istyorum neden derseniz gümüşlük siyah beyaz ondan dolayı oturma odasına da toz pembe bişeyler istyorum bakalım ahyırlısı günler çok çabuk geçiyo ankara yağmurlu felaket akşam eve naıl gidecem bilmyorummm çiğdem evin düzelt resimlerini paylaş cnm benmmm bzide hayırlısıyla evi bulaydıkk

Canım benım kafam karıştı yanlış anladıysam düzelt, senın yemek masan ve salon takımın olucak, birde ayrı bır oturma odası yapıcaksın değil mi?

Yanı oturma odan diğer yerlerden bağımsız olucak, ben böyle anlayarak sana şunu onerebılırım:

Benım baktıgım tum evlerde salon buyuk ve oturma odası kucuktu, dolayısıyla böyle olucaksa odayı daha buyuk gostermek için açık tonları tercıh etmelısın:

beyazlar kremler bejler ekrular gibi:

Ama duvarları beyaz gibi açık tonlarda boyayıp mor oturma grubu da alabılırsın ben bayılırım mor a, çok açık olmayan tonlarına daha fazla bayılırım:)

Eki Görüntüle 412322

Ben salonumda oturmayı düşünsem bile bır odama koşe takımı almayı düşünüyorum, koşe takımları çok spor ve hoş duruyor bence:)

Eki Görüntüle 412320

tatlım gecn gun koydum gordun mu bılmıyorum. ama evın duzene gırmesıne tam bır ay bır ay sonra hersey yerlesmı sekılde hayırlısıyla cekıp paylasıcam sızlerle.
15 gun sonra perdelerım gelcek, halı avıze alınıcak yakında sonrada bnm ceyız gıdıp yerlestı mı ohhh tmm hersey

Beğenmene çok sevindim canım , bende görünce bayıldım.. bir sürü yer gezdik başka bişey beğenemedim 1 ay sonra geldik yine bunları aldık..:)

Yaslanma kısmını da ben bütün sünger yaptırıyorum, yanlarına yastık yapılacak sadece...

Bakalım haftasonu gelse de seçsek artık kumaşı.. tülleri de erteledim zaten düşünürüm biraz daha..

Teşekkür ederim canım , aslında biraz bahçe mobilyası gibiler.. ağır durmasınlar diye istiyorum çiçekli yastıklar falan.. Country tarzı deniyor bunlara..

Bu yıl zaten fırladı country içine sinen önemli tatlım
Dedim yaa modeli renk diye değil şekil oluşsun diye ekledim
Bu modelde country yakalayabilirsin
O kumaş deseni ile alakalı sonuçta model ile değil

Güle üle oturun bu arada tatlım

gördüm gördüm cnm çok güzeller yerşince çekersinn cnm bnm güle güle kulln

evet tatlım oturma odam ayrı olacak..bende açık renk olsun istiyorum sanırım buldumda..açık kahva ve mavi renk...yada krem ve uçuk pembe yaptırcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…