- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.981
Bu yıl zaten fırladı country içine sinen önemli tatlım
Dedim yaa modeli renk diye değil şekil oluşsun diye ekledim
Bu modelde country yakalayabilirsin
O kumaş deseni ile alakalı sonuçta model ile değil
Güle üle oturun bu arada tatlım
chicken cnm bende oturma odasına mor renkli köşe takımı düşünüyordum .senin resimlerinde istediğimi buldum çok sağol cnmcım:))) bulamazsam ankara da sitelerde yaptırmayı düşünüyorum.hatta yatak odasını falan da orda yaptırmayı düşünüyorum.nişanlımın ankara da akrabası varmışta...sizin bu konuda bi fikriniz var mı????
chicken cnm bende oturma odasına mor renkli köşe takımı düşünüyordum .senin resimlerinde istediğimi buldum çok sağol cnmcım:))) bulamazsam ankara da sitelerde yaptırmayı düşünüyorum.hatta yatak odasını falan da orda yaptırmayı düşünüyorum.nişanlımın ankara da akrabası varmışta...sizin bu konuda bi fikriniz var mı????
kesinleşsin derken şunu demek istedim ben öğretmenim.ancak evime temmuzda gidebiliyorum.o yüzden ev-eşya derdine çok düşemiyorum.ancak temmuzdan sonra ayaralayabilirim.bu teklifin için çok teşekkür ederim.aklımda olacaksın cnmcım.allah razı olsun.
evet tatlım oturma odam ayrı olacak..bende açık renk olsun istiyorum sanırım buldumda..açık kahva ve mavi renk...yada krem ve uçuk pembe yaptırcam...
merhaba bende bugün üye oldum haziran geliniyim :)
merhaba bende bugün üye oldum haziran geliniyim :)
22-24 haziran :) evimiz yapılıyor hatta bitmek üzere boyası ve parkeler kaldı gelinlik falan almadım daha :) ve izmire gelin gidiyorum
22-24 haziran :) evimiz yapılıyor hatta bitmek üzere boyası ve parkeler kaldı gelinlik falan almadım daha :) ve izmire gelin gidiyorum
kızlar konuya cat dıye dalcam ama suan sarkıyı dınlerken aklıma geldı
bn dugunde yada kınada babam la ferhat gocerın kızım sarkısında dans edıcem
aranızda böle bısı yapmayı dusunen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?