2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

teşekkür ederim canım, kumaşları kesinleştireyim ondan sonra bir daha perdeci ile konuşacağım..

chicken cnm bende oturma odasına mor renkli köşe takımı düşünüyordum .senin resimlerinde istediğimi buldum çok sağol cnmcım:))) bulamazsam ankara da sitelerde yaptırmayı düşünüyorum.hatta yatak odasını falan da orda yaptırmayı düşünüyorum.nişanlımın ankara da akrabası varmışta...sizin bu konuda bi fikriniz var mı????

Köşe takımlarına ben de bayılıyorum bi de beyaz ve krem olanlara daha bi bayılıyorummm

Kızlar mutfaklarınızı ne renk düşünüyorsunuz???:44:

cnm benm ben ankaradayıımmm yardımcı olurum eğer istersennn hemde sitelerdeeee

Son düzenleme:

tatlım bn ne ankaradakı mobılyacıları bılırım nede sızın akrabyı ama bıldıgım hatta emın oldugum bısı var kı mobılyacıya ve dekorasyoncuya guvenmıceksın.
istedıgın kadar tanıdık olsun. burdakı arklar da bnm gıbı dusunur mu yada yasadıklarımı yasadılar mı bılmıyorum ama bn evın ıcıne ne yaptırdıysam sorunlu oldu hersey.
artık ıllallah dedık herseyden.
senın dedıgını yapmaz kafasına gore yapar. yada hatasını kabul etmez duzeltmez. sen öle demıstın dıyıp kıvırıverır. yanı hıc öle seylere guvenme derım bn.
ama bu bnm sahsı fıkrım yınede sen bılırsın. benım ıyıce dılım yandı bunlardan o yuzden dıyorum

kesinleşsin derken şunu demek istedim ben öğretmenim.ancak evime temmuzda gidebiliyorum.o yüzden ev-eşya derdine çok düşemiyorum.ancak temmuzdan sonra ayaralayabilirim.bu teklifin için çok teşekkür ederim.aklımda olacaksın cnmcım.allah razı olsun.

sen uygun ol yeter cnm haber ver bana msj atarsan kk den tamam mı şekerimmm

evet tatlım oturma odam ayrı olacak..bende açık renk olsun istiyorum sanırım buldumda..açık kahva ve mavi renk...yada krem ve uçuk pembe yaptırcam...

Benım en sevdıgım mavı turkuaz yatak odamı beyaz turkuaz ıstıyordum herkes kocana nınnı okuycan galıba dedı vazgeçtim oturma odamda kullanabılırım ama :)

yatak odamı sıyah kırmızı yapayım da kışkırtıcı mı olsun yanı aaaa

Canım mobılyanın resmını goturuyosun aynısını 1 ayda yapıyorlar benım bu cıvarda bıldıklerım varda ordakılerı bılmıyorum ama araştırın kesın vardır :)

kızlar konuya cat dıye dalcam ama suan sarkıyı dınlerken aklıma geldı
bn dugunde yada kınada babam la ferhat gocerın kızım sarkısında dans edıcem
aranızda böle bısı yapmayı dusunen var mı

merhaba arkadaşlar foruma anca bakabildim güzel güzel şeyler paylaşmışınız liberte mobilyaların süper hepside çok hoşuma gitti....bu hava öldürcek beni kapallı yağmurlu nasıl eve gidicem bilmiyorum ruhum daraldı zaten aşırı uykusuzum birde midem ağırlaştı

22-24 haziran :) evimiz yapılıyor hatta bitmek üzere boyası ve parkeler kaldı gelinlik falan almadım daha :) ve izmire gelin gidiyorum

22-24 haziran :) evimiz yapılıyor hatta bitmek üzere boyası ve parkeler kaldı gelinlik falan almadım daha :) ve izmire gelin gidiyorum

Tuğçeeee bak izmire gelin geliyormuş...sana arkadaş çıktı...
forever1212 nickli arkadaşta izmirden tatlım..yardımcı olur sana...çok tatlıdır arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…