2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım mobiyaların güzelmiş oturma odan bıraz rahatsız gıbı duruyo ama salonun guzel mor-mürdüm gri renkleri avangarde a cok yakıstırıyorum ben,güle güle kullan simdiden

ben ce olur canım aynı tarzdan bende salonuma dusunuyorum benımkiler modern takım ama caountry de de cok yanlıs durmaz bence

tülleri böyle sipariş vermiştim canım

Eki Görüntüle 412319
ben de boyle ıstıyrom salonumu çok sık duruyolar,o farbelalaı kat kat seyler cok çirkin Allahtan bunlar var simdi

ben de bı mor hastası olarak köşe takımına bayıldım,ipekten aldıgımız köseyi eger kartelalarında varsa bu renk ıstıyorum ,üstüne de siyah,gri mor renkli yastıklar

sen herkesın dedıgıne bakma canım sevıyosan o rengi,bızım evın ıkı odasını mavıye boyamıslar nedense ben sevmedım beyaz yatak odamda basıt kalıcaktı,acık bı renk dusunuyordum,gecen arkadasıma gıdınce vazgectim,yatak odasını osamnlı sarabı rengıyle boyamıslar cok guzel olmus,beyaz da daha guzel duracagını dusunuyorum,ateşli ateşli hahhayyy

merhaba bende bugün üye oldum haziran geliniyim :)

hoşgeldin tatlım ben de 10 haziran da evleniyorum

merhaba bende bugün üye oldum haziran geliniyim :)

Hoşgeldin canım izmirin neresinde??

Tuğçeeee bak izmire gelin geliyormuş...sana arkadaş çıktı...
forever1212 nickli arkadaşta izmirden tatlım..yardımcı olur sana...çok tatlıdır arkadaşım

Ayy ben geldim sen gitmişsin
Tatlıyımdır,tadımdan yenmem hahahha

ayyyyyy fena yağmur yağıyor...çok fena nasıl gitcem eve yahuuu...
iyi akşamlar kızlar...öpüyorum sizleri

Canım dikkat et kendine yarın görüşrüzz

selam kızlaar, nabersiniz? şirkette telden okudum geçmişin bi kısmını, kalanını da eve gelince; ancak bitirebildim :))

eve yapılcak alışverişin de mi kız tarafı-erkek tarafı var be, daha neler! iki koca insan evlenmiş, barklanmış; evlerinin makarnasını pirincini de anna babalarına aldırcaklar? tutarsın kocanı elinden, gidersiniz markete, alırsınız ne lazımsa; tabi bu benim fikrim. ana babalara bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır.

bindallı konuşulmuş. ben de bindallı içinde kendini folklor ekibinin bi üyesi gibi hissedenlerdenim :)) bi de kıyafet değiştirme fikri hiç cazip gelmedi, ben de şöyle bir kına kıyafeti aldım:

bunun üzerine, bordo, saten, altın yaldızlı çok az işlemesi olan bi kaftan aldım. fotoğrafını çekip eklerim bi ara. kına yakılırken kaftanı giyicem üzerime, bittiğinde çıkarıcam, kıyafetimle kalıcam. şalvar malvar uzun iş..

ayyy milenaaaa, koltuklarına ayıldım bayıldım öldüm bittim vallaaaa çok ama çook güzelmiş, güle güle kullan. bence de o tülleri kullanma bu güzelim koltuğa, kim eklemişti hatılamıyorum ama bi perde önerdi ya bi zevkli hatun sana; bence de o perdeler çok daha uyumlu. senin seçtiğin tüller çok modern kalmış nostaljik koltuklarına.

renk terapileriyle ilgili bi şeyler okumuştum, yatak odasında açık maviyi öneriyolardı. huzur verirmiş ve rahat bi uyku sağlarmış. sen istediğin ambiansı kırmızı ampullu bi gece lambasıyla da yakalarsın öyle koyu renklerle boğma bence odanı.

turkuazı bilemem de, ben yatak odamı krem rengi ve bebek mavisi döşemeyi planlıyorum. duvarlar çok açık bebek mavisi, mobilyalar krem rengi, yatağım cibinlikli, cibinliğimin tülleri bembeyaz olcak kullandığım aksesuarlara azıcık fıstık yeşili, biraz da pembe serpiştiricem. mesela minderlerimin desenlerinde, ya da duvardaki tabloların detaylarında... aaah ah, kafamda her şey tastamam da, iş onları bulmaya gelince bakalım istediğim gibi olcak mı. zaten eşyalarımın hepsini bi iç mimara dizayn ettirdim, hazır almıyorum, yaptırıyorum. ama illa ki hazır almam gerekenler de olacak, bakalım...

ayy kızım gözyaşları sel olmaz mııı oof of gözünde yüzünde makyaj falan kalmaz bak söyleyim :)

aaa bi de davetiyelerimi ekleyim size. çoğul konuşuyorum, çünkü 2 davetiye arasında kaldık, sonunda ikisini de bastırdık :))

bunu ben çok beğendim, aile büyüklerine ve ağır misafirlere dağıtıcaz:

bunu da nişanlım çok beğendi, düğünümüzün renk konsepti pembe, hem ona uygun dedi; hem de kitap ayracı olarak kullanıldığı için fonksiyonel buldu. biz de postayla gidecek yerlere ve gençlere bu davetiyeyi vermeye karar verdik:

Davetiye yazımızı da paylaşayım hemen. bu yazıyı rüyamda gördüm ben, o yüzden aynen rüyamdaki gibi yazdırdım, virgülüne dokunmadım :))

" Hayatlarının en güzel kararı, doğan her günü birlikte karşılamak olan bu aşık çift, yeni hayatlarının başlangıcına sizin de şahitlik etmenizden mutluluk duyacaklardır."

Ne düşünüyosunuz?

forever bu turkuaz süper canım kesinlikle bu olmalı, taşları da olsun bence

-----inş hepimizin evi hallolur kızlar, Allah yardımcımız olsun, çok önemli çokk

chicken canım bı saç modeli çok süper, gelin saçını bu tarz düşünmüyorsan kesinlikle bundan yaptır, bir de taiş koydur çok abartılı olmamma kaydıyla ohhh süper

-----şalvarlı modelleri bende tutmuyorum fazla , elbise şeklinde alıcam bende cgdm16 nin bindallısı favorim zaten

-----kadifede saten de sıcak olur yaa bindallıda nasıl yapcaz bilmiom valla bende

baglacolanki
canım işlerin rast gitsin inşallah

Trianka gelmiş yaşasın canım güzel geçtiğine çok sevindim, pazartesi heyecanla bekliyoruz resimleri, ayrııntıları senden

duckling canım kınan çok güzel olsun inşallah, heyecanını paylaşıyoruz biz de

abcde_123

biz her zaman dinlemeye hazırız canım , sorunlarını bir an önce atlat inşallah,

libertem beğendiğin mobilyalar süper canım, mor ve gri uyumuna bayıldım resmen

HUZUR35 aramıza hoşgeldin canım, hayırlı olsun

miska davetiyelerin çok güzel canım, 2 çeşit yapmışsınız bence iyi olmuş, nişanlımla daha konuşmadık ama bende öyle 2 çeşit yapabilirim

davetiye yazısını rüyanda görmen çok ilginç olmuş yaa, bende görürüm inşallah

Son düzenleme:

Ev alışverişi konusunda söylediklerine katılıyorum cnm

Ayrıca davetiyelerin ikisi de çok çok güzel cnm hayırlı olsun

Rüyanda görmen de çok ilginç ama

miska davetiyelerin çok güzel canım, 2 çeşit yapmışsınız bence iyi olmuş, nişanlımla daha konuşmadık ama bende öyle 2 çeşit yapabilirim

çok teşekkür ederim canım. biz 250 davetiye bastırcaktık, 150 ilkinden, 100 ikincisinden yaptırdık. yalnız her bi çeşit için ayrıca basım ücreti alıyolar, bir baskı 30 tl bi şeydi sanırım. bizim yaptırdığımız yer, en son parayı öderken, ben sizden 2 baskı parası almıycam, birini alıcam, düğün hediyem olmuş olsun dedi :)) belki sen de öyle iyi kalpli bi satıcıya rastlarsın

Ev alışverişi konusunda söylediklerine katılıyorum cnm

Ayrıca davetiyelerin ikisi de çok çok güzel cnm hayırlı olsun

Rüyanda görmen de çok ilginç ama

çok teşekkür ederim :)) rüyamda görmem gerçekten çok ilginç, davetiyeleri seçtik ama yazımız yoktu, adam bana bi kaç gün içinde mail atın yazılcakları dedi. o ara o kadar çok kafa yordum ki, artık rüyama girdi :) iyi ki de girmiş, ikimizin de çok içine sindi.

nikah şekeri olarak dağıtacağım minik reçellerimi de yaptığımda eklerim size :) kavanozları, kumaşları, boncukları, ipleri aldım. reçelleri de kayınvalidem yaptı, bi kaç haftaya ulaşır elime. geriye bi tek süsleyip püslemek kaldı işte böyle olcaklar ablaları:

minik kavanozlardan kullanıyorum :) pötikareli kapak örtülerim ise, kırmızı / açık yeşil ve sarı. çilek, vişne, kayısı ve incir reçelleri koyucam

hee bi de şeker büfem var ki, o da şöyle olucak:

şekerlerimizi aldım bileee :)) düğünün bu ufak tefek detayları beni daha çok heyecanlandırıyo nedense

kızlar konuya cat dıye dalcam ama suan sarkıyı dınlerken aklıma geldı
bn dugunde yada kınada babam la ferhat gocerın kızım sarkısında dans edıcem
aranızda böle bısı yapmayı dusunen var mı

Çok hoş fikir canım ama ağlamaktan helak olmayasın, ben orda konuk olsam dayanamam ağlarım,
ne annen,baban nede sen dayanamaszın gibi geliyor, bunu kına da yada veda partisinde yapsan
daha kolay olur gibi...

Ankara mobilyacılarından İstanbuldaki fuara katılanlar vardı,
o vesileyle incelemiştim, bana burdakilerden daha hoş geliyorlar,
hem fiyat olarakta genelde daha uygunlar, bu yüzden bi hafta sonu gidip bakıcaz inşallah.

Ay çok ilginç fikirlerin var yaa reçel dağıtmak falan hiç aklıma gelmezdii
Şekerler de müthiş bi fikirr
Acaba ben ne yapsam ki:44:
Benimkisi zaten düğün yemeği olacak gerçi daha ne yapıym ki dimi ama

teşekkür ederim canım :)

benimki de yemekli düğün. yemek salonuna geçmeden önce, gelen misafirlerin ağırlandığı bi kokteyl salonu var. kokteyl masalarında ikramlar olcak ve misafirler bi piyano eşliğinde içeriye geçiş saati gelene kadar o fuaye alanında ağırlancaklar. bu şeker büfesini de o kısma kurcaklar, hemen kapının yanına. şeker büfesinin yanında da, kocaman bi dilek ağacı olcak, ağacın yanında bi masa. masanın üzerinde renk renk kağıtlar, kalemler, kurdeleler.. her gelen, içinden geçenleri renkli kağıtlara yazıp, dilek ağacımıza bağlayacaklar :)) anı defterinden daha hoş bi fikir olduğunu düşünüyorum.

Selam canım,nasılsın?
Ne yalan söyleyeyim okuduğumda benim de aklıma bu geldi,kızlara saygım var,adetler ailelerinde sıkı sıkıya uygulanıyor olabilir,birşey diyemem de..ama dediğin gibi,alırım eşimi çıkar hem bütçeme hem keyfime göre alacağımı alırım,yok 2 paket çubuk makarna,biber salçası liste veremem ellerine ayrı gayrımız yok zaten,herşeyi elimizden geldiğince yapmaya çalııyoruz,pirinç bulgurun hesabını mı yapıcaz?

kızım öldüm bittim yaaaaaaaaaaa bu nasıııı bi yetenektir,daha önce de kaleminin ne kadar kuvvetli olduğunu söylemiştik hatırlarsan kargacık burgacık ya da saçma sapan bişi yerine böyle nokta atışı mükemmel bi cümle bizim niye rüyamıza girmiyo yaaa benim davetiye sözü sıkıntım olmadı,davetiye konseptimize aykırı,esprili bişi seçtik,sözü değişmiyormuş,nişanlımın da pek hoşuna gitti değiştirtmedi::: Herkesi tapu teslim törenimize bekliyoruz'' diye bi söz,davetiyemizin adı da ''mutluluk tapusu''.ben bi ara ona espri yapmıştım,senin tapunu alıcam diye görünce çok güldük,çok sevdi bu olsun dedi,bi de tevafuk oldu,bi çift aynından bastırmış geldi aldı,çocuk kırıkkale tapu müdürüymüş yaaa ne güzel ya bizimki de öğretmenlerden baskı ücreti almazdı babam dedi,ben de almıyorum dedi sağolsun ayy Chnhn'a matbaanın ismini yazcaktım,unutmayayım.

miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa,incir reçeli istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm bi de şeker istiyorummmm ya kızım şu düğününü birkaç gün daha ileri al yaa,o tarihte balayında olursam gelemicem nasıl nasıl içime oturucak var yaaaaa,benimkinden bambaşka konseptli bir düğün ve kesinlikle şahane olacak,hele gelin ve damadın pozitif enerjisi hepsinden güzel ama var ya,düğünden sonra uzuuuuun uzun oturup kahvemizi içerken düğün fotolarımıza bakalım,gülelim eğlenelim,yepyeni eşyalarımızda keyif yapalım inşaallah

tülleri böyle sipariş vermiştim canım

Eki Görüntüle 412319

Milena merhaba,canım sizin perde yaptırdığınızı duyunca hiiiiiç bilgim olmadığı için o topiklerde bakındım biraz.şimdi şunu anlamadım,tüllerin bu,perdelerin mekanizmalı demi? doğru anlamış mıyım? canım elbet memnun olan da vardır,ama forumdan okuduğum kadarıyla genelde hanımlar şikayetçi,temizlemek kolay değil,yıkamak hiç kolay değil,çıkardıktan sonra tek başımıza takamıyoruz filan..hele hele çalışan bayanlar nasıl şikayet etmiş..bir de camlar yana doğru açılıyorsa,perdeyi tam yukarıya kadar açmadan cam açılmıyormuş,e bu da yaz gecelerinde sıkıntı oluyormuş,ya cam açamıyormuşsun ya evin içi görünüyormuş..ben sadece okuduğumu aktardım canım,ben mesela dışardan insanların evlerinin içinin görünmesini sevmem,kimse de beni görsün istemem,sonuçta mahremiyet diye birşey var.hem bir de kapalı bir bayanım,yazın ortasında evimde rahat giyinmek isterim,hep kapalı dolaşamam ya,e cam da açarım,ev hava alsın çok isterim yazın hep açıktır camlarım,yani bana göre bişi değil,ama sen eğer ben senin gibi değilim,perde de güzel olsun,azcık uğraştırsa da razıyım dersen hayırlı olsun.vazgeç diye yazmadım.bak mesela çiğdem uğraşmayı göze almış,yeter ki içime sinsin diyo..sen bilirsin istersen perdecinle de konuş ya da forumları sen de gez biraz..

bu arada bu tüllerin özel bi ismi var mı? bunlar da mı mekanizmalı,özel isimleri varsa bilmiyorum da söylersen sevinirim.

aaahh benim güzel kalpli, bitanecik arkadaşım içimi ısıtan iltifatların ve olumlu yorumların için çook teşekkür ederim, en çok da dostluğun için :)

davetiyede anısı olan bi temayı kullanmak bence harika, süper olmuş :) fotoğrafını ekle de göreyim bi, belki önceden koymuşsundur kaçırmışımdır.

kuzum ben senin incir reçelini, şekerlerini, içinden geçeni yazacağın renkli kağıdını, parfümünü, heerbi şeyini ayırırım sen hiç merak etme. sen o tarihlerde rahat, mutlu, huzurlu ve keyifli bi şekilde balayında ol, ben daha ne isterim. ama balayı süren elverirse ve ankaraya gelmek zor olmazsa; seni düğünümde görmekten tarifsiz mutlu olurum, orası da apayrı tabi :) bu arada sen bana özelden adresini at da, sana hangisinden istiyosan davetiyeni göndereyim :)
düğünden sonra tabi ki keyif çatcaz evlerimizde, taptatlı eylüşüm istanbullara kadar gelmiş de, ben onun yakasından düşer miyim :)

bu arada sen bu tarz müzik kullanmayacaksın ama, ilk dans-pasta-çıkış müziklerini seçen var mı? biz şunlarda karar kıldık:

çıkış şarkımızı youtube'da bulamadım, organizasyon şirketinin verdiği cd'den seçtik. böyle gümbür gümbür, kıpır kıpır, herkesin yüzünde kocaman bi gülümseme oluşturacak, neşeli bi şarkı seçtik, onu ekleyemiyorum bulamadığım için.

ilk dans (bu şarkıyla birlikte vals adımlarıyla dans edicez):
[video=youtube;5pKW7qvYSHU]http://www.youtube.com/watch?v=5pKW7qvYSHU[/video]

nikahtan hemen sonra, kenan doğulunun "havada aşk kokusu var" şarkısının nakaratı çalacak bangır bangır :)

pasta şarkımız (ben sevgilime hep "mandalinam" dediğim için, bizim için anlamlı bi şarkı):

[video=youtube;YUUeyrnG_rE]http://www.youtube.com/watch?v=YUUeyrnG_rE[/video]

ama dinleyin bak şarkıları, öyle okuyup geçmeyin yorumları merak ediyorum çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…