- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.001
diğer tarafta paylaştı sizlerede göstereyim kızlar..ben bu tarz modelleri beğendim...babam akşam katolog getirmiş...
bu salon için düşündüklerim tam modeller aynı değil ama benziyor salonum beyaz,gri ve mürdüm olsun istiyorum
Eki Görüntüle 412219
Eki Görüntüle 412220
Bu yatak odası ama tamamen beyaz kızlar...önündeki kahve çizgilerde gri renkte beğendiğim modelde
Eki Görüntüle 412221
Buda oturma odam olucak inş..rengi ne olur bilemiyorum :44::44::44:
Eki Görüntüle 412222
hadi yorumcuklar yazın bakalım
Hiç aklıma gelmedi sormak benim bir de mobilyalarımla uyum sağlar mı diye düşünüyorum, Zor birşeyse istemem ben zaten ev işlerinden pek anlamam :) bir de tülle uğraşmayayım:) ama araştıracam koltuklarım böyle sizce uyun olur mu bu mekanizmalı tüller..
Eki Görüntüle 412308 Eki Görüntüle 412309
Haftasonu döşemelik kumaşlarını seçicez, ya düz renk üstüne çiçekli yastıklar yaptıracam yada çiçekli yaptıracam.. karar veremedim daha
ben de boyle ıstıyrom salonumu çok sık duruyolar,o farbelalaı kat kat seyler cok çirkin Allahtan bunlar var simdi
Canım benım kafam karıştı yanlış anladıysam düzelt, senın yemek masan ve salon takımın olucak, birde ayrı bır oturma odası yapıcaksın değil mi?
Yanı oturma odan diğer yerlerden bağımsız olucak, ben böyle anlayarak sana şunu onerebılırım:
Benım baktıgım tum evlerde salon buyuk ve oturma odası kucuktu, dolayısıyla böyle olucaksa odayı daha buyuk gostermek için açık tonları tercıh etmelısın:
beyazlar kremler bejler ekrular gibi:
Eki Görüntüle 412324 Eki Görüntüle 412325 Eki Görüntüle 412326 Eki Görüntüle 412327
Ama duvarları beyaz gibi açık tonlarda boyayıp mor oturma grubu da alabılırsın ben bayılırım mor a, çok açık olmayan tonlarına daha fazla bayılırım:)
Eki Görüntüle 412321 Eki Görüntüle 412322 Eki Görüntüle 412323
Ben salonumda oturmayı düşünsem bile bır odama koşe takımı almayı düşünüyorum, koşe takımları çok spor ve hoş duruyor bence:)
Eki Görüntüle 412320
Benım en sevdıgım mavı turkuazyatak odamı beyaz turkuaz ıstıyordum herkes kocana nınnı okuycan galıba dedı vazgeçtim oturma odamda kullanabılırım ama :)
yatak odamı sıyah kırmızı yapayım da kışkırtıcı mı olsun yanı aaaa
merhaba bende bugün üye oldum haziran geliniyim :)
Tuğçeeee bak izmire gelin geliyormuş...sana arkadaş çıktı...
forever1212 nickli arkadaşta izmirden tatlım..yardımcı olur sana...çok tatlıdır arkadaşım
ayyyyyy fena yağmur yağıyor...çok fena nasıl gitcem eve yahuuu...
iyi akşamlar kızlar...öpüyorum sizleri
Hiç aklıma gelmedi sormak benim bir de mobilyalarımla uyum sağlar mı diye düşünüyorum, Zor birşeyse istemem ben zaten ev işlerinden pek anlamam :) bir de tülle uğraşmayayım:) ama araştıracam koltuklarım böyle sizce uyun olur mu bu mekanizmalı tüller..
Eki Görüntüle 412308 Eki Görüntüle 412309
Haftasonu döşemelik kumaşlarını seçicez, ya düz renk üstüne çiçekli yastıklar yaptıracam yada çiçekli yaptıracam.. karar veremedim daha
Benım en sevdıgım mavı turkuazyatak odamı beyaz turkuaz ıstıyordum herkes kocana nınnı okuycan galıba dedı vazgeçtim oturma odamda kullanabılırım ama :)
yatak odamı sıyah kırmızı yapayım da kışkırtıcı mı olsun yanı aaaa
kızlar konuya cat dıye dalcam ama suan sarkıyı dınlerken aklıma geldı
bn dugunde yada kınada babam la ferhat gocerın kızım sarkısında dans edıcem
aranızda böle bısı yapmayı dusunen var mı
aaa bi de davetiyelerimi ekleyim size. çoğul konuşuyorum, çünkü 2 davetiye arasında kaldık, sonunda ikisini de bastırdık :))
bunu ben çok beğendim, aile büyüklerine ve ağır misafirlere dağıtıcaz:
Eki Görüntüle 412692
bunu da nişanlım çok beğendi, düğünümüzün renk konsepti pembe, hem ona uygun dedi; hem de kitap ayracı olarak kullanıldığı için fonksiyonel buldu. biz de postayla gidecek yerlere ve gençlere bu davetiyeyi vermeye karar verdik:
Eki Görüntüle 412693
Davetiye yazımızı da paylaşayım hemen. bu yazıyı rüyamda gördüm ben, o yüzden aynen rüyamdaki gibi yazdırdım, virgülüne dokunmadım :))
" Hayatlarının en güzel kararı, doğan her günü birlikte karşılamak olan bu aşık çift, yeni hayatlarının başlangıcına sizin de şahitlik etmenizden mutluluk duyacaklardır."
Ne düşünüyosunuz?
miska davetiyelerin çok güzel canım, 2 çeşit yapmışsınız bence iyi olmuş, nişanlımla daha konuşmadık ama bende öyle 2 çeşit yapabilirim
Ev alışverişi konusunda söylediklerine katılıyorum cnm
Ayrıca davetiyelerin ikisi de çok çok güzel cnm hayırlı olsun
Rüyanda görmen de çok ilginç ama
kızlar konuya cat dıye dalcam ama suan sarkıyı dınlerken aklıma geldı
bn dugunde yada kınada babam la ferhat gocerın kızım sarkısında dans edıcem
aranızda böle bısı yapmayı dusunen var mı
chicken cnm bende oturma odasına mor renkli köşe takımı düşünüyordum .senin resimlerinde istediğimi buldum çok sağol cnmcım:))) bulamazsam ankara da sitelerde yaptırmayı düşünüyorum.hatta yatak odasını falan da orda yaptırmayı düşünüyorum.nişanlımın ankara da akrabası varmışta...sizin bu konuda bi fikriniz var mı????
çok teşekkür ederim canım. biz 250 davetiye bastırcaktık, 150 ilkinden, 100 ikincisinden yaptırdık. yalnız her bi çeşit için ayrıca basım ücreti alıyolar, bir baskı 30 tl bi şeydi sanırım. bizim yaptırdığımız yer, en son parayı öderken, ben sizden 2 baskı parası almıycam, birini alıcam, düğün hediyem olmuş olsun dedi :)) belki sen de öyle iyi kalpli bi satıcıya rastlarsın
çok teşekkür ederim :)) rüyamda görmem gerçekten çok ilginç, davetiyeleri seçtik ama yazımız yoktu, adam bana bi kaç gün içinde mail atın yazılcakları dedi. o ara o kadar çok kafa yordum ki, artık rüyama girdi :) iyi ki de girmiş, ikimizin de çok içine sindi.
nikah şekeri olarak dağıtacağım minik reçellerimi de yaptığımda eklerim size :) kavanozları, kumaşları, boncukları, ipleri aldım. reçelleri de kayınvalidem yaptı, bi kaç haftaya ulaşır elime. geriye bi tek süsleyip püslemek kaldıişte böyle olcaklar ablaları:
Eki Görüntüle 412724
Eki Görüntüle 412725
minik kavanozlardan kullanıyorum :) pötikareli kapak örtülerim ise, kırmızı / açık yeşil ve sarı. çilek, vişne, kayısı ve incir reçelleri koyucam
hee bi de şeker büfem var ki, o da şöyle olucak:
Eki Görüntüle 412726
şekerlerimizi aldım bileee :)) düğünün bu ufak tefek detayları beni daha çok heyecanlandırıyo nedense
çok sağol cnm bnm ya
Ay çok ilginç fikirlerin var yaa reçel dağıtmak falan hiç aklıma gelmezdii
Şekerler de müthiş bi fikirr
Acaba ben ne yapsam ki:44:
Benimkisi zaten düğün yemeği olacak gerçi daha ne yapıym ki dimi ama
eve yapılcak alışverişin de mi kız tarafı-erkek tarafı var be, daha neler! iki koca insan evlenmiş, barklanmış; evlerinin makarnasını pirincini de anna babalarına aldırcaklar? tutarsın kocanı elinden, gidersiniz markete, alırsınız ne lazımsa; tabi bu benim fikrim. ana babalara bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır.
Davetiye yazımızı da paylaşayım hemen. bu yazıyı rüyamda gördüm ben, o yüzden aynen rüyamdaki gibi yazdırdım, virgülüne dokunmadım :))
" Hayatlarının en güzel kararı, doğan her günü birlikte karşılamak olan bu aşık çift, yeni hayatlarının başlangıcına sizin de şahitlik etmenizden mutluluk duyacaklardır."
Ne düşünüyosunuz?
nikah şekeri olarak dağıtacağım minik reçellerimi de yaptığımda eklerim size :) kavanozları, kumaşları, boncukları, ipleri aldım. reçelleri de kayınvalidem yaptı, bi kaç haftaya ulaşır elime. geriye bi tek süsleyip püslemek kaldıişte böyle olcaklar ablaları:
Eki Görüntüle 412724
Eki Görüntüle 412725
minik kavanozlardan kullanıyorum :) pötikareli kapak örtülerim ise, kırmızı / açık yeşil ve sarı. çilek, vişne, kayısı ve incir reçelleri koyucam
hee bi de şeker büfem var ki, o da şöyle olucak:
Eki Görüntüle 412726
şekerlerimizi aldım bileee :)) düğünün bu ufak tefek detayları beni daha çok heyecanlandırıyo nedense
Bu sıra da Eylül bu mekanizmalı tülleri araştırmış, geçmişi okuduysan yazmış pek kullanışlı değil diyebirden soğudum perdeciyi aradım salon perdelerini biraz bekletin dedim.. Napsam bilemedim.. Zaten mobilyalarıma uymayacağından korkuyordum..
Selam canım,nasılsın?
Ne yalan söyleyeyim okuduğumda benim de aklıma bu geldi,kızlara saygım var,adetler ailelerinde sıkı sıkıya uygulanıyor olabilir,birşey diyemem de..ama dediğin gibi,alırım eşimi çıkar hem bütçeme hem keyfime göre alacağımı alırım,yok 2 paket çubuk makarna,biber salçası liste veremem ellerineayrı gayrımız yok zaten,herşeyi elimizden geldiğince yapmaya çalııyoruz,pirinç bulgurun hesabını mı yapıcaz?
kızım öldüm bittim yaaaaaaaaaaabu nasıııı bi yetenektir,daha önce de kaleminin ne kadar kuvvetli olduğunu söylemiştik hatırlarsan kargacık burgacık ya da saçma sapan bişi yerine böyle nokta atışı mükemmel bi cümle bizim niye rüyamıza girmiyo yaaa benim davetiye sözü sıkıntım olmadı,davetiye konseptimize aykırı,esprili bişi seçtik,sözü değişmiyormuş,nişanlımın da pek hoşuna gitti değiştirtmedi::: Herkesi tapu teslim törenimize bekliyoruz'' diye bi söz,davetiyemizin adı da ''mutluluk tapusu''.ben bi ara ona espri yapmıştım,senin tapunu alıcam diye görünce çok güldük,çok sevdi bu olsun dedi,bi de tevafuk oldu,bi çift aynından bastırmış geldi aldı,çocuk kırıkkale tapu müdürüymüş yaaa ne güzel ya bizimki de öğretmenlerden baskı ücreti almazdı babam dedi,ben de almıyorum dedi sağolsun ayy Chnhn'a matbaanın ismini yazcaktım,unutmayayım.
miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa,incir reçeli istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmbi de şeker istiyorummmm ya kızım şu düğününü birkaç gün daha ileri al yaa,o tarihte balayında olursam gelemicem nasıl nasıl içime oturucak var yaaaaa,benimkinden bambaşka konseptli bir düğün ve kesinlikle şahane olacak,hele gelin ve damadın pozitif enerjisi hepsinden güzel ama var ya,düğünden sonra uzuuuuun uzun oturup kahvemizi içerken düğün fotolarımıza bakalım,gülelim eğlenelim,yepyeni eşyalarımızda keyif yapalım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?