- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.761
Teşekkür ederim canımmm
Dualrım seninle tatlım inşallah hemen iyileşirsin
Benim kızın çeyizene kadar ooooo neler neler çıkar teyzesi
tuğçe benimde az kaldı dimi 2 ay sonra benimde gelinlik provam başlar dimii
Senın kızla bizim kızlar burda eylülü beklerse bizim gibi çok gülerim
kıss kullanın gitsinbizim çocuklar büyüyene kadar modası geçer böyle şeylerin,
hem sen kullanma kızına sakla , torununa sakla................. derken solup gider renkleri yahuuu
misafir gelince kullanırsın işte şık şık
Dünya küçük canım hiççç belli olmaz
selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni
Eylülde düğünümün güzel geçmesinden sonra 2.dileğim kızım düğün gününü beklerken Ajda Pekkan kadar enerjık olabılmek
yada şöyle düzeltelım estetıksız ama az kırışıklı, mumkunse kırısıksız gibi ve ruhen çıtır kalabılmek
Eylülde düğünümün güzel geçmesinden sonra 2.dileğim kızım düğün gününü beklerken Ajda Pekkan kadar enerjık olabılmek
yada şöyle düzeltelım estetıksız ama az kırışıklı, mumkunse kırısıksız gibi ve ruhen çıtır kalabılmek
tabiki tatlımmm benimm sen şimdi ıvır zıvırları bitir vaktin var hepimiz öyle yaptık
3 ay kala başlarsın gelinlik bakmaya
Üzme kendini çok güzel bi gelin olcaksın eminim
aynen öyle kızlar aldıklarınızı kullanın kullanmıcağınız birşeyide almayın bizim çocuklar daha neleeeer neler çıkarr
tatlım çok geçmiş olsun....
hoşgeldin canım .çok geçmiş olsun.stres yaparsan zor geçer işlemin. yenmeye çalış stresini
bak biz demiştik sana az kalıcak diye gördünmü
tuğçe sen kendi günlerini bıraktın nerdeyse ben mutlu olayım diye benim günlerimi sayacaksın canım benim
sana da hayırlı olsun diyemedim canım bu arada çetvelinden çok etkilendim taze gelinim benim
çok teşekkür ederim canım
demiştiniz sizde olmasanız bilmiorum artık
Canım burda aile gibi olduk hepimizin
birimiz mutluluğu hepimizin mutluluğu canım
]
Kuzucum stresi atıyoruz kenara..valla sen şu anda benim durumumu bir bilsen oturup ağlarsın...ama ben şunu anladım herşey olacağına varıyor...değilmi TUĞÇEEE...STRES YOK, SIKINTI YOK, AĞLAMAK YOK...herşey olacağına varıyor kızlar
haklısın ama bugunlerde geçicek güzel günler bizi belkiyor.
ay fatmagül dizisinde çalmıştı ya
BENİM HALA UMUDUM VAAR
tuğçe sen kendi günlerini bıraktın nerdeyse ben mutlu olayım diye benim günlerimi sayacaksın canım benim
sana da hayırlı olsun diyemedim canım bu arada çetvelinden çok etkilendim taze gelinim benim
çok teşekkür ederim canım
çok haklısın canım valla biz bir aileyiz:114::114::97::97::97::81::81:
Canım burda aile gibi olduk hepimizin
birimiz mutluluğu hepimizin mutluluğu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?