- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.721
Kızlar klozet takımlarında indirim oluyor
Ben özdilekden günlük aldım 1 tane indrim vardı 20 Tl aldım
Birde allianzdan aldım onu yanlış olmasın 200-300 arası birşeye aldım
Ama allianzdan aldığımı hergün kullanmam çok özel fransız güpürlü üstüne basamam yahu :):):)
Bir sorun vardı halletim geldim tatlım...ama aklım sizlerdeydi...çok konuşmuşunuz gevezeler sizi
resmi var mı canım merak ettim. çok güzel olmalı
he ya çok konuştuk gene sorma
Canım istikbal de ben güzel modeller gördüm, inci modelleri var görsel ve şık ama biraz pahalı, (600 lira)
Eki Görüntüle 416613 Eki Görüntüle 416618
Diana modelleri var benım tarzım değil pek ama şık ve talep gören modellermiş(gelin kreasyonu olarak hazırlanmış) (450 lira)
Eki Görüntüle 416614
Yine hem şık hem de işçilik olarak daha uygun olanlar var, greata serisi (250 lira)
Eki Görüntüle 416615 Eki Görüntüle 416616
İnşallah istediğin gibi bir model bulursun canım
forever bu indirmlerin belli bi sezonu-zamanı var mı,20 tl hem de özdilek çok iyiymiş ya,ben de almak isterim.fransız güpürlü tk.nı görmüştüm,bana göre çok süslü ama güzeldi,güle güle kullan da kız oturmadı mı içine o kadar para vermişsin,ben olsam hiç kıyamazdım ya,banyoya girene ay dikkat basmayın filan derdim heheheKızlar klozet takımlarında indirim oluyor
Ben özdilekden günlük aldım 1 tane indrim vardı 20 Tl aldım
Birde allianzdan aldım onu yanlış olmasın 200-300 arası birşeye aldım
Ama allianzdan aldığımı hergün kullanmam çok özel fransız güpürlü üstüne basamam yahu :):):)
klozet takıları 30 dan başlıyor 70 e kadar var bildiğim kadarıyla, hasır sepetleri hiç araştırmadım canım. kendi aklıma ve senin aklına girdim
sanırım bnm acımdan en zor olanda bu tatlım. ne dertlesıcek ne bısı danısabılıcek bırı yok yanımda. bnde böle olunca kayınvalıdeme sarılmıstım her seyı ona danısırıdım kız tarafının yapıcaklarını bıle ama dertlesme kısmına gelınce gordum kı bı canavara donustu. kendınden kac yas kucuk bırıyle bırdıgın mahalle agız dalasına gırmeye kalktı. canım sıkıldı ıyıce.
aslında asıl sorun ne bılıyo musunuz bn gorumcem ve eltımle aynı apartmanda oturucam 2 sokak arkada kayınvalıdem oturcak. gorumcem herseye burnunu sokan bırı ondan da gectım kayınvalıdem ve kayınpederım dıger cocukları 35 yasına gelmıs hala onları dınlesın ılla herseyı ona danıssın onlar ne derse onu yapsın her gece ona gelıp yemek yesın falan fılan ıstıyo. yanı ılla herkezı yonetmek ıstıyorlar. bı yere gıdıp gelıyoruz ılla laf sokarak nereye gıttıgımızı ogrenmeye calısıyorlar falan sımdıden bana evın anahtarını alırım yedek, her gece gelın bende yıyın yemek yapma hıc , arabayla cok gezıonuz evlenınce barı gezmeyın vs vs seyler soyluyo bn bana karısılmasından hoslanmam o ınsanlarıda degıstıremem nısanlımda aılesıne cok ters bısı söleyemez. öle olunca huzursuzluklar cıkıcak. mesela anahtar vermıcem yıllarca lafını yapıcaklar bılıyorum. nısanlımı sevıyorum ama bu huzursuzluklar ıcınde ne kadr mutlu olabılırım onu bılmıyorum yada ne kadar basa cıkabılırım problemlerle. bende ıstıyorum kı nısanlım tam anlamıyla tavrını koysun oda bunu yapamıyo ıste bn o yuzden onunla evlenmekten tam analamıyla emın olamıyorum.
resmi var mı canım merak ettim. çok güzel olmalı
he ya çok konuştuk gene sorma
aayy canım ya tek tek model mi araştırdın netten,Allah razı olsuncanım bunlar bana göre çok şatafatlı ya,hem de pahalı..saten şık birşey ama pahalı olmayan birşey almak istiyorum,bulurum herhalde ya bakınayım biraz daha.çok sağol.sen de ütü sormuşsun,biz de geçen gün netten sipariş verdik bi tane tefal'in,modle bilmiyorum,bi sorun çıkmaz da gelirse bakim neymiş yazayım.nişanlım anlıyo bu elektronik ürünlerden biraz,ben kazanlı çok iztemiştim,ütü takıntım var,iyi olsun istiyorum,en çok değer verdiğim eşyalardan biri,çok kıyafetim var çünkü,çok ütü yaparım,ama o da dedi ki istediği kadar kazanlı yok bilmem neli olsun,kireçlenmeyen ütü hemen hemen hiç yok piyasada,o yüzden ömürleri aşağı yukarı aynı oluyor dedi.bi de dijital ütü almadık biz,çünkü dijital göstergeli eşyalar bi süre sonra ısıya dayanamayıp kafayı yiyo,pc.lerimiz bile ısınınca görüyoruz ne olduğunu,bu yüzden elle çevirmeli olan tarzlar gibi mekanik olanlardan aldık,bunlar daha geç bozuluyormuş,senin de aklında olsun buna dikkat et canım.buhar miktarına bak onları karşılaştır,kendini temizliyor mu,otomatik kapanıyor mu filan.yeter bu kadar,çok da uçmaya gerek yok çünkü ömürleri hemen hemen aynı..
forever bu indirmlerin belli bi sezonu-zamanı var mı,20 tl hem de özdilek çok iyiymiş ya,ben de almak isterim.fransız güpürlü tk.nı görmüştüm,bana göre çok süslü ama güzeldi,güle güle kullan da kız oturmadı mı içine o kadar para vermişsin,ben olsam hiç kıyamazdım ya,banyoya girene ay dikkat basmayın filan derdim hehehe
sağol cnm,fiyatlar hakkında bilgim yoktu,dışarda 30dan başlıyorsa 25 tl iyiymiş,forever'in dediği gibi bi indirim yakalarsak o da güzel olur
seni anlıyorum,hiç kolay değil,Allah yardımcın olsun..ama nişanlının fıtratı böyleyse değiştiremezsin ki..benim de bazen nişanlıma bazı konularda kızdığım olmuştu,neden böyle yapmıyor diye,sonra baktım o onun kişiliği-fıtratı,değiştiremem hem kişiliğe yönelik eleştiriler de unutulmuyor,nişanlın çook kırılır böyle düşündüğünü öğrenince.kendini suçlu hisseder neden dediği gibi olamıyorum diye,ama kişiliği öyleyse,sen yıllarca onu öyle sevmiş-kabul etmişken birden bire başka bir adama dönüşmesini istiyormuşsun gibi gelir,çok incinir,dikkat et canım.
Valla Eylülcüm blmiyorum indirim zamanlarını denk geldi ucuz diyede aldım valla
Canım çok beğendim şeylere verdiğim para koymuyor içime sinsin yeter
ama annemler aldığımın hep yarı fiyatını söylüyorum
Canım bu allianzdan güpürlü olan
Eki Görüntüle 416641
Eki Görüntüle 416640
Özdilek olan bu
Eki Görüntüle 416642
eylül
yahu amma yazmışınız haaa...işte yoğun okuyamadım çoğunu...
çiğdem çok zor dönemlerden geçiyoruz Allah bizim yardımcımı olsun.ben şunu anladımki herşeyi ailen bilmeli...
sehker canım gelinlik içine sinmedi ise birkez daha konuş nişanlınla eminim o seni anlayacaktırofff bu sorunlar bizi öldürecek yani
good-heart evin harika pembiş pembiş...çok beğendim zaten albümede yorumumu yaptım..
Tuğçem be daha iyiyim beni merak etme..arıcam seni akşam üzeriçok seviyorum ben seni sağol...
hoşgeldin canım. içine çok sinmediyse değişiklik yapsaydın keşke, ama biz çok beğenmiştik bence seninde içine sindi aslında da sorunlar olduğu için bir türlü ısınamadın. öyle birakma kendini
güle güle kullanın kızlar.
klozet takıları 30 dan başlıyor 70 e kadar var bildiğim kadarıyla, hasır sepetleri hiç araştırmadım canım. kendi aklıma ve senin aklına girdim
kısss nerdesin sen bakım, bakıom bakıom yoksun yoğunmuydun canım?
sağol canım
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297 [/
tuğçeee.... çok güzel bir gelin olmuşsun canım...prensesler gibisinnn...
goodheart... canım evin şahane.....kocişinle çokk mutlu... çokk tatlı günler geçir evinde inşallah...
allah razı olsun canımm
Kııızzzz kokoşşşşbu ne yahu...salon takımı zannederdim valla sen klozet takımı demesen...ayyy ben bunu kullanamam kıyamam
Eki Görüntüle 416641
Eki Görüntüle 416640
Özdilek olan bu
Eki Görüntüle 416642
aslında ortada barız bı sorun yok cnm. cıkan herhangı bı problemde yok. ama bn artık tasıyamıyorum bazı seylerı
nısanlıma kızdıgım tek konu bazı olaylarda tam analamıyla tavrını koyamaması baska hıc bısı yk
bn yıprandım o yuzden her sey fazla gelıyo artık
Eki Görüntüle 416641
Eki Görüntüle 416640
kızz sen bunu banyoya nasıl sericeksin..ayyy bunun üstüne basılmazki ama ama...
kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık
tatlım zaten konustuk bende onu bılıyorum oda benı bılıyor aslında cok kez de konustuk. her seferınde tamm dıyoruz ama degısen bısı olmuyo herkes kendı gururu kendı ınadında. dun aksam ona da dedım senın aılen bnm aılem derken aslında bız bı aıle olmaya calıstıgımızı unuttuk.
kac kez oldu böle tmm son oturup konusalım dıyoruz sozler verıyoruz dewam edıyoruz ama degısen bısı olmuyo o yuzden cıkmaz bı sokaktayım sankı ne yapıcagımı bılmıyorum
aynı biz her defasında anlatırım anlatırım haklısın der sonra aynı tas aynı hamam ben artık yolumu çizdim baktım çok mutsuz oluyorum bende herkesi olduğu gibi kabul ediyorum :) nişanlımı kayınbabamı kayınvalidemi ben belli yaşa gelmiş insanları değiştiremem mutlu olmak istiyorsam kendi kişiliğimide kaybetmeden insanları olduğu gibi kabullenip saygı duymam geektiğine inanıyorum hep karşıdan bekliyoruz nedense hp karşı anlayışsız oluyor umursamaz ama bizde baskı yaptıkça değiştiremeyiz aksine damarlarına basılır olduğu gibi kabul ettiğini gösterirsen onun huyuna gide gide birşeyleri ancak çözebilirsin erkekler çocuk gibidir çocuğa sinirli kızarak birşey dedinmi pisliğine yapar ama canım cicim diye istedinmi kedi gibi olurlar taktik değişikliği yapmak lazım arada çok tartışmada ilişşkiyi yıpratıp çıkmaza sokar üzerine gitme
Eki Görüntüle 416641
Eki Görüntüle 416640
Özdilek olan bu
Eki Görüntüle 416642
eylül
evet güzel taktik,biz de bazı şeylerimizi öyle söylüyoruz,çok masraf olmasın istiyorar bize,e bazı şeyleri de çok beğeniyor insan,sırf masraf olmasın diye uyduruk şeyler almak istemiyor,o yüzdn bu taktik güzelgüle güle kullan aldıklarını,güpürlü çok güzel ama dediğim gibi insan kıyamaz kullanmaya ya
ya ben göremedim, çokta merak ediyodumm :2:
bal böceği beni listeye ekle lütfen....
Bir aydır topiğin bekçisiyim hala sormuyon bana ne zaman evleniyorsun napıyorsun vs vs...
Üvey evlat muamelesi görmekten bıktım bunaldım
çok pardon cnm söylee tarihini hemen ekliyimm, evlilik koşturmacasıı, iş yeri koşturmacası derken çok giremiyom ondan gözümden kaçmıştırr.
çok pardon cnm söylee tarihini hemen ekliyimm, evlilik koşturmacasıı, iş yeri koşturmacası derken çok giremiyom ondan gözümden kaçmıştırr.
Düğünümee 1 ay 1 hafta 1 gün kalmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?