2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

resmi var mı canım merak ettim. çok güzel olmalı

Bir sorun vardı halletim geldim tatlım...ama aklım sizlerdeydi...çok konuşmuşunuz gevezeler sizi

he ya çok konuştuk gene sorma

Ayy ben banayoya öle güpürlü bişey falan alamam valla..bir yerde 100 tl'ye beğenmiştim..taşlı falan çok güzeldi..nişanlım oorada dediki bunun halısını yatak odasına koysak süper olur diye..almadan çıktık...ben daha çok kir götürecek renk seçtim banyoda

aayy canım ya tek tek model mi araştırdın netten,Allah razı olsun canım bunlar bana göre çok şatafatlı ya,hem de pahalı..saten şık birşey ama pahalı olmayan birşey almak istiyorum,bulurum herhalde ya bakınayım biraz daha.çok sağol.sen de ütü sormuşsun,biz de geçen gün netten sipariş verdik bi tane tefal'in,modle bilmiyorum,bi sorun çıkmaz da gelirse bakim neymiş yazayım.nişanlım anlıyo bu elektronik ürünlerden biraz,ben kazanlı çok iztemiştim,ütü takıntım var,iyi olsun istiyorum,en çok değer verdiğim eşyalardan biri,çok kıyafetim var çünkü,çok ütü yaparım,ama o da dedi ki istediği kadar kazanlı yok bilmem neli olsun,kireçlenmeyen ütü hemen hemen hiç yok piyasada,o yüzden ömürleri aşağı yukarı aynı oluyor dedi.bi de dijital ütü almadık biz,çünkü dijital göstergeli eşyalar bi süre sonra ısıya dayanamayıp kafayı yiyo,pc.lerimiz bile ısınınca görüyoruz ne olduğunu,bu yüzden elle çevirmeli olan tarzlar gibi mekanik olanlardan aldık,bunlar daha geç bozuluyormuş,senin de aklında olsun buna dikkat et canım.buhar miktarına bak onları karşılaştır,kendini temizliyor mu,otomatik kapanıyor mu filan.yeter bu kadar,çok da uçmaya gerek yok çünkü ömürleri hemen hemen aynı..

forever bu indirmlerin belli bi sezonu-zamanı var mı,20 tl hem de özdilek çok iyiymiş ya,ben de almak isterim.fransız güpürlü tk.nı görmüştüm,bana göre çok süslü ama güzeldi,güle güle kullan da kız oturmadı mı içine o kadar para vermişsin,ben olsam hiç kıyamazdım ya,banyoya girene ay dikkat basmayın filan derdim hehehe
klozet takıları 30 dan başlıyor 70 e kadar var bildiğim kadarıyla, hasır sepetleri hiç araştırmadım canım. kendi aklıma ve senin aklına girdim

sağol cnm,fiyatlar hakkında bilgim yoktu,dışarda 30dan başlıyorsa 25 tl iyiymiş,forever'in dediği gibi bi indirim yakalarsak o da güzel olur

seni anlıyorum,hiç kolay değil,Allah yardımcın olsun..ama nişanlının fıtratı böyleyse değiştiremezsin ki..benim de bazen nişanlıma bazı konularda kızdığım olmuştu,neden böyle yapmıyor diye,sonra baktım o onun kişiliği-fıtratı,değiştiremem hem kişiliğe yönelik eleştiriler de unutulmuyor,nişanlın çook kırılır böyle düşündüğünü öğrenince.kendini suçlu hisseder neden dediği gibi olamıyorum diye,ama kişiliği öyleyse,sen yıllarca onu öyle sevmiş-kabul etmişken birden bire başka bir adama dönüşmesini istiyormuşsun gibi gelir,çok incinir,dikkat et canım.

Canım bu allianzdan güpürlü olan

Özdilek olan bu

eylül

Valla Eylülcüm blmiyorum indirim zamanlarını denk geldi ucuz diyede aldım valla
Canım çok beğendim şeylere verdiğim para koymuyor içime sinsin yeter
ama annemler aldığımın hep yarı fiyatını söylüyorum

Son düzenleme:

amacım degıstırmeye calısmak degıl tatlım ıste onun böle oldugunu bılmek ılerde zorluk yasatıcak bılıyorum o yuzden neye ne sekılde yaklasıcagımı sasırıyorum.

ya camasır mak kuruldu gorumceme bı kez dene bakalım bı sorun var mı dedık. neyse nısanlım sonra vazgectı sardı sarmaladı mak kullanmayın dedı gorumcem acmıs kullanmıs bıde gelmıs dıyo kı bn kullanıom sızın mak tas gıbı utanmaz. tabı bn sınırden koprudum habıre kullanmasına nısanlımda cok kızdı ama agzını acıp tek bı cumle demedı ıste bu bı tane ornek. bunun gıbı sımdı ve ılerısı ıcın bır cok olay gelısıcek. korkum bu

evet güzel taktik,biz de bazı şeylerimizi öyle söylüyoruz,çok masraf olmasın istiyorar bize,e bazı şeyleri de çok beğeniyor insan,sırf masraf olmasın diye uyduruk şeyler almak istemiyor,o yüzdn bu taktik güzelgüle güle kullan aldıklarını,güpürlü çok güzel ama dediğim gibi insan kıyamaz kullanmaya ya

Kııızzzz kokoşşşş bu ne yahu...salon takımı zannederdim valla sen klozet takımı demesen...ayyy ben bunu kullanamam kıyamam

saol canım allah razı olsun hepimiz inş kocişlerimizle mutlu mesut yaşarızz

saol canımm

çiğdem canımm yıpratma kendini..takmamaya çalış..geriye dönüp baktığın zaman ah ben neden üzüldüm ki olan bana oldu diyceksin...mümkün olduğunca takmamaya çalış..bazı erkekler benim nişanlımda bu tiplere dahil maalesef aileye tavır koyamayabiliyor..benim nişanlım hep benim olaylara kötü tarafından baktığımı bile söylüyor...takmayacaksın şekerim..takmamaya çalışacaksın..

Çiğdem Allah yardımcın olsun canım.. geçtiğimiz hafta bende bitirmeyi düşündüm. fakat anladım ki streski dönemin verdiği heycan telaş korku bizim cesaretimizi kırıyor. evliliğe karar vermek zor bir iş kendi yaşantından vazgeçip aile kurmaya çalışıyoruz. Çok iyi düşünmek gerek.. Hakkında hayırlısı canım.

Çok güzel anlatmışsın.. Kimse değişmiyor. hatta bi şiirde de vardı değiştirmeye çalıştıkça bi bakıyorum ben değişmişim )

hahaha
Birtek yalancı ben değilmişim demekki vicdanım rahatladı ayol )

Ayyyy ona o para çok
Buna çok para harcamışın gereksiz vs vs...
Bunaldım bu cümlelerden ya aldıklarımı gizli alıyorum yada yarı fiyatını söylüyorum bende

bal böceği beni listeye ekle lütfen....
Bir aydır topiğin bekçisiyim hala sormuyon bana ne zaman evleniyorsun napıyorsun vs vs...
Üvey evlat muamelesi görmekten bıktım bunaldım

çok pardon cnm söylee tarihini hemen ekliyimm, evlilik koşturmacasıı, iş yeri koşturmacası derken çok giremiyom ondan gözümden kaçmıştırr.

ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012

trianka:123:
05 Mayıs 2012

good_heart:123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012

duckling :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love :123:
31 Mayıs 2012

SehKer :123:
2 Haziran 2012

saliha_25 :123:
10 Haziran 2012

lovelylady :123:
22 Haziran 2012

bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012

my_everything:123:
23 Haziran 2012

kalplerasi :123:
29 Haziran 2012

cgdm16 :123:
30 Haziran 2012

eylul. :123:
30 Haziran 2012

miska :123:
7 Temmuz 2012

citl :123:
7 Temmuz 2012

SssMmm :123:
7 Temmuz 2012

pakizee :123:
14 Temmuz 2012

yclozl :123:
16 Temmuz 2012

butterfly_01 :123:
25 Ağustos 2012

forever1212 :123:
26 Ağustos 2012

elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012

chnhn :123:
09 Eylül 2012

liberte11 :123:
09 Eylül 2012

kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012

karamel0741 :123:
30 Eylül 2012

mimare :123:
14 Ekim 2012

Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012

abcde_123 :123:
12 Aralık 2012

Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…