2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım çok az kaldı seninde

hazırlıklar ne alemde bakalım*

Evet az kaldıı cnm, düğün hazırlıkları bitti gibi çok ufak tefek eksikler var. Şuan en büyük sorun ev tadilatıı henüz bitmedi bide çeyizde ufak eksikler o kadar.

Siz ne alemdesinizz şuan itibariyle hiç bişey için erken demeyin, her eksiğinizi yapacağınız şeyi bir anca yapın derim... Sonra insan sıkışıyor inanın.

ÇİĞDEM sıkma canını kuzum...az kaldı artık..sabretmemiz lazım...evlendikten sonra herşeyi yoluna koyucağızdır elbet..sen kendini ferah tutmaya çalış..kötü düşünceleri aklına getirme tamam

selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni

benim bile 5 ay bir hafta kalmış inanamıorum 8 ay falan yazdığı zamanları biliorum allaha şükürler olsun

iyi çok şükür bitti sayılır eksiklerin

valla ben şimdiden ofsayt daha gelinlik damatlık kına alışverişi yok. evimiz belli değil, o yüzden eşyalar yok.
sadece çeyizlerimi yıkadık işte, ütülenecek kaldırılacak o kadar, Allah yardım etsin

pakizee

Valla benimde annemler öyle bu ne kadar pahalı ne gerek var
O, bu, şu yok ona o kadar para verilirmi
İşte var 2 tane daha neden alcan
Birazda evlendikten sonraya bırak

Böyleler....

selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni

benim bile 5 ay bir hafta kalmış inanamıorum 8 ay falan yazdığı zamanları biliorum allaha şükürler olsun

hoşgeldin canım .çok geçmiş olsun.stres yaparsan zor geçer işlemin. yenmeye çalış stresini

bak biz demiştik sana az kalıcak diye gördünmü

Allah senden de razı olsun tatlım ütü ile ilgili söyledıklerını dıkkate alıcam
Yatak ortulerıne gelınce aynı fıkırdeyım senınle, sen annemler için çeyizlik tarzı gıbı deyınce ben ağır bir model arıyorsun sandım, saten dantel karışık düz beyaz, krem, ekru, purda tonlarda fırfırsızlar var, hem şık hem sade, ama taç falan olunca sade de olsa düzde olsa fiyat 400 un altına inmıyor, saten olunca malesef.

Ya gelınlıgımu tullerımı yatak ortumu kına kıyafetımı fırsatım olsa banyo takımımı bile gupur alırım yaa çok hoş

Amma velakin bu kadar parayı vermem ben kıyamam kız haklısın insan bunları kullanamaz bence kızının çeyizine sakla

ayy tuğçee bayıldımmm gelinliğinee allahım prenses gibi olmuşsun canımm bu görüntüler bana moral verdii

Teşekkür ederim canımmm

Dualrım seninle tatlım inşallah hemen iyileşirsin

Benim kızın çeyizene kadar ooooo neler neler çıkar teyzesi

Yok birtanen ağrı falan olmuyor..sadeve boğazın biraz acıyor sonra ama öle büyük bir acı değil..zaten hiçbirşey hatırlamayacaksın merak etme inş sonucu iyi çıkar kuzucum :26::26:

İnşallah canım dün ay çok kötüydüm bugun biraz toprlanmaya çalışıorum
doktor diyor ki herşeyin başı stres stres yapmıcaksın içine atmıcaksın

Amma velakin bu kadar parayı vermem ben kıyamam kız haklısın insan bunları kullanamaz bence kızının çeyizine sakla

kıss kullanın gitsin bizim çocuklar büyüyene kadar modası geçer böyle şeylerin,
hem sen kullanma kızına sakla , torununa sakla................. derken solup gider renkleri yahuuu
misafir gelince kullanırsın işte şık şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…