- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.741
canım çok az kaldı seninde
hazırlıklar ne alemde bakalım*
Evet az kaldıı cnm, düğün hazırlıkları bitti gibi çok ufak tefek eksikler var. Şuan en büyük sorun ev tadilatıı henüz bitmedi bide çeyizde ufak eksikler o kadar.
Siz ne alemdesinizz şuan itibariyle hiç bişey için erken demeyin, her eksiğinizi yapacağınız şeyi bir anca yapın derim... Sonra insan sıkışıyor inanın.
selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni
Evet az kaldıı cnm, düğün hazırlıkları bitti gibi çok ufak tefek eksikler var. Şuan en büyük sorun ev tadilatıı henüz bitmedi bide çeyizde ufak eksikler o kadar.
Siz ne alemdesinizz şuan itibariyle hiç bişey için erken demeyin, her eksiğinizi yapacağınız şeyi bir anca yapın derim... Sonra insan sıkışıyor inanın.
benim bile 5 ay bir hafta kalmış inanamıorum 8 ay falan yazdığı zamanları biliorum allaha şükürler olsun
Geçmiş olsun canım yaa görünmüyorsun hiç benimde aklımdasın..
Gelinliğimi ekledim gördün mü??
tuğçe görmedim moralim çok bozuk valla sizde benim hep aklımdasınız ama
tahliller felan uğraşıyorum nerede gelinliğin çok merak ettim hangi sayfada
Ayy tatlım geçmiş olsun..anestezi ile yaptı kuzum endoskopiyi..kendini çok sıkma canım..herşey olacağına varıyor
allah acil şifa versin tatlım yaa
1960. sayfada canım
leylam çok teşekkür ederim tek ona güveniyorum ama sonrasında ağrı oluyormuş
aayy canım ya tek tek model mi araştırdın netten,Allah razı olsuncanım bunlar bana göre çok şatafatlı ya,hem de pahalı..saten şık birşey ama pahalı olmayan birşey almak istiyorum,bulurum herhalde ya bakınayım biraz daha.çok sağol.sen de ütü sormuşsun,biz de geçen gün netten sipariş verdik bi tane tefal'in,modle bilmiyorum,bi sorun çıkmaz da gelirse bakim neymiş yazayım.nişanlım anlıyo bu elektronik ürünlerden biraz,ben kazanlı çok iztemiştim,ütü takıntım var,iyi olsun istiyorum,en çok değer verdiğim eşyalardan biri,çok kıyafetim var çünkü,çok ütü yaparım,ama o da dedi ki istediği kadar kazanlı yok bilmem neli olsun,kireçlenmeyen ütü hemen hemen hiç yok piyasada,o yüzden ömürleri aşağı yukarı aynı oluyor dedi.bi de dijital ütü almadık biz,çünkü dijital göstergeli eşyalar bi süre sonra ısıya dayanamayıp kafayı yiyo,pc.lerimiz bile ısınınca görüyoruz ne olduğunu,bu yüzden elle çevirmeli olan tarzlar gibi mekanik olanlardan aldık,bunlar daha geç bozuluyormuş,senin de aklında olsun buna dikkat et canım.buhar miktarına bak onları karşılaştır,kendini temizliyor mu,otomatik kapanıyor mu filan.yeter bu kadar,çok da uçmaya gerek yok çünkü ömürleri hemen hemen aynı..
Canım bu allianzdan güpürlü olan
Eki Görüntüle 416641
Eki Görüntüle 416640
Özdilek olan bu
Eki Görüntüle 416642
eylül
Valla Eylülcüm blmiyorum indirim zamanlarını denk geldi ucuz diyede aldım valla
Canım çok beğendim şeylere verdiğim para koymuyor içime sinsin yeter
ama annemler aldığımın hep yarı fiyatını söylüyorum
ayy tuğçee bayıldımmm gelinliğinee allahım prenses gibi olmuşsun canımm bu görüntüler bana moral verdii
Allah senden de razı olsun tatlım ütü ile ilgili söyledıklerını dıkkate alıcam
Yatak ortulerıne gelınce aynı fıkırdeyım senınle, sen annemler için çeyizlik tarzı gıbı deyınce ben ağır bir model arıyorsun sandım, saten dantel karışık düz beyaz, krem, ekru, purda tonlarda fırfırsızlar var, hem şık hem sade, ama taç falan olunca sade de olsa düzde olsa fiyat 400 un altına inmıyor, saten olunca malesef.
Ya gelınlıgımu tullerımı yatak ortumu kına kıyafetımı fırsatım olsa banyo takımımı bile gupur alırım yaa çok hoş
Amma velakin bu kadar parayı vermem ben kıyamam kızhaklısın insan bunları kullanamaz bence kızının çeyizine sakla
İnşallah canım dün ay çok kötüydüm bugun biraz toprlanmaya çalışıorum
doktor diyor ki herşeyin başı stres stres yapmıcaksın içine atmıcaksın
Yok birtanen ağrı falan olmuyor..sadeve boğazın biraz acıyor sonra ama öle büyük bir acı değil..zaten hiçbirşey hatırlamayacaksın merak etmeinş sonucu iyi çıkar kuzucum :26::26:
Amma velakin bu kadar parayı vermem ben kıyamam kızhaklısın insan bunları kullanamaz bence kızının çeyizine sakla
Teşekkür ederim canımmm
Dualrım seninle tatlım inşallah hemen iyileşirsin
Benim kızın çeyizene kadar ooooo neler neler çıkar teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?