• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın güzellikleer :)

Eki Görüntüle 237510 Eki Görüntüle 237511 Eki Görüntüle 237512
işte benimm setimmm kızlarrrrr :1::nazar:[/QUOTE

Bahar çok güzelmiş gerçekten çok beğendim, bakıyoduk bizde bişey beğenemiyordum ama bu harikaymışş.. Fiyatı ne kadarcık tuttu :64: Sağlıkla kullan.. :29:

çook teşekkürler canım benimm ben de begenemıyordum normalde ama bunu gıttım gordum taktım aldım dıger modellere bakmadım bıle nasip işte :16:
Fiyatı da 2770 tl cik tuttu canımm altın rekor kırıyor o da bızım dugune denk geldı kızllarr dugunde altın falan takılmaz bıze :1::1: tekrar cok tesekkurler canım sizlerde begenınce daha da mutlu oldum :16:

Günaydın güzellikleer :)

Eki Görüntüle 237510 Eki Görüntüle 237511 Eki Görüntüle 237512
işte benimm setimmm kızlarrrrr :1::nazar:[/QUOTE

Bahar çok güzelmiş gerçekten çok beğendim, bakıyoduk bizde bişey beğenemiyordum ama bu harikaymışş.. Fiyatı ne kadarcık tuttu :64: Sağlıkla kullan.. :29:

Esra iftar yemeğiniz nasıl geçti ?

Benim nişanlım bana çok kırılmış hiç yüz vermiyor.
Bizde Şirinlere gideceğiz ama bakalım bekliyoruz şimdilik :)
Bu Ramazan bol bol gezeceğim :)

çook teşekkürler canım benimm ben de begenemıyordum normalde ama bunu gıttım gordum taktım aldım dıger modellere bakmadım bıle nasip işte :16:
Fiyatı da 2770 tl cik tuttu canımm altın rekor kırıyor o da bızım dugune denk geldı kızllarr dugunde altın falan takılmaz bıze :1::1: tekrar cok tesekkurler canım sizlerde begenınce daha da mutlu oldum :16:

Oh oh pek te azmış :1: ay sormayın gitsin yaa bu altın nolacak bilmiyorm ben, düşcek diye bekliyorum habire çıkıyorr :58:

Oh oh pek te azmış :1: ay sormayın gitsin yaa bu altın nolacak bilmiyorm ben, düşcek diye bekliyorum habire çıkıyorr :58:

ayynnenn canım biz de baktık düşeceği yok habire artıyorr dedık hemen alalım bılmıyorum ıyı mı yaptık kotu mu yaptık... :26:
Dün haberlere baktım da yılbasında altının gramı 150 yı gorur dıyorlar bu ne demek yaaa :19:

Esra iftar yemeğiniz nasıl geçti ?

Benim nişanlım bana çok kırılmış hiç yüz vermiyor.
Bizde Şirinlere gideceğiz ama bakalım bekliyoruz şimdilik :)
Bu Ramazan bol bol gezeceğim :)

Güzeldi nası geçti cidden anlamadım ki :5: Şirinler nerde nasıl biyer, mekan keşfedelim gitcek yer bulamıyoruz :) Ramazan Bingöl e gittik bizde, yakınlardaysanız tavsiye ederim iftar menüleri yemekleri bahçesi çok güzel..
Nişanlınınnda üstüne gitme bence, sen üstüne gittikçe kaçası gelir :1:

ayynnenn canım biz de baktık düşeceği yok habire artıyorr dedık hemen alalım bılmıyorum ıyı mı yaptık kotu mu yaptık... :26:
Dün haberlere baktım da yılbasında altının gramı 150 yı gorur dıyorlar bu ne demek yaaa :19:

Nolamazz yaa, bisürü altın alacazz napacazzz, Allahım yardım et bize :59:

Dün haberlere baktım da yılbasında altının gramı 150 yı gorur dıyorlar bu ne demek yaaa :19:[/QUOTE

olsn cnm alınmş alınmştr düğün üstü bi telaşınızdan kkurtlmş olcaksnz:69: 150 tl ye çıkablr ama bn düşcegni düşünuorum yoksa butun kuyumcular açlıktan ölecek:44: düşmessede altın yerine pırlanta alırm daha iyi :34:

Nolamazz yaa, bisürü altın alacazz napacazzz, Allahım yardım et bize :59:

hiç sorma tatlım ya bızımkılerı de telase sardı dunden berıı bız nasıl alacagızz bılezıklerı falan dıyee... Ammiinnnnnn......
olsn cnm alınmş alınmştr düğün üstü bi telaşınızdan kkurtlmş olcaksnz:69: 150 tl ye çıkablr ama bn düşcegni düşünuorum yoksa butun kuyumcular açlıktan ölecek:44: düşmessede altın yerine pırlanta alırm daha iyi :34:

doğru dıosun canım ya en azından onu cıkardık aradann... :))
pırlanta ıyı fıkır :9:

Taçtaa indirim var yinee, 2. si % 50 indirimli zaten 2 tane pike alıcam alsam mı almasam mı beklesem mi kışa giriyoruz hafiftenn tekrar indirim olurmu beklesem miiiii :52:

bu arada kızlarrr 3 tane de bılezık aldılar bılezıgın tanesıı 1652 tl tuttu coookk yaaaa :18:
gözlerim faltaşı gibi açıldı duyuncaa :1::53:

canım altın boyle yukselmeye devam ederse acayıp karda olursunuz valla:1: benımkılerı bundan 3 4 ay once yaptılar o zamn 5 bılezıge 8000tl vermıslerdı sımdı alsalar 10 bın kusurlu bısıler tutucaktı.her altın muhabbetı acılınca ıyıkı yapmısız dıyolar :1:

tanesi 63.5 gelıo cnm zaten normal fiyat bnce ındırmlıde ondan aşağı bulamassn..

Ayy ne biliym kararsız kaldımm,
Şuan pikee almanın hiç sırası değil aslındaa :1: dahaaa nişann için eksiklerimm varrr
Bu indirim ne kadar sürer acaba yada eylülde tekrar indirim olurmuu :26:
poffffffff

Back
X