• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hanı suan ortada bısı yok gıbı yada sacma kucuk bısı gıbı gorunuyo ama hıc bır zaman ozur dılerım hatalı dawrandım dıye gelmıyo. kendınce kendını haklı cıkarıcak bahaneler bulup ılla ustume yuklenıyo sureklı bu yuzden cok yoruldum artık

hanı suan ortada bısı yok gıbı yada sacma kucuk bısı gıbı gorunuyo ama hıc bır zaman ozur dılerım hatalı dawrandım dıye gelmıyo. kendınce kendını haklı cıkarıcak bahaneler bulup ılla ustume yuklenıyo sureklı bu yuzden cok yoruldum artık

cnm karşılıklı oturup konuşun bu hısstıklerini anlat ona..tek başına düzelteemssin hiç bişeyi..kendi kendini yeme onunla paylaş uzuldgn şeyleri...

liseden beri yediğim içtiğim ayrı gitmeyen 5 yıllık arkadaşımla tüm bagları kopardık.ben ona hakkım haram dedim.o bana cenazeme bile gelme dedi.
hemde kim yüzünden lisede sadece selam alıp verdiğimiz asla muhatap olmadıgımız ama 1 yıldır arada faceden görüştüğümüz,ama benm arkadaşımın samimiyeti ilerlettiği bi kaşar yüzünden.
o kız beni resmen küçüksedi alay etti aşşaladı.
parasıyla hava attı.
senin evini döşiceen parayla ben sadece koltuk takımı aldım dedi.
sen kimsin dedi.
arkadasıma anlattım bak sanada yapcak aynı seyleri dedim dinlemedi tartıştık savundu onu.
faceden sildi.işte insanlar bu kadar adi.anladımki kimseye baglanmicaksın.
:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

insanoğlu çiğ süt emmiş işte.benim de üniversiteden böyle bi arkadaşım vardı gereksiz insanlar gereksiz muhabbetler yüzünden bağlarımız koptu.Bu dünyada ne ekersen onu biçersin kendi başına aynı olay gelirse eğer döner ardına bakar ama iş işten geçmiş olur o zamanda sen sıkma canını güzek güzel yap hazırlığını :69:

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım :69: ataman da gerceklesmıs cok sevındım senın adına hayırlı ugurlu olsun... Allah yuva kurana yardım edermıs merak etme sen hersey yavas yavas cozulur yeter kı kalpler bır olsun:34: bundan sonra bız de senı dınleyecegız gıtmek yok bırakmayız :9:

teşekkür ederim canım :40: buralardayım gitmicemde sahura kadar oturup öğlene kadar yatınca böyle kaçırıyorum muhabbetleri :75:

Öncelikle işin hayırlı olsun, sevdiğine de Allah kavuştursun tez zamanda, Allah tamamına erdirsin :)
2012 de gelin olmak istiyosan Ağrı ya gitmeden yüzüğünü taktırmaya bak bence, herkes o moda girsin :1:

bende öyle yapcam inşallah bakalım cumartesi günü kararı alınacak inşallah :87:

Hoşgeldin Freckless, öncelikle ataman hayırlı olsun senin adına çok sevindim, merak etme bu işleride aceleye getirmeyin derim bence nişanlılık süresi çok uzun olmamalı sabır tükeniyo bi yerde bazen, ama merak etme hersey çok güzel olacak inşallah:1::1::1:

hoşbulduk canımm :) biz zaten sevgili süremiz uzasın diğeri hallolur diyoruz bakalım seninde baya kötü şeylerin olmuştu okudum onlarıda :59: inşallah düzelmiştir sıkıntıların canım...

olmadık seylerden yanlıs anlamasından, kalp kırmasından ve en kotusu bunu bır turlu kabul etmemesınden sıkıldım.

sanırım bu dert çok kişide var :/ önemli olan daha ılımlı huyuna gitmek bence canım. uzaktan lafını dinlemiyor yada kabul etmiyor ama iki güzel şeyle hemen düzelebiliyor herşey boşuna dememişler tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye bence sen bu işi güzel bi konuşmayla halledersin :34:

Back
X