- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.401
kızlar dayanamadım ama kısaca şöyle anlatyım;
heryerde şu adet aynıdır heralde aileler tanışır erkek tarafı gelir kız tarafına sonra kız tarafı gider erkek tarafına. benim ailem yani sülalem kalabalık biraz hala amca yence felan filen neyse benim istemem çok ilginç oldu erkek tarafı geldi tanışı sonra niştemi ab memleketime gidilde babam köyde olduğu için orda istendi konuşuldu gün verildi nişan oldu. nişandan sonra beni annemi babamı eniştemi ablamı erkek tarafı yemeğe davet etti olması gerekende bu aslında ama benim sülalem yediremedi neden bizide çağırmadılar die yani halamları amcamları yengemleri nie çagırmamışlar ben
neden söylememişim halamları çağıralım yemeğe sizce böyle bir şansım varmı daha tam anlamıyla girmemişim o aileye emrivaki nasıl yapabilirim kiiiii venim nişanımda aile arasında oldu sadece yakınlar neyse yüzükler takıldı ikramlar yapıldı artık resimler çekilyo ailecarsında benim benim sülalemden hiçkimse çekmek benimle resim çekilmeye gelmediği gibi benim onalrı çağırmamı beklediler ben arabadan indim kimse yüzüme bakmadı (yani halamlar amcamlar yengemler) kimse istemedi benimle resim çektirmeyi.. benim çağırmamı beklemişler neyse bunlarda tamam ben gittim tek tek çağırdım resim çekildik sonra toplu benim ailemle resim çektik. bu arada erkek tarafıylada resim çektiryorum ben elbette erkek tarafıda toplu resim istediler ki ilk ve tek gelinyim ben. sonra nişanlım elimden tututu o sırada halm çağırdı gel dedi bende tamam kaynvalidemlerle toplu çekineyim gelecem dedi tam giderken çekti beni bende sinirlendim kolumu çekti ve gittim kayınvalidemlerim yanına nlar beyse herşey bitti tam eve gidecez el öpüyoruz ve halam okadar insanın içinde nişanlıma ben bu nişanı bozarım dedi ben şok oldum herkez bianda birbirine bakmaya başladı biz nişanlımla gülerken bianda yüzümüz düştü ve ne olduğunu anlayamadık başımızdan kaynar sular dökünldüsonra nişanlım hala bu burda söylen
ilecek söz değil müsait bir zamanda konuşalım dedi. olanlar böyle başladı ve her gün bir pürüzlük çıkartıyolar benim sülalem (annem babam küçük ve ortanca ablam bu olayların dışında ) ve benim üstümde hakkı olmayan insanlar herşeye burnunu sokuyolarrr çeyiz asma günümde rezillik çıkartıpp beni ve o insanları üzdüler annemi üzdüler dünden bu yana ağlamaktan gözlerim şiştiii
Ayy çok sinir oldumm!!!
illla güzel bir günü, yüzde gülümseme burakacak anları berbat etmek için yaratılmışlar!
ne hakla böyle birşey yapabiliyorlar gülüm yaa

senin başında Allah uzun ömür versin annen baban duruken.....
Ya sabır de canım, en mutlu en güzel günlerini berbat etmelerine izin verme...
çok ileri gitmişler.. keşke annen ablam yada baban bi şekilde uyarsaydı