- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.441
ama zaman hemen geçsin düğünlere son 1 hafta olsun artık yaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
canım ewlendikten sonra dikkat et benim düştüğüm duruma sakın düşme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) herşey kusursuz mükemmel olsun istiyorsundur o yüzden beğenmezsin eee kolay değil 1 kere nişanlanıp 1 kere evleniyoruz tadını çıkar :)
Bencede en doğru karar olmuş tatlım..daha rahat gezersiniz ve herşeye daha rahat karar verirsiniz..birde orğum günüyöüş harika olur herşey inş.
inşallah canım erken değilmi mobilya için senin benimle aran çok yok zaman olarak
inşallah canım benim inşallah.
diil canım ben aslında daha önceden bile alsak ii olur diye düşünüyodum çünkü mobilya borçlarını biz nişanlımla ödicez canım nişanlımın ailesi yardımcı olamıcak-olmıcak.o yüzden şimdiden ne kadar borcu azalırsa o kadar ii...
güzel olur canım nişanlınada süpriz olur o enerjiyle iyi mobilyacı gezersiniz siz
inşallah canım inşallah gerçekten ii olur herşey. çünkü nişanlımında benimde beraber güzel vakit geçirmeye herşeyin yolunda gitmesine ihtiyacımız var.güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar hepiniz.
kesinlikle katılıyorum...baban bir durun desin yani...senin ailen onlar olacak...yarın başına kalkarlarsa halan, yengen, amcanmı olacak yanında onlarmı seni kurtaracak güzelim...bence sende restini çek yani..ben asla böyle bir saygısızlık yapılmasına izin vermem...babam karışmasa bile ben durdururum yani.
canım çok üzüldüm durumuna mutlu günlerini rezil ediyorlar çok sinir bozucu yaa sen saygısızlık etmemek için bişey demiyorsun sustukça tepene çıkıyorlar.
Tamam ailen burda olmayabilir ama halanın amcanın da o kadar karışmaya hakkı yok bence. Benim istememde sadece amcamlar oldu aynı apartmanda olduğumuz için aynı şekilde nişanlımında öyle.Ben baştan söyledim herkesi çağıramam nasıl olsa nişanda herkes olcak dedim. Baştan ayarlamadığın zaman böyle şeyler oluyor kimse istemez tabi en mutlu günün ya yuıvanı düzüyorsun ne hakla seni üzebiliyorlar bunlarınki kıskançlıktan fesatlıktan başka bişey değil ne güzel kayınvaliden seni seviyormuş yanında sen üzme kendini naparlarsa yapsınlar inatla gül onların istediğini yapma tatlım
tamam tamam sakin ol canım benim bak en güzel günün yaklaşıyor senin çok az kalmış
vovvv 137 gün süper yaa geçen zamanda allah ağız tadımızı bozmasın vallacanlar sonunda geçmişi okuyarak geldim
hatırladığım kadarıyla cevaplarımı ekliyorum, yoğunuz bu gün tam okuyamadım , çoğunu beğen yaptım
forever canım aldığım tupperler çok güzel ve kullanışlı, güle güle kullan birde doğum yapan biri vardı kimdi unuttum şimdi Allah analı babalı büyütsün inşallah
daha kiracınızda çıkmamış mayıs gibi çıkmalı bencede
******gelinlikleri dikilen arkadaşlarım bir an önce tamamlanıp alırsınız inşallah
good_heart canım yaşadıkların gerçekten çok üzücü ama aileninde böyle yapamamsı gerek yaaa. Allahtan kayınvaliden zorluk çıkarmamış.
liberte canım 137 günümüz kaldı yuppi zaman gittikçe azalıyor :124::124::124::124:
neden öyle dedin ki canım
bencede yaa kocaman bir ohh çekmek istiyorum sonra
canım ben ailemdeki insaları çok seviyorum ne olursa olsun vazgeçemiyorum işte ama işte gel görki böyleler belki çok seviğim için yakıştıramadığım için böyleyim
Merhaba şeker gelinciklerr sabahtandır daha yeni pc başına geçtim şantiyedeydim yorgunluktan ölüyorumneler yaptınız bakamadım dün ilk defa ev bakmaya çıktık nişanlımla ev kiraları çok yüksek ve kiralık ev kıtlığı var bi ev beğendik ama biraz daha bakalım diye düşündük...bugün ise hemen tutupta kafamızı karıştırmasakmı diye düşünüyorum artık bende mobilya beyaz eşya vs. bakmak istiyorum zaten haftada sadece 1 gün nişanlım gelicek ve eşya bakabilecez ...sözüm ona bugün kına elbisem için kumaşım elimde olacaktı ama ablam hala yollamamış ona üzüldüm hayırlısı olsun napalım artık.. küçük ev aletleri baktım ilk olarak blender seti ütü ve süpürge baktım sanırım ütü philips azur serisinden alacam ama pek pahalıydı blender sti braun düşünüyorum kullanan varmı aranızda süpürhe olarak toz torbasız düşündüm ama onun temizliği toz torbalıdan daha sıkıntılı sürekli çıkartıp temizlemen lazım toz torbalı alabilirim philipsten bi model beğendim sizler aldıysanız fikir verebilirmisiniz...
canım ben ailemdeki insaları çok seviyorum ne olursa olsun vazgeçemiyorum işte ama işte gel görki böyleler belki çok seviğim için yakıştıramadığım için böyleyim
hemde ne rezillik en mutlu günlerim üzüntüyle bitti. onların düşünceleri sadece biz biliriz sadece biz yaparız offfff offffff
tansiyonum düştü heraldee kızlar çok fena oldummm.
kızlar ben çıkyorum anlattıkca fenalık geçiriyorum çok fenayım titriyorum grşş kızlarr bayılacam resmen şimdii
canım dikkat et kendine yaaaa
Tatlım senin sevdiğin bariz belli..bu kadar olayda ses çıkarmamışın...ama aynı şeyleri onlar için söyleyemicem..bence seni sevmekten daha çok kıskançlık bürümüş gözlerini yaniii..Neseki 1 haftan kalmış tatlım bunları düşünerek daha fazla yıpratma kendini...
Kızlar iyi akşamlar öpüldünüz![]()
Bır ajanda alıp gelının her şeyi sıra sıra not etmesı ustunu çizmesi en etkılı yontem sorunsuz olması için kızlar, cunku erkekler olur hallolur dıyerek pek ustunde durmuyo ne yazık kı.
Ben tek tek not ettım bır ajanda ya,
Alınacak eşyaları lısteledım, tek tek cızıyorum ustlerını, (tırnak makasına kadar yazdım :) )
Sonrada düğün mekanı, kına gecesı org. , kuafor randevuları, fotografcı rezervasyonu, fotograf vıdeo cekım organızasyonu gibi zaman kısıtı olanları on sıraya yazdım tabiki.
Gelınlık, Damatlık, Gelın arabası, duvak, ayakkabı, takılar, nıkah sekerleri davetıye, bahşişler, gelin iç giyimi, bunlarda detaylar, tabı gelınlık ılk başlanması gereken madde.
Düğün muzıklerı lıstesını yapıyorum bı yandan da. giriş-ılk dans, dans, pist, takı, pasta aşamaları ayrı ayrı.
Balayı otel rezervasyonu, tatıl için eksıklerın temın edılmesi, plaj havlusu sandalet vs,
Unutmadan düğün mekanında nıkah istediğimden işlemleri yaptırıp mayıs başı başvuru yapacağız,
Aklıma gelenler bunlar, belkı yardımcı olur sizlere de, unuttuklarım atladıklarım var sa donersenız bende eklerım ajandama :)