2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aynen aynen bende de öyle oldu sanırım şöyle olcak benimki altı simli prenses tül arkası kuyruklu üstüde simli prenses tül ama sırıtmasın diye dantelle kapatıp taş işleme yapacak gögüs ve bele
uzun duvak olcak yere kadar nikah kıyıldıktan sonra onu çıkarcam kısa duvakla devam :)

sen sadece gelinlikçiye ölçü mü verdin model net değil mi

annem babam geldiler düğün tarihi konulmak için ama ondada bir pürüzlük çıkartılar yine halamlar amcamlar. annem babam har ay gelir annem 1 hafta babam 2 3 gün kalır gider her geldiklerinde yemeğe davet ettiler kayınvalidemler zaten annem babamla bi sorunları yok canım tek sorun yapan halam amcam yengeler

o zaman bence babana söyle durumu rahatsız oluyorum benim mutluluğum bozulacak de yanii ne gebeliğin varki onlara canım benim

annem babam geldiler düğün tarihi konulmak için ama ondada bir pürüzlük çıkartılar yine halamlar amcamlar. annem babam har ay gelir annem 1 hafta babam 2 3 gün kalır gider her geldiklerinde yemeğe davet ettiler kayınvalidemler zaten annem babamla bi sorunları yok canım tek sorun yapan halam amcam yengeler
Canım yaa boşverrrr

Şurda düğününe kalmış 1 hafta bunlarımı düşünüyorsun
Tadını çıkarmaya bak

o zaman bence babana söyle durumu rahatsız oluyorum benim mutluluğum bozulacak de yanii ne gebeliğin varki onlara canım benim

kesinlikle katılıyorum...baban bir durun desin yani...senin ailen onlar olacak...yarın başına kalkarlarsa halan, yengen, amcanmı olacak yanında onlarmı seni kurtaracak güzelim...bence sende restini çek yani..ben asla böyle bir saygısızlık yapılmasına izin vermem...babam karışmasa bile ben durdururum yani.

bayanlar merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun bende allah izin verirse 2012 ekim gelini olucam benim daha 23 haziranda nişanım olucak nişan olayı ne kadar strestliymiş ya dışardan kolay gibi gözüküyor ama işin içine girildimi hakikaten strestliymiş...düğünü düşünemiyorum uuuuuuuuuuuuu :9:allah herkese kolaylık versin...

Merhaba şeker gelinciklerr sabahtandır daha yeni pc başına geçtim şantiyedeydim yorgunluktan ölüyorum :5::5: neler yaptınız bakamadım dün ilk defa ev bakmaya çıktık nişanlımla ev kiraları çok yüksek ve kiralık ev kıtlığı var bi ev beğendik ama biraz daha bakalım diye düşündük...bugün ise hemen tutupta kafamızı karıştırmasakmı diye düşünüyorum artık bende mobilya beyaz eşya vs. bakmak istiyorum zaten haftada sadece 1 gün nişanlım gelicek ve eşya bakabilecez ...sözüm ona bugün kına elbisem için kumaşım elimde olacaktı ama ablam hala yollamamış ona üzüldüm hayırlısı olsun napalım artık.. küçük ev aletleri baktım ilk olarak blender seti ütü ve süpürge baktım sanırım ütü philips azur serisinden alacam ama pek pahalıydı blender sti braun düşünüyorum kullanan varmı aranızda süpürhe olarak toz torbasız düşündüm ama onun temizliği toz torbalıdan daha sıkıntılı sürekli çıkartıp temizlemen lazım toz torbalı alabilirim philipsten bi model beğendim sizler aldıysanız fikir verebilirmisiniz...

bayanlar merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun bende allah izin verirse 2012 ekim gelini olucam benim daha 23 haziranda nişanım olucak nişan olayı ne kadar strestliymiş ya dışardan kolay gibi gözüküyor ama işin içine girildimi hakikaten strestliymiş...düğünü düşünemiyorum uuuuuuuuuuuuu :9:allah herkese kolaylık versin...

:))) aynen nişan da aynı bi stresti günü bi düşünüyorum wuuuu fenaydı :))
düğünü hiç düşünme cidden daha fena :)

:) hiçbirşey yok derkeeennnn :)
şurda ne kaldı ki sadece 5 ay

Keşke 1 ay kalsa daha telaşlanır heyecanlanırım :1: :1:

Programım hazır ama erken daha hazırlıklar için diye düşünüyorum, laf aramızda şuan ayıracak zamanımızda yok kosturmacaya :)

Temmuz başında evı alacağız, eşyaları bakıyoruz, ev alınsın gidip alacağız eşyaları.
mayıstan itibaren gelınlık bakmaya başlıyorum, temmuz gıbı de damatlık alacağız.
Temmuz sonu davetıye nikah şekeri işine bakıcam.
Ağustos ortası da yerleştirme perde halı işini halledıcez,

Tamam işte :)

canım çok üzüldüm durumuna mutlu günlerini rezil ediyorlar çok sinir bozucu yaa sen saygısızlık etmemek için bişey demiyorsun sustukça tepene çıkıyorlar.
Tamam ailen burda olmayabilir ama halanın amcanın da o kadar karışmaya hakkı yok bence. Benim istememde sadece amcamlar oldu aynı apartmanda olduğumuz için aynı şekilde nişanlımında öyle.Ben baştan söyledim herkesi çağıramam nasıl olsa nişanda herkes olcak dedim. Baştan ayarlamadığın zaman böyle şeyler oluyor kimse istemez tabi en mutlu günün ya yuıvanı düzüyorsun ne hakla seni üzebiliyorlar bunlarınki kıskançlıktan fesatlıktan başka bişey değil ne güzel kayınvaliden seni seviyormuş yanında sen üzme kendini naparlarsa yapsınlar inatla gül onların istediğini yapma tatlım

şükürler olsunki hiç yok. ne bir iğne nede bir çöp kendim aldım kendim ödüyorum kimse diyemezzzzzzz ben aldım diee kimseye dedirtmemmmmm çok sinirlendim yine titremeye başladımmmm:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Keşke 1 ay kalsa daha telaşlanır heyecanlanırım :1: :1:

Programım hazır ama erken daha hazırlıklar için diye düşünüyorum, laf aramızda şuan ayıracak zamanımızda yok kosturmacaya :)

Temmuz başında evı alacağız, eşyaları bakıyoruz, ev alınsın gidip alacağız eşyaları.
mayıstan itibaren gelınlık bakmaya başlıyorum, temmuz gıbı de damatlık alacağız.
Temmuz sonu davetıye nikah şekeri işine bakıcam.
Ağustos ortası da yerleştirme perde halı işini halledıcez,

Tamam işte :)

vaayyy sen direk organizasyonu yapmışsın zaten herşey tıkır tıkır gitcek diyorsun :)))) inşallah canım sorunsuz bir şekilde atlatırız hepimiz

:))) aynen nişan da aynı bi stresti günü bi düşünüyorum wuuuu fenaydı :))
düğünü hiç düşünme cidden daha fena :)

valla haklısın arkadaşım şimdiden düğünü düşünmeyeyim dimi nişana odaklanayım ben en iyisi yoksa kafayı yerim...benim gibi çok detaycı bir şeyi beğenmeyen varmı acaba 1,5 ay kaldı hala davetiyem yok piyasada :1:

valla haklısın arkadaşım şimdiden düğünü düşünmeyeyim dimi nişana odaklanayım ben en iyisi yoksa kafayı yerim...benim gibi çok detaycı bir şeyi beğenmeyen varmı acaba 1,5 ay kaldı hala davetiyem yok piyasada :1:
:))) herşey kusursuz mükemmel olsun istiyorsundur o yüzden beğenmezsin eee kolay değil 1 kere nişanlanıp 1 kere evleniyoruz tadını çıkar :)

vaayyy sen direk organizasyonu yapmışsın zaten herşey tıkır tıkır gitcek diyorsun :)))) inşallah canım sorunsuz bir şekilde atlatırız hepimiz

Yok aslında eşyalar kafamda belli nerden ne alacağımı netleştirdim sadece evı aldıktan sonra gidip alıp eve getırtme işi var, ondan acele etmıyorum sanırım :)

İnşallah sorunsuz hallolur :)

ölçüleri vrdim resimde var o resim üzerinde sadece kumaşta oynama yapacak

modeli paylaşsana canım mümkünse

sende bendensin bende ekim geliniyim

Back
X