- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.461
[ı]bayanlar merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun bende allah izin verirse 2012 ekim gelini olucam benim daha 23 haziranda nişanım olucak nişan olayı ne kadar strestliymiş ya dışardan kolay gibi gözüküyor ama işin içine girildimi hakikaten strestliymiş...düğünü düşünemiyorum uuuuuuuuuuuuuallah herkese kolaylık versin...[/ı]
canım sende aramıza hoşgeldin:)
keşke 1 ay kalsa daha telaşlanır heyecanlanırım![]()
Programım hazır ama erken daha hazırlıklar için diye düşünüyorum, laf aramızda şuan ayıracak zamanımızda yok kosturmacaya :)
temmuz başında evı alacağız, eşyaları bakıyoruz, ev alınsın gidip alacağız eşyaları.
Mayıstan itibaren gelınlık bakmaya başlıyorum, temmuz gıbı de damatlık alacağız.
Temmuz sonu davetıye nikah şekeri işine bakıcam.
Ağustos ortası da yerleştirme perde halı işini halledıcez,
tamam işte :)
artık 1 ay kalsın bende hep bakıom 4 ay geçmio bir türlü

sehker sen daha gelinliğini paylaşmadın mı?paylaşmıcan galiba öylemi tatlım?
evet sehker canım bekliyoruz paylaşımı hepimiz merak içindeyiz

canım ben ailemdeki insaları çok seviyorum ne olursa olsun vazgeçemiyorum işte ama işte gel görki böyleler belki çok seviğim için yakıştıramadığım için böyleyim
hemde ne rezillik en mutlu günlerim üzüntüyle bitti. Onların düşünceleri sadece biz biliriz sadece biz yaparız offfff offffff
Tansiyonum düştü heraldee kızlar çok fena oldummm.
Kızlar ben çıkyorum anlattıkca fenalık geçiriyorum çok fenayım titriyorum grşş kızlarr bayılacam resmen şimdii
canım çok sıkma canını az kaldı zaten az daha sabır

bır ajanda alıp gelının her şeyi sıra sıra not etmesı ustunu çizmesi en etkılı yontem sorunsuz olması için kızlar, cunku erkekler olur hallolur dıyerek pek ustunde durmuyo ne yazık kı.
Ben tek tek not ettım bır ajanda ya,
alınacak eşyaları lısteledım, tek tek cızıyorum ustlerını, (tırnak makasına kadar yazdım :) )
sonrada düğün mekanı, kına gecesı org. , kuafor randevuları, fotografcı rezervasyonu, fotograf vıdeo cekım organızasyonu gibi zaman kısıtı olanları on sıraya yazdım tabiki.
Gelınlık, damatlık, gelın arabası, duvak, ayakkabı, takılar, nıkah sekerleri davetıye, bahşişler, gelin iç giyimi, bunlarda detaylar, tabı gelınlık ılk başlanması gereken madde.
Düğün muzıklerı lıstesını yapıyorum bı yandan da. Giriş-ılk dans, dans, pist, takı, pasta aşamaları ayrı ayrı.
Balayı otel rezervasyonu, tatıl için eksıklerın temın edılmesi, plaj havlusu sandalet vs,
unutmadan düğün mekanında nıkah istediğimden işlemleri yaptırıp mayıs başı başvuru yapacağız,
aklıma gelenler bunlar, belkı yardımcı olur sizlere de, unuttuklarım atladıklarım var sa donersenız bende eklerım ajandama :)
benim gibi herşeyi not alan bir gelin daha