2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
[ı]bayanlar merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun bende allah izin verirse 2012 ekim gelini olucam benim daha 23 haziranda nişanım olucak nişan olayı ne kadar strestliymiş ya dışardan kolay gibi gözüküyor ama işin içine girildimi hakikaten strestliymiş...düğünü düşünemiyorum uuuuuuuuuuuuu :9:allah herkese kolaylık versin...[/ı]

canım sende aramıza hoşgeldin:)

keşke 1 ay kalsa daha telaşlanır heyecanlanırım :1: :1:

Programım hazır ama erken daha hazırlıklar için diye düşünüyorum, laf aramızda şuan ayıracak zamanımızda yok kosturmacaya :)

temmuz başında evı alacağız, eşyaları bakıyoruz, ev alınsın gidip alacağız eşyaları.
Mayıstan itibaren gelınlık bakmaya başlıyorum, temmuz gıbı de damatlık alacağız.
Temmuz sonu davetıye nikah şekeri işine bakıcam.
Ağustos ortası da yerleştirme perde halı işini halledıcez,

tamam işte :)

artık 1 ay kalsın bende hep bakıom 4 ay geçmio bir türlü:31::31:

sehker sen daha gelinliğini paylaşmadın mı?paylaşmıcan galiba öylemi tatlım?

evet sehker canım bekliyoruz paylaşımı hepimiz merak içindeyiz:32::32::32:

canım ben ailemdeki insaları çok seviyorum ne olursa olsun vazgeçemiyorum işte ama işte gel görki böyleler belki çok seviğim için yakıştıramadığım için böyleyim
hemde ne rezillik en mutlu günlerim üzüntüyle bitti. Onların düşünceleri sadece biz biliriz sadece biz yaparız offfff offffff :14::14::14::14::14:
Tansiyonum düştü heraldee kızlar çok fena oldummm.
Kızlar ben çıkyorum anlattıkca fenalık geçiriyorum çok fenayım titriyorum grşş kızlarr bayılacam resmen şimdii

canım çok sıkma canını az kaldı zaten az daha sabır:34:

bır ajanda alıp gelının her şeyi sıra sıra not etmesı ustunu çizmesi en etkılı yontem sorunsuz olması için kızlar, cunku erkekler olur hallolur dıyerek pek ustunde durmuyo ne yazık kı.

Ben tek tek not ettım bır ajanda ya,

alınacak eşyaları lısteledım, tek tek cızıyorum ustlerını, (tırnak makasına kadar yazdım :) )

sonrada düğün mekanı, kına gecesı org. , kuafor randevuları, fotografcı rezervasyonu, fotograf vıdeo cekım organızasyonu gibi zaman kısıtı olanları on sıraya yazdım tabiki.

Gelınlık, damatlık, gelın arabası, duvak, ayakkabı, takılar, nıkah sekerleri davetıye, bahşişler, gelin iç giyimi, bunlarda detaylar, tabı gelınlık ılk başlanması gereken madde.

Düğün muzıklerı lıstesını yapıyorum bı yandan da. Giriş-ılk dans, dans, pist, takı, pasta aşamaları ayrı ayrı.

Balayı otel rezervasyonu, tatıl için eksıklerın temın edılmesi, plaj havlusu sandalet vs,

unutmadan düğün mekanında nıkah istediğimden işlemleri yaptırıp mayıs başı başvuru yapacağız,

aklıma gelenler bunlar, belkı yardımcı olur sizlere de, unuttuklarım atladıklarım var sa donersenız bende eklerım ajandama :)

benim gibi herşeyi not alan bir gelin daha:52::52::52: Topiğe hoşgeldin canım, çok işimize yarayacak bu bilgiler:16:

inşş canımm inşş

bilemiyorum canım severlermi sevmezlermi kıskançlıklı artık düşünemiyorumm dediğin gibi allahın izniyle 1 haftam kaldı inşş bi sıkıntı çıkarmazlar yoksa gelinlikle dalarım hepsineee :47::47::47:
dalarım diyo yaaa :) kızzz dur bi sakin ol tamam dalma :) onlar için başka fikirler düşünelim düğünde meşrubatlarına müsil ilacı falan at istersen :)

bu konuda hala tavsiyelerinizi bekliyorum..
good heart canım içini ferah tut annenlerle hiçbir sıkıntı yaşamıyorsan git anne babana söyle onlarda uygun bir şekilde bi dur desinler onlara olmaz böyle şey annen baban karışmadıktan sonra onlara hiç bişi düüşmez yemeğe adetten kızın ailesi yani anne babası kardeşleri çağrılır ne o öle sülalaeyle gidilmez ayıp diye bişi var...

Canım elektronık herşeyini fırsatın var ıse bosch almanı onerırım, annem 2 yıldır torbalı bır modelını kullanıyor, şu kablosu içine toplananlardan, çok memnun, çeyizine bir arkadaşım aynısından aldı, modelıne bakarım eve gıdınce, bende bosch alacagım utu supurge vs. herşeyimi, onerırım kesınlıkle.

Ama baska bır model alacaksan da torbalı al makınanın ıc haznesıne bırıktıkten sonra senın temızlemen ayrı zahmet ayrıca, rısklı de ne kadar kapsamlı temızlenıcek ıcı olçemeyebılırsın ınsanlık halı.

bu topiğe yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:34::34::34:
uzun zamandır günleri 100 den düşeni ıslatmadık var mı aranızda 100 günden düşen, itina ile ıslatılır:52::52::52::52:

Canım elektronık herşeyini fırsatın var ıse bosch almanı onerırım, annem 2 yıldır torbalı bır modelını kullanıyor, şu kablosu içine toplananlardan, çok memnun, çeyizine bir arkadaşım aynısından aldı, modelıne bakarım eve gıdınce, bende bosch alacagım utu supurge vs. herşeyimi, onerırım kesınlıkle.

Ama baska bır model alacaksan da torbalı al makınanın ıc haznesıne bırıktıkten sonra senın temızlemen ayrı zahmet ayrıca, rısklı de ne kadar kapsamlı temızlenıcek ıcı olçemeyebılırsın ınsanlık halı.

sağol canım bende torbalı düşünüyorum beyaz eşyada bosch alıcam ona karar verdim sana ütüde philips tavsiye ederim kullanıyorumda çoğundan iyidir...süpürge siemens içine geçen süpürgeyü kullanıyorum zaten siemens ve bosch aynı fabrikadan çıkıyor onuda bosh alabilirimde model söyleyebilirsen hiç yeni modelleri bilmiyorum..blender setide braun iyi dedilerde hiç bir bilgim yok :)

kızlarrrr sinirden stresten nasılda unuttummmmmmm ben evimin resimlerini ekleyecektim ama azönce denedim olmuyo boyutu büyük sanırım olmuyooooooo :52::52::52::52::52::52::52::52:

sustum sustum biyere kadar inşş patlamam canımm :52::52::52:

aman canım patlama bu zamana kadar gelmiş. bundan sonrada Allah verir sabrını:34:

sağol canım bende torbalı düşünüyorum beyaz eşyada bosch alıcam ona karar verdim sana ütüde philips tavsiye ederim kullanıyorumda çoğundan iyidir...süpürge siemens içine geçen süpürgeyü kullanıyorum zaten siemens ve bosch aynı fabrikadan çıkıyor onuda bosh alabilirimde model söyleyebilirsen hiç yeni modelleri bilmiyorum..blender setide braun iyi dedilerde hiç bir bilgim yok :)

canım benim elektrik süpürgem de beko isterseniz bi bakın isterseniz fikir olur, su filtreli.
$27426_BKS-9320-MAVI_medium.webp :27:

blenderimde arçelik lila serisinden:34:

Kızlar hepimiz bu yılın gelınlerı olucaz hayırlısıyla muhtemelen düşünmüşsünüzdür fikir almak isterım sizden,

Nişanlımda bende mınımum 2 yıl cocuk ıstemıyoruz, evlılıgımızın tadını cıkarmak gezmek tozmak ıstıyoruz, herkes gibi :)

Ne kadar daha evlenmemiş olsakta bu konuda ıkımızı ılgılendırdıgınden nısanlımla konustuk uzun uzun, sımdıden planlayalım, surpriz olmasın istedik,

Ben hap kullanayım garantı olsun dıye düşünmüştük ama nısanlım hap kullandırmam sana dıyor, hormonların etkılenıcek ve bisürü yan etkısı olucak gerek yok ben korunabılırım dıyor,

Tamam benı düşünmesi güzel ama ne kadar sağlıklı bır yontem emın olamadım guvenılır gelmıyo bana cok, askıda kaldı, gidip uzmanından bırlıkte randevu alıp konusmayı bır yontem belırlemeyı dusunuyoruz.

Siz düşündünüz mu, fıkrınız ne kızlar?

aman canım patlama bu zamana kadar gelmiş. bundan sonrada Allah verir sabrını:34:

canım benim elektrik süpürgem de beko isterseniz bi bakın isterseniz fikir olur, su filtreli.
Eki Görüntüle 398922 :27:

blenderimde arçelik lila serisinden:34:

doğru diyosunuz kızlar geçenlerde ben yazmıştım öfke ile ilgili hadisler sabrın sonu selamettir inşşşşşş:16::16::16:

Kızlar hepimiz bu yılın gelınlerı olucaz hayırlısıyla muhtemelen düşünmüşsünüzdür fikir almak isterım sizden,

Nişanlımda bende mınımum 2 yıl cocuk ıstemıyoruz, evlılıgımızın tadını cıkarmak gezmek tozmak ıstıyoruz, herkes gibi :)

Ne kadar daha evlenmemiş olsakta bu konuda ıkımızı ılgılendırdıgınden nısanlımla konustuk uzun uzun, sımdıden planlayalım, surpriz olmasın istedik,

Ben hap kullanayım garantı olsun dıye düşünmüştük ama nısanlım hap kullandırmam sana dıyor, hormonların etkılenıcek ve bisürü yan etkısı olucak gerek yok ben korunabılırım dıyor,

Tamam benı düşünmesi güzel ama ne kadar sağlıklı bır yontem emın olamadım guvenılır gelmıyo bana cok, askıda kaldı, gidip uzmanından bırlıkte randevu alıp konusmayı bır yontem belırlemeyı dusunuyoruz.

Siz düşündünüz mu, fıkrınız ne kızlar?

bencede hap kullanma en iyisi bi uzmanla konuşmak yanii bunun başka yollarıda varda şimdi burda açıklamıyım:1::1::1:
ne güzel seni düşünmüş işte nişanlın bizde 2 3 sene çocuk düşünmüyoruz ama gelirse de yapacak bişi yok :)

offff bugün feci heyecan bastı beni... mobilyalarımın hepsi geldi :3: ne kadar koltuk takımım değişecek olsa da en azından artık bi iş daha halloldu benim için.. bu akşam gidip kıyafetlerimi yerleştiricem.. duygusallık çok ağır basıyo bugünlerde... :/

offff bugün feci heyecan bastı beni... mobilyalarımın hepsi geldi :3: ne kadar koltuk takımım değişecek olsa da en azından artık bi iş daha halloldu benim için.. bu akşam gidip kıyafetlerimi yerleştiricem.. duygusallık çok ağır basıyo bugünlerde... :/

hayırlı olsun canım neden değişcek koltuk takımın
şafak kaç bu arada

Back
X