eylül okudum canım okumaz mıyım aşk olsun
ohoooo sen herşeyini halletmişsin baksana maşallah
gelinliğini aldın mı , yoksa diktirecek misiniz? sende kapaılıydın dimi? mutlaka paylaş gelinliğini 
abiyeler gerçekten çok pahalı yaaaa arkadaşımın nişanı için bakmıştık ağzım uçuklamıştı.700-800 den aşağı kaliteli abiye yoktu.
ben kınam da ne giycem daha almadık yaaa,
canım Allah razı olsun,daha güzelleri senin başına

şartlar bizi çabuk hareket etmeye zorluyor ne yapalım..

canım gelinliğimi diktiriyorum,ama kiralık,onlara kalıcak yani.
Evet ben de kapalıyım,tesettür gelinlik olucak,ama öyle hasret modanın taşlı tuşlu,pelerinli gelinlikleri gibi değil.ben de sadelikten yanayım.üzeri tamamen dantelden işli,göbek kısmından itibaren yan şekilde inen çiçekler olan bi gelinlik.çok sade,çok şık..gelinlikçim taş da koyarım dedi,istemem dedim,hiç mi istemiyorsun dedi o da çok şaşırdı,ben de istemiyorum ama bakalım belki sonlara doğru,sizinle yine konuşur gidişata göre belki ekleriz dedim..hem sadeliği sevdiğimden,hem de benim düğün olmayacak,nikah+mevlüt olacak,gerek yok o kadar şatafata..hem o kadar ağır gelinliklerle foto çekimlerinde şirinlik de yapamıyorsun,sırıtıyo

hani converse giyicez dedik ya senle,düşünsene pelerin altında converse

Ay Allah korusunnnn...
abiyeler de dediğin gibi uçuktu bana göre ama 700-800 değil,350-450 civarı,he başkasına göre normal olabilir ama ben abimin düğünü hariç hiç abiye giymemiş bi insanım,onda da pişman oldum keşke sade giyinseydim,ve o abiyeyi de çoook komik bi rakama kiralamıştım.hal böyle olunca o fiyatı vermek istemedim,uygun birşey bulunca pazarlıkla biraz daha indirip aldık mecburen..kaliteli bi bindallı bulsam hiç bulaşmazdım ya neyse..bakalım hala vakit var,çok borcumuz oldu,uçmak istemiyorum ama uygun ve güzel bi bindallı bulursam kendi paramla kiralayabilirim..
o zaman özel yaptır canım... ben kan kırmızısı istiyordum hiçbir yerde bulamadım. en sonunda kadıköydeki ayakkabıcılara gidip tam ayağıma göre bir tane yaptırdım. hem istediğim renk hem de istediğim model oldu. fiyat olarak da normal alacağım bir ayakkabıya denk geldi
hayırlı olsun canım ayakkabın,lütfen yaptırdığın yerin ismini-adresini ve ne kadara yaptırdığını msj atar mısın?kaç gündür yazıyorum ama bir yer bulamadım,yardımcı olursan sevinirim..